Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : eeprom 95080 вялікая кропка

tuningdany
17-07-2013, 22:57
прывітанне ўсім я вырашыў ліквідаваць мяне праблема, што я тычыцца, што я змяніў contakm ў машыну, і цяпер у мяне. км і больш? якія міргаюць.. dissaldando ад contakm стары 95080 і, паклаўшы яго на месца новага я павінен вярнуцца да маей старой км, дакладна? ? я трохі баюся, што ў отпаяйте, так як я баюся, што eeprom ад перагрэву.. як я магу зрабіць па-вашаму?

alex68
17-07-2013, 23:09
станцыя гарачага паветра і перайсці ціхім пакладзеце дозу цяпла, патрэбная і нават паветра легкі паглядзець, што раствараецца добра. вы проста ўважлівы, як яго зняць, неабходна пакласці яго назад без промахаў кропкі.

tuningdany
17-07-2013, 23:26
станцыя гарачага паветра і перайсці ціхім пакладзеце дозу цяпла, патрэбная і нават паветра легкі паглядзець, што раствараецца добра. вы проста ўважлівы, як яго зняць, неабходна пакласці яго назад без промахаў кропкі.

можа быць, вельмі верагодна, я кажу - "*******" :D з фенам ад карроцьере nn добра, праўда?

egs
18-07-2013, 09:29
Абсалютна....!!! Трэба рамонтная станцыя гарачага паветра....

alfajtd
18-07-2013, 10:01
калі вы не p? практычны не рэкамендую вам гэта рабіць, каб пазбегнуць пашкоджанняў,...

але вы павінны мець па крайняй меры адзін р? абсталяванне для працы лепш...

tuningdany
18-07-2013, 13:13
быць практычным практычна? мне не хапае рамонтная станцыя.. з паяльнікам і отсосов не атрымоўваецца dissaldarlo праўда?

alfajtd
18-07-2013, 15:15
я здымаю без праблем, нават з мізэрнай зваршчыка...
але гэта былі гады, якія я выконваю рамонт электронных...

у любым выпадку кожны кампанент мае сваю, апрацоўкі і абсталяванне для працы лепш...
у вашым выпадку ? простая рэч, але вы павінны быць р? карабля...