Прагляд Поўнай Версіі : ідэнтыфікацыя эбу
davide2000
20-07-2013, 19:35
усем добрай раніцы,я павінен прынесці эбу edc16 bmw 150cv, чым арыгінал і ў pi? паставіць правільнае значэнне расходомера паветра.
я хацела зразумець, як я магу зразумець, што? карту ori правільна.я ў эбу чалавека num аснове 7789572 n раскладзе 7790796
у раздзеле " ori bmw есць шмат карт, але і для 150cv есць шмат нумароў, якія я не ведаю, што яны есць.
Запісы, чытаць з двух апісанняў-гэта код праграмнага і апаратнага забеспячэння ecu (эбу трэба чытаць апошнія тры лічбы, так і апаратнага, праграмнага забеспячэння і даходы ў крычы эбу, што вас цікавіць-добры дзень, дайце мне ведаць, як ? туды ;-)
davide2000
20-07-2013, 20:01
раблю чытання з дапамогай galletto 2, я ад дадзеных цэнтральных ecu 0281010565 1037351788 edc16c31
раблю чытання з дапамогай galletto 2, я ад дадзеных цэнтральных ecu 0281010565 1037351788 edc16c31
І тое, што вы шукаеце вы ? 565-788 гэта ? код або, наадварот, 788-565 дайце мне ведаць, калі вам ўдасца знайсці яго, я, калі c'? я табе mandavo з задавальненнем, а мы спадзяемся, што вы знойдзеце
davide2000
20-07-2013, 20:14
файл я знайшоў, але мне выдаленне запісу.на шчасце, я пакінуў арыгінальны файл у базе дадзеных, і я, вярнуўшы ўсе як было.
вялікі дзякуй за супрацоўніцтва.адзін пачатковец, як я, і вялікая дапамога.
файл я знайшоў, але мне выдаленне запісу.на шчасце, я пакінуў арыгінальны файл у базе дадзеных, і я, вярнуўшы ўсе як было.
вялікі дзякуй за супрацоўніцтва.адзін пачатковец, як я, і вялікая дапамога.
Прабачце, але калі вы пакладзеце файл ori павінен funzuonare сілай, за выключэннем таго, што файл, які вы запампавалі ? пашкоджаны або заднім лікам, максімум вам прыйдзецца паўтарыць спробу, выбраўшы правільныя драйверы і паглядзець, што ідзе, а затым пункт erase запіс азначае запіс выдаленая а паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, калі вы хочаце, паўтару на форуме мы, каб нам адзін з адным паўтарыць сення вы можаце мне спатрэбіцца, і заўтра кі ен ведае, калі я avr? вам трэба а нічога ;-)
davide2000
21-07-2013, 01:59
або паўтору 2 раз і той жа вынік.на жаль, сайт да гэтага часу не магу спампаваць мне не хапае колькасці паведамленняў.
як я магу зрабіць?
або паўтору 2 раз і той жа вынік.на жаль, сайт да гэтага часу не магу спампаваць мне не хапае колькасці паведамленняў.
як я магу зрабіць?
Слухаць робіце што-пачакайце, што вы можаце спампаваць паведамленні і пасля гэтага risxarica файл, мне здаецца немагчымым, што не працуе
msport (exil77grande)
21-07-2013, 15:48
увагу, што bmw не як і іншыя дамы, якія атрымаць файл з таго ж нумару hw і sw, і напісаць я б сказаў, што, перш чым даваць інфармацыю, вы павінны ведаць, што ў адваротным выпадку лепш не пісаць бздура для павелічэння лічыльніка паведамленняў, і зрабіць так, каб любы шкоду, хто чытае і пачаткоўцаў,акрамя таго, на падставе праграміст выкарыстаў, можа зьмяніць памер файла або дадзеныя ўсярэдзіне файла, хоць той жа памер,у любым выпадку, калі, як я думаю, што я зразумеў, трэба паставіць адлюстраванне bmw ў зыходнае стан трэба прачытаць файл,procurarne адзін з аднаго і таго ж патрабаванні ,каб параўнаць яго з у раене карты і вярнуць яго да першапачатковых значэнняў, такім чынам, у некалькі словаў, аднавіць ваш файл чытаць і перапісваць тое ж самае,я спадзяюся, што ясна.
