Перегляд Повної Версії : Scodifica загальної Точки Jtd 99 80 к.с.
Привіт, хлопці...
з самого початку, що я-неофіт scodifiche і riprogrammazioni...
Я хотів, щоб система scodifica разом на моїй машині..
Я чув, що ви пу? робити (як??) ще мені сказали, що ви можете? тільки з емулятором... (завжди потрібно прошити???)
У мене питання зрозуміти?
Заздалегідь спасибі
Я хотів би уточнити, що я хотів би тільки зрозуміти, як ви можете? зробити, а потім вирішити, якщо взяти його від якоїсь "один" або діяти поодинці...
legendaryslave
22-07-2013, 13:25
повинно бути edc15c7, ви можете втрутитися від flasch з читання і srittura бд з відповідною tools
motorsport
22-07-2013, 13:31
повинно бути edc15c7, ви можете втрутитися від flasch з читання і srittura бд з відповідною tools
Ну і даремно..l один legend тому в послідовний, без проблем!!
obd???? і якщо б випробувати себе я в цьому??? Що мені потрібно, щоб читати/редагувати/писати???
Galletto 1260???
і, щоб змінити???
читайте flasch з плеєром у бд, mpps,півник і т.д. і т.п., пошта файл, що ви це я, привіт
legendaryslave
22-07-2013, 14:54
Це він робить з допомогою інструментів, перелічених у Алекс, але чому? woi scodificare?
Машини з початку затримки, індикатор code горить, спорадично контрольна лампа двигуна горить і авто не заводиться...рамках On/OFF протягом 60 разів контрольна лампа гасне і авто...В діагностиці КЛЮЧ ЗАПАЛЮВАННЯ І ПОВІДОМЛЕННЯ по шині CAN ВІДСУТНЯ.
Я перевірив, все в електриці проблем немає, у цей момент, думаю, це проблема тіла...
Я помиляюся, чи він зробив cheksum перед записом з повагою
blackwolf76
01-08-2013, 19:44
Я помиляюся, чи він зробив cheksum перед записом з повагою
зазвичай chk робить інтерфейс в момент написання...
зазвичай chk робить інтерфейс в момент написання...
немає cks на це доведеться зробити .
cheksum навіть якщо переписати мій змінений файл???
ви, алекс, але як я можу розмістити файл тут???? або я можу податкову ****???
ви повинні помістити файл
я розумію, алекс, але я не знаю, як ви завантажите файл, тут, на форумі, дайте мені знати ...або якщо ви можете відправити мені особисте повідомлення з вашим **** cos? можливо, вас пошліть це через ****.....
ви повинні додати файл до повідомлення, якщо nn, ви можете відправити pm
Я відправила тобі файл...мені від gi? з правильною контрольної суми????
msport (exil77grande)
03-08-2013, 00:12
ви повинні додати файл до повідомлення, якщо nn, ви можете відправити pm
вітаю, ви тільки що пішов проти нашої політики варто бан на 48 годин, щоб обидва
Хлопці, я намагався розшифрувати з допомогою MEUCCI
Вибраний EDC17C7 FLASH 29F400 EURO3 (T)
Я натискаю на декодування, а потім зберегти файл " ...я думаю, в цей момент я файл декодується, правильно????
Як я можу виправити контрольну суму????
В ECM при перевірці контрольної суми, я d? правильний розрахунок...
Це нормально, що я не d? pi? те ж значення, що мені до scodificare???
ДЯКУЮ всім за допомогу....я ви робите захоплювати таким чином, мені невідомо...
Хлопці, ви замість оригінального файлу
посилання видалені, тому що проти правил,перше попередження
і те, від мене розшифрували
ви можете мені адресувати вам??? У scodifica ? зроблено добре??? І контрольна сума????
Дякую....
Хлопці, ніхто не хоче мені допомогти???
Ніхто ? готові мені допомогти???
msport (exil77grande)
09-08-2013, 10:24
klark82 я закликаю тебе читати правила, тому що в наступний раз буду змушений richiamarti офіційно.
Прошу вибачення, у мене не було наміру йти поза правил...я не зрозумів? чому? я не можу вставити посилання на файл, вам не здається, що нам як написано в правилах....
msport (exil77grande)
10-08-2013, 11:23
прошу вибачення, у мене не було наміру йти поза правил...я не зрозумів? чому? я не можу вставити посилання на файл, вам не здається, що нам як написано в правилах....
у нас працює режим розширеного потім файли, їх потрібно вкласти в rar з функцією форуму,якщо ви розмістите посилання в правилах малюк повідомлення, що толку?
