Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта egr off і dpf off альфа 159 1.9 multijet 16v 150cv
Прывітанне ўсім, я хацеў бы, погляд на гэтую карту, і я хацеў бы ведаць больш? падрабязна, калі выдаленне egr і fap былі і выконвайце правільна.......дзякуй бясконцае ўсім, хто мне дапаможа ;-) Уступленне месца файла КРЫЧЫ разам з тым MOD і, магчыма, калі хто-то дасць паглядзім меркаванне я буду вельмі рады, дзякуй
Файл ? апрацаваны цалкам з Раз...ці не так?
Рашэнне DPF павінна працаваць нармальна...што тычыцца EGR б прывесці да нуля двух элементаў кіравання "класіка".
Рашэнне DPF павінна працаваць нармальна...што тычыцца EGR б прывесці да нуля двух элементаў кіравання "класіка".
Прабачце ghizmo але элементы класікі, будзе запіс колькасці? газ зноў? Чаму? тут мы гаворым аб edc 16c39 і не edc15 ок???
А я выкарыстаў толькі для fap egr для
mikyrace82
21-07-2013, 13:51
час, як правіла, не павінны мець ніякіх праблем, але як і ўсе праграмы часам памыляюцца...я не магу праверыць файл, але я магу параіць-гэта паспрабаваць і паглядзець, калі ? - усе ў парадку.
час, як правіла, не павінны мець ніякіх праблем, але як і ўсе праграмы часам памыляюцца...я не магу праверыць файл, але я магу параіць-гэта паспрабаваць і паглядзець, калі ? - усе ў парадку.
Ок, цяпер файл і змяніў, але не думаю, што на форуме будзе? які-небудзь спецыяліст, што я r? адказаць, але так як толькі спрабую я дам вам ведаць :-)
msport (exil77grande)
21-07-2013, 16:07
у defap не факт, ну і акрамя таго, вы апынецеся з 1000% - засмечаных dpf дыягназу,для egr павінен ісці.
у defap не факт, ну і акрамя таго, вы апынецеся з 1000% - засмечаных dpf дыягназу,для egr павінен ісці.
Дзякуй за савет, але хто-небудзь з вас можа даць мне правільны спосаб defappare у доўг? Дзякуй усім, як заўседы ;-)