КПК

Перегляд Повної Версії : транспондер toyta yaris з 2005 бензин

legendaryslave
16-07-2013, 21:37
привіт всім форумі в мене проблема на toyota yaris бензин 2005 року з ебу bosch, практично клієнт втратив ключі з допомогою car prog мені вдалося дізнатися, що практично достатньо, щоб зробити читання 95080 ебу двигуна, після чого можна було б запрограмувати новий транспондер. Тоді я apprestato придбати два нових trasonder типу JMA TPX1 зі скла, як випливає з soft zed, коли caricavo дамп ecu двигуна, приступаю з програмуванням trasonder, що пройде, і що, коли я намагаюся перечитати мені дані, але коли мо кладу навколо антени я не запускає машину два питання на даний момент я робити, я неправильно тип транспондера, я що, один раз написав транспондера і зроблено або може бути знову перенесено?, завтра додаю дамп ecu двигуна.
звичайно, не є спосіб ведення загального сенсу не procedevo в цьому напрямку,спасибі за будь-які відповіді

electrones
Привіт товариші
транспондер:
Id: Texas 4C
Тип: JMA TPX1
Поставити дату ключ 1...
Двигун Дампа ECU

legendaryslave
Ви те, що я використовую, але програмування йде за низькою підсумку trasonder буде.визначено також від zed, але машини не визнає, і пішов від читання ecu двигуна 95080 в м'якій розпізнає файли і ключі запрограмовані,бо щось я помиляюся чи я щось

electrones
В чому? код помилки при діагностика??

cinqueturbo
привіт всім форумі в мене проблема на toyota yaris бензин 2005 року з ебу bosch, практично клієнт втратив ключі з допомогою car prog мені вдалося дізнатися, що практично достатньо, щоб зробити читання 95080 ебу двигуна, після чого можна було б запрограмувати новий транспондер. Тоді я apprestato придбати два нових trasonder типу JMA TPX1 зі скла, як випливає з soft zed, коли caricavo дамп ecu двигуна, приступаю з програмуванням trasonder, що пройде, і що, коли я намагаюся перечитати мені дані, але коли мо кладу навколо антени я не запускає машину два питання на даний момент я робити, я неправильно тип транспондера, я що, один раз написав транспондера і зроблено або може бути знову перенесено?, завтра додаю дамп ecu двигуна.
звичайно, не є спосіб ведення загального сенсу не procedevo в цьому напрямку,спасибі за будь-які відповіді

Ні, Не Жарт.. В спробі fregarsi автомобіль sti, допомагали люди, відвезли в ECU двигуна..
ви можете сказати мені, як вирішити навіть знайти ecu поставити на його місце?
Я віддав би йому поняття про цих Toyota Yaris?
Дякую :)

todos
Привіт, якщо я не помиляюся, то читання для програмування цієї машини ви повинні прочитати immobox...

nimex
увагу, що деякі yaris бензин не всі, не мають immobox, так що це легко зробити scodifica всього один від одного e2prom ебу, мені довелося yaris 1.2 з ecu bosch, які втратили всі ключі, написав e2prom це матч!