КПК

Перегляд Повної Версії : це справжній анекдот.

peppe82
26-07-2013, 13:18
хлопці, вчора мені прийшов клієнт, ми говоримо один з ситуації, що машина і період, який курить багато і шумить на низьких reggimi!!!!! збираюся спробувати автомобіль і здивування на обличчі карту на 100 євро .:):):)

leandro89
26-07-2013, 23:20
на обличчі анекдот

blackwolf76
26-07-2013, 23:22

Але тааак гірше...

legendaryslave
26-07-2013, 23:41
мені подобається, як egr, а обмежувач крутного моменту :cool:

Вже
26-07-2013, 23:53
мені подобається, як egr, а обмежувач крутного моменту :cool:

що є egr, який не v??

на лім.пара я згоден. я piaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!

legendaryslave
27-07-2013, 00:09
що є egr, який не v??

на лім.пара я згоден. я piaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!

і той прямий лінії зробив це в очі і не бачив десяткове значення

peppe82
27-07-2013, 12:21
Я щиро погоджуся ляпасів мій conpaesano класична справедливо новачок, який smanetta і любить просто те небагато, посилення і, можливо, зробити це сходити з розуму від декількох євро і не думати пошкодження motore.qui у форумі я також помітив, що багато людей, які видають себе за професіоналів або venditori.ma їх рот, і тільки один духовий інструмент.

Вже
27-07-2013, 13:20
Азавесу бачили карту дуже швидко in2d і я помітив цей недолік. Красиво, а збільшення turbo 0,4 бар... але не ходив у recovery?

legendaryslave
27-07-2013, 14:00
Ніхто і нато дізнався, ви, каже, з мого боку перо, і мати волю? дізнатися і зрозуміти свої помилки і gi? великий знак umilt?, мені не подобаються ті люди, які кажуть, я тут я, я кажу, але vafff...,це ? сектор дуже великий, і ви ніколи не припиняйте вчитися

badboy
27-07-2013, 16:55
Ну ви ? вчитися і мати поверхневе знання cmq і логіки робити речі, розуміючи, що він робить рахунок і робити речі, як в цьому файлі, даючи кроком тут і без логіки, і не знаючи, що і як ви збираєтеся, збільшивши, подивитися turbo....

peppe82
27-07-2013, 19:21
це ? мало і безпечно, але і зіставити так...або це значить просто не розуміти, що ви робите, збільшуючи .тоді і краще, що ви не бачите диму від страху. ще, що паровоз .....хлопці, давайте розуміти, що електроніка ? дуже складно qunidi якщо багато інженерів, збивають щодня мозок, щоб вивчити, блоки управління, розробити драйверами та ін , що ми витратили гроші х х курсів вчитися і на практиці їх робота, це ні до чого .якщо в цей момент новачок, який всерйоз з його картки на 100 євро, або навіть не приходить нерозуміння ситуації.

Ghizmo
27-07-2013, 20:16
Чорт забирай, що карту! :D

faberecu
28-10-2013, 23:53
Я не бачив... може поставити лім пара працює в FF hihihihi також обмежувач диму мило ... час вприскування об'їжджати.... rail нульовою навантаження
може бути, він хотів змусити його повернути до 6000 оборотів в хвилину це ? результатом sw-подарунки з клонів... бідний, хто натрапили на ці Підривники електронні

infinityecu
30-10-2013, 15:23
Ну ви ? вчитися і мати поверхневе знання cmq і логіки робити речі, розуміючи, що він робить рахунок і робити речі, як в цьому файлі, даючи кроком тут і без логіки, і не знаючи, що і як ви збираєтеся, збільшивши, подивитися turbo....

