Прагляд Поўнай Версіі : Scodificare Ecu
Усім прывітанне я хацеў бы ведаць, ад якой-небудзь спецыяліст, што менавіта і азначае scodificare эбу ? можна з петушку v2 я магу зрабіць гэты від lavorazione?........
Scodificare, азначае выдаленне ад блока кіравання распазнання, пры запуску аўто, на чарзе што ? быў запраграмаваны ад вытворцы аўтамабіля. Вы, як правіла, могуць выконваць два выгляду scodifiche, Разам, каб канчаткова выдаліць код або часткова і дазволіць на блок кіравання, каб аднавіць code аўтамабіля, на якім ен усталяваны. Не на ўсіх ecu ? можаце гэта зрабіць. Ты які тып эбу ў вас..? Тым не менш, з galloV2 вы можаце прачытаць толькі паслядоўнага flash, таму, калі вы не зробіце sccodifica...
Scodificare, азначае выдаленне ад блока кіравання распазнання, пры запуску аўто, на чарзе што ? быў запраграмаваны ад вытворцы аўтамабіля. Вы, як правіла, могуць выконваць два выгляду scodifiche, Разам, каб канчаткова выдаліць код або часткова і дазволіць на блок кіравання, каб аднавіць code аўтамабіля, на якім ен усталяваны. Не на ўсіх ecu ? можаце гэта зрабіць. Ты які тып эбу ў вас..? Тым не менш, з galloV2 вы можаце прачытаць толькі паслядоўнага flash, таму, калі вы не зробіце sccodifica...
Я думаў, што cob певень у рэжым? bdm, вы маглі б зрабіць scodifica, такім чынам, трэба, каб сілы bdm 100?
Не, тое, што я сказаў ? што певень ? праграміст, у тым сэнсе, што чытанне і запіс ecu, не змяняе файл эбу. Для scodifica трэба выкарыстоўваць іншыя метады. Або з дапамогай праграмы/праграміст для scodifiche, або змяніць файл ecu ў рукі.
Не, тое, што я сказаў ? што певень ? праграміст, у тым сэнсе, што чытанне і запіс ecu, не змяняе файл эбу. Для scodifica трэба выкарыстоўваць іншыя метады. Або з дапамогай праграмы/праграміст для scodifiche, або змяніць файл ecu ў рукі.
Я як programmatorr выкарыстанне immo tool
У якасці праграмнага забеспячэння я хацеў зразумець ? добра?
Няма праграмнага забеспячэння ? цалкам працоўны, усе яны маюць некаторыя пратаколы, якія не ідуць...у Чым? тое, што ты..? вы можаце загрузіць малюнак у галоўным акне праграмы..? Потым усе яшчэ залежыць ад блока кіравання, што цікавіць вас..
між тым, вы павінны ўзброіць сябе добры праграміст чып паяльной станцыя і розныя кампаненты e2p, што знаходзіцеся ў розных ecu x иммобилайзера, як казаў l адзін на папярэдні пост у ecu, не ўсе ж такія як иммобилайзер, такім чынам, sw варта другі і т. д. і т. д ..
між тым, вы павінны ўзброіць сябе добры праграміст чып паяльной станцыя і розныя кампаненты e2p, што знаходзіцеся ў розных ecu x иммобилайзера, як казаў l адзін на папярэдні пост у ecu, не ўсе ж такія як иммобилайзер, такім чынам, sw варта другі і т. д. і т. д ..
То гэта азначае, што acquister? есць паяльной станцыя есць bdm 100, і праграма, як я зразумеў, трэба тое, што я павінен рабіць, я магу выкарыстоўваць тое, пі? падыходзіць
Мне падключэнне да дыскусіі! паяльной станцыя? Калі я чытаю ecu co певень bdm100 або што-небудзь ўручную адрэдагаваць файл з дапамогай праграмы, з тым, што я, зваршчык, што мне трэба?
Мне падключэнне да дыскусіі! паяльной станцыя? Калі я чытаю ecu co певень bdm100 або што-небудзь ўручную адрэдагаваць файл з дапамогай праграмы, з тым, што я, зваршчык, што мне трэба?
Чаму? на некаторых ecu вы павінны ўмяшацца нават tramire чып ўнутры, таму c'? патрэбен паяльной станцыя, а ў іншых няма
Ок, дзякуй, як толькі змагу ne ўзяць? ад падрыўніка аўтамабіляў і маяк, мае тэсты
Ок, дзякуй, як толькі змагу ne ўзяць? ад падрыўніка аўтамабіляў і маяк, мае тэсты
Але памятайце, што кожны блок кіравання ce свой метад цішэй adagio без паспеху вам рэкамендую ;-)
Згодны ў поўным аб'еме.
Я зрабіў так, каб зрабіць эксперыменты на ypsilon 70cv.
Я чытаў арыгінал з пеўнік 1080 і тады я перапісаў усе з BDM100 ў гэтай разетцы пад знос.
Вынік: блок кіравання зусім іншы геаметрыяй і не гарыць.;);)
Бяры або эбу зрабіць у boot і ў bdm
клаўдые-abarth
15-09-2013, 17:19
у мяне бош ME7.9.10 , для scodificarla я павінен отпаять eeprom 95080,змяніць файл чытаць па праграме,а затым rissaldare eeprom ці я памыляюся?і затым у першы паварот ключа, блок кіравання aquisisce новы код рухавіка?
