Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы Egr Audi A6 3.0tdi euro5 2009 год
danny677
24-07-2013, 02:28
Учора ? прыйшоў калега, які мае майстэрню, якія прыносіць праца, і кліенты, і я спытаў закрыцця Egr ( каб не забіваюць swirl, і заблакаваць ) і + адчувальнасць? паскаральнік, хоць і жадаючы захаваць Dpf. Мне-то што ? гуляла дзіўная, чаму? як правіла, звязваю закрыцце egr выдалення dpf, каб не мець праблем з засмечвання і/або немагчымасці рэгенерацыі.
Так? я не хацеў бы яму зрабіць шкоду, цікава ваша меркаванне пра гэта, ці што ? бяспечнае або менш, пасля будзеце бачыць? затым, калі ласка.
дзякуй
danny677
24-07-2013, 22:16
нічога сабе, 18 наведванняў няма адказу :confused:
legendaryslave
24-07-2013, 22:41
Не зняць з dpf актыўны растлумачце праблему можа стварыць перашкоду-й? хуткі фільтр
Alfa159 q4
24-07-2013, 22:43
Я не бачу нічога небяспечна, цэнтральны egr і карта педаль захоўваючы пры гэтым dpf не складзе ніякіх праблем.
Я часта адлюстроўваецца на аўтамабілі з egr off і dpf па-ранейшаму прысутнічае, і ў мяне не было ніякіх праблем.
danny677
24-07-2013, 23:07
ой, хлопцы, дзякуй,
калі фільтр мае тэндэнцыю кідацца + хутка пу? стаяць проста вырабіць усе таму, і не пакідае хады.
Ragionandoci момант, egr кідае дым на ўваходзе, што забруджаныя swirl і ўсе пратокі, у цэлым, але і зніжае ўзровень маляняці тэмпература згарання ( на самай справе, калі адбываюцца вырабіць у egr ўмешваецца з закрыцця або частковага закрыцця, каб спрыяць павышэнню тэмпературы ).
Зараз мне цікава, калі egr кідае паліць, што ў любым выпадку не будзе, вядома, спалілі, але проста ricircolato і выкінуць яшчэ + паршывы раней, няўдачу гэта падабаецца ў каналізацыю не сыходзіць справы? менш сажы ?
ну, можа быць, я губляю ў шклянцы вады, ці я памыляюся асновай развагі...
У egr ў рэгенерацыі пакінуць яе ў спакоі якія функцыі, а калі няма ? у стане рэгенерацыі, трымаеце яго закрытым...
danny677
24-07-2013, 23:24
выбачайце alfajtd,
я для egr кошт выкарыстання раз ( як у сітуацыях, у якіх я прымаю egr і dpf), але ў гэтым выпадку, каб зрабіць, як вы кажаце, я павінен пакласці руку дзе-то ў 2d ? дзеянні?
дзякуй
Калі я не памыляюся, то тыя sw зачыняюць ўсе, пры ўмове, што функцыі ў доўг...
У вашым выпадку, захоўваючы dpf трэба вярнуць, як першапачаткова крывыя, якія тычацца стадыі рэгенерацыі.
Вы робіце гэта ў 2D.
danny677
25-07-2013, 11:47
а так na cosa просты :D
legendaryslave
25-07-2013, 13:17
аднак газ да тэмпературы 600-700 градусаў ад пасады ін'екцыі ў фазе рэгенерацыі робяць, каб падняць тэмпературу всасываемого паветра так, што psa будзе нават адмянілі intercoouler падчас rirenerazione, каб ўсмоктваць гарачы паветра, што сістэма ага
danny677
26-07-2013, 05:54
На дадзены момант я пакінуў усе, com'?, на яе просьбу мець + гатоўнасць да ніжэйшых я сістэматызаваў прыхаваная функцыя ў MMI"auto"+"confort"+"dynamic" і на апошняй, здаецца, рады.
для egr, магчыма, мы ўбачым у далейшым, калі мяне пакінуць яго ў нейкі дзень я зачыняю, і калі іх не забівае нічога, яму я пакідаю закрытай, у адваротным выпадку пастаўлю ўсе арыгінальнае..
Sbymotta
23-08-2013, 10:13
У мяне audi Q7 з Egr зачынены, і фап на сваім месцы, і гэта выдатна, ніколі ніякіх праблем.
