Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту пункту 1.9 jtd
angelolsp
13-07-2013, 19:20
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы нейкай інфармацыі на гэтую карту трохі ў нерашучасці, на час машына павінна таксама ўсталяваць дадатковы модуль quiondi я хацеў бы ведаць, нават калі крокам карту могуць прычыніць шкоду... я нават не вызначыліся на 2 карты arricch. паскарэння, а затым я хацеў бы ведаць, калі есць?тры карты у 2d я бачыў :
0733e8?
075c16?
07664e?
07a482 абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху ?
Прывітанне angelolsp
0733e8 хай врі
075c16, як і вышэй
07664e, як і вышэй
абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху ўсталеўваюцца ў 100mm3 і калі вы не хочаце падымацца па велічыні? дызель запыце, вы можаце пакінуць іх, дзе яны.
angelolsp
14-07-2013, 11:11
Вы нават не падабаюцца формы, але мне яе нават col.modulo....як толькі вы спампаваць маглі б вы даць нам лімітава.?? Дзякуй millee
blackwolf76
14-07-2013, 12:18
Калі 85 л. паспрабуйце montargli фарсунак у 115... можа быць, ад qualceh металалому, то вы ўбачыце, як ездзіць:D
Форма не бачу нічога адэкватнага, калі ўсталяваны разам адлюстраванне.
angelolsp
14-07-2013, 12:52
Можа быць, пасля, калі турбіна зыходнага прапусціць ен таму праца поўная х цяпер толькі электронны карты ...кі табе здаецца
blackwolf76
14-07-2013, 21:59
Турбіна не прапусціць паверце...
На карту я не верхняй частцы поля... лепш, што аспекты, на думку каго-то іншага.
Я бачыў карту angelolsp і я думаю, гэта ўстаноўка, з якой вы атрымаеце мала.
angelolsp
15-07-2013, 01:19
Ок, аб часе есць або іх abbasso.un po..
Увага, я прапаную вам зняць дадатковы модуль і зрабіць прыгожую карту, улічваючы, што кропка jtd суадносіны магутнасці і вагі ведала пра іх зрабіць, параць, патрэбныя крылы ;-)
Калі 85 л. паспрабуйце montargli фарсунак у 115... можа быць, ад qualceh металалому, то вы ўбачыце, як ездзіць:D
Форма не бачу нічога адэкватнага, калі ўсталяваны разам адлюстраванне.
Не c'? трэба змяняць фарсункі, як, чаму? gi? з тых серыі, вы можаце? каб ісці страшна, як, чаму? счапленне на гэтай машыне не можа стаяць крокам занадта высокія...
Давайце замест таго, страціць дадатковы модуль, і я concentrerei на карту... ;)
Не c'? трэба змяняць фарсункі, як, чаму? gi? з тых серыі, вы можаце? каб ісці страшна, як, чаму? счапленне на гэтай машыне не можа стаяць крокам занадта высокія...
Давайце замест таго, страціць дадатковы модуль, і я concentrerei на карту... ;)
Што тады, прабачце, які сэнс будзе мець дадатковы модуль і карту?
angelolsp
19-07-2013, 00:51
Так, я ведаю км я ўжо сказаў makkina мае форму п і вы хочаце яго зняць, яшчэ хоча accodtata карту
Так, я ведаю км я ўжо сказаў makkina мае форму п і вы хочаце яго зняць, яшчэ хоча accodtata карту
Кожны са сваей паловай пу? яго мы? што хочаце, каб я даў толькі савет*і тады проста калі не хоча, і ****** рабіць там? што хоча
Я, у мяне незалежна ад сітуацыі я раю перагружаць значэння колькасці? дызельнага паліва і ціску прама, чаму? магчыма, праблемы з датчыкам ціску ў рампы сайт на помпа высокага ціску, які guastandosi б ты выключыць машыну, прымусіўшы іх пайсці ў recovery, а прымусіць яе легчы ў тры, як мінімум, і то пасля рэгулявання значэння паліва, адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і ilimina датчык sovraalimentazione, павялічваючы абмежавальнік або выдергиванием спинетта, які знаходзіцца недалека ад всасывающую трубу, чаму? cone добра вы ведаеце, ціск турбо, вы павінны таксама кіраваць ею, каб распараджацца ўсім, што дызель, што вам паміж карту і дадатковы модуль з рызыкай атрымаць сабе зняць машыну ў паскарэнне цяжкі пры загрузцы губляе нават адчувальнасць? педалі costringendoti у decellerare менавіта, чаму? не кіруе ціскам наддува, акрамя паліва.
angelolsp
19-07-2013, 02:21
Вы карту не хачу, каб падняць занадта шмат значэння rail прама! c і модуль на самай справе я, грунтуючыся на карце педаль, і я павінен паспрабаваць час...
