КПК

Прагляд Поўнай Версіі : турбіна 500 abarth 1.4 турбо на 1.3 multijet

dariuccio
29-07-2013, 22:56
усім прывітанне
я пачынаю гэтую тэму, чаму? ад пакупкі, так ? выходзіць вар'яцкая ідэя!
Як вы думаеце ? магчымым усталяваць turbo скарпіена належным чынам зменена на маей перамяшчэння multijet?
але... зараз я раблю адшліфаваць гайкі разраду multijet для alloggiarci core assy 500;
нарэшце, я думаў, што запуск на халодную з крыльчаткой і гайкай ўсмоктвання bravo 1.9 105л.с.
вы думаеце, ен можа працаваць?
Я прымаю парады і крытыку скид? канструктыўныя

msport (exil77grande)
30-07-2013, 20:55
як solitop пытаюцца, info, але не даюць,1.3 mjet cosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

dariuccio
30-07-2013, 21:37
я памыляюся, ці вы здзіўлены!!!
вымераючы з калібр крыльчаткі выхлапной есць каля 2мм розніцы і лезвийной больш густой;
гэта азначае, што ў тэорыі мець турбо лаг ад страху, але я ўпэўнены, што за кошт ўстаноўкі рабочага колы всасывать плюс
нават павароту адносна больш " план з'явіўся арыгінальны праедзе ў любым выпадку больш паветра ніжняй крыльчаткі, якая мантуе серыі
мілы multijet.
Акрамя таго, я патэнтаванні новы тып зменнай геаметрыяй

legendaryslave
30-07-2013, 21:57
я памыляюся, ці вы здзіўлены!!!
вымераючы з калібр крыльчаткі выхлапной есць каля 2мм розніцы і лезвийной больш густой;
гэта азначае, што ў тэорыі мець турбо лаг ад страху, але я ўпэўнены, што за кошт ўстаноўкі рабочага колы всасывать плюс
нават павароту адносна больш " план з'явіўся арыгінальны праедзе ў любым выпадку больш паветра ніжняй крыльчаткі, якая мантуе серыі
мілы multijet.
Акрамя таго, я патэнтаванні новы тып зменнай геаметрыяй

я не разумею, што вы робіце, калі вы паклалі нейкі абрэвіятура ? лягчэй для нас, каб зразумець,

dariuccio
30-07-2013, 22:13
Вы хочаце сказаць, што вы не зразумелі, што турбіна я рэдагавання?
І турбіна, якая ўсталеўваецца ў зыходным 500 abarth і ? прыкметнае fpt, ? усталяваны на падшыпнікі і астуджэнне вадкасці.
Я не магу пісаць скарачэннямі, чаму? натоўп ? ад токара.
калі я не іду супраць правілаў я мог бы размясціць некалькі фота

MultiBravo
30-07-2013, 22:48
Падшыпнікі, а не ўтулкі?

Мае змянянай геаметрыяй?

msport (exil77grande)
30-07-2013, 22:52
я не здзіўлены, нічога, я проста хацеў сказаць, паказаць на якім 1.3 mjet ж хацелася б зрабіць, і колькі л.с. машына маг........

dariuccio
31-07-2013, 14:05
турбіна ? геаметрыя фіксаваны, усталяваны на падшыпніках, але на 500 працуе з двума станамі overboost 1.4 і 1.8 бар (калі я правільна памятаю)
і я хацеў бы ўсталяваць на маю opel corsa (gi? пісаў вышэй) 70cv.

SandroMarciano
01-08-2013, 08:34
турбіна ? геаметрыя фіксаваны, усталяваны на падшыпніках, але на 500 працуе з двума станамі overboost 1.4 і 1.8 бар (калі я правільна памятаю)
і я хацеў бы ўсталяваць на маю opel corsa (gi? пісаў вышэй) 70cv.

