Перегляд Повної Версії : постановою (нове оновлення)
msport (exil77grande)
04-08-2012, 19:27
я хотів би повідомити всім користувачам, що я, ввівши нове правило в regolamente, тому що ми помітили, що деякі користувачі зробили все, щоб потрапити на поріг 50 повідомлень і перейти в категорію середнього користувача, так, щоб бачити вкладення,screen і т. д., які дуже апетитні бачив, бази даних, файли, золото і все інше, і тоді більше не мають участь у діяльності форуму.тоді наші користувачі, які будуть виявлені співробітниками, щоб зробити частину цих furbacchiotti будуть негайно deglassati шляхом перемикання в категорії користувача smplice 0/50 корисні повідомлення,то це тільки тому, що, як ми завжди говорили, що ми хочемо, щоб форум реальний і активний, а не підроблені написані, але люди, що знаходяться поруч, коли вони можуть поліпшити і розвивати це спільнота,дякую за увагу.
абсолютно вірно.. якщо б я тебе , публікації в області побажаннями їх не розраховувати, як повідомлення
msport (exil77grande)
05-08-2012, 18:53
абсолютно вірно.. якщо б я тебе , публікації в області побажаннями їх не розраховувати, як повідомлення
насправді багато хто був спочатку заліз на лічильник повідомлень.
mavaila1972
11-08-2012, 13:22
насправді багато хто був спочатку заліз на лічильник повідомлень.
дуже добре, в іншому випадку стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь
мені подобається, я форум, але багато
правильно, навіть якщо 50 повідомлень, я, здається, трохи занадто багато, ce, хто працює і не завжди присутній перед пк
мансардний
14-08-2012, 04:30
правильно, навіть якщо 50 повідомлень, я, здається, трохи занадто багато, ce, хто працює і не завжди присутній перед пк
просто, що програми, купіть і немає проблем
Насправді для тих, хто їх купує проблем немає
msport (exil77grande)
14-08-2012, 09:34
50 повідомлень, корисних для тих, хто відвідує форум, не дуже багато,є навіть ті, хто намагається їх досягти, відповідаючи даремно у багатьох дискусіях, але в цьому і є ліки, тому що воно знизиться лічильник повідомлень,це правило було просто наших клієнтів, тому що на цьому форумі на відміну від інших у нас опубліковано багато програмного забезпечення,крім того, я не знаю форумів, де перебуває банк даних файлів ori наказав марка модель так так приміщенням і багато може зробити в горлі, і якщо б не було обмеження повідомлень можуть увійти,завантажити тим і зникнути.
по-твоєму, для тих, хто там працює на цьому форумі, було б, що завгодно?
mavaila1972
14-08-2012, 20:02
я хотів би повідомити всім користувачам, що я, ввівши нове правило в regolamente, тому що ми помітили, що деякі користувачі зробили все, щоб потрапити на поріг 50 повідомлень і перейти в категорію середнього користувача, так, щоб бачити вкладення,screen і т. д., які дуже апетитні бачив, бази даних, файли, золото і все інше, і тоді більше не мають участь у діяльності форуму.тоді наші користувачі, які будуть виявлені співробітниками, щоб зробити частину цих furbacchiotti будуть негайно deglassati шляхом перемикання в категорії користувача smplice 0/50 корисні повідомлення,то це тільки тому, що, як ми завжди говорили, що ми хочемо, щоб форум реальний і активний, а не підроблені написані, але люди, що знаходяться поруч, коли вони можуть поліпшити і розвивати це спільнота,дякую за увагу.
Я згоден, бачив, що на інших форумах відбувається саме це
то се завжди і економічний фактор на інших форумах
lucafrtdi
27-08-2012, 20:57
насправді я знаю багатьох,
freddyecu
10-09-2012, 01:41
і, крім того, на інших форумах програм, їх продають....
