КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выпраўленне км grande punto

tuningdany
15-07-2013, 23:55
прывітанне ўсім!!!! я вялікую кропку і нядаўна давялося памяняць спідометр, цяпер я лічу, дысплей з < кэ міргаюць і адлюстроўваюцца таксама 7000km ў pi? тыя, якія ў рэальнасці? я! .. як я магу вырашыць гэтыя дзве праблемы??? дзякуй

blackwolf76
16-07-2013, 00:10
У рэальнасці? сон два розных праблем, якія трэба вырашаць па асобнасці.

Для зняцця мігцення < неабходна выраўнаваць новы contakm да лініі can аўтамабіля, аперацыі праз прыборы дыягностыкі, у мяне bosch kts і робіць гэта без праблем.
Для карэкцыі км вы можаце выкарыстоўваць праграміст, размешчаны насупраць, для fiat бегаюць па даступнай цане, якія падарожнічаюць праз гняздо obd, або паглядзець, калі хто-то на форуме ? з вашых частак ? пу? даць вам руку.

Backgroop
16-07-2013, 10:38
прывітанне tuningdany вырашыць гэтую праблему ? проста, калі ў вас есць Examiner, уваходзячы ў Cqs (блок прыбораў) і робіць працэдуру замены камбінацыі прыбораў, працэдура ? магчыма, так як карціна не з'яўляецца часткай della'архітэктуры сеткі, іт-дырэктар? не распазнаецца боды ў сеткі, і папярэджвае пра анамаліі з мігценне, выканаўшы такую працэдуру ? можна ўвесці значэнне км, што вы хочаце.. ўвагу, калі ўведзенае значэнне < не пу? pi? паменшыць..

tuningdany
16-07-2013, 14:54
прывітанне tuningdany вырашыць гэтую праблему ? проста, калі ў вас есць Examiner, уваходзячы ў Cqs (блок прыбораў) і робіць працэдуру замены камбінацыі прыбораў, працэдура ? магчыма, так як карціна не з'яўляецца часткай della'архітэктуры сеткі, іт-дырэктар? не распазнаецца боды ў сеткі, і папярэджвае пра анамаліі з мігценне, выканаўшы такую працэдуру ? можна ўвесці значэнне км, што вы хочаце.. ўвагу, калі ўведзенае значэнне < не пу? pi? паменшыць..

прывітанне! я autocom cdp + 2013 з дапамогай гэтай праграмы вы можаце? я спрабаваў шукаць у функцыях, але я ведаю, што акрамя чытання памылак і іх зняць не робіць, я autocom..

alex68
16-07-2013, 15:30
пошук функцыі выраўноўвання бесконтактными.

tuningdany
16-07-2013, 15:32
пошук функцыі выраўноўвання бесконтактными.

не c'? ці, хутчэй, у рамках праграмы c'? але калі я іду, каб націск на яе адкрывае мне іншую рэч.. як калі не было б гэтай функцыі ведаю, як патлумачыць..

sparpaecu
15-01-2014, 11:35
Хто-то мне indicaper калі ласка, на fiat/alfa/lancia функцыя выраўноўванне бескантактавымі на autocom, дзе вы павінны знайсці? Я паглядзеў уздоўж і папярок у розных меню і падменю (у рэжыме? дэма), але нічога не знайшоў.
Ранняе дзякуй

fuorigiri12000
15-01-2014, 12:11
У рэальнасці? сон два розных праблем, якія трэба вырашаць па асобнасці.

Для зняцця мігцення < неабходна выраўнаваць новы contakm да лініі can аўтамабіля, аперацыі праз прыборы дыягностыкі, у мяне bosch kts і робіць гэта без праблем.
Для карэкцыі км вы можаце выкарыстоўваць праграміст, размешчаны насупраць, для fiat бегаюць па даступнай цане, якія падарожнічаюць праз гняздо obd, або паглядзець, калі хто-то на форуме ? з вашых частак ? пу? даць вам руку.

І ці можна гэта зрабіць іп? раз, павялічваючы км або толькі адзін раз з тых жа рамках.