Прагляд Поўнай Версіі : ecu не trovatasu mpps v12!
tuningdany
16-07-2013, 22:20
сення ўсе рады, што я прыехаў mppsV12 я спрабую прымацаваць яго да маей grande punto 1.3 mjt 90 л. з. 2007 года, і спрабую зрабіць banalissima функцыі id ecu..
"прывітанне", але правяраў на іншай машыне, калі mpps вызначае?
tuningdany
16-07-2013, 22:36
"прывітанне", але правяраў на іншай машыне, калі mpps вызначае?
не, мне ? прыехаў сення і я дабраўся, каб выпрабаваць яго толькі на вялікі момант.. я заўважыў, што трэба (я не ведаю, калі ? нармальна) але як толькі я звяжу у mpps ў разетку і павярнуць ключ, каб уключыць запальванне, пачынаюць з'яўляцца памылкі тыпу esp hill holder і інш і я таксама заўважыў, што няспраўнасць eobd.. і у пі? я заўважыў, што машына не пойдзе ў ход.. усе гэта я не ведаю, калі ? нармальна.. я прашу вас.. а што тычыцца спасылкі, вы, калега, чаму? напрыклад, напружанне батарэі мяне..
? клон? напэўна, там будзе? што-то ўнутры, што nn v? правярае добра, інакш t i б не рэкамендаваў яго выкарыстоўваць x пазбегнуць пашкоджання блока кіравання і аўтамабіль.
carlo abarth
17-07-2013, 08:41
паспрабуйце rinstallare драйверы ...пасля чаго ecu marelli 90cv вызначае без праблем!!!!!па крайняй меры мой!!
cawadany
17-07-2013, 11:14
не, мне ? прыехаў сення і я дабраўся, каб выпрабаваць яго толькі на вялікі момант.. я заўважыў, што трэба (я не ведаю, калі ? нармальна) але як толькі я звяжу у mpps ў разетку і павярнуць ключ, каб уключыць запальванне, пачынаюць з'яўляцца памылкі тыпу esp hill holder і інш і я таксама заўважыў, што няспраўнасць eobd.. і у пі? я заўважыў, што машына не пойдзе ў ход.. усе гэта я не ведаю, калі ? нармальна.. я прашу вас.. а што тычыцца спасылкі, вы, калега, чаму? напрыклад, напружанне батарэі мяне..
Дзіўна, што вам з'яўляюцца ўсе гэтыя індыкатары і машына не ідзе нават на матацыкле толькі раз'ем obd падлучаны. Для мяне, c'? тое, што не ідзе на тб.
паспрабуйце з драйверамі у адваротным выпадку кінь яго... перш, чым што-то strinare.... звярніцеся ў краму, у форуме, па меншай меры ? праверана і бяспечна....
tuningdany
17-07-2013, 12:42
бо я спрабаваў пераўсталяваць усе драйверы! але вынік усе той жа.. праграма мне кажа заўседы адны і тыя ж рэчы, як у малюнак прыкладаецца :(
http://img839.imageshack.us/img839/671/pjx2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/pjx2.jpg/)
http://img541.imageshack.us/img541/4393/lwgb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/541/lwgb.jpg/)
sportknight
17-07-2013, 13:04
вы прынялі mpps fallato..
tuningdany
17-07-2013, 21:14
сення я размаўляў з прадаўцом, па яго словах, праблема ? у тым, што я карціну з < кэ міргаюць ( і, такім чынам, c'? памылка ў камбінацыі прыбораў), як вы думаеце? ..а заўтра паспрабуе? кабель на іншых машынах, пасля цы, калі не blockquote? мяне зменіць? усе..
мансардных
17-07-2013, 22:22
вы ўзялі тое, з душавой металічны або толькі кабель?
на сенняшні дзень, калі міргаюць фільмы трэба зрабіць, aggionarmento бесконтактными можа быць кампанент не прывязаны да сістэмы, але я не думаю, dia іншыя праблемы, але для цябе сумненні, паспрабуйце з іншай машыны.......
Праблема вашага mpps ? проста для некаторых версій могуць толькі пісаць і не чытаць вялікія кропкі, безумоўна, вы avarai давялося версія, што піша толькі таму, што? нават я, даўно я за вашай жа ж праблемы, але ў рэшце procurandomi файл крычы я адлюстроўваецца tranquillamente...............Але не мець праблем, я раю купіць добры певень v2 і вы прымацаваны, і гэтыя праблемы, напэўна, не будзе....