Ок, перепрошую ще раз...
Не могли б ви допомогти в цій моїй першій scodifica??? Яке програмне забезпечення використовувати??? Розрахунок контрольної суми???
Добре також meucci, які ви використовували ,в іншому випадку ecuvonix ,cks, якщо у вас є mpps це можна зробити за допомогою функції cks, який з'являється, коли ви напишіть файлу внизу зліва привіт
giuseppe1374
13-08-2013, 16:26
для цієї машини на carsoft ? показано
Я...я обробки файлу, так і з допомогою carsoft, що meucci, в обох випадках я d? в результаті ж контрольні суми (які відрізняються тільки по одному значенню, ніж оригінал.) Перевірив з ecm2001 каже мені, точний розрахунок...я готовий писати???Як його контролювати??? Прошу вибачення, але я боюся писати контрольну неправильно, і потім доведеться перепрограмувати в туристичне...
blackwolf76
14-08-2013, 23:46
Я використовую різні системи. Навантаження вихідний файл на ecm, потім завантажити файл змінено, як те, що засуджений, що тоді вивезення та збереження і подбає про нього.
Хлопці, сьогодні я намагався в scodifica але або з файлу scodificato з carsoftware, як те, з meucci автомобіль, не я...
Я переписав файл....Впевнені, що ви можете? scodificare через Obd???
Hw ебу 0281001955 Fiat Punto 1.9 Jtd 80Hp Euro 2
В цей момент я думаю, що я неправильно обчислюється контрольна сума, або ви f? тільки через schedino додаткового....
До речі, в будь-якому випадку, я думаю, edc15c5 і не edc15c7!!!!
msport (exil77grande)
02-09-2013, 05:06
якщо і € 2 хоче, щоб ми його schedino.
Ок, для schedino, але тоді ви повинні запланувати пам'ять у школі, правда,????
legendaryslave
02-09-2013, 11:43
Хлопці, сьогодні я намагався в scodifica але або з файлу scodificato з carsoftware, як те, з meucci автомобіль, не я...
Я переписав файл....Впевнені, що ви можете? scodificare через Obd???
Hw ебу 0281001955 Fiat Punto 1.9 Jtd 80Hp Euro 2
В цей момент я думаю, що я неправильно обчислюється контрольна сума, або ви f? тільки через schedino додаткового....
До речі, в будь-якому випадку, я думаю, edc15c5 і не edc15c7!!!!
скільки плагін ? в ecu ?
legendaryslave
02-09-2013, 11:50
cumunque ? один edc15c7, і ви з послідовного на 24f400 вже зроблені bizzeffa успішно, ecu 2 plug
giuseppe1374
02-09-2013, 12:03
в 955 ? євро три і не існує точки jtd з ecu 5-plug, отже, ти чи не ти зробив добре scodifica або ви не розрахували cks
legendaryslave
02-09-2013, 12:50
в 955 ? євро три і не існує точки jtd з ecu 5-plug, отже, ти чи не ти зробив добре scodifica або ви не розрахували cks
ви дуже provabilmente також
Моя ? два плагіна
При розрахунку контрольної суми з ecm каже мені, обчислюється Контрольна сума правильна і мені не змінює значення sar? це проблема???
Я можу її вирахувати з Mpps, натиснувши кнопку обчислити??????
giuseppe1374
02-09-2013, 13:28
пошти тут, так і орі, що immoff і вам кажу, якщо цей файл ? правильно
legendaryslave
02-09-2013, 13:56
Ви можете залишити той же, ви не можете завантажувати
як?????посилання на зовнішній файл??
посилання видалені, бо проти правил Орі
ImmoOFF
giuseppe1374
02-09-2013, 14:49
вітаю першу базу, ви не можете розміщувати зовнішні посилання, другу базу не зробили ні scodifica правильно ne cks правильно!
але якщо я не можу розміщувати зовнішні посилання, як я повинен робити???
Я віддав би йому руку!??? це мій автомобіль і я не можу вирішити цю проблему
Я намагався як з carsoft, що з meucci, ніхто з них не йшов, щоб? я підрахував контрольну суму таким же чином, так що я думаю, що був неправий в обох випадках...
Вас і програмного забезпечення, що використовуються???? Для обчислення контрольної суми я можу зробити це з MPPS???
giuseppe1374
02-09-2013, 15:46
щоб зробити вкладення, просто натисніть внизу праворуч розширений режим і після того, коли вам відкриється нова paggina внизу на кнопку "диспетчер вкладень"
я не думаю, що так важко
Ось файли, ви можете сказати мені, де я помиляюся????