як правіла, турбіны, падключыць дызель, як правіла, ідуць у ціск значна раней, чым для бензіну? вытрымліваюць ціску, больш абаротаў больш? высокія, я monterei іншая турбіна, але гэта-вырашайце самі...
Праблема, якая без сумневу вам ? што калі перавышае ціск 1.5 бар, вам, безумоўна, recovery, калі вы шукаеце на форуме c'? адзін doscussione, на якім ен кажа.

dariuccio
01-08-2013, 14:11
прывітанне сандра дзякуй за ваш адказ.
я цалкам згодны з вамі, але' колькі абаротаў у хвіліну ідзе ў ціск турбо залежыць таксама ад іншых элементаў ?
гэта дакладна, што я вырашыў выкарыстоўваць гайкі выхлапной арыгінальны multijet, калі вы бачыце знак 500 ? вялікі, як
у abbisso; пойдзе пад ціскам, па крайняй меры, 2500rpm! Тым, для аднаўлення, так я і ведаў ужо, і я хацеў знайсці na рашэнні, каб выдаліць яго.
я думаю, што вы не пярэчыце, скажыце мне, што вы турбіна там monteresti, я буду вельмі рады.
дзякуй за час

dariuccio
04-08-2013, 18:28
гэй, хлопцы, я сабраў турбіны і гэта правільна, што я думаў.
спачатку я ўстанавіў з крыльчаткой і слімаком ўсмоктвання добра, але ў мяне былі праблемы з крыльчаткой, чаму? "frizionava на слупе
(была праблема такарныя, ўтулкі створана была некалькі дзесятых занадта вялікі), і тады я вырашыў падключыць яе з крыльчаткой і гайкай
ўсмоктвання 500 і гайкі выхлапной мой арыгінальны клапан westgate выдаленая і ціску, кіраванай з клапанам pop off.
вынікі (нечаканыя): натоўп ідзе ціск ўніз? у 2000rpm рухавік канферэнц-што ? прыгажосць, а я яшчэ не факт, na карту для
на 3000rpm трымае ўжо? 1.3 бар і пры 4000rpm трымае 1.6 бар.
я вельмі здзіўлены,

хлопцы, я думаў, і, калі мы montassi фарсункі lancia lybra 115cv і пара тузоў ў кулачкі riprofilati я мог бы дасягнуць 130cv?
відавочна, што карты, зробленыя з controcazzi!
упэўнены знешні выгляд, меркаванні і парады

s.casasco
14-08-2013, 22:41
ciao.scusa, калі я ўмяшання,але турбіны ihi, усталяваная на 500 abarth і на падшыпнікі слізгацення і на nn падшыпнікі !!!

admin
14-08-2013, 22:58
гэй, хлопцы, я сабраў турбіны і гэта правільна, што я думаў.
спачатку я ўстанавіў з крыльчаткой і слімаком ўсмоктвання добра, але ў мяне былі праблемы з крыльчаткой, чаму? "frizionava на слупе
(была праблема такарныя, ўтулкі створана была некалькі дзесятых занадта вялікі), і тады я вырашыў падключыць яе з крыльчаткой і гайкай
ўсмоктвання 500 і гайкі выхлапной мой арыгінальны клапан westgate выдаленая і ціску, кіраванай з клапанам pop off.
вынікі (нечаканыя): натоўп ідзе ціск ўніз? у 2000rpm рухавік канферэнц-што ? прыгажосць, а я яшчэ не факт, na карту для
на 3000rpm трымае ўжо? 1.3 бар і пры 4000rpm трымае 1.6 бар.
я вельмі здзіўлены,

Зрабіць усе гэтыя змены, а затым, пакінуўшы знак разраду
арыгінальны, хоць і точеная і працу зрабіў дрэнна, а я не зразумела
вы выдалілі клапан westgate і выкарыстаў pop off для рэгулявання ціску?
Не хапала, каб пакласці ў on зменены калектар з турбінай міфа 1.6 належным чынам
з папраўкамі?

