Прагляд Поўнай Версіі : Рэзкі файлаў ducati 5 РАНІЦЫ ад 320k ў 304k для чытання ECM......
Emanuele54
12-07-2013, 17:14
Прывітанне ўсім,
хто мне тлумачыць, як і што я магу выразаць файлы ducati для загрузкі на ECM????
Дзякуй
Вы пу? працаваць з просты плэер freeware hex тыпу HxD. Вы павінны выразаць першыя 4000 адрасоў.
Затым: атрымаць файл з 320кб, і ен захоўваў копію. Адкрыць файл і выбраць адрас 00003FF0 падняцца. Памер гэтай частцы і захавайце яе на новы дакумент. Файлы, якія вы "шкоды" захавайце cos? як ? і вы будзеце мець свой добры файл 304kb працаваць з map editor, якія працуюць з гэтымі фарматамі.
У якасці альтэрнатывы вы можаце выкарыстоўваць спецыяльныя функцыі ECM... але калі вы спытаеце, як зрабіць, каб гэты інструмент я s? што вы не ў кіраўніцтве і/або ў афіцыйнай версіі...
M999
Emanuele54
24-07-2013, 15:49
Дзякуй.......
тым не менш, я зрабіў так, калі я інструмент, аб якім вы кажаце...... таксама, чаму? ? першы раз, калі я сутыкаюся ў гэтыя файлы.
Emanuele54
24-07-2013, 16:02
..... але потым пасля рэдагавання збіраюся перапісаць файл з 304kb або заўседы з гэтым інструментам або sw, што ты паказаў мне сее адваротная працэдура, каб аднавіць файлы з 320kb яго перапісаць?????
Дзякуй
Залежыць ад таго, што вы хочаце перапісаць. Некаторыя HW выкарыстоўваюць файлы з 304, іншыя 320. Калі чытаць файл ад 320 трэба перапісаць ад 320, так? як файл з 304.
Аднак, пасля змены файла ад 304kb, проста апавяшчэнне частка, якую вы выразалі, каб аднавіць файлы, родам з 320kb. Відавочна, што пасля кожнага змены павінны быць перагледжаны кантрольная сума, што вы павінны зрабіць з SW здароўя ці ж HW, якія робяць гэта аўтаматычна ў момант напісання.
HxD не ? інструмент прыватнасці ? проста hex editor freeware вельмі гнуткім, што проста ляжыць googlando.
M999
Прывітанне
Я запампаваў HxD, вельмі прыемна!!
а, чыста ў інфармацыйных мэтах, з выкарыстаннем інструмента ECM неабходна ўсталяваць 004000.
Калі вы ўсталюеце 003FF0 сыходзіць файла з 305kb і не добра