КПК

Перегляд Повної Версії : шукаю piout edc16c39 група альфа 159 giulietta і mito

dart.1989
22-07-2013, 14:23
привіт, хлопці, шукаю схему терморегулятори в edc16c39 чому? я хотів би спробувати зрозуміти, xk? у giulietta і mito є селектора d.n.. і 159 немає, маючи ті ж електроніка, а також 147 ducati все ж електроніка є кнопка sport на тунель.

навколо я побачив, що цей ecu і з подвійною пам'яттю, cos? ви можете ввести як мінімум 2 карти різних cos? від вибрати їх у відповідності з умовами, а потім я шукаю інформацію про це, щоб ввести навіть у моїй 159 селектор x міняти карту

alfajtd
22-07-2013, 14:42
Не існує яких-двомісний карта всередині...
просто включити зон карти, які інакше не працюють.

sportknight
22-07-2013, 14:56
ви повинні побачити, якщо кнопку спорт або днк діють за допомогою бортового комп'ютера і, отже, не можеш нічого,або йдуть відразу в блок...

прогрес
22-07-2013, 21:08
як йдеться у спорт не можеш нічого клавішу днк різних команд прибувають в боді і того ж тіла через can діалог з ccm

legendaryslave
22-07-2013, 21:41
що я знаю, і не хочу сказати, corbelleria кнопка sport слід діяти на картах педаль corregetemi, якщо я помиляюся

blackwolf76
22-07-2013, 23:40
Я не знаю точно, це те, як це працює? останнім часом на 147 120cv мені ? довелося знайти двомісний карту в блоці управління і спинета схильність до кнопки спорт в центральний тунель. Залишився з замовником, повинен забезпечити клавішу, а потім подивитися, якщо ви йдете чи ні...

dart.1989
24-07-2013, 16:19
тоді хлопці після деяких ретельних досліджень днк працює через бортовий комп'ютер, але кнопка sport розміщений на 147 і підключений до ебу, справді, повернувши на різних сайтах, хто намагався прочитати ecu і виявив навпаки файлу-й? довго, як правило, не вдвічі, але практично це означає, що існує друга карта, через сайт bosch не можу знайти інфо на ебу,
І то, якщо немає, то не було б сенсу будувати ебу з подвійною пам'яті, без його використання витрати, pi? для компанії

dart.1989
24-07-2013, 16:22
Я не знаю точно, це те, як це працює? останнім часом на 147 120cv мені ? довелося знайти двомісний карту в блоці управління і спинета схильність до кнопки спорт в центральний тунель. Залишився з замовником, повинен забезпечити клавішу, а потім подивитися, якщо ви йдете чи ні...

blackwolf76 якщо я не прошу занадто багато я міг би надати копію цього файлу, cos? від її порівняти і почати бачити, побачити відмінності

alfajtd
24-07-2013, 16:49
тоді хлопці після деяких ретельних досліджень днк працює через бортовий комп'ютер, але кнопка sport розміщений на 147 і підключений до ебу, справді, повернувши на різних сайтах, хто намагався прочитати ecu і виявив навпаки файлу-й? довго, як правило, не вдвічі, але практично це означає, що існує друга карта, через сайт bosch не можу знайти інфо на ебу,
І то, якщо немає, то не було б сенсу будувати ебу з подвійною пам'яті, без його використання витрати, pi? для компанії

немає подвійний пам'яті.. і тим більше другі карти...
? завжди 2 мега файл edc16c39
те, що змінюється ? включення або менше, в моделях pi? передові логіку управління для euro5 та ін..

dart.1989
24-07-2013, 16:57
файл edc15 як ? великий? файл edc16c8 як ? великий?

мені видається, що вони навколо мега

немає подвійний пам'яті.. і тим більше другі карти...
? завжди 2 мега файл edc16c39
те, що змінюється ? включення або менше, в моделях pi? передові логіку управління для euro5 та ін..

alfajtd
24-07-2013, 17:14
що вони входять в edc15 і c8?
є ecu-й? застарілий і не є управління кнопкою днк

dart.1989
24-07-2013, 17:21
що вони входять в edc15 і c8?
є ecu-й? застарілий і не є управління кнопкою днк

точно не мають, але також мають met? пам'яті edc16c39, то чому? побудувати блок управління з подвійною пам'яті?

alfajtd
24-07-2013, 17:28
Звичайно, у них не розвинена, є тільки кнопки... але бенс? для керування норм забруднення...
Я знаю, що ви, вводять різні ecu, пов'язаних з моделями...

dart.1989
24-07-2013, 17:34
які б пристрою, анти -- забруднення? і впоратися з ними ce потрібно створити новий блок? тоді edc 17, що причина c'? зробити блок управління з процесора tri-core тільки для того, щоб двигун більше? чистий.
мені не здається,

Звичайно, у них не розвинена, є тільки кнопки... але бенс? для керування норм забруднення...
Я знаю, що ви, вводять різні ecu, пов'язаних з моделями...

alfajtd
24-07-2013, 19:06
В ECU розвиватися разом з двигуна з усіма його варіанти....
Те, що ви, перераховуючи ви не має нічого загального, так і з боку логічного та притаманна в темі.

