КПК

Прагляд Поўнай Версіі : шукаю piout edc16c39 група альфа 159 giulietta і mito

dart.1989
22-07-2013, 14:23
прывітанне, хлопцы, шукаю схему распиновка ў edc16c39 чаму? я хацеў бы паспрабаваць зразумець, xk? у giulietta і mito есць селектара d.n.. і 159 няма, маючы тыя ж электроніка, а таксама 147 ducati ўсе ж электроніка есць кнопка sport на тунэль.

вакол я ўбачыў, што гэты ecu, і з двайны памяццю, cos? вы можаце ўвесці як мінімум 2 карты розных cos? ад выбраць іх у адпаведнасці з умовамі, а затым я шукаю інфармацыю пра гэта, каб увесці нават у маей 159 селектар x мяняць карту

alfajtd
22-07-2013, 14:42
Не існуе якіх-двухмесны карта ўнутры...
проста ўключыць зон карты, якія інакш не працуюць.

sportknight
22-07-2013, 14:56
вы павінны ўбачыць, калі кнопку спорт або днк дзейнічаюць з дапамогай бартавога кампутара і, такім чынам, не можаш нічога,або ідуць адразу ў блок...

прагрэс
22-07-2013, 21:08
як гаворыцца ў спорт не можаш нічога клавішу днк розных каманд прыбываюць у боды і ў той жа цела праз can дыялог з см

legendaryslave
22-07-2013, 21:41
што я ведаю, і не хачу сказаць, corbelleria кнопка sport варта дзейнічаць на картах педаль corregetemi, калі я памыляюся

blackwolf76
22-07-2013, 23:40
Я не ведаю дакладна, гэта тое, як гэта працуе? у апошні час на 147 120cv мне ? давялося знайсці двухмесны карту ў блоку кіравання і спинета схільнасць да кнопкі спорт у цэнтральны тунэль. Застаўся з заказчыкам, павінен забяспечыць клавішу, а затым паглядзець, калі вы ідзяце або няма...

dart.1989
24-07-2013, 16:19
тады хлопцы пасля некаторых дбайных даследаванняў днк працуе праз бартавы кампутар, але кнопка sport размешчаны на 147 і падлучаны да эбу, на самай справе, павярнуўшы на розных сайтах, хто спрабаваў прачытаць ecu, і выявіў насупраць файла-й? доўга, як правіла, не ўдвая, але практычна гэта азначае, што існуе другая карта, праз сайт bosch не магу знайсці ніякай інфа на эбу,
І тое, калі няма, то не было б сэнсу будаваць эбу з двайны памяці, без яго выкарыстання выдаткі, у pi? для кампаніі

dart.1989
24-07-2013, 16:22
Я не ведаю дакладна, гэта тое, як гэта працуе? у апошні час на 147 120cv мне ? давялося знайсці двухмесны карту ў блоку кіравання і спинета схільнасць да кнопкі спорт у цэнтральны тунэль. Застаўся з заказчыкам, павінен забяспечыць клавішу, а затым паглядзець, калі вы ідзяце або няма...

blackwolf76 калі я не прашу занадта шмат я мог бы даць копію гэтага файла, cos? ад яе параўнаць і пачаць бачыць, убачыць адрозненні

alfajtd
24-07-2013, 16:49
тады хлопцы пасля некаторых дбайных даследаванняў днк працуе праз бартавы кампутар, але кнопка sport размешчаны на 147 і падлучаны да эбу, на самай справе, павярнуўшы на розных сайтах, хто спрабаваў прачытаць ecu, і выявіў насупраць файла-й? доўга, як правіла, не ўдвая, але практычна гэта азначае, што існуе другая карта, праз сайт bosch не магу знайсці ніякай інфа на эбу,
І тое, калі няма, то не было б сэнсу будаваць эбу з двайны памяці, без яго выкарыстання выдаткі, у pi? для кампаніі

няма двайны памяці.. і тым больш другія карты...
? заўседы 2 мега файл edc16c39
тое, што мяняецца ? ўключэнне або менш, у мадэлях pi? перадавыя логіку кіравання для euro5 і інш..

dart.1989
24-07-2013, 16:57
файл edc15 як ? вялікі? файл edc16c8 як ? вялікі?

