Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica агульнай bosch M 1.5.5 0 261 204 948
вітаю ўсіх удзельнікаў.. я scodificare эбу раз'ем на знос альфа 156 1.8 ts год 99
код bosch: 0 261 204 948
сям'я эбу: bosch m 1.5.5
выпрабаванні, якія выконваюцца: 1? паспрабуйце праз паслядоўны інтэрфейс mpps я спрабаваў загрузіць файл прысутнічае тут, на форуме для scodifica за ўсе, падлучаны блок кіравання на аўтамабіль і харчаванне на пін 10 і праверыў, што напружанне вышэй 13в спрабуеце загрузіць файл пра памылку, верагодна, таму, што? блок кіравання быў адноўлены ў знос не счытваецца код ключа не дазваляе пісаць.
2? доказ: мне ўдалося запісаць файл scodifica для паслядоўнага ўводу ? ужо ў школе ў boot mode з fgtech але без выніку.
мне цікава, калі існуе файл для загрузкі boot mode для scodifica поўнае ці іншыя рашэнні.
legendaryslave
12-07-2013, 14:16
Вы напісалі, што файл, які генеруе carsoft запісы з певень і andataa добры канец
певень азначае запісы на 100%
legendaryslave
12-07-2013, 15:14
паспрабуйце гэта, калі вы ведаеце, што, натуральна, здымае скрынку code
перш за ўсе, вялікі дзякуй, сапраўды добры.. пытанне, каб загрузіць гэты файл трэба загрузіць яго да школы, паставіўшы ў boot mode ? пісаць з fgtech або іншы паслядоўны правільна?
legendaryslave
12-07-2013, 17:06
Вы ў паслядоўны лічыльнік з fgtec2 ў bootmode
пасля гэтага загружаецца з galletto 1260 у boot mode і аўтамабіль спакойна, але як у дыягностыцы, якія робяць чытанне дадзеных з певень мне код bosch, што, аказваецца, есць GTV 2.0 TS, а аўтамабіль у пытанне і 156 1.8 ts 1999 года
пытанне, а гэты файл ? быў створаны з carsoft? калі вы дасце мне савет я мог бы апрацаваць зыходны файл на 156 1.8 ts
яшчэ раз дзякуй за клопат
alexracing
16-11-2013, 12:23
прывітанне special я спрабаваў чытаць у школе есць bosch 1.5.5, але без выніку ,я выкарыстоўваю певень v50,пеўнік,mpps,я мог бы паслаць pin out, якія вы выкарыстоўвалі, а таксама дзеянні, загадзя дзякуй.
прывітанне special я спрабаваў чытаць у школе есць bosch 1.5.5, але без выніку ,я выкарыстоўваю певень v50,пеўнік,mpps,я мог бы паслаць pin out, якія вы выкарыстоўвалі, а таксама дзеянні, загадзя дзякуй.
добры дзень, не можаце чытаць, толькі пісаць
alexracing
16-11-2013, 14:11
так, я памыліўся, я хацеў сказаць, гэта запісаць
я ўжо файл, але я не магу пісаць
6119
гэта ? распиновка і кропку паставіць у boot mode эбу
alexracing
16-11-2013, 14:52
pultroppo я не мае рацыю для загрузкі файла, але дзякуючы ў роўнай ступені для сумеснай працы,калі вам не цяжка, то можна нататнік калі ласка, дзякуй
прывітанне,есць толькі дзеянні x разам-першае, нам хоча kwp,то есць 2 файла пісаць, а пакуль напішыце, да кропкі, дакладней, здымаюць карт. аперацыя павінна вырабляцца на аўтамабілі, і centr. у boot...
ці можаце вы растлумачыць, крок за крокам?
я думаў, дастаткова caricargli ў школе ў boot файл і далей
alexracing
26-11-2013, 14:04
з дапамогай абсталявання падыходзіць, таму без праблем,я пасля некалькіх тэстаў, я купіў encode elettronicauto, і я рэкамендую яго для палягчае і шырокі асартымент блокаў кіравання, якая можа зрабіць
будуць таксама з cdc, робячы гэта спакойна, і, прымаючы клон, гэта вельмі мала, гэта было толькі, каб дапамагчы тым, хто не меў прыбораў паказвае.
alexracing
26-11-2013, 18:56
Інструмент танны, каб напісаць гэты блок кіравання і kv2000 для файла, які вы можаце даверыць carsoft