Прагляд Поўнай Версіі : ALFA 147 , памылка P010F
rebirthafterrevenge
25-07-2013, 20:10
Прывітанне, хлопцы, у мяне есць : 147 mb, 150 к.с., з гэтай праклятай памылку P010F неадпаведнасць масы паветра /датчык выдатку паветра
я зрабіў гэтыя выпрабаванні: controlato ўсе трубы, ic і дэпрэсіі(ok)
зменены датчык абсалютнага ціску і датчык выдатку паветра! прама зараз, што я раблю?
З павагай і дзякуй
angelolsp
25-07-2013, 20:36
Але я думаю, што ен можа выдаліць карту? На vag edc15 я бачыў
rebirthafterrevenge
25-07-2013, 21:33
Але я думаю, што ен можа выдаліць карту? На vag edc15 я бачыў
я не ведаю, як гэта зрабіць!
аўтамабіль паліць чорны, калі ен разганяецца да вар'яцкай!
калі accelero у маршы не паліць!
frantik3
25-07-2013, 23:58
праблема заключаецца ў egr ачысціць яго або націсніце і даччыная кампанія, калі вы з fap!!!!
Аднак праблема pringipale і egr!!!!!
sportknight
26-07-2013, 00:02
таксама я думаю, у egr..
danny677
26-07-2013, 05:48
сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны, ідзе разабраная і чыстай, вы ўбачыце, што знаходзіцеся хе-хе
rebirthafterrevenge
26-07-2013, 07:30
Egr зачынены з фланцем і адключаны ў эбу 80000 км f?. у хацеў бы выключыць.. мой аўтамабіль не мае fap..
але значэння, якія вы бачыце ў дыягностыцы maf паслядоўныя ці знаходзіцеся дзіўныя значэння?
у гэтым годзе, і? машына ў парадку, ці не робіць? глядзіце таксама клапан выключэння рухавіка і кажух интеркулера ніжняя, звычайна, шчыліну на палец, усталяваны на абмен, дзе і злучаны з масай рухавіка, ці ў выпадку, калі вы паставілі пласціны на клапана рэцыркуляцыі ог калі ласка, праверце, што вы не зробленай ямкі часта бачу, тонкіх і кандэнсацыі прадзіравіць
rebirthafterrevenge
26-07-2013, 14:32
масы паветра ? ок, і ? дакладна так жа, як мэта! ic кантраляваных не губляе! аўтамабіль, калі я выключаю і ўключаю аднаўляецца, а затым пасля "p"? ідзяце ў recovery ! памылка ў cut off да 2150 абаротаў у хвіліну. таму не паскарэнне! паліць чорны толькі ў вар'яцкай, калі яна паскараецца! з перадач нашых кліентаў, калі вы цягнеце не паліць .. ба. што дэфект дзіўна..
зніміце фланец...
сцерці памылкі...
guidotacco
26-07-2013, 15:36
правярае лісты, якія вы выкарыстоўвалі для flagiare ? бялізну
тады праверка клапана адключэння рухавіка, магчыма, застаецца палова зачынена або затрымкі зменнай геаметрыяй затым вам трэба стварыць завіхрэнне вяртанне ў канал ўсмоктвання і, такім чынам, вам ілжывае вымярэнне масы паветра ў любым выпадку вы заўседы можаце паспрабаваць з дыягназам на вуліцу паглядзець параметр масы паветра пры cut off пры дапушчальнай памылкі і аднаўленне, калі на выпуску падымаецца параметр
як сказана вышэй, заўседы сочыць за фланец, размешчаны на egr часта bucano з-за кандэнсату
angelolsp
27-07-2013, 01:58
я не зразумеў! калі ласка, праверце фланец, хто не кладзе...
frantik3
27-07-2013, 06:55
Тая памылка ў 99% выпадкаў, поспехаў і заўседы, прыводны да egr, як сказаў раней!!!!
Калі ласка, праверце, не варта вам нічога даць нам погляд!!!!!
rebirthafterrevenge
27-07-2013, 10:36
ліст ? ок.. хлопцы, але маса паветра, cut off, што значэнні павінны быць? дзякуй
FidodidoTuning
28-07-2013, 08:18
Ужо поспех.
Трэба замяніць,праблема і ў elttrica
michele30
28-07-2013, 13:15
здарылася са мной, газ паступае ў зліўны часткі і электрычнай , я ў адзін, каб не мяняць яго я зрабіў тонкай ачысткі, і я паставіў дзве пласціны, адна на ніжняй, і на верхняй частцы, машына ўжо і зараз усе ок
cicciocar
28-07-2013, 22:51
Добры дзень,я вам рэкамендую, як ужо было сказана, змяніць групу egr.
Тады ў вас не паказаны ні год, ні тып рухавіка.
voglioimparare
29-07-2013, 13:10
клапан egr таксама, на мой погляд, той, што паліць, чорны, але ў вар'яцкай, калі egr і засориться і вельмі дзіўна....147 больш, чым у рэцыркуляцыі ог заблакаваны,наканечнікі, выразаныя або датчык выдатку паветра, які не працуе, не мае нічога...хм...
rebirthafterrevenge
29-07-2013, 14:10
клапан egr таксама, на мой погляд, той, што паліць, чорны, але ў вар'яцкай, калі egr і засориться і вельмі дзіўна....147 больш, чым у рэцыркуляцыі ог заблакаваны,наканечнікі, выразаныя або датчык выдатку паветра, які не працуе, не мае нічога...хм...
АДНА ДЗІЎНАСЦЬ з надвор'ем доступу не выходзіць у recovery! але, што дзіўна! :(
ВЫПАДКУ ВЫРАШАНА! гэта быў датчык выдатку паветра! калі паставіць машыны арыгінальны не памылка, можа быць, чаму? запытаў менш! трэба замяніць датчык выдатку паветра цяпер ідзе выдатна!
frantik3
30-07-2013, 21:22
ок, добра))))))))))))))
dariuccio
31-07-2013, 22:12
я гэтую праблему я вырашыць, змяніўшы сэнсарамі, якія апрацоўвае гео турбіны, на самай справе машыны не паліць, чаму? можа быць ? худы дызель,
і то было б лепш, што значэнні масы паветра, ціску турба, ціску ў рампы будуць правяраць аўтамабілі на маршы
я хацеў бы выключыць гэты egr карта... на самой справе з ac гарыць апошні зачыняецца, каб кампенсаваць страты магутнасці з прычыны кампрэсар клімату...