КПК

Перегляд Повної Версії : турбіна 500 abarth 1.4 турбо на 1.3 multijet

dariuccio
29-07-2013, 22:56
всім привіт
я починаю цю тему, чому? від покупки, так ? виходить божевільна ідея!
Як ви думаєте ? можливим встановити turbo скорпіона належним чином змінена на моїй переміщення multijet?
але... зараз я роблю відшліфувати гайки розряду multijet для alloggiarci core assy 500;
нарешті, я думав, що запуск на холодну з крильчаткою і гайкою всмоктування bravo 1.9 105л.с.
ви думаєте, він може працювати?
Я приймаю поради і критику скид? конструктивні

msport (exil77grande)
30-07-2013, 20:55
як solitop запитують, info, але не дають,1.3 mjet cosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

dariuccio
30-07-2013, 21:37
я помиляюся, чи ви здивовані!!!
вимірюючи з калібр крильчатки вихлопної є близько 2мм різниці і лез більш густий;
це означає, що в теорії мати турбо лад від страху, але я впевнений, що за рахунок встановлення робочого колеса всмоктуючого плюс
навіть повороту відносно більш " план з'явився оригінальний проїде в будь-якому випадку більше повітря нижньої крильчатки, яка монтує серії
милий multijet.
Крім того, я патентування новий тип змінної геометрії

legendaryslave
30-07-2013, 21:57
я помиляюся, чи ви здивовані!!!
вимірюючи з калібр крильчатки вихлопної є близько 2мм різниці і лез більш густий;
це означає, що в теорії мати турбо лад від страху, але я впевнений, що за рахунок встановлення робочого колеса всмоктуючого плюс
навіть повороту відносно більш " план з'явився оригінальний проїде в будь-якому випадку більше повітря нижньої крильчатки, яка монтує серії
милий multijet.
Крім того, я патентування новий тип змінної геометрії

я не розумію, що ви робите, якщо ви поклали якийсь абревіатура ? легше для нас, щоб зрозуміти,

dariuccio
30-07-2013, 22:13
Ви хочете сказати, що ви не зрозуміли, що турбіна я редагування?
І турбіна, яка встановлюється у вихідному 500 abarth і ? помітне fpt, ? встановлений на підшипники і охолодження рідини.
Я не можу писати скороченнями, чому? натовп ? від токаря.
якщо не я йду проти правил я міг би розмістити кілька фото

MultiBravo
30-07-2013, 22:48
Підшипники, а не втулки?

Має змінною геометрією?

msport (exil77grande)
30-07-2013, 22:52
я не здивований, нічого, я просто хотів сказати, вказати на якому 1.3 mjet ж хотілося б зробити, і скільки к.с. машина маг........

dariuccio
31-07-2013, 14:05
турбіна ? геометрія фіксований, встановлений на підшипниках, але на 500 працює з двома станами overboost 1.4 1.8 бар (якщо я правильно пам'ятаю)
і я хотів би встановити на мою opel corsa (gi? писав вище) 70cv.

SandroMarciano
01-08-2013, 08:34
турбіна ? геометрія фіксований, встановлений на підшипниках, але на 500 працює з двома станами overboost 1.4 1.8 бар (якщо я правильно пам'ятаю)
і я хотів би встановити на мою opel corsa (gi? писав вище) 70cv.

як правило, турбіни, підключити дизель, як правило, йдуть в тиск набагато раніше, ніж для бензину? витримують тиску, більше оборотів більше? високі, я monterei інша турбіна, але це-вирішуйте самі...
Проблема, яка без сумніву вам ? якщо перевищує тиск 1.5 бар, вам, безумовно, recovery, якщо ви шукаєте на форумі c'? один doscussione, на якому він говорить.

