КПК

Перегляд Повної Версії : Думку Карта egr off і dpf off альфа 159 1.9 multijet 16v 150cv

zaga1
20-07-2013, 19:56
Привіт всім, я хотів би, погляд на цю карту, і я хотів би знати більше? докладно, якщо видалення egr fap були і дотримуйтесь правильно.......спасибі нескінченне всім, хто мені допоможе ;-) Vi місце файлу ОРІ разом з тим MOD і, можливо, якщо хтось дасть подивимося думку я буду дуже радий спасибі

Ghizmo
21-07-2013, 12:39
Файл ? оброблений повністю з Раз...чи не так?
Рішення DPF повинно працювати нормально...що стосується EGR б призвести до нуля двох елементів управління "класика".

zaga1
21-07-2013, 13:40
Рішення DPF повинно працювати нормально...що стосується EGR б призвести до нуля двох елементів управління "класика".

Вибачте ghizmo але елементи класики, буде запис кількості? газ знову? Чому? тут ми говоримо про edc 16c39 і не edc15 ок???

А я використовував тільки для fap egr для

mikyrace82
21-07-2013, 13:51
час, як правило, не повинні мати ніяких проблем, але як і всі програми іноді помиляються...я не можу перевірити файл, але я можу порадити-це спробувати і подивитися, якщо ? - все в порядку.

zaga1
21-07-2013, 14:37
час, як правило, не повинні мати ніяких проблем, але як і всі програми іноді помиляються...я не можу перевірити файл, але я можу порадити-це спробувати і подивитися, якщо ? - все в порядку.

Ок, зараз файл і змінив, але не думаю, що на форумі буде? якийсь фахівець, що я r? відповісти, але так як тільки пробую я дам вам знати :-)

msport (exil77grande)
21-07-2013, 16:07
у defap не факт, ну і крім того, ви опинитеся з 1000% - засмічення dpf діагнозу,для egr повинен йти.

zaga1
22-07-2013, 02:25
у defap не факт, ну і крім того, ви опинитеся з 1000% - засмічення dpf діагнозу,для egr повинен йти.

Дякую за пораду, але хто з вас може мені дати правильний спосіб defappare в борг? Спасибі всім, як завжди ;-)