Перегляд Повної Версії : виключити egr на альфа 147 ecu edc15c3
привіт всім, я відправлю файл, в якому я виключив egr, ви скажіть мені, якщо ? добре зробили... дякую всім
в rar знайдені файли орі, що файл mod без egr
Привіт.. c? щось не в порядку з найменуванням ecu.. С3..
мені здається, що це c3, але бенсі один c7..
підкажіть що-небудь.. коней ? 8 клапанів ? .. а закриття не йде
8 клапанів.... 115 л. с. діагностика мені від c3.... але мапу c7.... ? те, що я навіть не можу зрозуміти,.... де я помиляюся в центральний?
але, який використовується в якості діагностики ?
до торкнувся криві, які не центрируют нічого.. уприскування, що центрувати на egr.. з допомогою titanium c? контроль duty cicle.. працює тільки в цій області... все 12000
давайте подивимося, якщо я зрозумів як це зробити...... так ? правильно?
давайте подивимося, якщо я зрозумів як це зробити...... так ? правильно?
значення 12740 я залишив їх стояти їх довелося міняти на 12?
ні, ні, не ми.. це тобі сказав раніше.. ragionaci про те, що ви робите..
я взяв у районі egr duty cicle і я навів всі значення в 12000, за винятком 12740, що я залишив їх без змін.... :( :(
де я помиляюся?
покладіть все в 12000 не залишати нічого без змін
ось зробив все за 12000 ;);););)
тому ми повинні бути
випробування на автомобіль.. дайте знати
Привіт всім, хлопці, але, що я знаю, для того, щоб закрити egr, потрібно ввести максимальне значення в таблиці всі записи розділу фази вприскування для edc 15, чи я помиляюсь?? Чому? 12000???
Понеділок? додому я у відпустці з сьогодні, але на всі автомобілі, cos? ви назад або просто x це ecu?
Але якщо б я використовував Автомобільний програмне забезпечення на але ecu вдається закрити egr?
Понеділок? додому я у відпустці з сьогодні, але на всі автомобілі, cos? ви назад або просто x це ecu?
Я кажу для edc15 для інших блоків управління, є процеси, по-різному, але схожі, а спробуйте і дайте мені знати
Але якщо б я використовував Автомобільний програмне забезпечення на але ecu вдається закрити egr?
Машини програмне забезпечення, ми могли б зробити, але іноді nn, все вдається, і ви повинні вручну закрити і тоді я, принаймні ті, які я знаю, фарр волію закривати їх вручну, як я відчуваю себе пі? впевнений,
Ок, ідеальне існує, то автоматична система, як програмне забезпечення?
Ок, ідеальне існує, то автоматична система, як програмне забезпечення?
Програмне забезпечення типу ecusafe carsoftware voltaloader вони роблять тільки те, що якщо ви більше не? професіонал, щоб бути на 100% впевнений, що вручну ? рекомендується розгляду sapenso для кожного типу ecu gl iindirizzi від дотику з допомогою графіка в 2d або з допомогою значень
Спасибі zaga1 але я новачок і графіка в 2d не можу добре читати ще
msport (exil77grande)
19-07-2013, 20:00
Програмне забезпечення типу ecusafe carsoftware voltaloader вони роблять тільки те, що якщо ви більше не? професіонал, щоб бути на 100% впевнений, що вручну ? рекомендується розгляду sapenso для кожного типу ecu gl iindirizzi від дотику з допомогою графіка в 2d або з допомогою значень
ecusafe не робить винятку рециркуляції відпрацьованих газів.
msport (exil77grande)
19-07-2013, 20:01
ось зробив все за 12000 ;);););)
тому ми повинні бути
я не бачив файл, але якщо потрібно поставити максимальне значення, яке має бути 12740 і ви це вказали в 12000 файл-це маячня і egr він залишиться завжди трохи відкрита.
ecusafe не робить винятку рециркуляції відпрацьованих газів.
Вибачте, msport, але я був неправий, писати в оману раз пу? трапитися ;-)
Спасибі zaga1 але я новачок і графіка в 2d не можу добре читати ще
В принципі, відкривши пункт egr duty cicle або фази уприскування, наприклад, перш ніж відкрити діаграму, не змінити нічого, і ви побачите червону лінію, яка має did****lli в залежності від того, як файл орі ? inpostato але після зміни значення всіх 12740 спробуйте переглянути діаграму і ви побачите, що їх ea червоної sar? прямо до кінця і почати, можливо, зрозуміти, що відбувається vokta закритий egr на 2d-карті, і кажу тобі, щоб дати тобі підказку, враховуючи, що я ще не можу розміщувати нічого, щоб змусити вас побачити різницю між орі і egr закритий в 2d спробуйте і дайте мені знати, що, як відомо, різниця, змінивши значення в таблиці ;-)
Мені сказали, щоб так зробити, файл був tuttivi значення 12740 ..... що значення потрібно поставити?