dariuccio
15-08-2013, 14:13
па якой прычыне ? працу зрабілі дрэнна
калі не палепшыліся на 100% вам гарантую, што мы трохі не хапае. акрамя таго, праца ? атрымалася вельмі добра
і вельмі чыста.
клапан pop-off (які яшчэ не ў мяне ? прыйшла) на дызель мае той жа прынцып, што і westgate з той розніцай, што адцягвае выхлапных газаў, а другі-сціснутае паветра, але сутнасць не мяняецца, а турбіна ператворыцца заўседы моцны. турбіна 500 я купіў па памылцы, хто мне адпраўлены, і шчыра кажучы, я не мог
выдаткаваць яшчэ 2 да 300 еўра, або тыя, якія маюць для другой турбіны, а потым, калі я новую яшчэ incartata.
нарэшце ? задачы, якія я прапанаваў, і я ганаруся тым, што яго выйграў!
але цяпер вы можаце сказаць, што вы думаеце пра affiancargli фарсункі lancia lybra і восі вала.
мы arriaviamo вы думаеце, 130 канькоў???

admin
15-08-2013, 15:20
(клапан, pop-off (які яшчэ не ў мяне ? прыйшла) на дызель мае той жа прынцып, што і westgate з той розніцай, што адцягвае выхлапных газаў, а другі-сціснутае паветра, але сутнасць не мяняецца, а турбіна ператворыцца заўседы )

Можа быць, у вас блытаць ідэі аб тым, як працуе клапан pop-off ці вы патлумачыўшы дрэнна

dariuccio
15-08-2013, 20:00
няма ідэі, я вельмі ясна, я растлумачу:
на бензін паліць збіраецца адкрыць у момант адпушчэння педалі газу і рэзкае павышэнне
скокам ціску з рызыкай пашкоджанні (гідраўдар), у асноўным, для засланкі.
але калі я ўжываю на дызель, і тара, напрыклад, у 1,5 бар дасягаецца гэта ціск, яна адкрывае, і тады вы
закрывае; цяпер паспрабуйце ўявіць сабе гэты рух некалькі раз у секунду, што? вынік?
што вы робіце, адкрыць і закрыць, увесь час мяне падтрымлівае пастаяннае ціск на значэнне, вырашыў ад мяне.
тэарэтычна павінна працаваць

акрамя таго,прабачце, калі месца яшчэ адно паведамленне, але я не чытаў раней,
я не пісаў турбіны ператварыць? заўседы, але я напісаў турбіна ператворыцца заўседы моцны
у тым сэнсе, што нават калі вы адкрыеце клапан pop-off і спампаваць ціск звонку турбіны не rallenter? яго
кручэння, як гэта адбываецца з westgate, і гэта павінна таксама азначаць меншае адставанне turbo

admin
16-08-2013, 00:00
няма ідэі, я вельмі ясна, я растлумачу:
на бензін паліць збіраецца адкрыць у момант адпушчэння педалі газу і рэзкае павышэнне
скокам ціску з рызыкай пашкоджанні (гідраўдар), у асноўным, для засланкі.
але калі я ўжываю на дызель, і тара, напрыклад, у 1,5 бар дасягаецца гэта ціск, яна адкрывае, і тады вы
закрывае; цяпер паспрабуйце ўявіць сабе гэты рух некалькі раз у секунду, што? вынік?
што вы робіце, адкрыць і закрыць, увесь час мяне падтрымлівае пастаяннае ціск на значэнне, вырашыў ад мяне.
тэарэтычна павінна працаваць

ну дзярмо я адчуваеце сябе ўжо досыць тое, што я чытаю, я разумею, што вы не ведаеце, як працуе клапан by-pass або pop-off, што замест таго, пастаўлена задача, каб спусціць частка ціску, што вы ідзяце па стварэнню ў трубах пры отпускании педалі dell паскаральнік, то апускаючы яго клапан зачыняецца такім чынам, што турбіна працягвае круціцца і накіроўваць паветра, але не змог прайсці, таму што гэта і закрытай, то гідраўдар пакутуе турбіна не клапан, як вы кажаце.

admin
16-08-2013, 00:07
акрамя таго,прабачце, калі месца яшчэ адно паведамленне, але я не чытаў раней,
я не пісаў турбіны ператварыць? заўседы, але я напісаў турбіна ператворыцца заўседы моцны
у тым сэнсе, што нават калі вы адкрыеце клапан pop-off і спампаваць ціск звонку турбіны не rallenter? яго
кручэння, як гэта адбываецца з westgate, і гэта павінна таксама азначаць меншае адставанне turbo

Не працуе гэтая сістэма ў цябе будзе ціск балерына і турбіна пойдзе ў autodistruzzione.

msport (exil77grande)
16-08-2013, 10:16
ciao.scusa, калі я ўмяшання,але турбіны ihi, усталяваная на 500 abarth і на падшыпнікі слізгацення і на nn падшыпнікі !!!