dariuccio
01-08-2013, 14:11
привіт сандро спасибі за вашу відповідь.
я повністю згоден з вами, але' скільки оборотів в хвилину йде тиск турбо залежить також від інших елементів ?
це точно, що я вирішив використовувати гайки вихлопної оригінальний multijet, якщо ви бачите знак 500 ? великий, як
у abbisso; піде під тиском, принаймні, 2500rpm! Тим, для відновлення, так я і знав уже, і я хотів знайти na рішення, щоб видалити його.
я думаю, що ви не заперечуєте, скажіть мені, ви що там турбіна monteresti, я буду дуже радий.
дякую за час

dariuccio
04-08-2013, 18:28
гей, хлопці, я зібрав турбіни і це правильно, що я думав.
спочатку я встановив з крильчаткою і равликом всмоктування добре, але у мене були проблеми з крильчаткою, чому? "frizionava на стовпі
(була проблема токарні, втулки була створена кілька десятих дуже великий), і тоді я вирішив підключити її з крильчаткою і гайкою
всмоктування 500 і гайки вихлопної мій оригінальний клапан westgate видалена і тиску, керованої з клапаном pop off.
результати (несподівані): натовп йде тиск вниз? у 2000rpm двигун конференц-що ? краса, а я ще не факт, na карту для
на 3000rpm тримає вже? 1.3 бар і при 4000rpm тримає 1.6 бар.
я дуже здивований,

хлопці, я думав, і, якщо ми montassi форсунки lancia lybra 115cv і пара тузів в кулачки riprofilati я міг би досягти 130cv?
очевидно, що карти, зроблені з controcazzi!
впевнений зовнішній вигляд, думки і поради

s.casasco
14-08-2013, 22:41
ciao.scusa, якщо я втручання,але турбіна ihi, встановлена на 500 abarth і на підшипники ковзання і nn на підшипники !!!

admin
14-08-2013, 22:58
гей, хлопці, я зібрав турбіни і це правильно, що я думав.
спочатку я встановив з крильчаткою і равликом всмоктування добре, але у мене були проблеми з крильчаткою, чому? "frizionava на стовпі
(була проблема токарні, втулки була створена кілька десятих дуже великий), і тоді я вирішив підключити її з крильчаткою і гайкою
всмоктування 500 і гайки вихлопної мій оригінальний клапан westgate видалена і тиску, керованої з клапаном pop off.
результати (несподівані): натовп йде тиск вниз? у 2000rpm двигун конференц-що ? краса, а я ще не факт, na карту для
на 3000rpm тримає вже? 1.3 бар і при 4000rpm тримає 1.6 бар.
я дуже здивований,

Зробити всі ці зміни, а потім, залишивши знак розряду
оригінальний, хоча і точена і роботу зробив погано, а я не зрозуміла
ви видалили клапан westgate і використовував pop off для регулювання тиску?
Не вистачало, щоб покласти в on змінено колектор з турбіною міфу 1.6 належним чином
з поправками?

dariuccio
15-08-2013, 14:13
з якої причини ? роботу зробили погано
якщо не покращилися на 100% гарантую вам, що ми трохи не вистачає. крім того, робота ? вдалося дуже добре
і дуже чисто.
клапан pop-off (який ще не у мене ? прийшла) на дизель має той же принцип, що і westgate з тією різницею, що відволікає вихлопних газів, а інший-стиснене повітря, але суть не змінюється, а турбіна перетвориться завжди сильний. турбіна 500 я купив за помилку, хто мені відправлений, і чесно кажучи, я не міг
витратити ще 2 до 300 євро, або ті, які мають для іншої турбіни, а потім, коли я нову ще incartata.
нарешті ? завдання, які я запропонував, і я гордий тим, що його виграв!
але тепер ви можете сказати, що ви думаєте про affiancargli форсунки lancia lybra осі і валу.
ми arriaviamo ви думаєте, 130 ковзанів???

admin
15-08-2013, 15:20
(клапан, pop-off (який ще не у мене ? прийшла) на дизель має той же принцип, що і westgate з тією різницею, що відволікає вихлопних газів, а інший-стиснене повітря, але суть не змінюється, а турбіна перетвориться завжди )

Може бути, у вас плутати ідеї про те, як працює клапан pop-off або ви пояснивши погано

dariuccio
15-08-2013, 20:00
немає ідеї, я дуже ясно, я поясню:
на бензин палити збирається відкрити в момент відпускання педалі газу і різке підвищення
стрибком тиску з ризиком пошкодження (гідроудар), в основному, для заслінки.
але якщо я застосовую на дизель, і таро, наприклад, в 1,5 бар досягається це тиск, вона відкриває, і тоді ви
закриває; тепер спробуйте уявити собі цей рух кілька разів в секунду, що? результат?
що ви робите, відкрити і закрити, постійно мене підтримує постійний тиск на значення, вирішив від мене.
теоретично повинно працювати

