Прагляд Поўнай Версіі : выключыць egr на альфа 147 ecu edc15c3
прывітанне ўсім, я адпраўлю файл, у якім я выключыў egr, вы скажыце мне, калі ? добра зрабілі... дзякуй ўсім
у rar знойдзеныя файлы крычы, што файл mod без egr
Прывітанне.. c? што-то не ў парадку з назвай ecu.. С3..
мне здаецца, што гэта c3, але бенси адзін c7..
падкажыце што-небудзь.. коней ? 8 клапанаў ? .. а закрыцце не ідзе
8 клапанаў.... 115 л. с. дыягностыка мне ад c3.... але карту c7.... ? тое, што я нават не магу зразумець,.... дзе я памыляюся ў цэнтральны?
але, які выкарыстоўваецца ў якасці дыягностыкі ?
да закрануў крывыя, якія не центрируют нічога.. ўпырску, што сярэдняе на egr.. з дапамогай titanium c? кантроль duty cicle.. працуе толькі ў гэтай галіне... усе 12000
давайце паглядзім, калі я зразумеў як гэта зрабіць...... так ? правільна?
давайце паглядзім, калі я зразумеў як гэта зрабіць...... так ? правільна?
значэння 12740 я пакінуў іх стаяць іх прыйшлося мяняць на 12?
не, не, не мы.. гэта табе сказаў раней.. ragionaci пра тое, што вы робіце..
я ўзяў у раене egr duty cicle і я прывеў усе значэння ў 12000, за выключэннем 12740, што я пакінуў іх без змяненняў.... :( :(
дзе я памыляюся?
пакладзеце усе ў 12000 не пакідаць нічога без зменаў
вось зрабіў усе за 12000 ;);););)
таму мы павінны быць
выпрабаванні на аўтамабіль.. дайце ведаць
Прывітанне ўсім, хлопцы, але, што я ведаю, для таго, каб закрыць egr, трэба ўвесці максімальнае значэнне ў табліцы ўсе запісы падзелу фазы ўпырску для edc 15, ці я памыляюся?? Чаму? 12000???
Панядзелак? дадому я ў адпачынку з сення, але на ўсе аўтамабілі, cos? вы назад або проста x гэта ecu?
Але калі б я выкарыстаў Аўтамабільны праграмнае забеспячэнне на але ecu ўдаецца закрыць у egr?
Панядзелак? дадому я ў адпачынку з сення, але на ўсе аўтамабілі, cos? вы назад або проста x гэта ecu?
Я кажу для edc15 для іншых блокаў кіравання, есць працэсы, па-рознаму, але падобныя, а паспрабуйце яго і дайце мне ведаць
Але калі б я выкарыстаў Аўтамабільны праграмнае забеспячэнне на але ecu ўдаецца закрыць у egr?
Машыны праграмнае забеспячэнне, мы маглі б зрабіць, але часам nn, усе ўдаецца, і вы павінны ўручную зачыніць і тады я, па крайняй меры тыя, якія я ведаю, тара аддаю перавагу зачыняць іх уручную, як я адчуваю сябе пі? упэўнены,
Ок, ідэальнае існуе, то аўтаматычная сістэма, як праграмнае забеспячэнне?
Ок, ідэальнае існуе, то аўтаматычная сістэма, як праграмнае забеспячэнне?
Праграмнае забеспячэнне тыпу ecusafe carsoftware voltaloader яны робяць толькі тое, што калі вы больш не? прафесіянал, каб быць на 100 % упэўнены, што ўручную ? рэкамендуецца разбору sapenso для кожнага тыпу ecu gl iindirizzi ад дотыку з дапамогай графіка ў 2d або з дапамогай значэнняў
Дзякуй zaga1 але я пачатковец і графіка ў 2d не магу добра чытаць яшчэ
msport (exil77grande)
19-07-2013, 20:00
Праграмнае забеспячэнне тыпу ecusafe carsoftware voltaloader яны робяць толькі тое, што калі вы больш не? прафесіянал, каб быць на 100 % упэўнены, што ўручную ? рэкамендуецца разбору sapenso для кожнага тыпу ecu gl iindirizzi ад дотыку з дапамогай графіка ў 2d або з дапамогай значэнняў
ecusafe не робіць выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў.
msport (exil77grande)
19-07-2013, 20:01
вось зрабіў усе за 12000 ;);););)
таму мы павінны быць
я не бачыў файл, але калі трэба паставіць максімальнае значэнне, якое павінна быць 12740 і вы гэта ўказалі ў 12000 файл-гэта трызненне і egr ен застанецца заўседы трохі адкрыта.
ecusafe не робіць выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў.
Прабачце, msport, але я быў няправы, пісаць у зман раз пу? здарыцца ;-)
Дзякуй zaga1 але я пачатковец і графіка ў 2d не магу добра чытаць яшчэ
У прынцыпе, адкрыўшы пункт egr duty cicle або фазы ўпырску, напрыклад, перш чым адкрыць дыяграму, не змяніць нічога, і вы ўбачыце чырвоную лінію, якая мае did****lli у залежнасці ад таго, як файл врі ? inpostato але пасля змены значэння ўсіх 12740 паўтарыце спробу праглядзець дыяграму і вы ўбачыце, што іх ea чырвонай sar? прама да канца і пачаць, магчыма, зразумець, што адбываецца vokta закрыты egr на 2d-карце, і кажу табе, каб даць табе падказку, улічваючы, што я яшчэ не магу размяшчаць нічога, каб прымусіць вас убачыць розніцу паміж врі і egr зачынены ў 2d паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, што, як вядома, як розніца, змяняючы значэнні ў табліцы ;-)
Мне сказалі, каб зрабіць так, файл быў tuttivi значэння 12740 ..... што значэнні трэба паставіць?