У c39 файл 2 мега ne більше і ні менше.
Ті, з ДНК, вони, безумовно, є hw-різному, але в sw ? зміст завжди
У пам'яті 2 мега структура і логіка схожа на іншу c39 тієї ж групи.

dart.1989
24-07-2013, 19:48
а я шукаю схему терморегулятори ебу, якщо ви не можете зрозуміти нас? що я тобі переказав, і мені буде завжди сказати, що не має логіки, то не знаєш, і внутрішньо, як вони побудовані, рекомендую вам не обмежувати лише зіставити, як автомат, але дізнайтеся, чи є? що у вас в руках

В ECU розвиватися разом з двигуна з усіма його варіанти....
Те, що ви, перераховуючи ви не має нічого загального, так і з боку логічного та притаманна в темі.

У c39 файл 2 мега ne більше і ні менше.
Ті, з ДНК, вони, безумовно, є hw-різному, але в sw ? зміст завжди
У пам'яті 2 мега структура і логіка схожа на іншу c39 тієї ж групи.

alfajtd
24-07-2013, 22:44
Ось " браво " open your mind....
Між "p"? років поговоримо....

Закрито off topic

sportknight
25-07-2013, 13:40
У edc16 від 2 мб, а також 159 автоматична є кнопка спорт, але ебу ? одно, cqmbia тільки карту педаль включена

dart.1989
25-07-2013, 18:17
У edc16 від 2 мб, а також 159 автоматична є кнопка спорт, але ебу ? одно, cqmbia тільки карту педаль включена

спасибі x-info sportknight я не знав, що автоматична версія б кнопку спорт, те, що я шукаю проводки в ебу, десь має бути пов'язано, я благословив кнопку

dart.1989
25-07-2013, 18:54

прогрес
26-07-2013, 13:25
може бути, вам не ясно і те, що і було написано,кнопка оригінал (днк або кнопка sport) і підключений до бортовий комп'ютер, який передає дані (через can)на блок управління двигуном, то в терморегулятори ебу двигуна, ви ніколи не знайдете посилання на клавіші клавіші.
інша історія, а і', якщо ви можете покласти його ти зовнішньої кнопкою, щоб змінити карту, але тут голос хтось вже зробив, якщо взагалі був

Matty23p
08-02-2014, 14:37
Хлопці, вибачте, якщо riaproto в тему...але так як у мене такий же ебу я хотів би знати, якщо ви можете це зробити чи ні?....спасибі ;) :)

chiptuning.cro
08-02-2014, 15:10
терморегулятори EDC16C39...

sergiot
08-02-2014, 17:56
як вже? сказав, шановних колег, кнопку спорт не може? бути підключений до pin ебу, чому? не існує пін-код, присвячений.
команда "спорт" або " днк надходить на бортовий комп'ютер, і він спілкується по шині can на блок управління.
зміни ви могли б зробити, лише змінивши обладнання, блок управління і, вказавши інший флеш-перемикач.
хто знає, що робити...... далі.

ducati83
08-02-2014, 20:18
ок, але якщо він втрутився, на боді?
завжди, якщо це можливо...

msport (exil77grande)
15-02-2014, 20:17
як вже? сказав, шановних колег, кнопку спорт не може? бути підключений до pin ебу, чому? не існує пін-код, присвячений.
команда "спорт" або " днк надходить на бортовий комп'ютер, і він спілкується по шині can на блок управління.
зміни ви могли б зробити, лише змінивши обладнання, блок управління і, вказавши інший флеш-перемикач.
хто знає, що робити...... далі.

на старих диспетчерів можна було без проблем з edc16 тоді все й змінилося.

ducati83
17-02-2014, 15:13
те, що я не розумію ? як спрацьовує цей сигнал тіла на ecu:ці edc16 ? завжди 2mega....і якщо ви відкриєте її.....ситуація, що ви опинитеся ? ті ж автомобілі, не оснащені кнопку спорт або ДНК....так?
на деякі мотоцикли, які мають картки rain city і пресував я помітив, що обмеження полягає в ride by wire....то дощ робить 60% ручки газу і cos? далі....
не, можна було б зробити щось подібне з авто?

sergiot
17-02-2014, 17:17
також на автомобілі, які використовують подібні методи, описані для мотоциклів.
наприклад, в міфі є 10 карт, педалі або ride by wire. для вибору деяких водія з ДНК інших за допомогою програмного забезпечення, наприклад, для виїзду або для акп.

необхідно пам'ятати, що клавіша ДНК втручається не тільки на двигуні, але і одночасно управління приладів, на ASR на підсилювач керма і на обмін. це-те, чому? команда йде на body а не на двигун.
і кожен ебу він дме всі його речі, як відомо, в залежності від сигналу, що приходить.
у двигун, то це займає всього кілька речей, щоб зробити різницю і, як правило, є частиною ті карти, про яких кажуть, обробки.
ви не повинні очікувати речі, великі і громіздкі, іноді просто писати ті карти, які вони не використовуються на інших версіях

ducati83
17-02-2014, 22:08
ок, це можете зробити differnza також у посібнику...***** і наприклад в русі мова вище, здійснюється, на відміну від elttronica в частині....? з ecu вибір тільки типу електроніки, і, відповідно, коней, доступних....потім, можна було б мати клавішу, де я вирішив отримати карту standard або закачується....беручи до уваги, що на більшості автомобілів в antipattinamento і нишпорення стабільність? відключаються....скажімо, pi системи? сирий....