Перегляд Повної Версії : Погляд мапу точки 1.9 jtd
angelolsp
13-07-2013, 19:20
привіт, хлопці, я хотів би якоїсь інформації на цю карту трохи в нерішучості, на час машина повинна також встановити додатковий модуль quiondi я хотів би знати, навіть якщо кроком карту можуть заподіяти шкоду... я навіть не визначилися на 2 карти arricch. прискорення, а потім я хотів би знати, якщо є?три карти в 2d я бачив :
0733e8?
075c16?
07664e?
07a482 обмежувачі крутного моменту для руху ?
Привіт angelolsp
0733e8 нехай орі
075c16, як і вище
07664e, як і вище
обмежувачі крутного моменту для одного руху встановлюються в 100mm3 і якщо ви не хочете підніматися за величиною? дизель запитом, ви можете залишити їх, де вони.
angelolsp
14-07-2013, 11:11
Ви навіть мене.не подобаються форми, але мені її навіть с. модуль....як тільки ви завантажити могли б ви дати нам гранично.?? Спасибі millee
blackwolf76
14-07-2013, 12:18
Якщо 85 л. спробуйте montargli форсунок в 115... може бути, від qualceh металобрухту, то ви побачите, як їздить:D
Форма не бачу нічого адекватного, якщо встановлений разом відображення.
angelolsp
14-07-2013, 12:52
Може бути, після, коли турбіна вихідного пропустити він тому робота повна х зараз тільки електронний ...карти ки тобі здається
blackwolf76
14-07-2013, 21:59
Турбіна не пропустити... повірте
На карту я не верхній частині поля... краще, що аспекти, на думку когось іншого.
Я бачив карту angelolsp і я думаю, це установка, з якою ви отримаєте мало.
angelolsp
15-07-2013, 01:19
Ок, про час є або їх геть.трохи..
Увага, я пропоную вам зняти додатковий модуль і зробити гарну карту, враховуючи, що точка jtd співвідношення потужності і ваги знала про них зробити, парять, потрібні крила ;-)
Якщо 85 л. спробуйте montargli форсунок в 115... може бути, від qualceh металобрухту, то ви побачите, як їздить:D
Форма не бачу нічого адекватного, якщо встановлений разом відображення.
Не з'? потрібно міняти форсунки, як, чому? gi? з тих серії, ви можете? щоб йти страшно, як, чому? зчеплення на цій машині не може стояти кроком занадто високі...
Давайте замість того, втратити додатковий модуль, і я concentrerei на карту... ;)
Не з'? потрібно міняти форсунки, як, чому? gi? з тих серії, ви можете? щоб йти страшно, як, чому? зчеплення на цій машині не може стояти кроком занадто високі...
Давайте замість того, втратити додатковий модуль, і я concentrerei на карту... ;)
Тоді, вибачте, який сенс буде мати додатковий модуль і карту?
angelolsp
19-07-2013, 00:51
Так, я знаю км я вже сказав makkina має форму п, і хочете його зняти, ще хоче accodtata карту
Так, я знаю км я вже сказав makkina має форму п, і хочете його зняти, ще хоче accodtata карту
Кожен зі своєю половиною пу? його ми? що хочете, щоб я дав тільки рада*і тоді просто якщо не хоче, і ****** робити там? що хоче
Я, у мене незалежно від ситуації я раджу перевантажувати значення кількості? дизельного палива, а тиск саме тому, що? ви могли б мати проблеми з датчиком тиску в рампі сайт на насосі високого тиску, що guastandosi б ти вимкнути машину, змусивши їх піти в recovery, а змусити її лягти в три, як мінімум, і то після регулювання значення палива, відключення системи egr, і ilimina датчик sovraalimentazione, збільшуючи обмежувач або висмикуванням спинета, що знаходиться поруч з всмоктуючої чому? конус добре ви знаєте, тиск турбо, ви повинні також керувати нею, щоб розпоряджатися всім, що дизель, що ви, між карту і додатковий модуль з ризиком отримати собі зняти машину в прискорення важких при завантаженні втрачає навіть чутливість? педалі costringendoti в decellerare саме, чому? не управляє тиском наддуву, окрім палива.
angelolsp
19-07-2013, 02:21
Ви мапу не хочу, щоб підняти занадто багато значення rail прямо! c і модуль насправді я, грунтуючись на карті педаль, і я повинен спробувати...
