КПК

Перегляд Повної Версії : eeprom 95080 велика крапка

tuningdany
17-07-2013, 22:57
привіт всім я вирішив усунути мене проблема, що я стосується, що я змінив contakm в машину, і тепер у мене км і більше? які блимають.. dissaldando від contakm старий 95080 і, поклавши його на місце нового я повинен повернутися до моєї старої км, вірно? ? я трохи боюся, що в отпаять, так як я боюся, що eeprom від перегріву.. як я можу зробити по-вашому?

alex68
17-07-2013, 23:09
станція гарячого повітря і перейти тихому покладіть дозу тепла, потрібне і навіть повітря легкий подивитися, що він добре розчиняється. ви просто уважний, як його зняти, необхідно покласти його назад без промахів точки.

tuningdany
17-07-2013, 23:26
станція гарячого повітря і перейти тихому покладіть дозу тепла, потрібне і навіть повітря легкий подивитися, що він добре розчиняється. ви просто уважний, як його зняти, необхідно покласти його назад без промахів точки.

може бути, дуже ймовірно, я кажу - "*******" :D з феном від карроцьере nn добре, правда?

egs
18-07-2013, 09:29
Абсолютно....!!! Треба ремонтна станція гарячого повітря....

alfajtd
18-07-2013, 10:01
якщо ви не p? практичний не рекомендую вам це робити, щоб уникнути пошкоджень,...

але ви повинні мати принаймні один р? обладнання для роботи краще...

tuningdany
18-07-2013, 13:13
бути практичним практично? мені не вистачає ремонтна станція.. з паяльником і відсмоктувачів не вдається dissaldarlo правда?

alfajtd
18-07-2013, 15:15
я знімаю без проблем, навіть з мізерною зварника...
але це були роки, які я виконую ремонт електронних...

у будь-якому разі кожен компонент має свою, обробки та обладнання для роботи краще...
у вашому випадку ? проста річ, але ви повинні бути р? корабля...