увагу, што bmw не як і іншыя дамы, якія атрымаць файл з таго ж нумару hw і sw, і напісаць я б сказаў, што, перш чым даваць інфармацыю, вы павінны ведаць, што ў адваротным выпадку лепш не пісаць бздура для павелічэння лічыльніка паведамленняў, і зрабіць так, каб любы шкоду, хто чытае і пачаткоўцаў,акрамя таго, на падставе праграміст выкарыстаў, можа зьмяніць памер файла або дадзеныя ўсярэдзіне файла, хоць той жа памер,у любым выпадку, калі, як я думаю, што я зразумеў, трэба паставіць адлюстраванне bmw ў зыходнае стан трэба прачытаць файл,procurarne адзін з аднаго і таго ж патрабаванні ,каб параўнаць яго з у раене карты і вярнуць яго да першапачатковых значэнняў, такім чынам, у некалькі словаў, аднавіць ваш файл чытаць і перапісваць тое ж самае,я спадзяюся, што ясна.
Прабачце, msport, але да гэтага часу тое, што я рэкамендаваў або ўзяць hw і sw, каб даведацца, файл ori патрэбны мне ? заўседы працаваў і тады, павер мне, што не зрабіў для лічыльніка na бенс? за парадай, то падумайце, што вы хочаце
davide2000
22-07-2013, 22:35
вы msport вельмі ясна.я adopernado пеўнік 2.але для таго, каб прывесці файл у зыходнае стан займае праграма падыходзіць ?таму што я з праграма galletto я магу толькі прымаць дадзеныя прачытаць і перапраграмаваць яго.але я нічога не бачу, і што? ўнутры.
так што нават калі я бяру файл на базу дадзеных на врі не магу прымусіць яго працаваць, чаму? я павінен адаптавацца да яе, праўда?
blackwolf76
22-07-2013, 23:27
Я б сказаў, каб загрузіць файл з пеўнік эбу аўтамабіля, а затым з іх было тое, што трэба табе.
Вызначае патрэбны драйвер на пеўня, quidni за ecu id, і калі вас прызнае гэта вы можаце зрабіць чытанне файла і захавайце яго на вашым пк, а затым вярнуць яго на форум.
вы msport вельмі ясна.я adopernado пеўнік 2.але для таго, каб прывесці файл у зыходнае стан займае праграма падыходзіць ?таму што я з праграма galletto я магу толькі прымаць дадзеныя прачытаць і перапраграмаваць яго.але я нічога не бачу, і што? ўнутры.
так што нават калі я бяру файл на базу дадзеных на врі не магу прымусіць яго працаваць, чаму? я павінен адаптавацца да яе, праўда?
Або проста, якія вы можаце прачытаць файл карты і адкрыць з дапамогай ecm titanium, каб праверыць, ці дакладны код
legendaryslave
23-07-2013, 00:12
Паштовы файл, які вы чыталі, вы павінны аднавіць ваш файл, чаму? бмв за тыя ж hw і sw могуць мець cks розныя вось і ўсе
Паштовы файл, які вы чыталі, вы павінны аднавіць ваш файл, чаму? бмв за тыя ж hw і sw могуць мець cks розныя вось і ўсе
Так, але што ? таксама дакладна, што checsum пасля змены файла, змены заўседы у любы аўто, не толькі bmw pebso, што гэта нармальна, што я ведаю
legendaryslave
23-07-2013, 01:36
Я не выказаў належным чынам, калі вы загружаеце файл, крычы ўзяў іншы эбу, нават маючы той жа hw і soft, але cks інакш працэсар не quadrera справа, так што ніколі не знойдзе? l прынцыповасць файла і не будзе? згоду запуску, так што калі атрымаць файл ori перабудаваць змененыя зоны ў вашым файле ,спадзяюся быць вам карысны
Я не выказаў належным чынам, калі вы загружаеце файл, крычы ўзяў іншы эбу, нават маючы той жа hw і soft, але cks інакш працэсар не quadrera справа, так што ніколі не знойдзе? l прынцыповасць файла і не будзе? згоду запуску, так што калі атрымаць файл ori перабудаваць змененыя зоны ў вашым файле ,спадзяюся быць вам карысны
Затым вы кажаце яму вы, раячы, як я зразумеў, узяць у крычы то запампаваў адкрыць яго і змяніць значэння на мод-файлы, якія адбываюцца ў аўтамабілі паходжання cos? не мець рогне з кантрольнай сумай і без corrergelo ці я памыляюся? А што, калі ? cos? можа, а рабіць гэта і працаваць так жа, з дапамогай гэтага метаду ;-)
davide2000
23-07-2013, 08:46
каб адкрыць файл з дапамогай якой праграмы?
каб адкрыць файл з дапамогай якой праграмы?
Калі адкрыць у крычы тэма з ecm titanium і адразу пасля нагрузкі ваш файл mod вы можаце пераносіць параметры і налады ад врі, што і без якіх-небудзь праблем
davide2000
23-07-2013, 09:05
але праграма ecm titanium ? легка знайсці?
