Перегляд Повної Версії : Сумніви Egr Audi A6 3.0 tdi euro5 2009 рік
danny677
24-07-2013, 02:28
Вчора ? прийшов колега, який має майстерню, які приносить робота, і клієнти, і я запитав закриття Egr ( щоб не забивають swirl, і заблокувати ) і + чутливість? прискорювач, хоча і бажаючи зберегти Dpf. Мені-то що ? грала дивна, чому? як правило, пов'язую закриття egr видалення dpf, щоб не мати проблем з засмічення та/або неможливості регенерації.
Так? я не хотів би зробити йому шкоди, цікаво ваша думка про це, чи що ? безпечне або менше, згодом будете бачити? потім, будь ласка.
дякую
danny677
24-07-2013, 22:16
нічого собі, 18 відвідувань немає відповіді :confused:
legendaryslave
24-07-2013, 22:41
Не зняти з dpf активний поясніть проблему може створити перешкоду-й? швидкий фільтр
Alfa159 q4
24-07-2013, 22:43
Я не бачу нічого небезпечно, центральний egr карта педаль зберігаючи при цьому dpf не складе ніяких проблем.
Я часто зіставляється автомобілі з egr off і dpf раніше присутня, і у мене не було ніяких проблем.
danny677
24-07-2013, 23:07
ой, хлопці, спасибі,
якщо фільтр має тенденцію забиватися + швидко пу? стояти просто зробити все назад, і не залишає ходьби.
Ragionandoci момент, egr кидає дим на вході, що забруднені swirl і всі протоки, в цілому, але і знижує рівень малюка температура згоряння ( насправді, коли відбуваються провести в egr втручається закриття або часткового закриття, щоб сприяти підвищенню температури ).
Тепер мені цікаво, якщо egr кидає палити, що в будь-якому випадку не буде, звичайно, спалили, але просто ricircolato і викинуть ще + паршивий раніше, невдачу це подобається в каналізацію не йде справи? менше сажі ?
ну, може бути, я втрачаю в склянці води, чи я помиляюся основою міркування...
У egr в регенерації залишити її в спокої які функції, а коли ні ? у стані регенерації, тримати його закритим...
danny677
24-07-2013, 23:24
вибачте alfajtd,
я для egr рахунок використання разів ( як у ситуаціях, в яких я приймаю egr dpf), але в цьому випадку, щоб зробити, як ви кажете, я повинен покласти руку десь в 2d ? дії?
дякую
Якщо я не помиляюся, то ті sw закривають усі, за умови, що функції в борг...
У вашому випадку, зберігаючи dpf потрібно повернути, як спочатку криві, що стосуються стадії регенерації.
Ви робите це в 2D.
danny677
25-07-2013, 11:47
а так na cosa простий :D
legendaryslave
25-07-2013, 13:17
однак газ до температури 600-700 градусів від посади ін'єкції у фазі регенерації роблять, щоб підняти температуру всмоктуваного повітря так, що в psa буде навіть скасували intercoouler під час rirenerazione, щоб всмоктувати гаряче повітря, що система пно
danny677
26-07-2013, 05:54
На даний момент я залишив все, com'?, на її прохання мати + готовність до нижчих я систематизував прихована функція в MMI"auto"+"confort"+"dynamic" і на останній, здається, радий.
для egr, можливо, ми побачимо надалі, якщо мене залишити його в якийсь день я закриваю, і якщо їх не забиває нічого, йому я залишаю закритою, в іншому випадку поставлю все оригінальне..
Sbymotta
23-08-2013, 10:13
У мене audi Q7 з Egr закритий, і фап на своєму місці, і це чудово, ніколи ніяких проблем.
P.S.: Я міг би пояснити краще, кодування, прихована в MMI "авто"+"комфорт"+"dynamic"?
Спасибі заздалегідь 1000
danny677
23-08-2013, 23:04
велике спасибі за ваш внесок. функція ? від включення з vcds ( кабель + програмне забезпечення ) . тепер я поза, як тільки я повернуся, якщо хочеш, місце, послідовність операцій виконати, щоб включити його. на a6 a5 ? виконано на mmi 2g, так і для двигуна, що для відповіді жорсткості рульового управління.
Sbymotta
24-08-2013, 19:05
Інші в очікуванні ваших новин.
За винятком
danny677
26-08-2013, 23:31
перший крок ? включити через vag приховані меню, виконавши цей крок :
ДЛЯ MMI 2G З ДОПОМОГОЮ VAG:
[07 - Control Head]
[Adaptation - 10] -> Channel 8
change 0 to 1
do it
Reset mmi
потім :
Активація голосом, Audi Drive select individual в men? CAR MMI
1) Увійдіть в men? секрет у MMI (setup+car і утримуйте протягом 5 секунд, увійти в Diag Setting, Car Maske і поставте голос, Харизма (навіть може бути вже? галочка) та підтвердіть вибір натисканням на Accept changes і повернутися назад за допомогою return.
2) Завжди від чоловіка? секрет доступу в АПК Ox1...і т. д.. і поставте голос, Харизма і підтвердіть вибір, натиснувши Accept changes.
3)Скидання MMI (натиснути одночасно і відпустіть select+ї+верхня кнопка праворуч біля retella).