Я клон клона, і ніколі не даў мне ніякі знак не дзіўна, sar? менавіта mpps.
tuningdany
18-07-2013, 21:49
Праблема вашага mpps ? проста для некаторых версій могуць толькі пісаць і не чытаць вялікія кропкі, безумоўна, вы avarai давялося версія, што піша толькі таму, што? нават я, даўно я за вашай жа ж праблемы, але ў рэшце procurandomi файл крычы я адлюстроўваецца tranquillamente...............Але не мець праблем, я раю купіць добры певень v2 і вы прымацаваны, і гэтыя праблемы, напэўна, не будзе....
сення я атрымаў, каб паспрабаваць dobl? 1.9 jtd 2005 года , я паспрабаваў зрабіць, ecu id і зрабіў без праблем!!!! затым, каб? я спрабаваў audi a4 2008 года і mercedes a-класа 2004 года, і не мне яму факты, рабіць.. ведаю, што рабіць..!
мансардных
18-07-2013, 21:54
колькі вы заплацілі? я б замяніць
tuningdany
18-07-2013, 21:58
я ведаю, што я раблю, cos?.. а 50 еўра, але не ? пытанне цаны.. яны заўседы і ва клон вы ведаеце..? мне дзіўна, што на dobl? ? пайшоў без праблем, часу другой я зрабіў ecu id .. можа быць, у маей не пойдзе, чаму? я то памылка ў аснову для<..? ведаю, напрыклад, audi і mercedes-nn мне знайсці іх..
Я раю купіць добры пеўнік v2 і табе выйсці на бяспечны
tuningdany
18-07-2013, 22:16
Я раю купіць добры пеўнік v2 і табе выйсці на бяспечны
але пеўнік v2 выкарыстоўвае заўседы mpps, як праграмнае забеспячэнне?
прабачце, але вы кажаце, што вы чыталі id, але паспрабуйце чытання і паглядзім, што выйдзе.....
але пеўнік v2 выкарыстоўвае заўседы mpps, як праграмнае забеспячэнне?
Няма, няма, пеўнік v2 ? іншы тып прылады, адрозніваецца як ****llo праграмных, так і апаратных) нашмат больш? поўны і прафесійны (нават з mpps вы можаце рызыкнуць на некаторыя аўтамабілі ў scodifica фарсунак, а з galletto 2 няма ..на самай справе ? матэрыял вельмі пі? эфектыўны і прафесійны
tuningdany
18-07-2013, 22:34
Няма, няма, пеўнік v2 ? іншы тып прылады, адрозніваецца як ****llo праграмных, так і апаратных) нашмат больш? поўны і прафесійны (нават з mpps вы можаце рызыкнуць на некаторыя аўтамабілі ў scodifica фарсунак, а з galletto 2 няма ..на самай справе ? матэрыял вельмі пі? эфектыўны і прафесійны
Вядома, што ? простая ў выкарыстанні, вы проста трэба падключыць яго да пк у першы раз цябе прасіць? ўсталяваць драйверы, якія па праве будуць дадзеныя зборкі пеўнік v2 пасля, пасля ўстаноўкі пеўнік 2 riconoscer? прыбор fgtech ўстаноўкі і пасля ch? пачынаюць прымяненне fgtech выбар аўтамабіля і вы знойдзеце мужчыны? вельмі пі? у камплекце таксама для працы ў tricore ў рэжыме? boot г. зн. на некаторых ecu варта запісаць і чытаць іх у boot, але мы не пойдзем на цяжкай, улічваючы, што вы пачатковец у агульным, іншая планета, парк аўтамабіляў велізарны, без небяспекі scodificare фарсунак і перайсці ў ціхі
tuningdany
18-07-2013, 22:46
Вядома, што ? простая ў выкарыстанні, вы проста трэба падключыць яго да пк у першы раз цябе прасіць? ўсталяваць драйверы, якія па праве будуць дадзеныя зборкі пеўнік v2 пасля, пасля ўстаноўкі пеўнік 2 riconoscer? прыбор fgtech ўстаноўкі і пасля ch? пачынаюць прымяненне fgtech выбар аўтамабіля і вы знойдзеце мужчыны? вельмі пі? у камплекце таксама для працы ў tricore ў рэжыме? boot г. зн. на некаторых ecu варта запісаць і чытаць іх у boot, але мы не пойдзем на цяжкай, улічваючы, што вы пачатковец у агульным, іншая планета, парк аўтамабіляў велізарны, без небяспекі scodificare фарсунак і перайсці ў ціхі
але ? тое, што на ebay прадаецца разам з камплектам бдм і інш? або ? усяго толькі просты праграміст бд, як mpps ?
