Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Каманда шпулькі перавернуты (IAW5AM-HW610)

m999
25-07-2013, 23:52
Я ? адбылося гэта дзіўная рэч... хлопец узяў эбу выкарыстоўваецца Marelli 5AM-HW610 Ducati, якія прыйшлі з Moster695. Зрабіў супастаўленне з класічнай "аднаго ў эканамічным і табе рэкамендую, я" (на жаль, не ўдалося высветліць, з якой HW/SW) для Monster S4 996cc. Расход, каб усталяваць тып у сваей вобласці, якія зменім на Ducati практычна заўседы і з якім я працую, матацыкл не хацеў ведаць, пачынаючы. Я іду паглядзець, атака дыягназ (выкарыстоўваю пакет Technoresearch VDSTS) і - сюрпрыз - выпрабаванне свечак запальвання, аказалася, што былі пераблытаны!! Думаючы пра incasinamento электрычнай сістэмы паўтарыць зыходную, і ўсе вярталася... ? затым выскачыў, што эбу на пытанне, ці есць каманда, шпулькі адменена.

Перш чым засунуць туды руку, я ясна запампаваў SW маецца ў флэш-памяці, але, наколькі я бачыў, параўноўваючы яго з падобным, што мне ў маю калекцыю, яны роўныя. Як вы anticipavo, не s? з, што пакет SW/HW ? браніравалі і таму застаецца p? аўтсайдэрам, але, па мне, што-то не вяртаецца ў e2p, дзе яны павінны знаходзіцца, кіравання апаратным забеспячэннем эбу і што ? было сапсавана на момант закрыцця запісу... проста ў мяне дзве хвіліны часу, я спрабую спампаваць файл з 320кб flash, што, магчыма, мне выскоквае што-то, але я сумняваюся ў гэтым.

Я думаў, што аднавіць у поўным аб'еме scrivendogli адзін агульны файл Ducati ад 320кб ў boot-mode, так што паспрабуйце, калі вам атрымаецца аднавіць што-небудзь, інакш я думаю, што застаецца толькі рашэнне чытаць e2p, праверыць з аналагічным вывучыць і зразумець праблему, а затым перапісаць яго правільна, каб потым вярнуць усе з карты, падыходзіць і зроблены modino.

Гэта ? файл, які я чытаў:

Што вы думаеце пра гэта?

M999

m999
08-08-2013, 13:47
Выпраўлена: праблема ? безумоўна, было выклікана з інтэрфейсу (я яшчэ не зразумеў, які...), што ў момант закрыцця і праверкі кантрольных сум, хадзіў у казіно.

Эбу ў boot, загружаецца файл, раней чытаў у boot ад іншай эбу і ўсе ? вярнуўся функцыянальны. Не ? працэдура, якая мне падабаецца, а большая частка рукапісы страчана эбу на я лічу, рашэнне, extrema ratio, але гэта было неабавязкова, і бачыў, што вы збіраецеся загрузіць файл 304Kb, што 320 з класічнай сістэмай у паслядоўны не даў вынікаў. Мог змяніць тып карты, напрыклад, карта, для 999, я на карту для 620), але ў яго ўсе праблемы каманды шпулькі адменена. Паўтараю, шкада, з форуму, але, па крайняй меры, цяпер ен мае блок кіравання, які нармальна працуе!!

M999