P.S.: Я мог бы растлумачыць лепш, кадоўкі, прыхаваная функцыя ў MMI "аўто"+"камфортна"+"dynamic"?
Дзякуй загадзя 1000
danny677
23-08-2013, 23:04
вялікі дзякуй за ваш ўклад. функцыя ? ад ўключэння з vcds ( кабель + праграмнае забеспячэнне ) . цяпер я па-за, як толькі я вярнуся, калі хочаш, месца, паслядоўнасць аперацый выканаць, каб уключыць яго. на a6 і a5 ? выканана на mmi 2g, так і для рухавіка, што для адказу калянасці рулявога кіравання.
Sbymotta
24-08-2013, 19:05
Астатнія ў чаканні вашых навін.
За выключэннем
danny677
26-08-2013, 23:31
першы крок ? ўключыць праз vag схаваныя меню, выканаўшы гэты крок :
ДЛЯ MMI 2G З ДАПАМОГАЙ VAG:
[07 - Control Head]
[Adaptation - 10] > Channel 8
change 0 to 1
do it
Reset mmi
затым :
Актывацыя голасам, Audi Drive select individual у men? CAR MMI
1) Увайдзіце ў men? сакрэт у MMI (setup+car і ўтрымлівайце нажатыми на працягу 5 секунд, каб увайсці ў Diag Setting, Car Maske і пастаўце голас, Харызма (нават, можа быць, ужо? птушка) і пацвердзіце выбар націскам на Accept changes і вярнуцца назад з дапамогай return.
2) Заўседы ад мужчыны? сакрэт доступу ў АПК Ox1...і г. д.. і пастаўце голас, Харызма і пацвердзіце выбар, націснуўшы Accept changes.
3)выканайце Скід MMI (націснуць адначасова і адпусціце select+м+верхняя кнопка справа каля retella).
У гэты момант мужчыны? МАШЫНЫ вы ўбачыце опцыю Audi Drive Select Individual, але не sar? яшчэ не даступныя, чаму? вы павінны ўключыць яе ў vag :
Праграмаванне функцый для актывізацыі функцыі Рухавіка і Рулявога кіравання (варыянты, што я часта на аўдзі з мкпп )
Біты пачынаюцца злева ад адносна колькасці 7 і я ў выніку 0
Біт.........--> 00000000
размяшчэнне--> 76543210
калі вы хочаце змяніць БІТ 2 і 5 вы атрымаеце наступны вынік: 00100100
1) Ўвайдзіце ў сістэму з VCDS ў "09 Central Elec" і пайсці ў Coding> Long Coding Helper ( Памятаеце, што біты ад 0 да 7, пачынаючы справа налева (напрыклад, 10000000, біт 7 = 1)
Зьмяніце наступныя Байты наступным чынам:
Байт 7 Біт 5 змяняецца ад 0 да 1 (калі не ідзе, змяняецца біт 2 ад 0 да 1)
Байт-8 Біт 1 змяняецца ад 0 да 1 Сервотроника ў MMI
Байт-8 Біт 2 змяняецца ад 0 да 1 Рухавік MMI
Байт-8 Біт 4 змяняецца ад 0 да 1 Рулявое кіраванне дынамічным MMI
Байт 17, Біт 7 змяняецца ад 0 да 1.
2) Заўседы ў 09 Central Электрычны - 16-Security Access, увесці код доступу ( пошук у інтэрнэце, дзе і як знайсці для вашай мадэлі A5 і пэўныя a6 ? 20113) націсніце кнопку "Do It!"
3) Заўседы ў 09 Central Электр - 10 Adaptation рэдагаванне каналаў, 63, 64, 65, 66, змяняючы значэнні зыходных 4 - (Individual) націсніце кнопку Save (канал).
выхад з vag
скід mmi
вы знойдзеце ў меню car функцыя "audi drive select"
прывітанне
ps. на форумы знаходзіцеся розных info і матэрыял аб гэтым
frantik3
26-08-2013, 23:51
я disattiverei толькі клапан другаснага патоку і, магчыма, сістэмы рэцыркуляцыі ог і вельмі тонкую карту правільна, каб зрабіць яго крыху больш? briosa
danny677
27-08-2013, 00:09
калі клапан другаснага патоку паглыбіся ў swirl я + пажадана пакінуць, так як на нізкіх абароту dann? дробка reattivit? у +, ? клапан рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, што стварае іх пашкоджання, < пасля < прымушаючы іх працаваць заўседы з + цяжкасці? такім чынам, каб зламаць прывад з пластыка, што загадвае.