я вважаю, що correttissima
cawadany
17-09-2012, 09:07
Я хотів запропонувати одну річ: коли користувач досягає 50 повідомлень, перш ніж перейти середнього користувача, повинна бути затверджена mod. Таким чином, запобігає, що хтось розсилка, спам, і незабаром проходить середній користувач з усіма правами, що витікає.
msport (exil77grande)
17-09-2012, 09:21
пропозиція можливість найближчим часом ми побачимо його в силу.
sa80libero
17-09-2012, 10:30
я згоден
dvdtuning
18-09-2012, 21:05
Хороша ідея...ви помітили, все більше і більше? наявність непотрібних повідомлень. Пару днів вже? більше 50.....
msport (exil77grande)
19-09-2012, 02:53
Крім того, зараз посилаю ***** всі учасники з 0 повідомлень і мінімум 1 місяць недоступний в іншому випадку, якщо я не бачу змін, я роблю хорошу прибирання,тобто для всіх, це останнє, що тих, хто протягом хоча б одного місяця видаляється.
barchetta
17-11-2012, 13:39
Дорогі передплатники,
для Вас, професіоналів, і, можливо, ви навіть галузі, форум, без сумніву ? хліб для Vs. зуби і нічого ? від обговорення, але, як на мене, і я думаю для інших простих novizzi не ? що ви маєте багато, щоб розкривати та / або поставити ns. багатий досвід в розпорядження, не дарма ми novizzi!
Я тільки сподіваюся, що всі пости про торгівлю (до речі, майже всі худий змісту, і, отже, правильно писати-) не йдуть до incremetare оцінки тих, хто Вам написав (включаючи мене), інакше було б порушення правил :o
Хороший безперервного
Fulvio
msport (exil77grande)
17-11-2012, 14:32
привіт! не бачу абсолютно, де, по-твоєму, ми укладені тільки для професіоналів, коли більшість аргументів народжуються саме від новачків, як ви, так і простих любителів, без майстерні, які просять допомоги або пояснення, які ми намагаємося оперативно допомогти в межа можна,якщо ви шукайте у форумі є розділи високого ****llo культурного говорити ебу, що протягом декількох форумах, ви можете знайти, і це очевидно, що ми не можемо покласти обговорення ясно, навіть для тих, хто навіть не зареєстрований,ми просимо тільки те, що наші користувачі будуть постійні, а не крок, тому що мета полягає в тому, щоб створити суспільство справжньої при всіх дійсних чисел, а не тільки сотень учасників та кількох активних не знаю, якщо я поясню,якщо ви маєте на увазі правила 50 повідомлень корисних кажу тобі заздалегідь, що ті, хто відвідує форум і бере участь в правильній манері, в обговореннях навіть не будучи професіоналом, досягає їх без проблем, тому що всі повинні вчитися у всіх, і навіть тих, хто не розуміє ви можете викладати щось іншим,а якщо ви маєте на увазі розділ " off limits ви заздалегідь, що в першу чергу в форумі і все безкоштовно,все не так, як вони роблять в інших країнах, які намагаються продавати в лічку те, що ми надаємо за винятком послуг, які будуть затребувані і які не пропонуються з боку співробітників professionalchiptuning і, знову просив і не запропоновані, тому що в будь-якому випадку ми допомагаємо всім, а якщо ви хочете зробити роботу, і це очевидно, що ви платите, якщо ви скаржитеся саме з тим, правила досягнення 50 повідомлень корисних вибачте заздалегідь, якщо я пишу в манері, трохи грубий, але в моєму форумі, я не дозволяю нікому входити без стуку,зробити propi зручні і потім зникають, навіть не представитися або подякувати, отже, у тих, хто добре адаптується в іншому випадку я не можу допомогти вам більше часу,не образи навіть, скільки людина має зробити за день, що навіть не підписують, і я зв'язався з вами цікаво, матеріал, який знаходиться в форумі, так, по-твоєму, я відкрив форум, розміщуючи матеріал тільки для тих, хто шукає в інтернеті щось і знаходиться тут?
ти написав від 2 днів, не знаю, якщо ви читали небагато навколо і побачив ****llo цього форуму допомогти і пояснити різні питання, щоб не говорити банк даних файлів ori on lin, що ще ми повинні розширити parechio надання, звичайно, повторюю безкоштовно (вибачте, якщо це небагато).