Вибачте, якщо я не міг вставити файли....:-(
msport (exil77grande)
03-09-2013, 11:34
посилання видалені, бо проти правил Орі
ImmoOFF
я закликаю тебе читати правила, інакше буде' прийняти заходи,крім того, якщо ви використовуєте пошук ви знайдете все, що вам потрібно.
Вибачте, Msport, не було моїм наміром, я читав-й? раз правила...я Не бачила "управління вкладеннями", sar? сліпий???
Нагадаємо, ще....
хлопці, однак, riusciuto в розрахунок контрольної суми, але я не можу scodificare. мені так і не вдалося п? з meucci, ні з Carsoftware.
Дайте мені пораду ласка???Яке програмне забезпечення можна використовувати?????
giuseppe1374
03-09-2013, 17:45
файл meucci з cks ? зроблено добре, якщо не ви частину проблеми ? інший, запис виконується правильно?
cristianbomberos
03-09-2013, 21:25
? ясно, що при програмуванні flash 29F400 200, який завжди йде спочатку перевірив cks
Записи надходить правильно на 100%, але друг сказав мені, metttere спочатку в boot e2p...sar? правда???
giuseppe1374
04-09-2013, 11:41
тоді, якщо ecu не ? ваша машина, то ви повинні поставити в boot або riverginare в e2p ця розмова вірно, навіть якщо за столом, але чому? не дозволяє набрати його!! якщо ви пишіть на 100%, то це означає, що вона не потрібна, якщо з цієї scodifica ви не боку, є дві речі, або не пишете, чи у вас є якісь інші проблеми, я повторюю вам в третій раз, що я перевірив файли, і те, що ви призначили meucci cks.. ? зроблено добре і машина повинна піти, якщо не можете, то напишіть мені екю, які я, звичайно ж, безкоштовно.
Дивіться мою проблему ? що машина частина труднощі? і лампа code горить...Спорадично контрольна лампа гасне code і машина негайно...інші замість acccende лампа code індикатор двигуна і машина не заводиться...
Я думаю, що це проблема bodycomputer, які я хотів вирішити з scodifica всього..проблема ? представлений, проте після заміни Двигуна і коробки передач, і джгут проводів, двигун взяті від іншої точки, jtd, і сам перший йшов дуже добре!!! єдине сумнів ? що точка, з якої я взяв все було в 2001 і моя ? 99!!!
giuseppe1374
04-09-2013, 13:40
перш ніж зробити ці експерименти та емпіричні буде хороша діагностика, двигунів з 99 по 02 дорівнюють
Діагностика з examiner
в Ecm
Електронний ключ-код не отримав
Передачі повідомлення по шині can. Відсутність повідомлення від керівництва, електрика.
У body
Помилка лінії can-bus off блимає.
Я перевірив підключення can і навіть я пробував, підключивши через can body-ecu паралельно з системою зовнішнього
giuseppe1374
04-09-2013, 13:51
все, що потрібно зробити ? прийняти іншого тіла e2p, пройти з одного тіла в інше, і ви прикріплені.
ок, давайте спробує?...хоча я не розумію?, якщо я scodificato, що входить у body????
Якщо scodifico всього, в теорії ecu не повинні запитати згоди на боді для початку немає????
Проблема вирішена, пишу файл scodificato, що дав мені друг....
cristianbomberos
06-09-2013, 17:39
msport (exil77grande)
06-09-2013, 17:40
ок, давайте спробує?...хоча я не розумію?, якщо я scodificato, що входить у body????
Якщо scodifico всього, в теорії ecu не повинні запитати згоди на боді для початку немає????
добре, то додаю файл використовується, тому наступного разу, якщо хтось має свій простягнув проблема, файл перевірено.