крім того,вибачте, якщо місце ще одне повідомлення, але я не читав раніше,
я не писав турбіни перетворити? завжди, але я написав турбіна перетвориться завжди сильний
у тому сенсі, що навіть якщо ви відкриєте клапан pop-off і завантажити тиск зовні турбіни не rallenter? його
обертання, як це відбувається з westgate, і це повинно означати меншу відставання turbo

admin
16-08-2013, 00:00
немає ідеї, я дуже ясно, я поясню:
на бензин палити збирається відкрити в момент відпускання педалі газу і різке підвищення
стрибком тиску з ризиком пошкодження (гідроудар), в основному, для заслінки.
але якщо я застосовую на дизель, і таро, наприклад, в 1,5 бар досягається це тиск, вона відкриває, і тоді ви
закриває; тепер спробуйте уявити собі цей рух кілька разів в секунду, що? результат?
що ви робите, відкрити і закрити, постійно мене підтримує постійний тиск на значення, вирішив від мене.
теоретично повинно працювати

ну лайно я відчуваєте себе вже досить те, що я читаю, я розумію, що ви не знаєте, як працює клапан by-pass або pop-off, що замість того, поставлено завдання, щоб спустити частина тиску, що ви йдете по створенню в трубах при відпусканні педалі dell прискорювач, то опускаючи його клапан закривається таким чином, що турбіна продовжує обертатися і направляти повітря, але не зміг пройти, тому що це і закритою, то гідроудар то страждає турбіна не клапан, як ви кажете.

admin
16-08-2013, 00:07
крім того,вибачте, якщо місце ще одне повідомлення, але я не читав раніше,
я не писав турбіни перетворити? завжди, але я написав турбіна перетвориться завжди сильний
у тому сенсі, що навіть якщо ви відкриєте клапан pop-off і завантажити тиск зовні турбіни не rallenter? його
обертання, як це відбувається з westgate, і це повинно означати меншу відставання turbo

Не працює ця система у тебе буде тиск балерина і турбіна піде в autodistruzzione.

msport (exil77grande)
16-08-2013, 10:16
ciao.scusa, якщо я втручання,але турбіна ihi, встановлена на 500 abarth і на підшипники ковзання і nn на підшипники !!!

здравствуйте, я запрошую вас в розділ презентації, спасибі.

dariuccio
16-08-2013, 11:03
я заявляю, що я вже представив, але там повторення в будь-якому випадку.
я визнаю, що я трохи заплутався ідей, але між дросельною заслінкою і турбіною, і я прошу вибачення за це, але факт залишається фактом, що
принцип роботи, який я описав ? ідентичні не знаю, якщо ви помітили (ПИШУ В НАЙБІЛЬШ АБСОЛЮТНА ПОВАГА) я також вважаю, що згрішив би, - трохи самовпевнено, навіть, чому? давно я побудував pop off
ремесло з штовхача fiat marea, як поршень ostruttore вставлений в трубку фонтан bucherellato від мене і
п'яний на інтеркулер.
результати:тиск було більш менш постійною єдина дратує річ ? те, що здається, ніби зламаною труби.
сказав, що' ви ringazio в будь-якому випадку, щоб ваші прямі, і я сподіваюся, що цей обмін думками залишається, однак, конструктивною.

admin
16-08-2013, 13:35
Не самовпевнено, але я повинен correggerti якщо ви пишете щось
неправильно також, чому? форум і прочитав від професіоналів
і звичайні люди, які ще не мають поняття про те, як працює поп-off
cos? робите, ви робите з помилок на роботу.
Я закликаю тебе не повторити.

mikyrace82
16-08-2013, 16:21
admin абсолютно правий...погубить турбіна з цією системою...навіть якщо засувки тиск 1,5 бар, натиснувши прокачати надлишковий тиск, в будь-якому випадку турбіна буде? рости обороти, приходячи до руйнування...сказав, простіше кажучи.

msport (exil77grande)
16-08-2013, 18:11
я заявляю, що я вже представив, але там повторення в будь-якому випадку.