мансардных
18-07-2013, 22:47
пастаўляецца усіх бакоў, каб запраграмаваць ў паслядоўны, што і jtag bdm
але ? тое, што на ebay прадаецца разам з камплектам бдм і інш? або ? усяго толькі просты праграміст бд, як mpps ?
Прадаецца альбо du ebay і ў іншых месцах пу? рабіць усе, як кажа гаррет....Адзінае, што вы павінны быць асцярожныя, што вы купляеце і да версіі, што вы купляеце, чаму? як і ў любой рэчы, есць нават тыя, ciofeca, якія ў рэшце рэшт прыносяць вам праблемы, а не заўседы варта купляць прадукт, які ? пратэставана і працуе
msport (exil77grande)
19-07-2013, 19:07
калі вы можаце паўплываць на форумах прадае таксама і праверана, так як дапамозе якіх-небудзь праблем.
sportknight
20-07-2013, 20:03
Вы працуеце лініі can
Прывітанне tuningdany вы разабраліся з mpps праблемы, памылкі? Калі вы, як вы гэта зрабілі? Ці вы вырашылі купіць galletto 2?
Прадаецца альбо du ebay і ў іншых месцах пу? рабіць усе, як кажа гаррет....Адзінае, што вы павінны быць асцярожныя, што вы купляеце і да версіі, што вы купляеце, чаму? як і ў любой рэчы, есць нават тыя, ciofeca, якія ў рэшце рэшт прыносяць вам праблемы, а не заўседы варта купляць прадукт, які ? пратэставана і працуе
На самай справе, я знаходжуся ў аналагічнай сітуацыі з MPPS 12 версіі (клон) купіў на заліў з кітая на працягу двух дзесяткаў еўра. Я паспрабаваў захапіць з 16 1.9 jtd 2006 года, (EDC16C39), але пасля незлічоных спроб (ECU не знойдзены), я зрабіў гэта з BDM, з крыху працы ў pi?, але без якіх-небудзь праблем.
Той жа MPPS набыла рэгулярна карту 156 (EDC15C7).
Я быў вельмі зьбянтэжаны, але я спее ідэя ўзяць пеўня V2.
abberello
25-07-2013, 15:18
Я mpps заплаціў прыгажосці 13 еўра, а va-бомба!! Зроблены дзясяткі аўто без праблем!!!!
Я mpps заплаціў прыгажосці 13 еўра, а va-бомба!! Зроблены дзясяткі аўто без праблем!!!!
Так, але што ? сако пытанне шанцавання cone аказваюцца рэчы, а лепш для сябе :-)
marcogti
01-08-2013, 12:23
Певень v2 ідзе вельмі добра, але таксама mpps ок паглядзець розныя версіі 10 абгароджаныя з'яўляюцца ок. не праблема праз obd, так і k, якія могуць
Але хто-небудзь ужо? чуў ці спрабаваў версіі mpps v16?
Але хто-небудзь ужо? чуў ці спрабаваў версіі mpps v16?
Не існуе v16 проста рабаванне
...іншы знойдзены-кітайску кажаце ??
...іншы знойдзены-кітайску кажаце ??
Упэўнены, што вы думаеце, што гэта афіцыйны ahuahuhauhu ;-)
мансардных
01-08-2013, 16:35
? выхад версіі 19 афіцыйны, які, па меркаванні вытворцы, робіць marelli і edc 17, у паслядоўны
msport (exil77grande)
02-08-2013, 23:36
? выхад версіі 19 афіцыйны, які, па меркаванні вытворцы, робіць marelli і edc 17, у паслядоўны
я б сказаў, што, перш чым думаць пра marelli edc17 павінны размяшчаць ўвесь парк аўтамабіляў siemens не маюць.
мансардных
03-08-2013, 14:31
гэта было тое, што я думаў, я, данііл, на самай справе, я папрасіў тое, але не яны мне яшчэ не адказалі boooo я лічу, што kess, так і ў 10 разоў больш
marcogti
04-08-2013, 23:24
у kess клон робіць тое ж аўто, што і арыгінал, або ? таму, як носьбіт ?
Я таксама была падобная праблема, з audi a3 110cv
faberecu
28-08-2013, 13:37
зша bdm і перайсці бяспечна савет
Я таксама была падобная праблема, з audi a3 110cv
але, што edc мантажуе, калі edc 16 вы робіце з mpps і певень v2, без якіх-probema, то гэта залежыць ад якасці toll, які выкарыстоўвае..
з mpps ніколі не мелі гэтых праблем, на самай справе, магчыма ? была самай affidabbile