Вы карту не хачу, каб падняць занадта шмат значэння rail прама! c і модуль на самай справе я, грунтуючыся на карце педаль, і я павінен паспрабаваць час...
Савет працуе добра на кіраванне turbo ціску і абмежавальнікі, а для дызельнага паліва, цішэй adagio і зрабіць розныя тэсты
angelolsp
19-07-2013, 18:38
Кіраванне турба, не электронны
Кіраванне турба, не электронны
Але як няма на маей кропцы jtd кіравання турба быў электроніка
angelolsp
19-07-2013, 20:22
у ihi не мацуецца?
у ihi не мацуецца?
Турбіна арыгінал і тыпу фіксаваная, але гэта не значыць, што вы не можаце? справіцца з ціскам turbo ў электронным выглядзе, улічваючы, што ў карту ціску турба існуе разам з абмежавальнікамі
blackwolf76
20-07-2013, 00:43
кропка 85cv мае турбіны не магчымы,? а ціск ? кіраваны ў электронным выглядзе праз сэнсарамі.
кропка 85cv мае турбіны не магчымы,? а ціск ? кіраваны ў электронным выглядзе праз сэнсарамі.
Толькі тое, што кажу я і што я хачу даць яму зразумець,
angelolsp
20-07-2013, 02:34
Турбіна арыгінал і тыпу фіксаваная, але гэта не значыць, што вы не можаце? справіцца з ціскам turbo ў электронным выглядзе, улічваючы, што ў карту ціску турба існуе разам з абмежавальнікамі
калі x гэта анке на 1.3 75 л. з. мы sn nn служаць кв. км, я не ведаў, вы маглі б кіраваць карце цяпер sistemero таксама mturbo
калі x гэта анке на 1.3 75 л. з. мы sn nn служаць кв. км, я не ведаў, вы маглі б кіраваць карце цяпер sistemero таксама mturbo
Так, але 8 1.3 75 л. з. есць яшчэ іншая сістэма, нават, чаму? не мае нічога агульнага з edc15, такім чынам, важна, што цяпер вы ведаеце, што з дапамогай карты вы можаце рэгуляваць ціск з турбонаддувом і абмежавальнікі на форуме існуем, каб дапамагчы адзін аднаму, фінч? мы можам, па меншай меры, кажу за сябе ;-)
angelolsp
20-07-2013, 12:01
вядома, і ў гэтым духу...тое, ke хацеў сказаць вам, ведаючы, ke 1.3 напрыклад і фіксаванай, і я не магу падняць яго, я быў перакананы, зрабілі ke анке пункту jtd гэта так..усе роўна дзякуй :)
1,9 80Cv у мяне зроблена нямала, і ўсе летаюць, а мы гаворым аб машыне ў сярэднім 180,000 Км нічога модуля служыць для таго, каб зрабіць дым
dantesfx
02-09-2013, 18:13
1,9 80Cv у мяне зроблена нямала, і ўсе летаюць, а мы гаворым аб машыне ў сярэднім 180,000 Км нічога модуля служыць для таго, каб зрабіць дым
Gi?, значна лепш, супастаўленне, прысвечаны без дадатковых "sfumazzate".
Многія думаюць, што чым больш вы паліце яшчэ ідзе моцны
ecutuned
27-12-2013, 03:40
Прывітанне angelolsp
0733e8 хай врі
075c16, як і вышэй
07664e, як і вышэй
абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху ўсталеўваюцца ў 100mm3 і калі вы не хочаце падымацца па велічыні? дызель запыце, вы можаце пакінуць іх, дзе яны.
Прывітанне ghizmo задавальненнем маглі б вы сказаць мне, калі гэтыя адрасы супадаюць з абмежавальнікамі iq?
angelolsp
27-12-2013, 16:19
я хацеў паўтарыць пытанне, на які адказаў zaga цы і быў забанен, і я не давяраю... на кропкі можа вырабляцца ў электронным выглядзе ціску, нават калі турбіна і фіксацыі?
angelus.d87
27-12-2013, 17:58
Вы калі-небудзь спрабавалі ўзяць карту turbo падняць, а затым у дыягностыцы праверыць ?
angelolsp
27-12-2013, 18:03
Не, мне не было яшчэ так зрабіць кропку
angelus.d87
27-12-2013, 20:25
А іх nn працуе электроннага кіравання
angelolsp
28-12-2013, 02:41
На самай справе ўжо верыў ke ен сказаў што-то ў vanvera zaga1
Але, што парода пытанне ? Тыпу ў мяне гадзіннік з спружынай, але калі я стаўлю стэк?