Перегляд Повної Версії : Управління приладової панелі 5 РАНКУ Ducati: SBK848/1098/1198 - Hypermotard
В ебу мотоциклів в об'єкт не-пі? управління іммобілайзера, в даний час проживає тільки в приладовій панелі і ключа. Це означає, що ? можна перемістити блок управління від мотоцикла на інший без проблем, залишається? управління приладової панелі, для якої у разі, якщо ви хочете зняти спочатку приладової панелі, щоб використовувати aftermarket мотоциклів.
Короткий зробити? випробування на моїй 1098 (ремонт, з огляду pre-pistata), але ви знаєте адреси, на яких роботи такі ж, між Hyper і SBK? У ці дні я намагаюся перевірити, що відбувається на серії SBK, якщо все це працює, місце моє рішення.
M999
пошту файл, я на hypermotard і 1198, які крутилися на трасі я не мали проблем позбавлений strumentazzione оригінальний поворот на треку, то навіть streetf. і так
maurof650
24-08-2013, 16:51
В ебу мотоциклів в об'єкт не-пі? управління іммобілайзера, в даний час проживає тільки в приладовій панелі і ключа. Це означає, що ? можна перемістити блок управління від мотоцикла на інший без проблем, залишається? управління приладової панелі, для якої у разі, якщо ви хочете зняти спочатку приладової панелі, щоб використовувати aftermarket мотоцикл не частина....
M999
Я повинен припустити, що якщо я монтую блок управління у 1198 або 848 наприклад, на 999 або на monsters2r, я вважаю, що без сигналізації-іммобілайзера?
пошту файл, я на hypermotard і 1198, які крутилися на трасі я не мали проблем позбавлений strumentazzione оригінальний поворот на треку, то навіть streetf. і так
Вони керування, приладова панель відключена... на моїй 1098 (? аналогічно 848-1198 всіх типів) і Hyper, що я "fancy" нещодавно, без змін у файл, блок управління контролювала всі приладову панель і, від'єднавши останній, key-on, не заводився навіть насос. Не тільки вимкнути цей контроль ? також можна повністю зняти antennino іммобілайзера, так як не приходить більше? канал-ключ в ебу з боку приладовій панелі або, краще, ебу, можливо, не контролює-й? в якості стартера.
Щоб відповісти на Мауро: якщо ви берете блок управління 1198, так само, як будь-5 РАНКУ, завантаження правильне програмне забезпечення в ебу, у вас немає ніякої проблеми управління іммобілайзера. Якщо взяти ебу з SW 1198 (наприклад) і гори на 999 це partir? без проблем, але, очевидно, blockquote? погано.
M999
ви точно мауро отримати ебу помилки навантажень на файл вашого ducati звичайно ж hw, і ви зробили
ОК, але врахуйте, що блок управління або програмне забезпечення ****** від кодування іммобілайзера (verginato або гальмується) залежно від походження ебу.
M999
maurof650
24-08-2013, 23:25
Щось мені не повернутися, так як останнім часом, прямо на ебу в 1198 там я завантажив карту, що я читав від 999 мото 999 ? запускається регулярно.
Де ви не повернетесь? Блок керування, діагностики, я була незаймана, ви перевірили?
M999
Бачив, що ви говорите панелей:
У мене є клієнт, який на panigale, замінили приладову панель з одним знесення.
Мотоцикл боку і все працює.
Єдиний "за замовчуванням", і з'являється напис "невідомий"
Ви знаєте, мені щось сказати про це?
Або я намагаюся зробити immo off біт в ECU?
maurof650
25-08-2013, 11:00
ОК, але врахуйте, що блок управління або програмне забезпечення ****** від кодування іммобілайзера (verginato або гальмується) залежно від походження ебу.
M999
Де ви не повернетесь? Блок керування, діагностики, я була незаймана, ви перевірили?
M999
Перечитуючи відповідь, я зрозумів, що ви мали на увазі.
У цей момент з блоку управління 1198 карту 999, встановлений на 999, я вважаю, що велосипед не ? pi? від іммобілайзера.
Точно, це ви сказали, що в діагнозі ви повинні дати іммо діви, тобто управляється з ебу, але не встановлений з процедурою, передбаченою ;)
M999
maurof650
25-08-2013, 14:09
Завжди з ебу, встановлений на 999, цікаво, що станеться, якщо використовувати червоний ключ, тобто навіть якщо це й так? роблю зберігається код, а потім, якщо велосипед в ці точки ? з захистом від іммобілайзера.
Якщо у вас є діагноз для того, щоб перевірити стан іммо в ебу, зробіть цей простий тест: відривається прилади та інструменти. Якщо велосипед-то означає, що у вас ебу на іммо офф, якщо немає-то означає, що у вас є immo on, але verginato. Я кажу це зробити, як "лакмусовим папірцем", не бачачи вашого файлу...
Якщо у вас є в іммо діви, з процедурою, червоний ключ, ви можете settarlo знову.
M999
maurof650
25-08-2013, 15:42
Чи можу я вже? відповідати, чому? деякі тести вже зроблені, і потім карту, яку я скачав з іншого ебу я знаю, вже? що не ? у immo off.
