Прагляд Поўнай Версіі : eeprom 95080 вялікая кропка
tuningdany
17-07-2013, 22:57
прывітанне ўсім я вырашыў ліквідаваць мяне праблема, што я тычыцца, што я змяніў contakm ў машыну, і цяпер у мяне. км і больш? якія міргаюць.. dissaldando ад contakm стары 95080 і, паклаўшы яго на месца новага я павінен вярнуцца да маей старой км, дакладна? ? я трохі баюся, што ў отпаяйте, так як я баюся, што eeprom ад перагрэву.. як я магу зрабіць па-вашаму?
станцыя гарачага паветра і перайсці ціхім пакладзеце дозу цяпла, патрэбная і нават паветра легкі паглядзець, што раствараецца добра. вы проста ўважлівы, як яго зняць, неабходна пакласці яго назад без промахаў кропкі.
tuningdany
17-07-2013, 23:26
станцыя гарачага паветра і перайсці ціхім пакладзеце дозу цяпла, патрэбная і нават паветра легкі паглядзець, што раствараецца добра. вы проста ўважлівы, як яго зняць, неабходна пакласці яго назад без промахаў кропкі.
можа быць, вельмі верагодна, я кажу - "*******" :D з фенам ад карроцьере nn добра, праўда?
Абсалютна....!!! Трэба рамонтная станцыя гарачага паветра....
калі вы не p? практычны не рэкамендую вам гэта рабіць, каб пазбегнуць пашкоджанняў,...
але вы павінны мець па крайняй меры адзін р? абсталяванне для працы лепш...
tuningdany
18-07-2013, 13:13
быць практычным практычна? мне не хапае рамонтная станцыя.. з паяльнікам і отсосов не атрымоўваецца dissaldarlo праўда?
я здымаю без праблем, нават з мізэрнай зваршчыка...
але гэта былі гады, якія я выконваю рамонт электронных...
у любым выпадку кожны кампанент мае сваю, апрацоўкі і абсталяванне для працы лепш...
у вашым выпадку ? простая рэч, але вы павінны быць р? карабля...