КПК

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica corsa b 1.0

blackwolf76
22-07-2013, 12:31
Як вынікае з назвы вынікае scodificare эбу аўтамабіля ў аб'ект, таму што яго не хоча ісці, і ен павінен ўсталяваць гидромолот. Я, вы ведаеце, сказаць, калі існуе хуткі метад для рашэння гэтай праблемы??

motorsport
22-07-2013, 13:22
прывітанне, які блок кіравання мантуецца bosch 1.5.5 ?? Вы павінны атрымаць carpass да школы, заключаецца ў тым, падрыўнік + свой аўтамабіль і ўсталюеце з opcom,прапаную nn запішыце яго з мод на блокі,вы таксама можаце атрымаць carpass ад tms каля блеку ключоў!!

legendaryslave
22-07-2013, 13:26
прывітанне, які блок кіравання мантуецца bosch 1.5.5 ?? Вы павінны атрымаць carpass да школы, заключаецца ў тым, падрыўнік + свой аўтамабіль і ўсталюеце з opcom,прапаную nn запішыце яго з мод на блокі,вы таксама можаце атрымаць carpass ад tms каля блеку ключоў!!
гэта я ўсе ? адзінае рашэнне на opel

blackwolf76
22-07-2013, 15:32
Я бачу, дурніца... я ведаю, што палова казіно я ўжо комбі.
Я спрабаваў scriuverla праз паслядоўны escxludendo лямбда улічваючы, што дала мне праблемы харчавання, толькі, што певень не хацеў гэта запісаць і mpps яна заблакаваная, мне варта паспрабаваць ў bootmode, калі я бяру арыгінал. Opcom я не карыснасць?, таксама мне здаецца, што-то твар autocom, у мяжы, я павінен аднавіць эбу, иммо і ключ ад падрыўніка...

а ? адзін 1.5.5

blackwolf76
22-07-2013, 15:51
яго, я быў у стане аднавіць яго, да стойцы з нізкай певень v48

motorsport
23-07-2013, 11:21
Я бачу, дурніца... я ведаю, што палова казіно я ўжо комбі.
Я спрабаваў scriuverla праз паслядоўны escxludendo лямбда улічваючы, што дала мне праблемы харчавання, толькі, што певень не хацеў гэта запісаць і mpps яна заблакаваная, мне варта паспрабаваць ў bootmode, калі я бяру арыгінал. Opcom я не карыснасць?, таксама мне здаецца, што-то твар autocom, у мяжы, я павінен аднавіць эбу, иммо і ключ ад падрыўніка...

а ? адзін 1.5.5

у boot mode вы можаце толькі з flasch..трэба заўседы carpass, каб паставіць яго на матацыкл,autocom не робіць гэта праграмаванне,калі трэба запраграмаваць яго, дайце мне ведаць, я скажу вам, як рабіць!!!!!

blackwolf76
23-07-2013, 12:12
у boot mode вы можаце толькі з flasch..трэба заўседы carpass, каб паставіць яго на матацыкл,autocom не робіць гэта праграмаванне,калі трэба запраграмаваць яго, дайце мне ведаць, я скажу вам, як рабіць!!!!!

я павінен зрабіць яе планавання...

я змяніў усю электроніку і працягвае не ісці, мне ? засталася толькі centrtalina, што я не мог праверыць.