за карту + натхненую нас так :)
frantik3
27-08-2013, 00:16
калі клапан другаснага патоку паглыбіся ў swirl я + пажадана пакінуць, так як на нізкіх абароту dann? дробка reattivit? у +, ? клапан рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, што стварае іх пашкоджання, < пасля < прымушаючы іх працаваць заўседы з + цяжкасці? такім чынам, каб зламаць прывад з пластыка, што загадвае.
за карту + натхненую нас так :)
калі вы ведаеце, як зрабіць карту-й? яркі, ведаеце, як прымусіць іх пайсці без swirl я адключаныя шмат сопоставленных і кліента ен адчуваеце сябе значна лепш, уніз, цікава, чаму?!!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 00:26
калі вы ведаеце, як зрабіць карту-й? яркі, ведаеце, як прымусіць іх пайсці без swirl я адключаныя шмат сопоставленных і кліента ен адчуваеце сябе значна лепш, уніз, цікава, чаму?!!!!!
А хто-небудзь, што пасля swirl адключаныя скардзіцца на недахоп харчавання .. нават com-карту арыгінал!..
frantik3
27-08-2013, 00:32
А хто-небудзь, што пасля swirl адключаныя скардзіцца на недахоп харчавання .. нават com-карту арыгінал!..
сапраўды таксама з арыгінальнай карце
danny677
27-08-2013, 00:36
я разумею вашу кропку гледжання, але, тэхнічна інжынеры audi, што нам яны messe рабіць ? не паставіўшы іх пашкадуюць выдаткаў !!
? відавочна, што супаставіўшы stravolgi адказ і магутнасці і swirl не зразумееце.
я кансерватыўны, і калі, што не маюць праблем, я аддаю перавагу іх рабіць працу, для якой яны былі створаны, кім, несумненна, + брава мне.
frantik3
27-08-2013, 00:46
стыль messe, каб пытанні аховы навакольнага асяроддзя!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 09:03
я разумею вашу кропку гледжання, але, тэхнічна інжынеры audi, што нам яны messe рабіць ? не паставіўшы іх пашкадуюць выдаткаў !!
? відавочна, што супаставіўшы stravolgi адказ і магутнасці і swirl не зразумееце.
я кансерватыўны, і калі, што не маюць праблем, я аддаю перавагу іх рабіць працу, для якой яны былі створаны, кім, несумненна, + брава мне.
усе swirl маюць messe гэтак жа, як яны паставілі клапан egr!
Sbymotta
27-08-2013, 09:05
Сапраўды, стыль і пастаўлены на экалагічныя пытанні, каб укласціся ў вызначаныя параметры, нарматыўныя, але ў маей disabilitandole з арыгінальнай карце, як swirl, што ЭРГ на нізкіх не было, і спажываў трэскам, з swirl актыўных, ЭРГ выключаная, і невялікая mappettina мне ходзіць казка з выдатак паліва рэгулярныя.
Я хацеў бы ўдакладніць, што ж тычыцца знакамітага праблема ў biellette, якія прыводзяцца ў дзеянне swirl я быў прамоўтэрам пошук асобных запасных частак зменены, і, такім чынам, не трэба больш? цалкам замяніць калектар з далучанымі biellette і маторы, але толькі і выключна ў biellette зменены.
*Danny677 дзякуй за папярэдні пост...
Sbymotta
frantik3
27-08-2013, 09:34
усе swirl маюць messe гэтак жа, як яны паставілі клапан egr!
вы ўпэўненыя,???????
знайдзі мяне, усе swirl на 8 клапанаў!!!!!!
rebirthafterrevenge
27-08-2013, 09:37
вы ўпэўненыя,???????
знайдзі мяне, усе swirl на 8 клапанаў!!!!!!
Быў задуманы як прылада для забруджваць менш! egr і swirl робяць функцыі зусім розныя! але служаць таксама памяншэнне забруджвання навакольнага асяроддзя!