Дзякуй zaga1 панядзелка? ен вярнуўся дадому такі зрабіць?
Дзякуй zaga1 панядзелка? ен вярнуўся дадому такі зрабіць?
Нічога gizmo мы ў форуме, а ? толькі справядліва і правільна, дапамагаць іншым, дзе пу? ;-)
я, як правіла, больш чым у 2 біта ад дотыку для кантролера..я стаўлю заўседы ўсе ў 12000, і я заўседы працавала... або лепш.. гэта павінна працаваць
Хлопцы, выбачайце, што я ў зман я павінен паставіць у 12000 12740, і я павінен закрануць яшчэ?
Alfa159 q4
20-07-2013, 09:36
Вы павінны прынесці ўсе на max! Затым зрабіце 2 рахунку.
Audi sp, калі націснуць на перамыкач вы можаце зрабіць, нават калі рухаць duty cicle..
elettro72
20-07-2013, 10:11
мне здаецца, што вы не можаце зразумець усе ste domande...........у edc 15, проста прынясіце усе на макс значэнне карту, што ecm называецца этап iniezzione то ? устаноўлена, 12740, такім чынам, прыводзіць усе ў 12740...........
мне здаецца, што вы не можаце зразумець усе ste domande...........у edc 15, проста прынясіце усе на макс значэнне карту, што ecm называецца этап iniezzione то ? устаноўлена, 12740, такім чынам, прыводзіць усе ў 12740...........
Прывітанне elettro72 калі паглядзець файл у першы пост і ўсе 12740 мне і сказалі, унясеннем змяненняў у 12000 зроблена гэта змяненне прама зараз прыводжу ўсе ў 12740
Вы павінны прынесці ўсе на max! Затым зрабіце 2 рахунку.
Audi sp, калі націснуць на перамыкач вы можаце зрабіць, нават калі рухаць duty cicle..
вы таксама.. але я, як правіла, роўная
хлопцы, тое, што я павінен рабіць?
хлопцы, тое, што я павінен рабіць?
Gizmo, вы павінны адкрыць карту, арыгінал, пасля чаго перайсці на пункт egr duty cicle або фазы ўпырску ў залежнасці ад таго, як называецца ў голас, сваю карту і порт значэння ў табліцы максімальнага значэння, што чытаць адразу ж, перш чым змяніць, як гэта растлумачыць, калі максімальнае значэнне ? 12740 вы павінны прынесці ўсе скрыні на 12740 калі utikizzi ecm titanium проста выбраць усе ў правым верхнім куце, дзе есць каманды, дзе ce працэнт, які вы можаце выбраць, і інш яшчэ больш? у правым ес каларытная постаць зяленага, чырвонага пстрычка пасля таго як вы абралі ўсе палі і калі ласка, увядзіце значэнне 12740 націсніце enter, і вы ўбачыце, што ўсе запісы прывядзе да значэння, выбраным вамі, і калі потым адкрыць графік, вы пачуеце, што вы creer? пасля рэдагавання поля, што чырвоная лінія прастаіць прама уся*колькі роўных ад пачатку і да канца, чым у крычы, што я прапаную бачыць розніцу паміж врі і мод...............ок?? Дазвольце мне ведаць,
дзякуй zaga1 маяк, як вы кажаце, і мы бачым, што адбываецца
я ўзяў у раене egr duty cicle і я прывеў усе значэння ў 12000, за выключэннем 12740, што я пакінуў іх без змяненняў.... :( :(
дзе я памыляюся?
Вы павінны прынесці ўсе скрыні на 12740, і вы ўбачыце, што гэта працуе
Вы павінны прынесці ўсе скрыні на 12740, і вы ўбачыце, што гэта працуе
ужо зроблена, трэба толькі загрузіць файл у машыну....
ужо зроблена, трэба толькі загрузіць файл у машыну....
Ок, тады зрабіце гэта, і дайце нам ведаць ;-)
хлопцы, загружаецца файл, які ў тэорыі мае egr выключаная, і я не бачу істотных адрозненняў на мой погляд няма... зараз ці egr працуе, ці я не адчуваю нічога.... я забыўся прынесці дыягностыку з мяне, каб даць яму паспрабаваць egr і ўбачыць, што я казаў...я буду ў бліжэйшы час
Alfa159 q4
23-07-2013, 17:29
Б? на што спадзяваліся пачуць?
я спадзяваўся, што яго крыху больш гатовы пад.... пяро ад неспрактыкаванага, што я павінен заўважаць?
я спадзяваўся, што яго крыху больш гатовы пад.... пяро ад неспрактыкаванага, што я павінен заўважаць?
НІЧОГА па-мойму!
:D
У EGR зачынены і, перш за ўсе, з цеплым змяняецца вельмі мала ****llo прадукцыйнасці на 1900, відавочна, што калі ўсе працуе добра, у рухавік.
Яго зачыніць, каб пазбегнуць pi? што ўсе "imbrattamenti" часткі выхлапной зацікаўленая, не так шмат, каб здацца...
НІЧОГА па-мойму!
:D
У EGR зачынены і, перш за ўсе, з цеплым змяняецца вельмі мала ****llo прадукцыйнасці на 1900, відавочна, што калі ўсе працуе добра, у рухавік.
Яго зачыніць, каб пазбегнуць pi? што ўсе "imbrattamenti" часткі выхлапной зацікаўленая, не так шмат, каб здацца...