Перегляд Повної Версії : ecu не trovatasu mpps v12!
tuningdany
16-07-2013, 22:20
сьогодні всі раді, що я приїхав mppsV12 я намагаюся прикріпити його до моєї великої точки 1.3mjt 90 к.с. 2007 року, і намагаюся зробити banalissima функції id ecu..
"привіт", але перевіряв на іншій машині, якщо mpps визначає?
tuningdany
16-07-2013, 22:36
"привіт", але перевіряв на іншій машині, якщо mpps визначає?
ні, мені ? приїхав сьогодні і я добрався, щоб випробувати його тільки на великий момент.. я помітив, що треба (я не знаю, якщо ? нормально) але як тільки з'єдную в mpps в розетку і повернути ключ, щоб включити запалювання, починають з'являтися помилки типу esp hill holder та ін і я також помітив, що несправність eobd.. і в пі? я помітив, що машина не піде в хід.. все це я не знаю, якщо ? нормально.. я прошу вас.. а що стосується посилання, ви, колего, чому? наприклад, напруга батареї мене..
? клон? напевно там буде? щось всередині, що nn v? перевіряє добре, інакше t i б не рекомендував його використовувати x уникнути пошкодження ecu і автомобіль.
carlo abarth
17-07-2013, 08:41
спробуйте rinstallare драйвери ...після чого ecu marelli 90cv визначає без проблем!!!!!принаймні мій!!
cawadany
17-07-2013, 11:14
ні, мені ? приїхав сьогодні і я добрався, щоб випробувати його тільки на великий момент.. я помітив, що треба (я не знаю, якщо ? нормально) але як тільки з'єдную в mpps в розетку і повернути ключ, щоб включити запалювання, починають з'являтися помилки типу esp hill holder та ін і я також помітив, що несправність eobd.. і в пі? я помітив, що машина не піде в хід.. все це я не знаю, якщо ? нормально.. я прошу вас.. а що стосується посилання, ви, колего, чому? наприклад, напруга батареї мене..
Дивно, що вам з'являються всі ці індикатори і машина не йде навіть на мотоциклі тільки роз'єм obd підключений. Для мене c'? те, що не йде на тб.
спробуйте з драйверами в іншому випадку кинь його... перш, ніж щось strinare.... зверніться в магазин, у форумі, принаймні ? перевірено і безпечно....
tuningdany
17-07-2013, 12:42
бо я намагався перевстановити всі драйвери! але результат все той же.. програма мені говорить завжди одні і ті ж речі, як до зображення додається :(
http://img839.imageshack.us/img839/671/pjx2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/pjx2.jpg/)
http://img541.imageshack.us/img541/4393/lwgb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/541/lwgb.jpg/)
sportknight
17-07-2013, 13:04
ви прийняли mpps fallato..
tuningdany
17-07-2013, 21:14
сьогодні я спілкувався з продавцем, за його словами, проблема ? в тому, що я картину з км се блимають ( і, отже, c'? помилка в комбінації приладів), як ви думаєте? ..а завтра спробує? кабель на інших машинах, після ке, якщо не blockquote? мене змінить? все..
мансардний
17-07-2013, 22:22
ви взяли те, з душовою металевий або тільки кабель?
на сей день, коли блимають фільми потрібно зробити, aggionarmento безконтактними може бути компонент не прив'язаний до системи, але я не думаю, dia інші проблеми, але для тебе сумніви, спробуйте з іншої машини.......
Проблема вашого mpps ? просто для деяких версій можуть тільки писати і читати великі точки, безумовно, ви avarai довелося версія, що пише тільки тому, що? навіть я, давно я за вашою ж проблеми, але в кінці procurandomi файл орі я зіставляються спокійно...............Але не мати проблем, я раджу купити хороший півень v2 і ви прикріплені, і ці проблеми напевно не буде....
Я клон клону, і ніколи не дав мені ніякий знак не дивно, sar? саме mpps.
tuningdany
18-07-2013, 21:49
Проблема вашого mpps ? просто для деяких версій можуть тільки писати і читати великі точки, безумовно, ви avarai довелося версія, що пише тільки тому, що? навіть я, давно я за вашою ж проблеми, але в кінці procurandomi файл орі я зіставляються спокійно...............Але не мати проблем, я раджу купити хороший півень v2 і ви прикріплені, і ці проблеми напевно не буде....
сьогодні я отримав, щоб спробувати dobl? 1.9 jtd 2005 року , я спробував зробити, ecu id і зробив без проблем!!!! потім, щоб? я намагався audi a4 2008 року і mercedes a-класу 2004 року, і не мені йому факти, робити.. знаю що робити..!
мансардний
18-07-2013, 21:54
скільки ви заплатили? я б замінити
tuningdany
18-07-2013, 21:58
я знаю, що я роблю, cos?.. а 50 євро, але не ? питання ціни.. вони завжди і в клон ви знаєте..? мені дивно, що на dobl? ? пішов без проблем, часу другої я зробив ecu id .. може бути, в моєму не піде, чому? я то помилка в основу для км..? знаю, наприклад, audi і mercedes-nn мені знайти їх..
Я раджу купити хороший півник v2 і тобі вийти на безпечний
tuningdany
18-07-2013, 22:16
Я раджу купити хороший півник v2 і тобі вийти на безпечний
але півник v2 використовує завжди mpps, як програмне забезпечення?
вибачте, але ви говорите, що ви читали id, але постарайтеся читання і подивимося, що вийде.....
але півник v2 використовує завжди mpps, як програмне забезпечення?