добры дзень, я запрашаю вас у профіль прэзентацыі, дзякуй.

dariuccio
16-08-2013, 11:03
я заяўляю, што я ўжо прадставіў, але там паўтор у любым выпадку.
я прызнаю, што я трохі заблытаўся ідэй, але паміж дросельнай засланкай і турбінай, і я прашу прабачэння за гэта, але факт застаецца фактам, што
прынцып працы, які я апісаў ? ідэнтычныя не ведаю, калі вы заўважылі (ПІШУ Ў НАЙБОЛЬШ АБСАЛЮТНАЯ ПАВАГУ) я таксама лічу, што зграшыў бы, - крыху саманадзейна, нават, чаму? даўно я пабудаваў pop off
рамяство з штурхача fiat marea, як поршань ostruttore устаўлены ў трубку фантан bucherellato ад мяне і
п'яны на интеркулер.
вынікі:ціск было больш менш пастаяннай адзіная раздражняльная рэч ? тое, што здаецца, быццам зламанай трубы.
сказаў, што' вы ringazio у любым выпадку, каб вашыя прамыя, і я спадзяюся, што гэты абмен думкамі застаецца, аднак, канструктыўнай.

admin
16-08-2013, 13:35
Не саманадзейна, але я павінен correggerti калі вы пішаце што-небудзь
няправільна таксама, чаму? форум і прачытаў ад прафесіяналаў
і звычайныя людзі, якія не маюць яшчэ паняцця аб тым, як працуе поп-off
cos? робіце, вы робіце з памылак на працу.
Я заклікаю цябе не паўтарыць.

mikyrace82
16-08-2013, 16:21
admin абсалютна мае рацыю...загубіць турбіна з гэтай сістэмай...нават калі зашчапкі ціск у 1,5 бар, націснуўшы прапампаваць залішні ціск, у любым выпадку турбіна будзе? расці абароты, прыходзячы да разбурэння...сказаў, прасцей кажучы.

msport (exil77grande)
16-08-2013, 18:11
я заяўляю, што я ўжо прадставіў, але там паўтор у любым выпадку.

на самай справе я не меў на ўвазе вас.

dariuccio
16-08-2013, 19:24
выбачайце msport (exil77grande)
для mikyrace82 я думаў, што з устаноўкай турбіны для бензінавых рухавікоў, дарэчы, з яшчэ ў два разы
коні ў маей 1.3 і пры працоўных тэмпературах і цісках, добра яшчэ ва ўмовах andro' атрымаць максімум 70%
яго альных магчымасцяў і пашырэнняў? (аб / мін) для гэта я абраў для рэдагавання поп-off.
акрамя таго, пасля ўстаноўкі турбіны, я зразумеў, што не c'? досыць месцы, каб усталяваць westgate.
тады хто-то мякка, можа парэкамендаваць якія-небудзь іншыя рашэнні?
thanks

legendaryslave
16-08-2013, 19:38
Прабачце, калі вы аўтарызаваны ціску з popoff by pass павінен заўседы заставацца закрытым для curiosit? вы пакажыце мне, як вы, змантаваны з фота, цікава

mikyrace82
16-08-2013, 20:34
выбачайце msport (exil77grande)
для mikyrace82 я думаў, што з устаноўкай турбіны для бензінавых рухавікоў, дарэчы, з яшчэ ў два разы
коні ў маей 1.3 і пры працоўных тэмпературах і цісках, добра яшчэ ва ўмовах andro' атрымаць максімум 70%
яго альных магчымасцяў і пашырэнняў? (аб / мін) для гэта я абраў для рэдагавання поп-off.
акрамя таго, пасля ўстаноўкі турбіны, я зразумеў, што не c'? досыць месцы, каб усталяваць westgate.
тады хто-то мякка, можа парэкамендаваць якія-небудзь іншыя рашэнні?
thanks
не мае нічога тое, што турбіна адбываецца ад аўтамабілізацыі-й? у якасці...з сістэмай, якую вы стварылі, вы парушаеце ў любым выпадку...не кантралюеце хуткасць? слупа, але толькі ціск....
не кантралюйце хуткасць? слупа, але толькі ціск у каналах...турбіна замест гэтага, узяць? усе больш і больш? абароты падымацца абаротаў рухавіка, пакуль ен не распадзецца...