У цей момент чоловіки? МАШИНИ ви побачите опцію Audi Drive Select Individual, але не sar? ще не доступні, чому? ви повинні включити її в vag :
Програмування функцій для активізації функції Двигуна і Рульового управління (варіанти, що я часто на ауді з мкпп )
Біти починаються зліва щодо від числа 7 і я в підсумку 0
Біт.........--> 00000000
розташування--> 76543210
якщо ви хочете змінити БІТ 2 і 5 ви отримаєте наступний результат: 00100100
1) Увійдіть у систему з VCDS в "09 Central Elec" і піти в Coding -> Long Coding Helper ( Пам'ятайте, що біти від 0 до 7, починаючи справа наліво (наприклад, 10000000, біт 7 = 1)
Змініть наступні Байти наступним чином:
Байт 7 Біт 5 змінюється від 0 до 1 (якщо не йде, змінюється біт 2 від 0 до 1)
Байт-8 Біт 1 змінюється від 0 до 1 Сервотроника в MMI
Байт-8 Біт 2 змінюється від 0 до 1 Двигун MMI
Байт-8 Біт 4 змінюється від 0 до 1 Рульове управління динамічним MMI
Байт 17, Біт 7 змінюється від 0 до 1.
2) Завжди в 09 Central Електр - 16-Security Access, ввести код доступу ( пошук в інтернеті, де і як знайти для вашої моделі A5 і певні a6 ? 20113) натисніть кнопку "Do It!"
3) Завжди в 09 Central Електр - 10 Adaptation редагування каналів, 63, 64, 65, 66, змінюючи значення вихідних 4 - (Individual) натисніть кнопку Save (канал).
вихід з vag
скидання mmi
ви знайдете в меню car функція "audi drive select"
привіт
p.s. на форуми знаходитесь різних info і матеріал про це
frantik3
26-08-2013, 23:51
я disattiverei тільки клапан вторинного потоку і, можливо, egr і дуже тонку карту правильно, щоб зробити його трохи більше? briosa
danny677
27-08-2013, 00:09
якщо клапан вторинного потоку проникни в swirl я + бажано залишити, так як на низьких обороту dann? щіпка reattivit? в +, ? клапан рециркуляції відпрацьованих газів, що створює їх пошкодження, км після км змушуючи їх працювати завжди з + труднощі? таким чином, щоб зламати привід з пластику, що велить.
за мапу + натхненну нас так :)
frantik3
27-08-2013, 00:16
якщо клапан вторинного потоку проникни в swirl я + бажано залишити, так як на низьких обороту dann? щіпка reattivit? в +, ? клапан рециркуляції відпрацьованих газів, що створює їх пошкодження, км після км змушуючи їх працювати завжди з + труднощі? таким чином, щоб зламати привід з пластику, що велить.
за мапу + натхненну нас так :)
якщо ви знаєте, як зробити карту-й? яскравий, знаєте, як змусити їх піти без swirl я відключені багато зіставлених і клієнта він почуваєте себе набагато краще, вниз, цікаво, чому?!!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 00:26
якщо ви знаєте, як зробити карту-й? яскравий, знаєте, як змусити їх піти без swirl я відключені багато зіставлених і клієнта він почуваєте себе набагато краще, вниз, цікаво, чому?!!!!!
А хто-небудь, що після swirl відключені скаржиться на недолік харчування .. навіть com-карту оригінал!..
frantik3
27-08-2013, 00:32
А хто-небудь, що після swirl відключені скаржиться на недолік харчування .. навіть com-карту оригінал!..
точно також з оригінальною карті
danny677
27-08-2013, 00:36
я розумію вашу точку зору, але, технічно, інженери audi, які їх мають messe робити ? не поставивши їх пощадять витрат !!
? очевидно, що зіставивши stravolgi відповідь потужності і swirl не зрозумієте.
я консервативний, і якщо не мають проблем, я віддаю перевагу їх робити роботу, для якої вони були створені тих, хто, безсумнівно, + браво мені.
frantik3
27-08-2013, 00:46
стиль і messe, щоб питання охорони навколишнього середовища!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 09:03
я розумію вашу точку зору, але, технічно, інженери audi, які їх мають messe робити ? не поставивши їх пощадять витрат !!
? очевидно, що зіставивши stravolgi відповідь потужності і swirl не зрозумієте.
я консервативний, і якщо не мають проблем, я віддаю перевагу їх робити роботу, для якої вони були створені тих, хто, безсумнівно, + браво мені.
всі swirl мають messe як поставили клапан egr!
Sbymotta
27-08-2013, 09:05
Точно, хан messe та екологічних питань, щоб вкластися у визначені параметри, нормативних, але в моїй disabilitandole з оригінальною карті, як swirl, що ЕРГ на низькі не ходив, і споживав тріском, з swirl активних ЕРГ виключена і невелика mappettina мені ходить казка з витрата палива регулярними.
Я повинен відзначити, що стосується знаменитого проблема в biellette, які приводяться в дію swirl я був промоутером пошук окремих запасних частин змінені, і, таким чином, не потрібно більше? повністю замінити колектор з приєднаними biellette і мотори, але лише і виключно у biellette змінені.
*Danny677 спасибі за попередній пост...
Sbymotta
frantik3
27-08-2013, 09:34
всі swirl мають messe як поставили клапан egr!
ви впевнені,???????
знайди всі swirl на 8 клапанів!!!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 09:37
ви впевнені,???????
знайди всі swirl на 8 клапанів!!!!!!
Був задуманий як пристрій, що забруднюють менше! egr swirl роблять функції абсолютно різні! але вони служать також зменшення забруднення навколишнього середовища!