мне ўяўляецца, што яны вакол мега

няма двайны памяці.. і тым больш другія карты...
? заўседы 2 мега файл edc16c39
тое, што мяняецца ? ўключэнне або менш, у мадэлях pi? перадавыя логіку кіравання для euro5 і інш..

alfajtd
24-07-2013, 17:14
што яны ўваходзяць у edc15 і c8?
есць ecu-й? састарэлы і не есць кіраванне кнопкай днк

dart.1989
24-07-2013, 17:21
што яны ўваходзяць у edc15 і c8?
есць ecu-й? састарэлы і не есць кіраванне кнопкай днк

дакладна не маюць, але таксама маюць met? памяці edc16c39, то чаму? пабудаваць блок кіравання з двайны памяці?

alfajtd
24-07-2013, 17:28
Вядома, у іх не развіта, есць толькі кнопкі... але бенс? для кіравання нормаў забруджвання...
Я ведаю, што вы, уводзяць розныя ecu, звязаных з мадэлямі...

dart.1989
24-07-2013, 17:34
якія б прылады, анты-забруджвання? і справіцца з імі ce трэба стварыць новы блок? тады edc 17, што прычына c'? зрабіць блок кіравання з працэсара tri-core толькі для таго, каб рухавік больш? чысты.
мне не здаецца,

Вядома, у іх не развіта, есць толькі кнопкі... але бенс? для кіравання нормаў забруджвання...
Я ведаю, што вы, уводзяць розныя ecu, звязаных з мадэлямі...

alfajtd
24-07-2013, 19:06
У ECU развівацца разам з рухавіка з усімі яго варыянты....
Тое, што вы, пералічваючы вы ня мае нічога агульнага, так і з боку лагічнага і ўласцівая ў тэме.

У c39 файл 2 мега ne больш і ні менш.
Тыя, з ДНК, яны, безумоўна, есць hw-рознаму, але ў sw ? змест заўседы
У памяці 2 мега структура і логіка падобная на іншую c39 той жа групы.

dart.1989
24-07-2013, 19:48
а я шукаю схему распиновка эбу, калі вы не можаце зразумець нас? што я табе пералічыў, і мне будзе заўседы сказаць, што не мае логікі, то не ведаеш, і ўнутрана, як яны пабудаваны, рэкамендую вам не абмяжоўваць толькі супаставіць, як аўтамат, але даведайцеся, есць? што ў вас у руках

У ECU развівацца разам з рухавіка з усімі яго варыянты....
Тое, што вы, пералічваючы вы ня мае нічога агульнага, так і з боку лагічнага і ўласцівая ў тэме.

У c39 файл 2 мега ne больш і ні менш.
Тыя, з ДНК, яны, безумоўна, есць hw-рознаму, але ў sw ? змест заўседы
У памяці 2 мега структура і логіка падобная на іншую c39 той жа групы.

alfajtd
24-07-2013, 22:44
Вось " брава " open your mind....
Паміж "p"? гадоў пагаворым....

Закрытая off topic

sportknight
25-07-2013, 13:40
У edc16 ад 2 мб, а таксама 159 аўтаматычная есць кнопка спорт, але эбу ? роўна, cqmbia толькі карту педаль ўключана

dart.1989
25-07-2013, 18:17
У edc16 ад 2 мб, а таксама 159 аўтаматычная есць кнопка спорт, але эбу ? роўна, cqmbia толькі карту педаль ўключана

дзякуй x-info sportknight я не ведаў, што аўтаматычная версія б кнопку спорт, тое, што шукаю я праводкі ў эбу, дзе-то павінна быць звязана, я дабраславіў кнопку

dart.1989
25-07-2013, 18:54

прагрэс
26-07-2013, 13:25
можа быць, вам не ясна і тое, што і было напісана,кнопка арыгінал (днк або кнопка sport) і падлучаны да бартавы кампутар, які перадае дадзеныя (праз can)на блок кіравання рухавіком, то ў распиновка эбу рухавіка, вы ніколі не знойдзеце спасылку на клавішы клавішы.
іншая гісторыя, а і', калі вы можаце пакласці яго ты знешняй кнопкай мышы, каб змяніць карту, але тут голас хто-то ўжо зрабіў, калі наогул быў