ти змушуєш мене зрозуміти, тому що, по-твоєму, форум і орієнтований більше на прибуток?
може бути, по-твоєму, хто це професіонал у промисловості і тому, щоб корабель знайшли і проводити час тут, що присвячує більшу частину розділяючи краще знати тих, хто потребує або з тими, хто не знає, битою і питає інформації повинні також зробити безкоштовний курс, так всі ці діти, озброєні півник від 30€, крім дурня, вже значна частина клієнтів на ринку, роблять це навіть добре, що завдяки нам?
мені шкода, але ви повинні миттєво переглянути те, що ви написали, і подумайте добре, перш ніж писати в майбутньому,гарне продовження.
afortunao
17-11-2012, 14:39
Я думаю ... я відчуваю, як стандартні респектабельний 50 місць, перш ніж ви можете отримати доступ до вмісту форуму. Я професіонал в автомобільній промисловості. У мене є досвід у багатьох областях. Але я не вся інформація. І багато я дізнався в інтернеті та багато іншого я вчитися. Якщо форум гальмує так, що вона може дізнатися про нього, я не відчуваю себе мотивованим, щоб поділитися своїм знанням.
Правила повинні дотримуватися, але я знаю, що c'? що contatiempo, що ? контрпродуктивним для збагачення форум
з повагою
p.d.: перекладач ******
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:09
Я думаю ... я відчуваю, як стандартні респектабельний 50 місць, перш ніж ви можете отримати доступ до вмісту форуму. Я професіонал в автомобільній промисловості. У мене є досвід у багатьох областях. Але я не вся інформація. І багато я дізнався в інтернеті та багато іншого я вчитися. Якщо форум гальмує так, що вона може дізнатися про нього, я не відчуваю себе мотивованим, щоб поділитися своїм знанням.
Правила повинні дотримуватися, але я знаю, що c'? що contatiempo, що ? контрпродуктивним для збагачення форум
з повагою
p.d.: перекладач ******
я шкодую, що вам потрібно, щоб поділитися своїм знати, з форуму?
може бути, вам потрібно завантажити файли ori банку даних?
може бути, вам потрібно завантажити sw доступні на форумі?
можливо, вам потрібно подивитися, напрямні з такою екран?
якщо вам це не потрібно, достатньо того, що ви берете участь в обговореннях на форумі і в найкоротші терміни досягнете корисні повідомлення не вірите?
багато хто замість того, щоб взяти участь скаржаться, тільки не для того, щоб переглянути або завантажити, але, можливо, це просто, що цікавить цих людей?
afortunao
17-11-2012, 17:17
може бути, переклад не ? добре, ? для цього, що ви не зрозуміли те, що я думаю.
На цьому форумі avr? багато цікавих речей дізнаєтесь, і я думаю, sar? держава за рахунок людей, які поділилися в свій час. Ви думаєте, що ? все це робиться? Ви думаєте, вам не потрібно більше? допомога? Зберігати sw? всі ckack? ..., ви думаєте, що мені потрібні деякі програми і не пу? отримати з будь-якої точки інтернету? ... може бути, я досить програмного забезпечення, яке допомагає людям, які відвідують цей форум., може бути, я тими, хто потребує допомоги.
Я кажу, що кожен з нас має наше знання, і не відчувають себе мотивованими, щоб поділитися на форумі, що мені написати правило 50 повідомлень
У двох словах я скажу вам, що правило 50 безлад і було зроблено, тому що " багато реєструються і не беруть участь в житті форуму завантаження програмного забезпечення
доступні безкоштовно, а то не бачив ще в цьому з мого боку означає, приходять у ваш дім, cacar.. і піти поведінки, що тут не йде, так що якщо ви дійсно зацікавлені 50 mess, беручи участь у конструктивному їх оформленні в протягом декількох днів, без суєти.
msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:07
може бути, переклад не ? добре, ? для цього, що ви не зрозуміли те, що я думаю.
