Прагляд Поўнай Версіі : Кіравання прыборнай панэлі 5 РАНІЦЫ Ducati: SBK848/1098/1198 - Hypermotard
У эбу матацыклаў у аб'ект не-пі? кіравання иммобилайзера, у цяперашні час пражывае толькі ў прыборнай панэлі і ключа. Гэта азначае, што ? можна перамясціць блок ад кіравання матацыкла на другім без праблем, застаецца? кіравання прыборнай панэлі, для якой у выпадку, калі вы хочаце зняць першапачаткова прыборнай панэлі, каб выкарыстоўваць aftermarket матацыклаў.
Кароткае вырабіць? выпрабаванні на маей 1098 (толькі рамонт, з агляду pre-pistata), але вы ведаеце адрасы, на якіх працы такія ж, паміж Hyper і SBK? У гэтыя дні я спрабую праверыць, што адбываецца на серыі SBK, калі ўсе гэта працуе, месца мае рашэнне.
M999
пошту файл, я на hypermotard і 1198, якія круціліся на трасе я не мелі праблем пазбаўлены strumentazzione арыгінальны паварот на трэку, то нават streetf. і так
maurof650
24-08-2013, 16:51
У эбу матацыклаў у аб'ект не-пі? кіравання иммобилайзера, у цяперашні час пражывае толькі ў прыборнай панэлі і ключа. Гэта азначае, што ? можна перамясціць блок ад кіравання матацыкла на другім без праблем, застаецца? кіравання прыборнай панэлі, для якой у выпадку, калі вы хочаце зняць першапачаткова прыборнай панэлі, каб выкарыстоўваць aftermarket матацыкл не частка....
M999
Я павінен выказаць здагадку, што калі я монтирую блок кіравання ў 1198 ці 848 напрыклад, на 999 або на monsters2r, я лічу, што без сігналізацыі-иммобилайзера?
пошту файл, я на hypermotard і 1198, якія круціліся на трасе я не мелі праблем пазбаўлены strumentazzione арыгінальны паварот на трэку, то нават streetf. і так
Яны кіравання, прыборная панэль адключаная... на маей 1098 (? аналагічна 848-1198 ўсіх тыпаў) і Hyper, што я "fancy" нядаўна, без змяненняў у файл, блок кіравання кантралявала ўсе прыборную панэль і, адлучыўшы апошні, key-on, не заводзіўся нават помпа. Не толькі адключыць гэты кантроль ? таксама можна цалкам зняць antennino иммобилайзера, так як не прыходзіць? канал-ключ у эбу з боку прыборнай панэлі, або, лепш, эбу, магчыма, не кантралюе-й? у якасці стартара.
Каб адказаць на Маўра: калі вы бераце блок кіравання 1198, гэтак жа, як любы 5-й РАНІЦЫ, загрузка правільнае праграмнае забеспячэнне ў эбу, у вас няма ніякай праблемы кіравання иммобилайзера. Калі ўзяць эбу з SW 1198 (напрыклад) і горы на 999 гэта partir? без праблем, але, відавочна, blockquote? дрэнна.
M999
вы сапраўды маўра атрымаць эбу памылкі нагрузак на файл вашага ducati вядома ж hw, і вы зрабілі
ОК, але ўлічыце, што блок кіравання або праграмнае забеспячэнне ****** ад кадоўкі иммобилайзера (verginato або тармозіцца) у залежнасці ад паходжання эбу.
M999
maurof650
24-08-2013, 23:25
Што-то мне не вярнуцца, так як у апошні час, прама на эбу ў 1198 там я загрузіў карту, што я чытаў ад 999 і мота 999 ? запускаецца рэгулярна.
Дзе вы не вернецеся? Блок кіравання, дыягностыкі, я была нявінніца, вы праверылі?
M999
Бачыў, што вы кажаце панэляў:
У мяне есць кліент, які на panigale, замянілі прыборную панэль з адным знос.
Матацыкл боку і ўсе працуе.
Адзіны "па змаўчанні", і з'яўляецца надпіс "невядомы"
Вы ведаеце, мне што-тое сказаць пра гэта?