насправді я не мав на увазі вас.

dariuccio
16-08-2013, 19:24
вибачте msport (exil77grande)
для mikyrace82 я думав, що з установкою турбіни для бензинових двигунів, до речі, ще в два рази
коні в моїй 1.3 і при робочих температурах і тисках, добре ще в умовах andro' отримати максимум 70%
його соціальних можливостей і розширень? (об / хв) - це я вибрав для редагування поп-off.
крім того, після установки турбіни, я зрозумів, що не з'? достатньо місця, щоб встановити westgate.
тоді хтось м'яко, може порекомендувати якісь інші рішення?
thanks

legendaryslave
16-08-2013, 19:38
Вибачте, якщо ви не авторизовані тиску з popoff by pass повинен завжди залишатися закритим для curiosit? ви покажіть мені, як ви, змонтований з фото, цікаво

mikyrace82
16-08-2013, 20:34
вибачте msport (exil77grande)
для mikyrace82 я думав, що з установкою турбіни для бензинових двигунів, до речі, ще в два рази
коні в моїй 1.3 і при робочих температурах і тисках, добре ще в умовах andro' отримати максимум 70%
його соціальних можливостей і розширень? (об / хв) - це я вибрав для редагування поп-off.
крім того, після установки турбіни, я зрозумів, що не з'? достатньо місця, щоб встановити westgate.
тоді хтось м'яко, може порекомендувати якісь інші рішення?
thanks
не має нічого те, що турбіна походить від автомобілізації-й? в якості...з системою, яку ви створили ви порушуєте в будь-якому випадку...не контролюєте швидкість? стовпа, але тільки тиск....
не контролюйте швидкість? стовпа, але тільки тиск у каналах...турбіна замість цього взяти? все більше і більше? обороти підніматися обертів двигуна, поки він не розпадеться...

dariuccio
16-08-2013, 21:57
я не зовсім згоден з вами, проте "ми дізнаємося тільки живемо".
я твердо переконаний, що на моїй машині працює половина? те, що повернувся б на 500 і з температурою
вихлопних газів не менше ніж на 200 градусів менше, ніж на бензин.
для legendaryslave якщо читати обговорення з самого початку я написав, що я купив, але ще не у мене ? прийшла
за час шляху, не втопивши ноги, і в будь-якому випадку, як тільки у мене буде встановлено stanne впевнений, що задньо фото.

mikyrace82
16-08-2013, 22:28
я знаю, що вам не зрозумілі деякі речі...чому? виробники турбокомпресорів витрат fior di quattrini у вивченні геометрії та диспетчерів потім, якщо це так просто? рада..насправді два...добре інформовані про роботу турбокомпресора і з грошима, що відновити продажу цього народу(тепер, що ? ще об'єднує), покупки з'явився орі.

dariuccio
17-08-2013, 17:11
спасибі...

якщо це сталося, що турбіна розвалюється, і я дякую в будь-якому випадку все для щирості? хоча постійно
бути не згодні з вами, також залежить від виду довідки, що він у тому сенсі, що якщо ви тримаєте відкритою дросельною
на 10 км ? очевидно, що зламається, але будучи машині всі дороги, якщо перетворити? протягом 10 хвилин при повному навантаженні
sar? gi? так. у будь-якому випадку, через кілька місяців я оновлю.
між тим, зараз я закінчив монтувати наконечники форсунок lybra 105 cv, і мені довелося переписати картку ori-чому?
з попередньої, йшов сильний, але поршні плавали в дизельному паливі.
тільки що зробив нову карту даю вам новини, якщо ви зацікавлені.

mikyrace82
18-08-2013, 01:44
натовп, фон, також на 500метрів...не має сенсу міняти авто, якщо потім потрібно parzializzare на педаль газу, щоб повернутися додому без допомоги шкідник..потім degustibus...

dariuccio
18-08-2013, 12:43
дякую за добрі побажання! жарт
однак перш ніж sfondero' турбіна хотілося б зрозуміти разом з вами деякі речі, якщо ви готові, в іншому випадку спасибі
у будь-якому випадку.
я форсунок 1.9 я зібрав тільки профі і мені було цікаво, починаючи однак, розраховані?
з карти " ori курить, однак, як трактор!!!!!!!!!!!!