Якщо зняття комбінації приладів на мотоцикл не частину, то несправний блок управління immo on, але verginato; потім ебу ? ne pi? ne менше, як і у будь-999, monster etc, що ви опинитеся від дилера до налаштуваннях іммо з ключем червона.
Причина попиту (у всякому разі мені ви відповіли) був зрозуміти, якщо блок управління 1198 або 848 або ipermotard (в комплекті до мото) у разі, якщо встановлена на інший мотоцикл з управління іммо через ебу, пу? бути закодований з допомогою ключа.
Точно, чому? як у вашому випадку, якщо ви завантажили файл, який має функцію управління іммобілайзера включена.
M999
maurof650
25-08-2013, 16:06
Cio? карту в immo off? які плюси?
Sar? для того, щоб почати руху без приладовій панелі?
PS Запитом OT - хтось мені пу? сказати, як зробити, щоб змінити моє повідомлення? У правому нижньому куті не знаходжу опції "редагувати повідомлення".
Я був незрозумілим: у вашому випадку, якщо ви завантажили карту, яка має управління іммобілайзера включена, але ебу ж не було коду іммобілайзера встановлена, в цьому випадку, чому? з 1198.
M999
maurof650
26-08-2013, 00:15
Ви, в будь-якому випадку ти був ясно. Скажімо, ті ж речі, різні термінології, але я зрозумів.
Для того, щоб трохи ясності:
Дані іммо в e2p.
Пишу тільки флеш-ECU до іншої ( звичайною процедурою, а не в boot)
Якщо ecu була незайманою, знижки? діви, якщо закодовано знижки? закодований.
Зараз, якщо мені так, робити іммо офф, я повинен виключити іммо і приладової панелі (навіть на нових мотоциклах)
Точне комі, насправді, щоб піти в іммо офф без boot ? можливо, verginare ? замість p? pi? проблема: або f? вручну в boot або подають інтерфейсі.
? управління приладовій панелі для 1098/1198/848, Hyper та Стріт, не ? усувний, як для інших. В ці дні у відпустці, і я не за мій КОМП'ЮТЕР, з яким smeno на блоки управління. Після повернення я маю намір поглибити.
M999
Я роблю ECU прямо зараз-Стріт.
Я вважаю, що гальмування Іммо, і тому картина буде практично таким же.
Біт схожий.
Якщо ? ок, я оновлю
точно, в кінцевому підсумку, для управління приладовій панелі біт, який потрібно перемістити, і тільки потім, щоб, коли це стосується картина panigale проблема записати ? в рамках принаймні, я чую, що хтось тому, і він стверджує, що він відключений від картини
Я б сказав, що речі розділити на два напрямки, залишаючись в тему для блоків управління 5.9 і 5 ранку Marelli:
1 - відключення іммобілайзера/панелі з SBK 749-999, створення всюдихідних (все), Sportclassic (все), Monster (все)
2 - відключення приладової панелі SBK 848/1098/1198, splinter cell (всі), Hypermotard (все)
Інші блоки керування різні, мають логічні операції, все по-різному, може бути, ми можемо аналізувати їх в інших постах, конкретно, ви говорите?
M999
добре, тоді тут ми залишаємося в темі marelli приладової панелі і я роблю також різні тести, і Siemens, і якщо ми не одного, він змінився блок управління, створення всюдихідних 1200, і я просив оригінал, щоб трохи поекспериментувати, то якщо хтось радий, що ви можете? також розміщувати деякі файли
я б хотів відновити розмову:
хтось прибув на місце біта, щоб виключити приладовій панелі (і, отже іммо) кадрів 848-1098-1198?
У мене є друг, який хоче зібрати картину запчастин, і я не можу escludergli контроль.
заздалегідь спасибі
перепрошую за вторгнення, якщо капелюх так і скажіть, а я новачок і там він не правий. але ви можете знати, біт, щоб перемістити його, де ви знаходитесь im 59м? у різних посаду не вважаю описане і не в змозі завантажити жоден файл не маю можливості порівняти два файли. повторюю, якщо ви дасте мені похер!!!
Якийсь файл, наприклад, мені здається, він розмістив l"користувача
M999.
хлопці ятрити старі обговорення....
перше, що відмінність є, і коли ви пишете відключення іммо або відключення приладовій панелі???
якщо я зрозумів щось, що іммо варто в приладовій панелі і послідовність code це:
вставляю ключ,це відправити код all антена, яка відправляє його на приладовій панелі
приладова панель відправляє код в ecu,якщо збігається всі частини
якщо я роблю immo off екю, вона не хоче більше чекати в черзі, так що ви не спитаєте в запальник і все
якщо зміна приладовій панелі повинен робити іммо офф, тому що кадри after market не може відправити код
Просто, якщо відключити іммобілайзер в ебу, bypassi всієї картини кошти, і, отже, велосипед буде почати з будь-якої рамки, і навіть без.
В цьому випадку картина була в обхід, і згоди на двигун дається тільки від блоку управління, який більше не має розкодувати код ключ.
Ok, щоб вимкнути ебу ви робите на біт на flash і ми....для відключення картину ви б з e2p на картину прямо??
А в кінці результат мені здається ідентичні