dariuccio
16-08-2013, 21:57
я не зусім згодны з вамі, аднак "мы даведаемся толькі жывем".
я цверда перакананы, што на маей машыне працуе палова? тое, што павярнуўся б на 500 і з тэмпературай
выхлапных газаў не менш чым на 200 градусаў менш, чым на бензін.
для legendaryslave калі чытаць абмеркаванне з самага пачатку я напісаў, што я купіў, але яшчэ не ў мяне ? прыйшла
за час шляху, не утапіўшы ногі, і ў любым выпадку, як толькі ў мяне будзе ўсталяваны stanne упэўнены, што задняй фота.

mikyrace82
16-08-2013, 22:28
я ведаю, што вам не ясныя некаторыя рэчы...чаму? вытворцы турбокомпрессоров выдаткаў fior di quattrini ў вывучэнні геаметрыі і дыспетчараў затым, калі гэта так проста? савет..на самай справе два...добра інфармаваныя аб працы турбакампрэсара і з грашыма, што аднавіць продажу гэтага народа(зараз, што ? яшчэ аб'ядноўвае), куплі з'явіўся на врі.

dariuccio
17-08-2013, 17:11
дзякуй...

калі гэта адбылося, што турбіна развальваецца, і я дзякую у любым выпадку ўсе для шчырасці? хоць пастаянна
быць не згодны з вамі, таксама залежыць ад віду даведкі, што ен у тым сэнсе, што калі вы трымаеце адкрытай дросельнай
на 10 км ? відавочна, што зламаецца, але будучы машыне усе дарогі, калі ператварыць? на працягу 10 хвілін пры поўнай нагрузцы
sar? gi? так. у любым выпадку, праз некалькі месяцаў я аднаўлю.
між тым, зараз я скончыў мантаваць наканечнікі фарсунак з lybra 105 cv, і мне прыйшлося перапісаць карту ori-чаму?
з папярэдняй, ішоў моцны, але поршні плавалі ў дызельным паліве.
толькі што зрабіў новую карту даю вам навіны, калі вы зацікаўленыя.

mikyrace82
18-08-2013, 01:44
натоўп, фон, таксама на 500метров...не мае сэнсу мяняць аўто, калі потым трэба parzializzare на педаль газу, каб вярнуцца дадому без дапамогі шкоднік..потым degustibus...

dariuccio
18-08-2013, 12:43
дзякуй за добрыя пажаданні! жарт
аднак перш чым sfondero' турбіна хацелася б зразумець разам з вамі некаторыя рэчы, калі вы гатовыя, у адваротным выпадку дзякуй
у любым выпадку.
я фарсунак 1.9 я сабраў толькі профі і мне было цікава, пачынаючы аднак, разлічаныя?
з карты " ori паліць, аднак, як трактар!!!!!!!!!!!!

mikyrace82
19-08-2013, 21:02
абыякавы савет...парталы з pompista..вы рызыкуеце сапраўды зрабіць трэскам....

dariuccio
19-08-2013, 21:31
гэй, miky я ўзяў ваш савет, але ? прыбыў занадта позна! я растала два поршня
жыцце! ce у мяне іх і як ад pompista але я, як Фама няверуючы, калі не бачу, не веру!
зараз давайце пагаворым сур'езна, я павінен прымусіць іх адрэгуляваць так, што пырскаюць жа справа? арыгіналаў?
вы б вельмі ўдзячны

mikyrace82
19-08-2013, 22:05
не, не ? то сэнс...не ? што pompista павінен адрэгуляваць іх, як арыгіналы, але вы іх мантуе, наладзіўшы ўсе так, што фарсункі павінны будзе распыляць дызельнае паліва, а не распыляць яго на кроплі...сказаў papelepapele...але ў гэтым выпадку, вы належыце на выдатны трэнер, што вы правілы ўсе карту...