mikyrace82
19-08-2013, 21:02
безпристрасний рада...портали з pompista..ви ризикуєте дійсно зробити тріском....

dariuccio
19-08-2013, 21:31
гей, miky я прийняв вашу пораду, але ? прибув занадто пізно! я розтанула два поршня
життя! се у мене їх і як від pompista але я, як Фома невіруючий, якщо не бачу, не вірю!
тепер давайте поговоримо серйозно, я повинен змусити їх відрегулювати так, що бризкають ж справа? оригіналів?
ви би дуже вдячний

mikyrace82
19-08-2013, 22:05
ні, не ? то сенс...не ? що pompista повинен відрегулювати їх, як оригінали, але ви їх монтує, налаштувавши все так, що форсунки повинні розпорошувати дизельне паливо, а не розпорошувати його на краплі...сказав papelepapele...але в цьому випадку, ви покладаєтеся на відмінний тренер, що ви всі правила карту...

dariuccio
19-08-2013, 22:19
ви дійсно дуже добрий, не знав сенс калібрування, тепер я ? все ясно,

dantesfx
01-09-2013, 19:11
ви дійсно дуже добрий, не знав сенс калібрування, тепер я ? все ясно,

Абсолютно вірно мова mikyrace82, він буде заробляти багато, особливо в надійності

anniver
08-03-2014, 19:42
Привіт всім, у мене lancia y multijet 70cv я закуповуються випускний колектор 95, що порт турбіни вище, я взяв турбіни і форсунок delta 1.6 120cv видалений egr все я йду вже від 6 місяців до 1.8bar без проблем, машина йде 200kmh з закритими очима і скалка, якщо хтось і зацікавлений, і якщо я можу вам замість фотографії я намагаюся з 140cv орі на 1,3км не роблять

Єдина проблема, що я не можу її зробити більш 5100giri

пристрасть двигунів
08-03-2014, 20:16
Єдина проблема, що я не можу її зробити більш 5100giriCiao файл вашої машини ви зробили на remap?

anniver
23-03-2014, 02:48
Ви зробили все в 2d, але до певної межі, зокрема....

SandroMarciano
23-03-2014, 11:24
ви повинні відкрити дискусію, присвячену, проте, я думаю, що обмеження в 5100rpm може виникнути також за пружин клапанів і розподільного вала оригінал. У будь-якому випадку без damos, присвячений ? майже неможливо знайти, як збільшити швидкість обертання...

dariuccio
23-03-2014, 11:52
що я знаю обмежувач на mjet ? фіксується на 5300 оборотів в хвилину і після цього? ебу блокує впорскування; мені здається дивним, що більше 5100 не можете піднятися.
також у мене встановлений натовп bravo 1.6 120 коней, чому? що я продав 500 і прибуття до 5300 без проблем з 1,6 бар тиску
але я міг би піднятися ще вище.

angelolsp
23-03-2014, 14:35
має бути точно, 5250...

dariuccio
23-03-2014, 18:10
решта оборотів приймає їх за інерції мас

angelolsp
23-03-2014, 21:14
якщо c і lim обертів 5250 розміру 5250!!! сара ke від тахометра вас обманює і подивитися 5300

angelolsp
23-03-2014, 21:17
підключіть діагностику і подивіться скільки оборотів обмежує вас!!

dariuccio
23-03-2014, 21:29
інерція маси в рух ? складне поняття, і сформулювати, якщо ecu ріже дизельного палива 5250 колінчатого валу для "вини" своїх противаг
продовжує збільшувати свої обороти (звичайно, мало), поки гравітація? не перемагає силою своєї ваги (інерції)

anniver
24-03-2014, 01:48
Я використовую titanium і поза драйвера на карту limm пара 2 в кінці драйвер ce кривий, схожий на драйвер, я його збільшеної меншим, схожі на передостанній тому завжди 5100 але і робить їх до

Тому що з точки 70cv. Я 5500??

asdone
25-03-2014, 11:44
Я читав, що на деяких ECU c'? додатковий обмежувач оборотів single value розбився в районі програми. Єдиний спосіб, щоб знайти його ? см діагноз точне значення, скільки обмежує і шукати його по всьому файлу, сподіваючись знайти лише одного та в надії не чіпати якусь освіту ПРОЦЕСОРА :P