На цьому форумі avr? багато цікавих речей дізнаєтесь, і я думаю, sar? держава за рахунок людей, які поділилися в свій час. Ви думаєте, що ? все це робиться? Ви думаєте, вам не потрібно більше? допомога? Зберігати sw? всі ckack? ..., ви думаєте, що мені потрібні деякі програми і не пу? отримати з будь-якої точки інтернету? ... може бути, я досить програмного забезпечення, яке допомагає людям, які відвідують цей форум., може бути, я тими, хто потребує допомоги.
Я кажу, що кожен з нас має наше знання, і не відчувають себе мотивованими, щоб поділитися на форумі, що мені написати правило 50 повідомлень
я прекрасно зрозумів те, що ви написали, навіть якщо ви використовували перекладач і повторюю,якщо ти не потрібна скачати sw,файли,керівництва,канали і багато іншого, що, як ти написав ти, звичайно, почасти вже у вас є або ви можете знайти в інтернеті і ви професіонал, який може поділитися з нами своїм досвідом у різних пост, тому що ти так довго за нашими правилами, і ви не берете участь в обговореннях на форумі і в 3-4 дня, побачив, що, як ви говорите, ви професіонал, ви набагато перевищили 50 корисні повідомлення?
ще до 50 повідомлень залишати файл орі в базу даних файлів-орі, які не присутні навіть це добре, що ви не хочете брати участь,не хочете-правило 50 повідомлень, але' скаржтеся, ти молодець,це правила, якщо вам подобається, і так, в іншому разі не брати участь,закритий off topic.
afortunao
18-11-2012, 01:21
Я прекрасно розумію, чому, щоб нав'язати це правило, в чому, я просто намагаюся змусити вас побачити на зворотному боці. З іншої точки зору
msport (exil77grande)
18-11-2012, 14:13
Я прекрасно розумію, чому, щоб нав'язати це правило, в чому, я просто намагаюся змусити вас побачити на зворотному боці. З іншої точки зору
дякую, я зрозумів, що ви хотіли б допомогти ще і тим, хто потребує, але я повторюю вам, що якщо ви більш складна, з першим в brevisimo давно ти з наших, ти теж, і все одно мені хотілося б, ваша присутність, бачив, що ти кажеш, що бути професіоналом.
Я згоден msport з цього нового правила....
Ivyxeddu83
30-11-2012, 02:46
Я згоден з вами, msport... я сподіваюся, що зможу допомогти на всіх тих, які будуть потрібні...:cool:
checcosassu
26-12-2012, 09:48
дуже добре в іншому випадку він стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь навіть..
хлопці, рада всім дати знову швидкий погляд на правила, тому що я переглянув дрібниці, але вони дуже важливі, і, чесно кажучи, мене дуже дратує, якщо в пості я написав:
чому я не можу?
чому я не можу?
але як я можу для цього?
і т. д. і т. п.
isfedale82
04-01-2013, 14:08
тепер ви оновили перехід користувача в середньому від 50 до 80 повідомлень; ви можете мати право на деякі речі? у той же час на інших немає....чому? для мене ? марно писати на посаду, чого-то вже? церкви і написані іншими, не стане повторенням марно
msport (exil77grande)
04-01-2013, 20:45
тепер ви оновили перехід користувача в середньому від 50 до 80 повідомлень; ви можете мати право на деякі речі? у той же час на інших немає....чому? для мене ? марно писати на посаду, чого-то вже? церкви і написані іншими, не стане повторенням марно
хлопці, чому потрібно завжди коментувати? ми наші мотиви добре дійсними accettatele і просто тільки подумайте, скільки privileggi ви тут, що в іншому місці ви мріяли.