Ви мапу не хочу, щоб підняти занадто багато значення rail прямо! c і модуль насправді я, грунтуючись на карті педаль, і я повинен спробувати...
Рада працює добре на управління turbo тиску й обмежувачі, а для дизельного палива, тихіше adagio і зробити різні тести
angelolsp
19-07-2013, 18:38
Управління турбо, не електронний
Управління турбо, не електронний
Але як немає на моїй точці jtd управління турбо був електроніка
angelolsp
19-07-2013, 20:22
у ihi не кріпиться?
у ihi не кріпиться?
Турбіна оригінал і типу фіксована, але це не означає, що ви не можете? впоратися з тиском turbo в електронному вигляді, враховуючи, що в карту тиск турбо існує разом з обмежувачами
blackwolf76
20-07-2013, 00:43
точка 85cv має турбіни не змінна,? а тиск ? керований в електронному вигляді через сенсорами.
точка 85cv має турбіни не змінна,? а тиск ? керований в електронному вигляді через сенсорами.
Тільки те, що кажу я і що я хочу дати йому зрозуміти,
angelolsp
20-07-2013, 02:34
Турбіна оригінал і типу фіксована, але це не означає, що ви не можете? впоратися з тиском turbo в електронному вигляді, враховуючи, що в карту тиск турбо існує разом з обмежувачами
якщо x це анке на 1.3 75 л. с. ми sn nn служать кв. км, я не знав, що ви могли б керувати карті тепер sistemero також mturbo
якщо x це анке на 1.3 75 л. с. ми sn nn служать кв. км, я не знав, що ви могли б керувати карті тепер sistemero також mturbo
Так, але 8 1.3 75 к. с є ще інша система, навіть, чому? не має нічого спільного з edc15, таким чином, важливо, що тепер ви знаєте, що з допомогою картки ви можете регулювати тиск з турбонаддувом і обмежувачі на форумі існуємо, щоб допомогти один одному, фінч? ми можемо, принаймні, кажу за себе ;-)
angelolsp
20-07-2013, 12:01
звичайно, і в цьому дусі...те, ke хотів сказати вам, знаючи, ke 1.3 наприклад і фіксованого, і я не можу підняти його, я був переконаний, зробили ke анке точки jtd це так..все одно дякую :)
1,9 80Cv у мене зроблено чимало, і всі літають, а ми говоримо про машину в середньому 180,000 Км нічого модуля служить для того, щоб зробити дим
dantesfx
02-09-2013, 18:13
1,9 80Cv у мене зроблено чимало, і всі літають, а ми говоримо про машину в середньому 180,000 Км нічого модуля служить для того, щоб зробити дим
Gi?, набагато краще, зіставлення, присвячений без додаткових "sfumazzate".
Багато хто думає, що чим більше ви курите ще йде сильний
ecutuned
27-12-2013, 03:40
Привіт angelolsp
0733e8 нехай орі
075c16, як і вище
07664e, як і вище
обмежувачі крутного моменту для одного руху встановлюються в 100mm3 і якщо ви не хочете підніматися за величиною? дизель запитом, ви можете залишити їх, де вони.
Привіт ghizmo задоволенням могли б ви сказати мені, якщо ці адреси збігаються з обмежувачами iq?
angelolsp
27-12-2013, 16:19
я хотів повторити питання, на який відповів zaga ке і був забанений, і я не довіряю... на точки може здійснюватися в електронному вигляді тиску, навіть якщо турбіна і фіксації?
angelus.d87
27-12-2013, 17:58
Ви коли-небудь пробували взяти карту turbo підняти, а потім в діагностиці перевірити ?
angelolsp
27-12-2013, 18:03
Ні, мені не було ще так зробити точку
angelus.d87
27-12-2013, 20:25
А їх nn працює електронного управління
angelolsp
28-12-2013, 02:41
Насправді вже вірив ke він сказав що-то в vanvera zaga1
Але, що порода питання ? Типу у мене годинник з пружиною, але якщо я ставлю стек?