Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне Swift з Galletto v2
Прывітанне, хлопцы...Я прачытаў Suzuki Swift 1.3 75cv. Файл ложак ад пеўня, ? 2mb, для? sfogliandolo, мне не ўдалося знайсці зону карты педаль. Чаму? Файл ? правільна?
Прымацаваны файл...
Alfa159 q4
17-07-2013, 13:11
Прывітанне, ? здарылася са мной, у гэтыя файлы чытаў, паслядоўны павінен быць 2,5 а не 2, з-за гэтага адсутнічаюць некаторыя карты.
Недахоп у bdm і вы ўбачыце, што c'? усе, я б не стаў давяраць пісаць тое, што вы чыталі
Ммм, але я знайшоў іншы файл увесь у сеткі, ад 2 мб, што за? паказвае карты педаль. Як ты сказаў, я не давяраю нават я пісаць...
Я спрабую зрабіць яшчэ адно чытанне з паслядоўнага порта? Мне здаецца, што інтэрфейс рабіў абярыце ЎВЕСЬ або ТАБЛІЦЫ...
Alfa159 q4
17-07-2013, 13:18
певень на гэта павінен чытаць файлы па 2,5мб!
калі вы знайшлі файл у 2 мб ? чытаў, у bdm або праз паслядоўны порт іншы інструмент.
прачытайце яго да канца з kess, або перайсці ў bdm з гала
Паўторнае счытванне не ў таблічнай, і выцягнуў мяне з файла 2.5 мб....! Я і пішу гэта? У мяне не было часу, каб праверыць? , што c'? ўнутры.....
Alfa159 q4
18-07-2013, 01:37
Добра, калі ласка, праверце, ці няма ? на месцы і напісаць.
Час чытання-1 гадзіну з паловай прыкладна?
Сапраўды, я, здаецца, 84 мін.... Але запісы там будзе гэтак жа? У адваротным выпадку, пакуль не заканчваецца, sar? у batticuor... AAltra што. Маючы файл, 2,5 мб,калі збой у паслядоўны, ен аднаўляе ў bdm?
Alfa159 q4
18-07-2013, 07:36
40 хвілін запісу.
У bdm файл, які вы чытаеце ? ад 2 мб
Ммм, значыць у выпадку блакавання, калі ў мяне няма файла ложак у bdm, я наводмаш? Прабачце за пытанні, але я пачатковец яшчэ
Alfa159 q4
18-07-2013, 14:47
Калі інструмент ? добра, і не есць перапады напружання не падае, а калі вам інструменты з дзімам і scehidino спружыны, гэтыя ecu зрабіце спачатку іх у bdm, што ў паслядоўны, калі лічаць, што паміж чытанне і запіс зойме больш 2 гадзін.
У выпадку блакавання вы павінны атрымаць файл чытаць па bdm, не s? ці можна аднавіць яго чытання, паслядоўны, я ніколі не была патрэбна і таму я не рабіў тэстаў.
Я дзіма, зрабіў два чытання, і гэта будзе першы пісаць, што павінен рабіць...паказанняў не даў, праблемы...Не блок, і не анамалія...Цяпер я бачу, p? як працуе bdm....Прамыя, каб адкрыць ecu?
Хлопцы, вось файлы з маей Suzuki....Цяпер мне трэба зразумець больш? у дачыненні да карты і адрасы...
Гэта на сенняшні дзень ? тое, што, магчыма, я быў у стане знайсці...але не ўпэўнены, карты Rail...
1046DC EGR
104B86 Абмежавальнік крутоўнага моманту
10AE6E Ўпырску parzializzata
10D6E8 Абмежавальнік
10E8F6 Абмежавальнік coppia1
10E91E Абмежавальнік coppia2
10E95C апярэджання ўпырску
10F4C0 Ціску ў рампы
10F77F Абмежавальнік ціску ў рампы
11069A Pedale1
1107CA Pedale2
11091E Пераўтварэнні крутоўнага моманту
Што вы ведаеце, скажыце мне, пра нас?? Рэжым? рэдагавання? Як ўмяшацца?
msport (exil77grande)
30-07-2013, 20:53
Хлопцы, вось файлы з маей Suzuki....Цяпер мне трэба зразумець больш? у дачыненні да карты і адрасы...
Гэта на сенняшні дзень ? тое, што, магчыма, я быў у стане знайсці...але не ўпэўнены, карты Rail...
1046DC EGR
104B86 Абмежавальнік крутоўнага моманту
10AE6E Ўпырску parzializzata
10D6E8 Абмежавальнік
10E8F6 Абмежавальнік coppia1
10E91E Абмежавальнік coppia2
10E95C апярэджання ўпырску
10F4C0 Ціску ў рампы
10F77F Абмежавальнік ціску ў рампы
11069A Pedale1
1107CA Pedale2
11091E Пераўтварэнні крутоўнага моманту
Што вы ведаеце, скажыце мне, пра нас?? Рэжым? рэдагавання? Як ўмяшацца?
прама зараз вы будзеце не па тэме, можа быць, адкрыць новы пост.
запал рухавікоў
30-07-2013, 23:40
Прывітанне, Дэні, obd гэтай ecu пры выбары табліцы або ўсей заўседы файл, 2,5 Мб, вам, я сумняваюся, што файлы па 2 мега, як вы змаглі прачытаць яе, бд, як правіла, відаць, што sw-й? часта, не распазнае файл, памерам у 2 мега, распазнаецца, і вы можаце праца ў ім, вядома, вы павінны паўтарыць дзеянні зваротнай сілы перапісаць файл, 2,5 Мб. у мяне напісана да дзясяткаў гэтых ecu з tool v2 ніколі не было праблем з блакаваннем.
Прывітанне passionemotori...Чытаючы ў таблічнай даў мне файл у 2 мб, і не хапала раены абмежавальнікі/карты педаль...Рабіць поўную замест гэтага даў мне 2.5 мб...
запал рухавікоў
31-07-2013, 01:00
? першы раз, калі мне здараецца гэтую навіну, я спрабаваў і спрабаваў мноства раз у абодвух напрамках, але заўседы 2,5 Мб быў файл, я кажу табе першы інструмент, які я да гэтага часу версіі v50
Не ведаю...V50 таксама мой...першым чытанні зрабіў таблічнай і я даў файла ад 2 мб, другі зрабіў поўны і даў мне файл 2.5mb...
Для іншага, то ад 2 мб, не хапала абмежавальнікі крутоўнага моманту/карты педаль.... :D