Особливо c'? свобода слова.. З іншого боку, вони будуть, зроблених ripicche і бан
marco1985
11-03-2013, 22:57
ви правильно робите, я теж проблеми з ліцензією на авто форум, і якщо вони бачать, всіх кольорів.
sportknight
11-03-2013, 23:49
я згоден з адміністраторами, чому? не ? правильно, що людина, можливо, тільки повідомлення хотів би завантажити все, що йому потрібно, не допомагаючи на форумі....
maku1977
17-03-2013, 18:35
я знаю, я теж згоден.... навіть якщо обмеження не можете побачити файли, etc.... і трохи важко бути присутні і, можливо, дається, можна обмежити тільки на деякі теми.... що, однак, не велика проблема!
ecucilacunta
17-03-2013, 21:03
По-моєму там не повинно бути обмеження у завантаженні фото у розділі ринок. Для мене ? також є обмеження для тих, хто продає.
maku1977
17-03-2013, 22:49
я вважаю, що повинно бути обмежень..... pero, є плюси і мінуси, як з боку користувача, з боку тих, хто керує першим
maku1977
17-03-2013, 22:52
ааа..... слова "обмеження для тих, хто продає" .. я мої особисті думки, і, що форуми не повинні бути метою отримання прибутку, економічна... і багато інших, які я відвідував років тому, і, що навіть адміністратори знають.... вони прибули майже змусити вас платити арі, який вдихів перед екраном!
msport (exil77grande)
25-03-2013, 05:12
я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі.
giuseppe1374
04-04-2013, 20:47
добре сказав, х, ті, хто працює на цьому форумі.
frantik3
27-12-2013, 15:30
@ curiosit? але, коли ми зустрінемося? знову реабілітований всі скільки повідомлень я повинен прийти, чому? я не можу допомагати нікому, якщо я не бачу тип файлів вкладень авто на того, хто просить про допомогу-пі? що писати в розділі " презентації і вітати я не знаю, як брати участь, якщо я не можу бачити те, що ви просите, і допомогти , я пропустив два місяці з-за проблем, і я був в україні, я можу вкласти в нього квитки на літак, щоб виправдати мою відсутність, і після мого повернення я виключив цього, хлопці,!!!!!
leandro89
27-12-2013, 16:14
@ curiosit? але, коли ми зустрінемося? знову реабілітований всі скільки повідомлень я повинен прийти, чому? я не можу допомагати нікому, якщо я не бачу тип файлів вкладень авто на того, хто просить про допомогу-пі? що писати в розділі " презентації і вітати я не знаю, як брати участь, якщо я не можу бачити те, що ви просите, і допомогти , я пропустив два місяці з-за проблем, і я був в україні, я можу вкласти в нього квитки на літак, щоб виправдати мою відсутність, і після мого повернення я виключив цього, хлопці,!!!!!
я пропоную вам написати адміністраторам вашої проблеми.
sa80libero
27-12-2013, 16:41
ж проблема, теж....
frantik3
28-12-2013, 15:38
я пропоную вам написати адміністраторам вашої проблеми.
вже зробив, але я не хан відповів!!!!
leandro89
28-12-2013, 16:24
вже зробив, але я не хан відповів!!!!
дивіться, що святковий період існує для всіх
frantik3
28-12-2013, 16:31
дивіться, що святковий період існує для всіх
то свята son довгі враховуючи, що я написав на початку грудня!!!!!
то свята son довгі враховуючи, що я написав на початку грудня!!!!!
і я написав з режим? контакти так як я не можу відкрити свою пошту на форумі, що навіть їх я не прав, і якщо він був забанений, але тільки eccezzione, і що я можу писати тільки на форум, але якщо я не можу допомогти ніхто не єдине, про що писати, і це цікаво, пояснення про!!!!
dvdtuning
28-12-2013, 17:52
Особисті повідомлення відключені для всіх.
frantik3
28-12-2013, 18:05
у мене не відправляється приватне повідомлення, але використовував функцію вниз, зв'яжіться з нами!!!!!!
dvdtuning
28-12-2013, 18:08
і я написав з режим? контакти так як я не можу відкрити свою пошту на форумі, що навіть їх я не прав, і якщо він був забанений, але тільки eccezzione, і що я можу писати тільки на форум, але якщо я не можу допомогти ніхто не єдине, про що писати, і це цікаво, пояснення про!!!!