isfedale82
14-06-2014, 08:38
доброго дня в мене 147 jtd edc15c7, що іноді я від проблеми черг, щоб не перешкоджати мені в ноги, я хотів зробити scodifica разом
але після того, що я роблю, мені виходить напис code, але не приводить в рух я відправлю файли
оригінальний 0281010332 103366536il файл scodificato (meucci або carsoftware)
isfedale82
14-06-2014, 10:43
доброго дня в мене 147 jtd edc15c7, що іноді я від проблеми черг, щоб не перешкоджати мені в ноги, я хотів зробити scodifica разом
але після того, що я роблю, мені виходить напис code, але не приводить в рух я відправлю файли
оригінальний 0281010332 1033665368080
файл scodificato (meucci або carsoftware) 8081
файл giugnocristianl.rar ? зіставляється
blackwolf76
14-06-2014, 22:47
оригінальний 0281010332 103366536il файл scodificato (meucci або carsoftware)
ви повинні розрахувати cks файлу після його scodificato з soft здоров'я. Титан не годиться для цієї операції потрібен soft конкретного. Спробуйте цей файл:
isfedale82
15-06-2014, 05:14
ви повинні розрахувати cks файлу після його scodificato з soft здоров'я. Титан не годиться для цієї операції потрібен soft конкретного. Спробуйте цей файл:
зараз, завдяки макс завтра пробую... не могли б ви сказати мені, програмне забезпечення
blackwolf76
16-06-2014, 00:00
Я використовую функцію в набір mpps інший користувач розмістив тут на форумі, що, на жаль, не знаю, сказати, що обговорення.
isfedale82
16-06-2014, 11:49
Я використовую функцію в набір mpps інший користувач розмістив тут на форумі, що, на жаль, не знаю, сказати, що обговорення.
я пробував з ecm і контрольна corrector
сьогодні ввечері, як я закінчу доказ :)
blackwolf76
16-06-2014, 13:42
я пробував з ecm і контрольна corrector
сьогодні ввечері, як я закінчу доказ :)
Якщо ви використовували функцію ecm не йде... Gi? перевіряв.
isfedale82
20-06-2014, 23:38
перестав працювати галлен 2 :(
blackwolf76
22-06-2014, 00:03
пошук по форуму... ви також можете знайти рішення, щоб пробудити півень
isfedale82
22-06-2014, 00:12
дякую, завжди дуже добрий :)
isfedale82
22-06-2014, 23:49
здравствуйте, я поставив файл, який ти мені приготувала з galletto 1260, взяв файл, для? не йде напис code мені здається дивним
isfedale82
10-08-2014, 18:33
доброго дня, після двох місяців ? повернулася напис code, але де я помиляюся ?
дякую
не призводить в рух, коли йде
blackwolf76
10-08-2014, 19:07
Якщо виходить напис code і МАШИНИ ? все нормально.
isfedale82
12-08-2014, 10:28
Після того, як я поклав файл, який ви підготували, я не виходив напис code насправді я написав це тут, на форумі.
коли виходить напис не частина машини
blackwolf76
12-08-2014, 15:02
І то добре.
isfedale82
12-08-2014, 19:32
І то добре.
що я міг зробити? в чому може бути причина? дякую
І то добре.
файл, який ви підготували? не ? перше, що я відчуваю, що дивно.
blackwolf76
13-08-2014, 00:59
Я таке рішення, я використовував його кілька разів, і він працював...
isfedale82
13-08-2014, 02:23
Я таке рішення, я використовував його кілька разів, і він працював...
я кажу, неосвічені як ? було проведено співставлення, може бути, що абревіатура ебу була змінена і dia проблеми?
мені сказали, що я повинен також отпаять cip для часткового, але я не обладнання....
що я міг би перевірити ще
дякую
blackwolf76
13-08-2014, 07:40
Якщо відображення ? було зроблено після того, можливо, що в основі, не ? та, на якій я зробив мод, який потім може бути втрачено. Часткове не буде вам нічого, якщо у вас проблеми з іммо...
isfedale82
13-08-2014, 22:07
Якщо відображення ? було зроблено після того, можливо, що в основі, не ? та, на якій я зробив мод, який потім може бути втрачено. Часткове не буде вам нічого, якщо у вас проблеми з іммо...
я повинен шукати основу за допомогою кодів, які написані поза ебу випадку ?
blackwolf76
13-08-2014, 22:35
Пошти, читання поточних автомобіля, спробуємо на цій.
isfedale82
14-08-2014, 03:18
файли я в курсі був нинішній з відображення, все одно ок
isfedale82
25-09-2014, 12:17
я не могли б ви сказати щось ще, чому? не бере scodifica? дякую
isfedale82
06-10-2014, 10:16
основні ? право, де ви змінили ( ? у поточному карті на машині) чому? не бере , що робити, а?
добре, то додаю файл використовується, тому наступного разу, якщо хтось має свій простягнув проблема, файл перевірено.
привіт msport у мене така ж проблема з точки jtd з такою ж ебу могли б ви вислати мені файл так, я намагаюся написати його?
це те, ке я змінив, але автомобіль!