Ці я спрабую зрабіць immo off біт у ECU?
maurof650
25-08-2013, 11:00
ОК, але ўлічыце, што блок кіравання або праграмнае забеспячэнне ****** ад кадоўкі иммобилайзера (verginato або тармозіцца) у залежнасці ад паходжання эбу.
M999
Дзе вы не вернецеся? Блок кіравання, дыягностыкі, я была нявінніца, вы праверылі?
M999
Перачытваючы адказ, я зразумеў, што вы мелі на ўвазе.
У гэты момант з блока кіравання 1198 карту 999, усталяваны на 999, я мяркую, што ровар не ? pi? ад иммобилайзера.
Сапраўды, гэта вы сказалі, што ў дыягназе вы павінны даць иммо панны, т. е. кіруецца з эбу, але не ўстаноўлены з працэдурай, прадугледжанай ;)
M999
maurof650
25-08-2013, 14:09
Заўседы з эбу, усталяваны на 999, цікава, што адбудзецца, калі выкарыстоўваць чырвоны ключ, г. зн. нават калі гэта і так? раблю захоўваецца код, а затым, калі ровар у гэтыя кропкі ? з абаронай ад иммобилайзера.
Калі ў вас есць дыягназ для таго, каб праверыць стан иммо ў эбу, зрабіце гэты просты тэст: адрываецца прыборы і інструменты. Калі ровар-то азначае, што ў вас эбу на иммо оф, калі няма-то азначае, што ў вас есць immo on, але verginato. Я кажу гэта зрабіць, як "лакмусавай паперкай", не бачачы вашага файла...
Калі ў вас есць иммо панны, з працэдурай, з чырвоны ключ, вы можаце settarlo зноў.
M999
maurof650
25-08-2013, 15:42
Ці магу я ўжо? адказваць, чаму? некаторыя тэсты ўжо зробленыя, і затым карту, якую я запампаваў з іншага эбу я ведаю, ужо? што не ? у immo off.
Калі зняцце камбінацыі прыбораў на ровар не частка, то няспраўны блок кіравання immo on, але verginato; затым эбу ? ne pi? ne менш, як і ў любога 999, monster etc, што вы апынецеся ад дылера да наладах иммо з ключом чырвоная.
Прычына попыту (ва ўсякім выпадку мне вы адказалі) быў зразумець, калі блок кіравання 1198 або 848 або ipermotard (у камплекце да мота) у выпадку, калі устаноўленая на іншы матацыкл з кіравання иммо праз эбу, пу? быць закадаваны з дапамогай ключа.
Сапраўды, чаму? як у вашым выпадку, калі вы загрузілі файл, які мае функцыю кіравання иммобилайзера ўключана.
M999
maurof650
25-08-2013, 16:06
Cio? карту ў immo off? і якія плюсы?
Sar? для таго, каб пачаць руху без прыборнай панэлі?
PS Запыце OT - хто-то мне пу? сказаць, як зрабіць, каб змяніць мае паведамленне? У правым ніжнім куце не знаходжу опцыі "рэдагаваць паведамленне".
Я быў незразумелым: у вашым выпадку, калі вы загрузілі карту, якая мае кіравання иммобилайзера ўключана, але ж эбу не было кода иммобилайзера ўстаноўлена, у гэтым выпадку, чаму? з 1198.
M999
maurof650
26-08-2013, 00:15
Вы, у любым выпадку ты быў ясна. Скажам, тыя ж рэчы, розныя тэрміналогіі, але я зразумеў.
Для таго, каб трохі яснасці:
Дадзеныя иммо ў e2p.
Пішу толькі флэш-ECU да іншай ( звычайнай працэдуры, а не boot)
Калі ecu была нявінніцай, зніжкі? панны, калі закадавана зніжкі? закадаваны.
Зараз, калі мне так, рабіць иммо оф, я павінен выключыць иммо і прыборнай панэлі (нават на новых матацыклах)
Дакладнае коме, на самай справе, каб пайсці ў иммо оф без boot ? магчыма, verginare ? замест p? pi? праблема: ці f? ўручную ў boot або падаюць інтэрфейсе.
