Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта нью bravo 1.9 mjt 120 л.з.

dvdtuning
01-08-2012, 14:53
Прывітанне ўсім...цікава меркаванне на гэтую карту для fiat bravo 1.9 mjet 120cv...я не ведаю, калі ен нават dpf.
Я чакаю вашых каментароў...

msport (exil77grande)
01-08-2012, 15:08
для тых, хто гэтую карту?
тады ў цэлым можа ісці, але, з майго пункту гледжання карты arricchimeto перабольшаныя, безумоўна, паліць трохі, і карту асноўнага ўпырску не зрабіў вельмі добра,rail для выбару я не раблю на ўсю карту пастаянна, але гэта суб'ектыўнае, але цябе страчу валасы яшчэ абмежавальнік rail,для астатніх-можаце ісці.

magi1984
01-08-2012, 15:27

пара запыце пры стандартных умовах я партыя-й? soft, cio? замест таго, каб зрабіць ад 15 да 17, магчыма, я б ад 8 да 18, тое ж самае паскарэнне і рэжым? спорт
добра, максімальнага крутоўнага моманту на кожнай перадачы гэтак жа, як і ? павялічыць абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту
я б адлюстроўваецца колькасць паліва ўпырскваецца і пакінуў арыгінальны тэрміны і фазы ўпырску.
як ціску ў рампы, я б у партыю, 1500giri чаму? я не бачу неабходнасці пачынаць з 750giri, і я хацеў бы павялічана p? менш, скажам, 50/60bar

вядома, я кажу з вялікім umilt?, я не проста чалавек, pi? падыходзіць да "criticar" чужую працу

frantik3
01-08-2012, 15:58
шчыра кажучы, я б сказаў, паспрабаваць б, можа быць, рэзкі штуршок ад 2000 аб і fumerebbe трохі не хапае карты кіравання дызель яшчэ змяніць і іншыя хітрасці, перагледзець, я так не зраблю, cos? але кожны чалавек у яго метад працы

dvdtuning
01-08-2012, 17:01
для тых, хто гэтую карту?
тады ў цэлым можа ісці, але, з майго пункту гледжання карты arricchimeto перабольшаныя, безумоўна, паліць трохі, і карту асноўнага ўпырску не зрабіў вельмі добра,rail для выбару я не раблю на ўсю карту пастаянна, але гэта суб'ектыўнае, але цябе страчу валасы яшчэ абмежавальнік rail,для астатніх-можаце ісці.

У якім сэнсе хто ??
У любым выпадку дзякуй за каштоўныя парады будзе вельмі моцна@? у хопіць здольнасцяў, палепшыць...я не магчымасць? пратэстуйце яго на вуліцы, чаму? ? толькі файл studio на дадзены момант!

msport (exil77grande)
01-08-2012, 17:11
У якім сэнсе хто ??
У любым выпадку дзякуй за каштоўныя парады будзе вельмі моцна@? у хопіць здольнасцяў, палепшыць...я не магчымасць? пратэстуйце яго на вуліцы, чаму? ? толькі файл studio на дадзены момант!

у сэнсе, хто зрабіў ты? калі вы ўжо ў добрай стадыі, але трэба яшчэ вучыцца ін'екцыі.

dvdtuning
02-08-2012, 08:20
Упэўнены, што я зрабіў я....я спрабую вывучаць усе.
Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынена добра? Для ін'екцый, то ты маеш на ўвазе?

magi1984
02-08-2012, 09:40
вы ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытае правільна

msport (exil77grande)
02-08-2012, 11:54
Упэўнены, што я зрабіў я....я спрабую вывучаць усе.
Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынена добра? Для ін'екцый, то ты маеш на ўвазе?

тады ўпырску parzializzato грэцкай, пачынаючы ад 1500 аб 50% з павелічэннем нагрузкі, скажам, на 8% у прагрэсіі, залезці абаротаў да 15% тое ж самае для карты arricchimeto ў хуткасці,паскарэння, rail 4-5%, гэта добра, але не на ўсей карце, таму часткі ад 1200giri прыкладна 44% нагрузкі,для turbo max 150 балаў добра і стараюся,вядома, зрабіць больш малюнку вы, што той, хто прэтэндуе на прафесіянала.

dvdtuning
02-08-2012, 14:19
тады ўпырску parzializzato грэцкай, пачынаючы ад 1500 аб 50% з павелічэннем нагрузкі, скажам, на 8% у прагрэсіі, залезці абаротаў да 15% тое ж самае для карты arricchimeto ў хуткасці,паскарэння, rail 4-5%, гэта добра, але не на ўсей карце, таму часткі ад 1200giri прыкладна 44% нагрузкі,для turbo max 150 балаў добра і стараюся,вядома, зрабіць больш малюнку вы, што той, хто прэтэндуе на прафесіянала.

Uauuu....дзякуй msport! Я вучуся ў пі? я не магу? толькі на файлы, я не аўтамабіль, каб зрабіць тэст, на жаль! Я вывучаю шмат тэорыі, а затым affiancarla на практыцы ў будучыні. Я стараюся даведацца пра свой ip? на ўсіх рухавіках, якія я хацеў бы супаставіць, fiat alfa lancia wv bmw, audi і mercedes. Астатняе мяне не цікавіць цяпер, чаму? па-мойму яны пі? рогне электронікі, чым астатнія, але ў любым выпадку вы не можаце? ніколі не сказаць.
Яшчэ раз дзякуй за каштоўныя парады, якія вы мне далі.

mavaila1972
10-08-2012, 13:21
ок, з msport але я ў ін'екцыі павелічэнне макс не аддаю да канца карты, але а дзе я пара макс dell аўто!.
кожны мае свой метад, то вопыт робіць выберыце метад, а іншы.

dvdtuning
10-08-2012, 15:54
Так ? сумняваюся, што кожны, прычыны, па-рознаму на гэтыя працы....цікавіць мяне, не рабіць шкоды, тады, калі аўтамабіль, не ? вадкасці або паліць занадта шмат, вы можаце? рашэння.

msport (exil77grande)
10-08-2012, 19:59
некаторыя выкарыстоўваюць метад курсу alientech, што варта змяніць крыху нізкія,значна сярэдніх і зноў мала высокіх,sicurmanete можа быць развагі дапушчальным, таму што максімальную магутнасць ен на сярэдніх абарачэннях, але я аддаю перавагу па-іншаму.

cjack
16-08-2012, 15:46
час ўпырску было б добра, не змяніць іх ? як improgliare экю
апошні думае, надаць маляня замест інжэктара варта басейн больш і ўкараняе больш дызель...
на гэтых ecu есць шмат інфармацыі ў сеткі, чаму ? лепш знайсці і змяніць усе фільтры дызель...

dvdtuning
23-08-2012, 16:47
Хлопцы, я перарабіў ад****. Лепш за ўсе ідзе?

bernardo943
14-09-2012, 15:58

cicciogsr
14-09-2012, 18:29
час ўпырску было б добра, не змяніць іх ? як improgliare экю
апошні думае, надаць маляня замест інжэктара варта басейн больш і ўкараняе больш дызель...
на гэтых ecu есць шмат інфармацыі ў сеткі, чаму ? лепш знайсці і змяніць усе фільтры дызель...

я згодны з вамі, але для чалавека, які да гэтага часу не аформлена добра, пытанне будзе вельмі цяжка выкарыстоўваць метадалогію, што вы кажаце