але праграма ecm titanium ? легка знайсці?
Я яго купіў даўно, чаму? ? тое, што выкарыстанне для выканання супастаўлення, адкрыцця файлаў і інш
davide2000
23-07-2013, 09:28
што колькасць праграмнае забеспячэнне ?у чым? тое, пі? да гэтага часу?есць таксама адлюстраванняў gi? гатовыя?
што колькасць праграмнае забеспячэнне ?у чым? тое, пі? да гэтага часу?есць таксама адлюстраванняў gi? гатовыя?
У мяне версія 1.61 з амаль 20000 аўтамабіляў, загружаных супастаўлення павінны зрабіць вы гэта ? праграмнае забеспячэнне pwr змяніць іх з усе драйверы для параўнання ўсталяваць карты
davide2000
23-07-2013, 13:06
я-то даўно я купіў dvd і c? таксама ў версіі 1.61 2000 года крыху састарэлі, мне здаецца.
вы ведаеце, калі існуе праграма, замест таго, што вы ад канфігурацый, як штуршок сярэдніх і ўмераных ў эбу?
я-то даўно я купіў dvd і c? таксама ў версіі 1.61 2000 года крыху састарэлі, мне здаецца.
вы ведаеце, калі існуе праграма, замест таго, што вы ад канфігурацый, як штуршок сярэдніх і ўмераных ў эбу?
Тады я магу гарантаваць, што ecm titanium, не ? 2000 і ты будзеш блытаючы з якой-небудзь іншай праграмы, а я ад esperiente я б рэкамендаваў ўзяць яго, па меншай меры, версія, якую я я вам за ваш вопыт, параўноўваючы файлы золата з змененай і, магчыма, ад іх пачатку супаставіць, магчыма, набыўшы карту зроблены кім-пі? esperiente ecm есць дзве версіі ? ecm2001, а другі-нашмат лепш, і ўсе больш і больш? да гэтага часу ? ecm titanium, а ўжо праграмнае забеспячэнне, якое вам робяць карту ў аўтамат да гэтага часу не ведаю
Вось версія ecm titanium якім кажу я
davide2000
23-07-2013, 15:21
Вось версія ecm titanium якім кажу я
я ўсе яшчэ не магу бачыць вашы файлы.
а я ecm2001 і не тытан
я ўсе яшчэ не магу бачыць вашы файлы.
а я ecm2001 і не тытан
Для гэтага вам кажу, што есць вельмі добрая розніца
davide2000
23-07-2013, 16:02
я бачу, калі я магу знайсці яго.вы ведаеце, калі вам патрэбныя іншыя праграмы для рэдагавання блокаў кіравання?
я бачу, калі я магу знайсці яго.вы ведаеце, калі вам патрэбныя іншыя праграмы для рэдагавання блокаў кіравання?
Тады праграмы, якія вы карыстаецеся для рэдагавання карт існуе шмат, але я ведаю, лепшае, што на сенняшні дзень, хто спрабаваў ? ecm titanium
davide2000
23-07-2013, 17:09
ок, вялікі дзякуй за інфармацыю.ад пачаткоўца ? адкрыцце новага свету
Тады праграмы, якія вы карыстаецеся для рэдагавання карт існуе шмат, але я ведаю, лепшае, што на сенняшні дзень, хто спрабаваў ? ecm titanium
а zaga1 я ecm titanium і будучы пачаткоўцам, я спрабую зразумець, як працуе, параўнаць врі і mod змяніць значэння і інш... калі вы знаходзіцеся вазьмі ? карысна
davide2000
23-07-2013, 18:14
ты ўзяў на форуме?яго прадаюць?
таму вы, як і я шукаеце, каб зразумець, як усе гэта працуе
ты ўзяў на форуме?яго прадаюць?
таму вы, як і я шукаеце, каб зразумець, як усе гэта працуе
я купіў яго.... дакладна davide2000 я спрабую зразумець, як усе працуе
msport (exil77grande)
23-07-2013, 20:38
гэта практычна тое, што я напісаў на папярэдняй старонцы, але я ведаю, што ен не зразумеў.
msport (exil77grande)
23-07-2013, 20:39
хлопцы, вы, праходзячы міма бабоў ў гарох, такім чынам, мы застаемся ў тэме.
davide2000
23-07-2013, 23:35
у той жа час, я знайшоў у dvd ecm titanium 1.61 і іншы ecm titanium 1.61 адзін, а ecm4freesetup з даты 06/07/12
у той час як іншы titanium.exe з даты 15/05/12 вы ведаеце, што ў адрозненне ад c і c'? я да ўстаноўкі усе і два.
blackwolf76
24-07-2013, 00:42
не... я ўсе ж вакол, можа быць, хто-то змяніў імя або надпісы з экрана, але асноўныя ? усе ж тых, хто вакол.
davide2000
25-07-2013, 00:16
ок, дзякуй.я іх, і дам вам ведаць.
