MOT
31-07-2013, 09:55
Усім прывітанне
Мне трэба выдаліць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог і deppafare alfa mito 1.3 MJT пакуль я пісаў гэты файл, я заўважыў, што вельмі дзіўна машына давала памылкі на прыборнай панэлі тыпу: blocaggio дызель не працуе,ESP працуе не так, і я кажу вам, праўда? я быў вельмі занепакоены, а я заняў 1 хвіліну, але пасля таго як я напісаў я пераходжу рамкі, я спрабую прывесці ў рух машыну ? ідэальны кантроль у дыягностыцы :
Клапан зачынены 2%
Фільтры цвердых часціц:Няспраўнасць або адсутнасць
Таму я думаю, што праца ? было зроблена добра, чаму? я даваў гэтыя памылкі?
Ах я напісаў усе ў паслядоўны праз MPPSv5
Калі хочаце, я магу ostare файл, так што вы зможаце кантраляваць яго
p.s:Я думаў купіць што-то лепш, чаму? з MPPS v5 ? вельмі абмежаваны згаджаецца ўзяць іншы MPPS v12/v15 або непасрэдна певень 2 ?
Дзякуй усім за дапамогу
Мне трэба выдаліць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог і deppafare alfa mito 1.3 MJT пакуль я пісаў гэты файл, я заўважыў, што вельмі дзіўна машына давала памылкі на прыборнай панэлі тыпу: blocaggio дызель не працуе,ESP працуе не так, і я кажу вам, праўда? я быў вельмі занепакоены, а я заняў 1 хвіліну, але пасля таго як я напісаў я пераходжу рамкі, я спрабую прывесці ў рух машыну ? ідэальны кантроль у дыягностыцы :
Клапан зачынены 2%
Фільтры цвердых часціц:Няспраўнасць або адсутнасць
Таму я думаю, што праца ? было зроблена добра, чаму? я даваў гэтыя памылкі?
Ах я напісаў усе ў паслядоўны праз MPPSv5
Калі хочаце, я магу ostare файл, так што вы зможаце кантраляваць яго
p.s:Я думаў купіць што-то лепш, чаму? з MPPS v5 ? вельмі абмежаваны згаджаецца ўзяць іншы MPPS v12/v15 або непасрэдна певень 2 ?
Дзякуй усім за дапамогу