Matty23p
08-02-2014, 14:37
Хлопцы, прабачце, калі riaproto ў тэму...але так як у мяне такі ж эбу я хацеў бы ведаць, калі вы можаце гэта зрабіць ці не?....дзякуй ;) :)

chiptuning.cro
08-02-2014, 15:10
распиновка EDC16C39...

sergiot
08-02-2014, 17:56
як ужо? сказаў, паважаных калег, кнопку спорт не можа? быць падлучаны да эбу pin, чаму? не існуе пін-код, прысвечаны.
каманда " спорт " ці " днк паступае на бартавы кампутар, і ен мае зносіны па шыне can на блок кіравання.
змены вы маглі б зрабіць, толькі змяніўшы абсталявання, блок кіравання і, паказаўшы іншы флэш-перамыкач.
хто ведае, што рабіць...... далей.

ducati83
08-02-2014, 20:18
ок, але калі ен ўмяшаўся, на боды?
заўседы, калі гэта магчыма...

msport (exil77grande)
15-02-2014, 20:17
як ужо? сказаў, паважаных калег, кнопку спорт не можа? быць падлучаны да эбу pin, чаму? не існуе пін-код, прысвечаны.
каманда " спорт " ці " днк паступае на бартавы кампутар, і ен мае зносіны па шыне can на блок кіравання.
змены вы маглі б зрабіць, толькі змяніўшы абсталявання, блок кіравання і, паказаўшы іншы флэш-перамыкач.
хто ведае, што рабіць...... далей.

на старых дыспетчараў можна было без праблем з edc16 тады і ўсе змянілася.

ducati83
17-02-2014, 15:13
тое, што я не разумею ? як спрацоўвае гэты сігнал цела на ecu:гэтыя edc16 ? заўседы 2mega....і калі вы адкрыеце яе.....сітуацыя, што вы апынецеся ? тыя ж аўтамабілі, не абсталяваныя кнопку спорт або ДНК....так?
на некаторыя матацыклы, якія маюць карты rain city і прессовал я заўважыў, што абмежаванне заключаецца ў ride by wire....то дождж робіць 60% ручкі газу і cos? далей....
не, можна было б зрабіць што-то падобнае з аўто?

sergiot
17-02-2014, 17:17
таксама на аўтамабілі, якія выкарыстоўваюць падобныя метады, апісаныя для матацыклаў.
напрыклад, у міфе есць 10 картаў, педалі або ride by wire. для выбару некаторых кіроўцы з ДНК іншых з дапамогай праграмнага забеспячэння, напрыклад, для выезду або для акп.

неабходна памятаць, што клавіша ДНК ўмешваецца не толькі на рухавіку, але і адначасова кіравання прыбораў, на ASR на ўзмацняльнік руля і на абмен. гэта-тое, чаму? каманда ідзе на body а не на рухавік.
і кожны эбу ен дзьме усе яго рэчы, як вядома, у залежнасці ад сігналу, які прыходзіць.
у рухавік, тое гэта займае ўсяго некалькі рэчаў, каб зрабіць розніцу і, як правіла, з'яўляюцца часткай тыя карты, пра якіх кажуць, апрацоўкі.
вы не павінны чакаць рэчы, вялікія і грувасткія, часам проста пісаць тыя карты, якія яны не выкарыстоўваюцца на іншых версіях

ducati83
17-02-2014, 22:08
ок, гэта можаце зрабіць differnza таксама ў кіраўніцтве...***** і, напрыклад, у руху гаворка вышэй, ажыццяўляецца, у адрозненне ад elttronica ў частцы....? з ecu выбар толькі тыпу электронікі, і, адпаведна, коней, даступных....затым, можна было б мець клавішу, дзе я вырашыў атрымаць карту standard або запампоўваецца....прымаючы пад увагу, што на большасці аўтамабіляў у antipattinamento і гойсанняў стабільнасць? адключаюцца....скажам, pi сістэмы? сырой....