у мяне сумневы на надпіс freesetup
Sbymotta
25-07-2013, 08:45
Каб заставацца ў тэме, вы ведаеце пра існаванне нейкай табліцы або яшчэ дзе можна даведацца тып эбу ў залежнасці ад hw і sw эбу?
davide2000
25-07-2013, 11:01
я бачыў табліцы з n лінейка блокаў кіравання і супадзенні, але я не ведаю, калі ? тое, што ты шукаеш .чакае адказ ад кваліфікаваных людзей
Sbymotta
25-07-2013, 13:43
Ці можаш ты мне паказаць, дзе ты бачыў?
Загадзя дзякуй.
davide2000
27-07-2013, 16:24
выбачайце за затрымку ў risposta.io я бачыў у dvd дадатак да пеўніку 2.а як яны працуюць не ведаю.
выбачайце за затрымку ў risposta.io я бачыў у dvd дадатак да пеўніку 2.а як яны працуюць не ведаю.
Прабачце, хлопцы, але які табліцы вы кажаце? Калі ен хоча зразумець, заўседы, калі я магу гэта будзе вельмі моцна@? дапамагчы
davide2000
27-07-2013, 18:57
""""", Каб заставацца ў тэме, вы ведаеце пра існаванне нейкай табліцы або яшчэ дзе можна даведацца тып эбу ў залежнасці ад hw і sw эбу? """
гэта быў пытанне, ці зрабіў?
Sbymotta
27-07-2013, 20:20
У двух словах, якія коды sw і hw вызначаюць edc15, edc16 і іншыя...
У двух словах, якія коды sw і hw вызначаюць edc15, edc16 і іншыя...
Код ecu форме далучэння апошнія тры лічбы hw і sw ложку ў дата ecu fomando унікальны код, які складаецца з 6 лічбаў
Sbymotta
28-07-2013, 14:00
Вы, можа быць, я дрэнна растлумачыў, вось прыклад: 565-788 = edc16.
Вы, можа быць, я дрэнна растлумачыў, вось прыклад: 565-788 = edc16.
Той код, што вы напісалі ? тое, даходы з майго прыкладу, або тое, даходы ў дадзеных ecu?
Sbymotta
28-07-2013, 14:39
Я ўзяў з вашага, напрыклад, на першай старонцы блока кіравання, калі я не памыляюся, BMW. Я перапісаў, каб лепш зразумець тое, што я шукаў.
Я ўзяў з вашага, напрыклад, на першай старонцы блока кіравання, калі я не памыляюся, BMW. Я перапісаў, каб лепш зразумець тое, што я шукаў.
Важна, што ў рэшце рэшт вы зразумелі ;-)
Sbymotta
29-07-2013, 12:25
Я тлумачу, яшчэ лепш, калі я раблю adv. id на блок кіравання, або чытаю з корпуса, блока кіравання нумару hw і sw, і як ложак вакол, на форуме, я бяру апошнія тры лічбы, як я магу даведацца які тып эбу ??
заўседы раблю веры ў вашым прыкладзе:
565-788 = ???
...я ведаю, што ? адзін edc 16 і чаму? я чытаў у вашым прыкладзе, але і на фондавы hw і sw кожнага эбу, як я магу зразумець, што тыпу edc
Не існуе ні адна табліца і шмат разоў, што чытаць на корпус эбу не адпавядае таму, што c'? ўнутры
blackwolf76
01-09-2013, 00:14
Можа быць, зрабіць ecuid з праграмістам, і ў адзін момант я, павінен сказаць вам, з чым вы маеце справу.
Sbymotta
16-09-2013, 09:23
Ок, дзякуй за 1000.
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 20:37
Я okella ў тэме.
Я хацеў ведаць, як яны вызначаюць розныя блокі кіравання, так і з бензінавых і дызельных рухавікоў розных марак.
На форуме, у той час, я наткнуўся толькі і часта ў EDC15-16-17, і як карыстальнік, я патлумачыў,
розныя эвалюцыі эбу bosch для Дызельных рухавікоў.
blackwolf76
07-02-2014, 01:19
Пасля таго як вы пачнеце займацца вы будзеце ведаць, што эбу збіраюць аўтамабілі на аснове мадэляў і сем'яў, і, магчыма, нават візуальна. Ці вы калегі з праграмістам, і за ecuid, і вы атрымаеце інфармацыю, што вы шукаеце.