Прагляд Поўнай Версіі : гэта сапраўдны анекдот.
хлопцы, учора мне прыйшоў кліент, мы гаворым адзін з сітуацыі, што машына і перыяд, які паліць шмат і шуміць на нізкіх reggimi!!!!! збіраюся паспрабаваць аўтамабіль і здзіўленне на твары карту на 100 еўра .:):):)
leandro89
26-07-2013, 23:20
на твары анекдот
blackwolf76
26-07-2013, 23:22
Але тааак горш...
legendaryslave
26-07-2013, 23:41
мне падабаецца, як egr, а абмежавальнік крутоўнага моманту :cool:
мне падабаецца, як egr, а абмежавальнік крутоўнага моманту :cool:
што есць сістэмы рэцыркуляцыі ог, які не v??
на лім.пара я згодны. я piaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!
legendaryslave
27-07-2013, 00:09
што есць сістэмы рэцыркуляцыі ог, які не v??
на лім.пара я згодны. я piaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!
і той прамой лініі зрабіў гэта ў вочы і не бачыў дзесятковы значэнне
Я шчыра пагаджуся аплявух мой conpaesano класічная справядліва пачатковец, які smanetta і проста любіць тое нямногае, узмацнення і, магчыма, зрабіць гэта схадзіць з розуму ад некалькіх еўра і не думаць пашкоджання motore.qui у форуме я таксама заўважыў, што многія, якія выдаюць сябе за прафесіяналаў або venditori.ma іх рот, і толькі адзін духавы інструмент.
Азавесу бачылі карту вельмі хутка in2d іне я заўважыў гэты недахоп. Прыгожа, а павелічэнне turbo 0,4 бар... але не хадзіў у recovery?
legendaryslave
27-07-2013, 14:00
Ніхто і ната даведаўся, вы, кажа, з майго боку пяро, і мець волю? даведацца і зразумець свае памылкі і gi? вялікі знак umilt?, мне не падабаюцца тыя людзі, якія кажуць, я тут, я кажу, але vafff...,гэта ? сектар вельмі шырокі, і вы ніколі не спыняйце вучыцца
Ну вы кошт ? вучыцца і мець павярхоўнае веданне cmq і логікі ў рабіць рэчы, разумеючы, што ен робіць рахунак, і рабіць рэчы, як у гэтым файле, даючы крокам тут і без логікі, і не ведаючы, што і як вы збіраецеся, павялічыўшы, паглядзець turbo....
гэта ? мала і бяспечна, але і супаставіць так...ці гэта значыць проста не разумець, што вы робіце, павялічваючы .тады і лепш, што вы не бачыце дыму ад страху. яшчэ, што паравоз.....хлопцы, давайце разумець, што электроніка ? вельмі складана qunidi калі шмат інжынераў, збіваюць кожны дзень мозг, каб вывучыць, блокі кіравання, распрацаваць драйверамі і інш , што мы патрацілі грошы х х курсаў вучыцца і на практыцы іх праца, гэта ні да чаго .калі ў гэты момант пачатковец, які сур'езна з яго карты на 100 еўра, або нават не прыходзіць неразуменне сітуацыі.
Чорт падзяры, што карту! :D
faberecu
28-10-2013, 23:53
Я не бачыў... можа паставіць лім пара працуе ў FF hihihihi таксама абмежавальнік дыму міла ... час ўпырску аб'язджаць.... rail нулявой нагрузкі
можа быць, ен хацеў прымусіць яго павярнуць у 6000 абаротаў у хвіліну гэта ? вынікам sw-падарункі з клонаў... бедны, хто натыкнуліся на гэтыя электронныя Падрыўнікі
infinityecu
30-10-2013, 15:23
Ну вы кошт ? вучыцца і мець павярхоўнае веданне cmq і логікі ў рабіць рэчы, разумеючы, што ен робіць рахунак, і рабіць рэчы, як у гэтым файле, даючы крокам тут і без логікі, і не ведаючы, што і як вы збіраецеся, павялічыўшы, паглядзець turbo....