калі вы зробіце scodifica за ўсе не набывае ніякіх чэргаў пры ўключэнні рамкі....
msport (exil77grande)
16-09-2013, 05:06
сапраўды, як кажа манро калі вы не aquisisce няма кода пры першым ўводзе ў эксплуатацыю, то варта для scodifica часткова.
клаўдые-abarth
16-09-2013, 12:01
на самай справе ад таго, што я чытаў вакол, у ME7.9.10, не ? можна зрабіць scodifica за ўсе,вы пу? зрабіць толькі частковы
на самай справе ад таго, што я чытаў вакол, у ME7.9.10, не ? можна зрабіць scodifica за ўсе,вы пу? зрабіць толькі частковы
гэта можна зрабіць, вярнуцца панны, як новы блок кіравання, але не ўсе.
Дадам, што для некаторых ECU проста нават певень v2! Не ? абсалютна дакладна, што сказаў у пачатку посту-тое, што з пеўня, чытайце і пішыце толькі
клаўдые-abarth
17-09-2013, 12:14
але певень v2, што блокі кіравання scodifichi?
але певень v2, што блокі кіравання scodifichi?
Залежыць.. есць тыя, якія могуць быць зроблены праз паслядоўны інтэрфейс ці ў школе... тыпу edc15p, edc15c7 і гэтак далей...
клаўдые-abarth
17-09-2013, 12:59
цікава.....вельмі пі? практычны без дапамогі станцыі гарачага паветра,але Мяне 7.9.10 вы пу? зрабіць cos
Залежыць.. есць тыя, якія могуць быць зроблены праз паслядоўны інтэрфейс ці ў школе... тыпу edc15p, edc15c7 і гэтак далей...
растлумачыць нам, як вы робіце, напрыклад, на edc15p ў паслядоўны.
растлумачыць нам, як вы робіце, напрыклад, на edc15p ў паслядоўны.
цікава, я таксама...не маглі б вы растлумачыць працэдуру carbo92???
...дзякуй...
цікава.....вельмі пі? практычны без дапамогі станцыі гарачага паветра,але Мяне 7.9.10 вы пу? зрабіць так?
Няма, на што вы павінны запраграмаваць EEPROM 25080 / 95080
цікава, я таксама...не маглі б вы растлумачыць працэдуру carbo92???
...дзякуй...
Проста падключыць эбу да школы з правам пін-K-line, чытаць файлы, крычы, каб яго апрацаваць з належным праграм і пасля гэтага? яго паўтарыць.
Дадам, што для некаторых ECU проста нават певень v2! Не ? абсалютна дакладна, што сказаў у пачатку посту-тое, што з пеўня, чытайце і пішыце толькі
гэта вы напісалі вы, і ў гэтым выпадку тое, што вы кажаце, з гала, чытаць і запісаць толькі.
гэта вы напісалі вы, і ў гэтым выпадку тое, што вы кажаце, з гала, чытаць і запісаць толькі.
Так, але scodifichi таксама
ок, але файл працэсаў, з другога-мяккі, так што ў рэшце рэшт з гала-чытайце і пішыце толькі.
ок... але ен робіць усе, што ад паслядоўнага??або на стэндзе?
мяне ? здавалася, разумець, што scodificavate праз паслядоўны....
ок... але ен робіць усе, што ад паслядоўнага??або на стэндзе?
мяне ? здавалася, разумець, што scodificavate праз паслядоўны....
Калі ECU ? вашай машыны вы можаце зрабіць у паслядоўны, так як вы згоды чарзе, а калі ваш ? зламаная, і вы павінны замяніць яе іншы вы павінны зрабіць яе ў школе
faberecu
23-09-2013, 17:41
хто-небудзь калі-небудзь за ўсе на edc15 альфа з ecu.....х ? я ніколі не ўдалося зрабіць функцыянаваць агульнай
толькі з immobypass ori частка
хто-небудзь калі-небудзь за ўсе на edc15 альфа з ecu.....х ? я ніколі не ўдалося зрабіць функцыянаваць агульнай
што вы хочаце сказаць з ecu....x?
faberecu
23-09-2013, 18:02
иммо dec. 3.2
не ведаю, калі вам пу? паўплываць на мой досвед:
Пасля адлучэння eprom ад EDC15c7 альфа 156 115cv, я прачытаў яе з праграмістам, асуджаную з carsoftware (scodifica Частковае) сабраны. - Усе ў парадку.
І гэта было ўсе даволі проста і зразумела, таму я думаю, што carsoftware тварам працуе таксама scodifica за ўсе.
faberecu
09-10-2013, 13:45
не ведаю, калі вам пу? паўплываць на мой досвед:
Пасля адлучэння eprom ад EDC15c7 альфа 156 115cv, я прачытаў яе з праграмістам, асуджаную з carsoftware (scodifica Частковае) сабраны. - Усе ў парадку.
І гэта было ўсе даволі проста і зразумела, таму я думаю, што carsoftware тварам працуе таксама scodifica за ўсе.
вы калі спрабавалі з carsoftware (АРЫГІНАЛ), але не было ўсіх абласцях , змяніўся толькі адзін біт і машыны не запускае дызель помпа , без tdc , я ўбачыў, што на пэўныя нумары, sw не працуе