Перегляд Повної Версії : EGR Mercedes EDC15C6
Хтось має досвід відключення EGR на EDC15C6 mercedes?
(зокрема c270 cdi w203)
Пробуємо від'єднати шланг системи рециркуляції ог, йде в recovery.
Те ж саме, чого до максимального значення карту "фаза уприскування"
У веб-потім я знайшов таємничу bit switch, адреса 011B53 (для першого набору карт), але в recovery, від'єднавши механічної системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог.
Хто робив цю машину??
Спасибі!
є багато розрядних комутаторів, скільки карт фази впорскування
не ви повинні від'єднати відсутність пробки в іншому випадку йдете в recoveri! потрібно лише привести значення на максимум, як ви сказали (не забудьте також карти суміжних) контролює, навіть якщо ви використовуєте ecm-ви не є p? зубчастий карта повинна бути пряма рядок.....якщо не працює у вас якісь інші проблеми
Я на цей файл я знайшов три серії карт, п'ять, три перемикача. як вже згадувалося в першому пості я написав тільки перший, так? інші приходять від s?....
Працюю на edc15 peugeot, я помітив, що треба від'єднати egr, так от у мене був відключений депресії на це. Але, якщо що ? насправді комутатор, так? йдете в recovery!?
riprover? з прямої лінії і вакуумний насос додається...
я " мерседес " теж, і я повторюю вам, не відключайте нічого egr на виключити тільки карту з прямої лінії, і у вас немає проблем.......то відбувається в діагностиці
пропоную зробити це в 2d, чому? в іншому випадку йде "зубчасті",3 карти, щоб змінити.....
ок, спасибі за пораду!
я був переконаний, пішов у recovery з лінією борту, а потім я почав шукати-bit switch.
спробує? і я дам вам знати.
Привіт, хлопці, я, вивчаючи цю карту, я хотів chiederivi якщо ви знаєте, скажи мені що-небудь про limatore rail? не думаю, що зазначено в драйвері ecm, так як максимальне значення приходить в 11000 в той час як мапу тиску ? 13500. Я виділив це в 01f18c, я взяв його?
chiptuning.cro
04-02-2014, 16:55
Ви рівні я бачив їх, я хотів би знати, якщо такі були й інші бачили, що є кілька піків 13500 але вони повинні бути вр....