Я мав на увазі, що написано жирним шрифтом, то, не ? проблема тільки ваш, але відключені для всіх!!!!!
motorsport
28-12-2013, 18:37
А то й проблеми, без сполучення з підтримкою,сподіваємося, що ви перейшли в найближчим часом!
explode82
28-12-2013, 23:21
я особисті повідомлення навіть я зрозумів, бо не використовую їх ;P
dvdtuning
29-12-2013, 13:38
Дійсно, в кінці, не ? проблема.
мегамозок
30-12-2013, 00:39
Практично у мене теж ця проблема, і я не можу більше? писати, чому? якщо ви не бачите вкладення важко втрутитися, якщо не намагатися інтерпретувати.
Як я вже? пояснив, у мене були проблеми з повідомленнями, а також інші речі, які не працювали.
На хлопців я не бачу, чому? каталог, хто мав деякі проблеми, як людина, яка проявляє мало інтересу. Навіть якщо це й так? не було б тут писати.
msport (exil77grande)
30-12-2013, 17:56
А то й проблеми, без сполучення з підтримкою,сподіваємося, що ви перейшли в найближчим часом!
для тих, хто з чистою совістю pm не потрібні, тому звикайте.
msport (exil77grande)
30-12-2013, 17:59
sig frantik3 і мегамозок знову включити мені не подобаються скарги, і ми обидва вже дали відповідь, не для цього ми повинні завжди повторювати одне і те ж,вибачте, якщо у вас були проблеми, щоб не відвідувати форум, щоб період, але не є проблемами в наш час і політики, і рівний для всіх,на наступний перевірити, якщо ви знову неактивних і приходьте deglassati не питайте більше, чому хороше продовження для всіх.
мегамозок
30-12-2013, 18:53
дякую
sa80libero
30-12-2013, 19:06
привіт msport (exil77grande) (https://www.professionalchiptuning.net/member.php?2-msport-(exil77grande)) теж не міг завантажити більше нічого не можу допомагати, і це було від мене вже повідомлялося в минулому, але нічого не моя ситуація змінилася, я сподіваюся бути реабілітований, теж, решта впевнено.
спасибі.
motorsport
30-12-2013, 19:12
зрозумів, і так само справедливо ваше рішення, є люди, furbe, що паппано під прилавком,а прислів'я говорить, що не знає!! :)
carlo abarth
30-12-2013, 22:09
насправді речі, ви dikono у світлі сонця !!!якщо дозволиш, я хотів би sottoliniare, якби мої допускається...не збільшити ваші повідомлення у слайд-шоу !!!форум і зроблений для обговорення немає з повагою!!!
angelolsp
21-01-2014, 16:11
раніше ти був більш справжнім, долаючи 80 повідомлень, вашої присутності не більше ccme перш, звичайно, для цього!!!факти див. d ще й тебе включити знову
msport (exil77grande)
22-01-2014, 09:19
раніше ти був більш справжнім, долаючи 80 повідомлень, вашої присутності не більше ccme перш, звичайно, для цього!!!факти див. d ще й тебе включити знову
кого ви маєте на увазі?
angelus.d87
22-01-2014, 10:31
Він мав на увазі мене
angelus.d87
24-01-2014, 17:07
Novosti?? Ніхто не дає мені відповіді
sa80libero
24-01-2014, 17:50
але один, навіть якщо 24 години в день, якщо не пу? завантажити і подивитися, як пу? допомогти....
і це, що я не можу зрозуміти, тоді, можливо, я просто не можу зрозуміти...
leandro89
24-01-2014, 22:25
я рекомендую вам прочитати пост № 1 на першій сторінці, щоб скаржитися це означає, що ви були знижені, і користувач буде знижений з поважної причини, не із співчуття, etc я сподіваюся, що було ясно,
angelus.d87
25-01-2014, 14:59
Так, але що якщо x-контакт роз'яснення і ніхто від мене пояснень, як я можу скаржитися nn?????