Ні, ні, півник v2 ? інший тип пристрою, відрізняється як ****llo програмних, так і апаратних) набагато більше? повний і професійний (навіть з mpps ви можете ризикнути на деякі автомобілі в scodifica форсунок, а з galletto 2 немає ..насправді ? матеріал дуже пі? ефективний і професійний
tuningdany
18-07-2013, 22:34
Ні, ні, півник v2 ? інший тип пристрою, відрізняється як ****llo програмних, так і апаратних) набагато більше? повний і професійний (навіть з mpps ви можете ризикнути на деякі автомобілі в scodifica форсунок, а з galletto 2 немає ..насправді ? матеріал дуже пі? ефективний і професійний
Звичайно, що ? проста у використанні, ви просто потрібно підключити його до пк в перший раз тебе просити? встановити драйвери, які по праву будуть дані складання півник v2 згодом, після установки півник 2 riconoscer? прилад fgtech установки і після ch? починають застосування fgtech вибір автомобіля і ви знайдете чоловіки? дуже пі? в комплекті також для роботи в tricore у режимі? boot тобто на деяких ecu слід записати і читати їх у човен, але ми не підемо на важкій, враховуючи, що ви новачок в загальному, інша планета, величезний парк автомобілів, без небезпеки scodificare форсунок і перейти в тихий
tuningdany
18-07-2013, 22:46
Звичайно, що ? проста у використанні, ви просто потрібно підключити його до пк в перший раз тебе просити? встановити драйвери, які по праву будуть дані складання півник v2 згодом, після установки півник 2 riconoscer? прилад fgtech установки і після ch? починають застосування fgtech вибір автомобіля і ви знайдете чоловіки? дуже пі? в комплекті також для роботи в tricore у режимі? boot тобто на деяких ecu слід записати і читати їх у човен, але ми не підемо на важкій, враховуючи, що ви новачок в загальному, інша планета, величезний парк автомобілів, без небезпеки scodificare форсунок і перейти в тихий
але ? те, що на ebay продається разом з комплектом бдм та ін? або ? всього лише простий програміст бд, як mpps ?
мансардний
18-07-2013, 22:47
поставляється усіх боків, щоб запрограмувати в послідовний, що і jtag bdm
але ? те, що на ebay продається разом з комплектом бдм та ін? або ? всього лише простий програміст бд, як mpps ?
Продається або du ebay і в інших місцях пу? робити все, як каже гаррет....Єдине, що ви повинні бути обережні, що ви купуєте і до версії, що ви купуєте, чому? як і в будь-якої речі, є навіть ті, ciofeca, які зрештою приносять вам проблеми, а не завжди слід купувати продукт, який ? протестовано і працює
msport (exil77grande)
19-07-2013, 19:07
якщо ви можете вплинути на форумах продає також і перевірено, так як допомоги яких-небудь проблем.
sportknight
20-07-2013, 20:03
Ви працюєте лінії can
Привіт tuningdany ви розібралися з mpps проблеми, помилки? Якщо ви, як ви це зробили? Або ви вирішили купити galletto 2?
Продається або du ebay і в інших місцях пу? робити все, як каже гаррет....Єдине, що ви повинні бути обережні, що ви купуєте і до версії, що ви купуєте, чому? як і в будь-якої речі, є навіть ті, ciofeca, які зрештою приносять вам проблеми, а не завжди слід купувати продукт, який ? протестовано і працює
Насправді, я перебуваю в аналогічній ситуації з MPPS 12 версії (клон) купив на затоку з китаю протягом двох десятків євро. Я спробував захопити з 16 1.9 jtd 2006 року, (EDC16C39), але після незліченних спроб (ECU не знайдений), я зробив це з BDM, з трохи роботи в pi?, але без яких-небудь проблем.
Той же MPPS придбала регулярно карту 156 (EDC15C7).
Я був дуже збентежений, але я зріє ідея взяти півневі V2.
abberello
25-07-2013, 15:18
Я mpps заплатив краси 13 євро, а va-бомба!! Зроблені десятки авто без проблем!!!!
Я mpps заплатив краси 13 євро, а va-бомба!! Зроблені десятки авто без проблем!!!!
Так, але що ? соко питання везіння cone виявляються речі, а краще для себе :-)
marcogti
01-08-2013, 12:23
Півень v2 йде дуже добре, але також mpps ок подивитися різні версії 10 обгороджені є ок. не проблема через obd, так і k, які можуть
Але хто-небудь вже? чув, чи пробував версії mpps v16?
Але хто-небудь вже? чув, чи пробував версії mpps v16?
Не існує v16 просто грабіж
...інший знайдений-китайськи говорите ??
...інший знайдений-китайськи говорите ??
Впевнений, що ви думаєте, що це офіційний ahuahuhauhu ;-)
мансардний
01-08-2013, 16:35
? вихід версії 19 офіційний, який, на думку виробника, робить marelli і edc 17, послідовний
msport (exil77grande)
02-08-2013, 23:36
? вихід версії 19 офіційний, який, на думку виробника, робить marelli і edc 17, послідовний
я б сказав, що, перш ніж думати про marelli edc17 повинні розміщувати весь парк автомобілів siemens не мають.
мансардний
03-08-2013, 14:31
це було те, що я думав, я, даниїл, насправді, я попросив, але не вони мені не відповіли boooo я вважаю, що kess, так і у 10 разів більше
marcogti
04-08-2013, 23:24
у kess клон робить те ж авто, що і оригінал, або ? тому, як носій ?
Я теж була схожа проблема, з audi a3 110cv
faberecu
28-08-2013, 13:37
сша bdm і перейти безпечно рада
Я теж була схожа проблема, з audi a3 110cv
але, що edc монтує, якщо edc 16 ви робите з mpps і півень v2, без будь-probema, то це залежить від якості toll, який використовує..
з mpps ніколи не мали цих проблем, насправді, можливо ? була самої affidabbile