Перегляд Повної Версії : eeprom 95080 велика крапка
tuningdany
17-07-2013, 22:57
привіт всім я вирішив усунути мене проблема, що я стосується, що я змінив contakm в машину, і тепер у мене км і більше? які блимають.. dissaldando від contakm старий 95080 і, поклавши його на місце нового я повинен повернутися до моєї старої км, вірно? ? я трохи боюся, що в отпаять, так як я боюся, що eeprom від перегріву.. як я можу зробити по-вашому?
станція гарячого повітря і перейти тихому покладіть дозу тепла, потрібне і навіть повітря легкий подивитися, що він добре розчиняється. ви просто уважний, як його зняти, необхідно покласти його назад без промахів точки.
tuningdany
17-07-2013, 23:26
станція гарячого повітря і перейти тихому покладіть дозу тепла, потрібне і навіть повітря легкий подивитися, що він добре розчиняється. ви просто уважний, як його зняти, необхідно покласти його назад без промахів точки.
може бути, дуже ймовірно, я кажу - "*******" :D з феном від карроцьере nn добре, правда?
Абсолютно....!!! Треба ремонтна станція гарячого повітря....
якщо ви не p? практичний не рекомендую вам це робити, щоб уникнути пошкоджень,...
але ви повинні мати принаймні один р? обладнання для роботи краще...
tuningdany
18-07-2013, 13:13
бути практичним практично? мені не вистачає ремонтна станція.. з паяльником і відсмоктувачів не вдається dissaldarlo правда?
я знімаю без проблем, навіть з мізерною зварника...
але це були роки, які я виконую ремонт електронних...
у будь-якому разі кожен компонент має свою, обробки та обладнання для роботи краще...
у вашому випадку ? проста річ, але ви повинні бути р? корабля...