? кіравання прыборнай панэлі для 1098/1198/848, Hyper і Стрыт, не ? неадольны, як для іншых. У гэтыя дні ў адпачынку, і я не за мой КАМПУТАР, з якім smeno на блокі кіравання. Па вяртанні я маю намер паглыбіць.
M999
Я раблю ECU прама цяпер-Стрыт.
Я лічу, што тармажэнне Иммо, і таму карціна будзе амаль такім жа.
Біт падобны.
Калі ? ок, я аднаўлю
сапраўды, у канчатковым выніку, для кіравання прыборнай панэлі біт, які трэба перамясціць, і толькі затым, каб, калі гэта тычыцца карціна panigale праблема запісаць ? у рамках, па крайняй меры, я чую, што хто-то назад, і ен сцвярджае, што ен адключаны ад карціны
Я б сказаў, што рэчы падзяліць на два напрамкі, застаючыся ў тэму для блокаў кіравання 5.9 і 5-й раніцы Marelli:
1 - адключэнне иммобилайзера/панэлі з SBK 749-999, стварэнні вездеходных (усе), Sportclassic (усе), Monster (усе)
2 - адключэнне прыборнай панэлі SBK 848/1098/1198, splinter cell (усе), Hypermotard (усе)
Іншыя блокі кіравання розныя, маюць лагічныя аперацыі, усе па-рознаму, можа быць, мы можам аналізаваць іх у іншых пасадах, канкрэтна, вы кажаце?
M999
добра, тады тут мы застаемся ў тэме marelli прыборнай панэлі і я раблю таксама розныя тэсты, і Siemens, і калі мы не аднаго, ен змяніўся блок кіравання, стварэнні вездеходных 1200, і я прасіў арыгінал, каб трохі паэксперыментаваць, то калі хто-небудзь рады, што вы можаце? таксама размяшчаць некаторыя файлы
я хацеў бы аднавіць размову:
хто-то прыйшоў да вырашэння біт, каб выключыць прыборнай панэлі (і, такім чынам, иммо) кадраў 848-1098-1198?
У мяне есць сябар, які хоча змантаваць карціну, aftermarket, і я не магу escludergli кантролю.
загадзя дзякуй
прашу прабачэння за ўварванне, калі капялюш так і скажыце, а я пачатковец і там ен не мае рацыю. але вы можаце ведаць, біт, каб перамясціць яго, дзе вы знаходзіцеся im 59м? у розных пост не лічу апісанае і не ў стане спампаваць ні адзін файл не маю магчымасьці параўнаць два файла. паўтараю, калі вы дасце мне пахерыў!!!
Нейкі файл, напрыклад, мне здаецца, ен размясціў l"карыстальніка
M999.
хлопцы верадзіць старыя абмеркавання....
першае, што адрозненне ёсць, і калі вы пішаце адключэнне иммо або адключэнне прыборнай панэлі???
калі я зразумеў што-тое, што иммо стаіць у прыборнай панэлі і паслядоўнасць code гэта:
устаўляю ключ,гэта адправіць код all антэна, якая адпраўляе яго на прыборнай панэлі
прыборная панэль адпраўляе код у ecu,калі супадае усе часткі
калі я раблю immo off экю, яна не хоча больш чакаць і чэргі, так што вы не спытаеце ў запальванне і ўсе
калі змена прыборнай панэлі павінен рабіць иммо оф, таму што кадры after market не можа адправіць код
Проста, калі адключыць иммобилайзер ў эбу, bypassi ўсёй карціны сродкі, і, такім чынам, ровар будзе пачаць з любой рамкі, і нават без.
У гэтым выпадку карціна была ў абыход, і згоды на рухавік даецца толькі ад блока кіравання, які больш не павінен раскадаваць код ключ.
Ок, каб адключыць эбу вы робіце на біт на flash і мы....для адключэння карціну вы б з e2p на карціну прама??
А ў канцы вынік мне здаецца ідэнтычныя