Спасибі zaga1 понеділка? він повернувся додому такий зробити?
Спасибі zaga1 понеділка? він повернувся додому такий зробити?
Нічого gizmo ми в форумі, а ? тільки справедливо і правильно, допомагати іншим, де пу? ;-)
я, як правило, більш ніж в 2 біта від дотику для контролера..я ставлю завжди все в 12000, і я завжди працювало... або краще.. це повинно працювати
Хлопці, вибачте, що я в оману я повинен поставити в 12000 12740, і я повинен торкнутися ще?
Alfa159 q4
20-07-2013, 09:36
Ви повинні принести всі на max! Потім зробіть 2 рахунки.
Audi sp, якщо натиснути на перемикач ви можете зробити, навіть якщо рухати duty cicle..
elettro72
20-07-2013, 10:11
мені здається, що ви не можете зрозуміти всі питання сед...........в edc 15, просто принесіть все на макс значення карти, що ecm називається етап iniezzione ? встановлено, 12740, отже, приводить все у 12740...........
мені здається, що ви не можете зрозуміти всі питання сед...........в edc 15, просто принесіть все на макс значення карти, що ecm називається етап iniezzione ? встановлено, 12740, отже, приводить все у 12740...........
Привіт elettro72 якщо подивитися файл в перший пост і все 12740 мені і сказали, внесенням змін до 12000 зроблено це зміна прямо зараз наводжу всі в 12740
Ви повинні принести всі на max! Потім зробіть 2 рахунки.
Audi sp, якщо натиснути на перемикач ви можете зробити, навіть якщо рухати duty cicle..
ви також.. але я, як правило, дорівнює
хлопці, те, що я повинен робити?
хлопці, те, що я повинен робити?
Gizmo, ви повинні відкрити карту, оригінал, після чого перейти на пункт egr duty cicle або фази вприскування в залежності від того, як називається в голос, свою карту і порт в таблиці значення максимального значення, що читати одразу ж, перш ніж змінити, як це пояснити, якщо максимальне значення ? 12740 ви повинні принести всі ящики на 12740 якщо utikizzi ecm titanium просто вибрати всі в правому верхньому куті, де є команди, де ce відсоток, який ви можете вибрати, і ін ще більше? у правом єс колоритна фігура зеленого, червоного клацання після того як ви вибрали всі поля та введіть значення 12740 натисніть enter, і ви побачите, що всі записи призведе до значення, вибраного вами, і якщо потім відкрити графік, ви почуєте, що ви creer? після редагування поля, що червона лінія простоїть прямо вся*скільки рівних від початку і до кінця, ніж у орі, що я пропоную бачити різницю між орі і мод...............ок?? Дозвольте мені знати,
спасибі zaga1 маяк, як ви кажете, і ми бачимо, що відбувається
я взяв у районі egr duty cicle і я навів всі значення в 12000, за винятком 12740, що я залишив їх без змін.... :( :(
де я помиляюся?
Ви повинні принести всі ящики на 12740, і ви побачите, що це працює
Ви повинні принести всі ящики на 12740, і ви побачите, що це працює
вже зроблено, треба лише завантажити файл машину....
вже зроблено, треба лише завантажити файл машину....
Ок, тоді зробіть це і дайте нам знати ;-)
хлопці, завантажується файл, який в теорії має egr виключена, і я не бачу суттєвих відмінностей на мій погляд немає... зараз або egr працює або я не відчуваю нічого.... я забув принести діагностику з мене, щоб дати йому спробувати egr і побачити, що я говорив...я буду найближчим часом
Alfa159 q4
23-07-2013, 17:29
Б? на що сподівалися почути?
я сподівався, що його трохи більше готовий під.... перо від недосвідченого, що я повинен помічати?
я сподівався, що його трохи більше готовий під.... перо від недосвідченого, що я повинен помічати?
НІЧОГО по-моєму!
:D
У EGR закритий, насамперед, з теплим змінюється дуже мало ****llo продуктивності на 1900, очевидно, що якщо все працює добре, у двигун.
Його закрити, щоб уникнути pi? що все "imbrattamenti" частини вихлопної зацікавлена, не так багато, щоб здатися...
НІЧОГО по-моєму!
:D
У EGR закритий, насамперед, з теплим змінюється дуже мало ****llo продуктивності на 1900, очевидно, що якщо все працює добре, у двигун.
Його закрити, щоб уникнути pi? що все "imbrattamenti" частини вихлопної зацікавлена, не так багато, щоб здатися...