По мені, кожен у свій спосіб, щоб зробити і дивитися на речі? в житті тих, хто вірить professorino рано чи пізно падає

enzopezzano
16-11-2013, 20:53
Я зареєстрований також на іншому форумі,я роблю це ремесло кілька років,я не відчуваю Бога,а,скоріше, на щастя, я ще не підірвав turbo, у мене є двигун. З іншого боку, я зробив експеримент, звичайно, відправлю мою карту "147 JTDM 120CV" . Щось досить тихо, але головка блоку циліндрів з Bravo 150 в кузов оригінал, без dpf ,l' альфа і пі? швидко. Ну, моральної не були коментарі, погоджені,кожен з них що-небудь . Тому, перш ніж дебати з наступних тем заборонені роботи інших,ми думаємо, що, можливо, може статися, і нам не догодити клієнта, або об'єднати дають. Я не можу коментувати на карту, чому? я не кількість повідомлень, досить.

pesceautoservice
27-04-2014, 10:25
покажіть мені!!!
хлопці, вчора мені прийшов клієнт, ми говоримо один з ситуації, що машина і період, який курить багато і шумить на низьких reggimi!!!!! збираюся спробувати автомобіль і здивування на обличчі карту на 100 євро .:):):)

msport (exil77grande)
27-04-2014, 15:39
покажіть мені!!!

людині, " ви ще необхідні вимоги, якщо ви не читали, як це працює, погляньте на правила.

pesceautoservice
27-04-2014, 17:01
Я читав данини, але я думав, що сед речі, які ви могли бачити,щоб дізнатися,може бути, я роблю те ж,зрештою, що я вважаю, а мої файли сюди;) зовнішній вигляд,є проблеми, хтось мене дорікнув, сказавши, що я imbrattando і ризик банна!!! у мене 2 повідомлення,я знаю, думки на карти,що забруднення!!!тобто ви, що під наглядом персоналу. На жаль вентиляції!
людині, " ви ще необхідні вимоги, якщо ви не читали, як це працює, погляньте на правила.

cinqueturbo
27-04-2014, 18:24
Я читав данини, але я думав, що сед речі, які ви могли бачити,щоб дізнатися,може бути, я роблю те ж,зрештою, що я вважаю, а мої файли сюди;) зовнішній вигляд,є проблеми, хтось мене дорікнув, сказавши, що я imbrattando і ризик банна!!! у мене 2 повідомлення,я знаю, думки на карти,що забруднення!!!тобто ви, що під наглядом персоналу. На жаль вентиляції!

Мій був? рада або дружнє попередження.. звичайно ж, не докір.

pesceautoservice
27-04-2014, 21:40
насправді прошу вибачення,я ще не знаю добре, як рухатися. Вибачте мене, якщо я роблю якийсь strafalcione. Спасибі cinqueturbo :)
Мій був? рада або дружнє попередження.. звичайно ж, не докір.

kingsnake
08-05-2014, 00:37
Я читав, хоча я файл так само, як ця, зробив для вас? на 147

Цей файл я читав, хоча я на 156, ? карту, що і зробив хлопець в провінції Фрозіноне

пристрасть двигунів
08-05-2014, 12:47
Привіт, kingsnake, я згоден в повному обсязі втручання у Legendaryslave .

carlo abarth
08-05-2014, 15:10
геній, де????

cronoprima
28-09-2014, 16:25
ну, я не компетентний в області електроніки, але компетентним у полі subaru impreza прослизнула по карті, зробив погано. я провів човна грошей, і в цьому, можливо, я можу дозволити собі сказати, що якщо хто не знає, як зробити карту, незважаючи на decanti його похвали направо і наліво, на різних форумах, якщо вони повинні сидіти вдома і прополки полів..., скільки руки, що служили в сільське господарство :-/

cattivik
18-10-2014, 12:47
Як і в будь-якій роботі у кожного є свій метод, який відрізняється від інших, або від стандарту... я теж бачив карти зроблені з людей, які відвідують форум, як ці, і після 5 етап перепризначення, як і раніше не знають, як виправити!
Повторюю, кожен має свою методику і логіку втручання

maxsek
18-10-2014, 14:19
ottimaaaa....я майже роблю зіставити мій теж:o

lupeen90
28-01-2015, 17:54
гарна карта!!! вчаться

msport (exil77grande)
28-01-2015, 18:02
гарна карта!!! вчаться

ви бачили?