dariuccio
19-08-2013, 22:19
вы сапраўды вельмі добры, не ведаў сэнс каліброўкі, цяпер я ? усе яшчэ ясна,

dantesfx
01-09-2013, 19:11
вы сапраўды вельмі добры, не ведаў сэнс каліброўкі, цяпер я ? усе яшчэ ясна,

Цалкам дакладна гаворка mikyrace82, ен будзе зарабляць шмат, асабліва ў надзейнасці

anniver
08-03-2014, 19:42
Прывітанне ўсім, у мяне lancia y multijet 70cv я закупляюцца выпускны калектар 95, што порт турбіны вышэй, я ўзяў турбіны і фарсунак delta 1.6 120cv выдалены egr за ўсе я іду ўжо ад 6 месяцаў да 1.8bar без праблем, машына ідзе 200kmh з заплюшчанымі вачыма і стрэмка, калі хто-то і зацікаўлены, і калі я магу вам замест фатаграфіі я спрабую з 140cv крычы на 1,3км не робяць

Адзіная праблема, што я не магу яе зрабіць больш 5100giri

запал рухавікоў
08-03-2014, 20:16
Адзіная праблема, што я не магу яе зрабіць больш 5100giriCiao файл вашай машыны вы зрабілі на remap?

anniver
23-03-2014, 02:48
Вы зрабілі ўсе ў 2d, але да некаторага мяжы, у прыватнасці....

SandroMarciano
23-03-2014, 11:24
вы павінны адкрыць дыскусію, прысвечаную, аднак, я думаю, што абмежаванне ў 5100rpm можа паўстаць таксама з-за спружын клапанаў і распредвала арыгінал. У любым выпадку без damos, прысвечаны ? амаль немагчыма знайсці, як павялічыць хуткасць кручэння...

dariuccio
23-03-2014, 11:52
што я ведаю абмежавальнік на mjet ? фіксуецца на 5300 абаротаў у хвіліну і пасля гэтага? эбу блакуе ўпырск; мне здаецца дзіўным, што больш за 5100 не можаце падняцца.
таксама ў мяне усталяваны натоўп bravo 1.6 120 коней, чаму? што 500 я прадаў і прыбыцця ў 5300 без праблем з 1,6 бар ціску
але я мог бы падняцца яшчэ вышэй.

angelolsp
23-03-2014, 14:35
павінна быць дакладна, 5250...

dariuccio
23-03-2014, 18:10
астатнія абаротаў прымае іх за інэрцыі мас

angelolsp
23-03-2014, 21:14
калі c і лім абаротаў 5250 памер 5250!!! сара ke ад тахометра цябе падманвае і паглядзець 5300

angelolsp
23-03-2014, 21:17
падключыце дыягностыку і паглядзець, колькі абаротаў абмяжоўвае вас!!

dariuccio
23-03-2014, 21:29
інэрцыя масы ў рух ? складанае паняцце, і сфармуляваць, калі ecu рэжа дызельнага паліва 5250 каленчатага вала для "віны" сваіх проціваг
працягвае павялічваць свае абароты (вядома, мала), пакуль гравітацыя? не перамагае сілай свайго вагі (інэрцыі)

anniver
24-03-2014, 01:48
Я выкарыстоўваю titanium і па-за драйвера на карту limm пара 2 у канцы ce драйвер крывой, падобны на драйвер, я яго павялічанай магутнасці падобны на перадапошняй таму заўседы 5100 але і робіць іх да

Таму што з пункту 70cv. Я раблю 5500??

asdone
25-03-2014, 11:44
Я чытаў, што на некаторых ECU c'? дадатковы абмежавальнік абаротаў single value разбіўся ў раене праграмы. Адзіны спосаб, каб знайсці яго ? гл дыягназ дакладнае значэнне, колькі абмяжоўвае і шукаць яго па ўсім файла, спадзеючыся знайсці толькі аднаго і ў надзеі не чапаць якое-то адукацыю ПРАЦЭСАРА :P