Па мне, кожны ў свой спосаб, каб зрабіць і глядзець на рэчы? у жыцці тых, хто верыць professorino рана ці позна падае
enzopezzano
16-11-2013, 20:53
Я зарэгістраваны таксама на іншым форуме,я раблю гэта рамяство некалькі гадоў,я не адчуваю Бога,а,хутчэй, на шчасце, я яшчэ не падарваў turbo, у мяне есць рухавік. З іншага боку, я зрабіў эксперымент, вядома, адпраўлю маю карту "147 JTDM 120CV" . Што-то даволі ціха, але галоўка блока цыліндраў з Bravo 150 у кузаў арыгінал, без dpf ,l' альфа і пі? хутка. Ну, маральнага не былі каментары, ўзгодненыя,кожны з іх што-небудзь . Таму, перш чым дэбаты па наступных тэмах забароненыя працы іншых,мы думаем, што, магчыма, можа здарыцца, і нам не дагадзіць-то кліента, або аб'яднаць даюць. Я не магу каментаваць на карту, чаму? я не колькасць паведамленняў, дастаткова.
pesceautoservice
27-04-2014, 10:25
мне пакажыце!!!
хлопцы, учора мне прыйшоў кліент, мы гаворым адзін з сітуацыі, што машына і перыяд, які паліць шмат і шуміць на нізкіх reggimi!!!!! збіраюся паспрабаваць аўтамабіль і здзіўленне на твары карту на 100 еўра .:):):)
msport (exil77grande)
27-04-2014, 15:39
мне пакажыце!!!
чалавеку, " вы яшчэ неабходныя патрабаванні, калі вы не чыталі, як гэта працуе, зірніце на правілы.
pesceautoservice
27-04-2014, 17:01
Я чытаў даніны, але я думаў, што сяды рэчы, якія вы маглі бачыць,каб даведацца,можа быць, я раблю тое ж,у канчатковым выніку, я лічу, а мае файлы сюды;) знешні выгляд,есць праблемы, хто-то папракнуў мяне, сказаўшы, што я imbrattando і рызыка банна!!! у мяне 2 паведамлення,я ведаю, меркаванні на карты,што забруджванне!!!то есць вы, што пад наглядам персаналу. На жаль вентыляцыі!
чалавеку, " вы яшчэ неабходныя патрабаванні, калі вы не чыталі, як гэта працуе, зірніце на правілы.
cinqueturbo
27-04-2014, 18:24
Я чытаў даніны, але я думаў, што сяды рэчы, якія вы маглі бачыць,каб даведацца,можа быць, я раблю тое ж,у канчатковым выніку, я лічу, а мае файлы сюды;) знешні выгляд,есць праблемы, хто-то папракнуў мяне, сказаўшы, што я imbrattando і рызыка банна!!! у мяне 2 паведамлення,я ведаю, меркаванні на карты,што забруджванне!!!то есць вы, што пад наглядам персаналу. На жаль вентыляцыі!
Мой быў больш? савет або сяброўскае папярэджанне.. вядома ж, не папрок.
pesceautoservice
27-04-2014, 21:40
на самай справе прашу прабачэння,я яшчэ не ведаю добра, як рухацца. Прабачце мяне, калі я раблю нейкі strafalcione. Дзякуй cinqueturbo :)
Мой быў больш? савет або сяброўскае папярэджанне.. вядома ж, не папрок.
kingsnake
08-05-2014, 00:37
Я чытаў, хоць я файл так жа, як гэтая, зрабіў для вас? на 147
Гэты файл я чытаў, хоць я на 156, ? карту, што і зрабіў хлопец у правінцыі Фразіноне
запал рухавікоў
08-05-2014, 12:47
Прывітанне, kingsnake, я згодны ў поўным аб'еме ўмяшання ў Legendaryslave .
carlo abarth
08-05-2014, 15:10
геній, дзе????
cronoprima
28-09-2014, 16:25
ну, я не кампетэнтны ў галіне электронікі, але кампетэнтным у поле subaru impreza праслізнула па карце, зрабіў дрэнна. я правеў лодку грошай, і ў гэтым, магчыма, я магу дазволіць сабе сказаць, што калі хто не ведае, як зрабіць карту, нягледзячы на decanti яго хвалы направа і налева, на розных форумах, калі яны павінны сядзець дома і праполкі палеў..., колькі рукі, якія служылі ў сельскую гаспадарку :-/
cattivik
18-10-2014, 12:47
Як і ў любой працы, у кожнага есць свой метад, які адрозніваецца ад іншых, ці ад стандарту... я таксама бачыў карты зроблены з людзей, якія наведваюць форум, як гэтыя, і пасля 5 этап перапрызначэньне, па-ранейшаму не ведаюць, як выправіць!
Паўтараю, кожны мае сваю методыку і логіку ўмяшання
ottimaaaa....я амаль раблю супаставіць мой таксама:o
lupeen90
28-01-2015, 17:54
прыгожая карта!!! вучацца
msport (exil77grande)
28-01-2015, 18:02
прыгожая карта!!! вучацца
вы бачылі?