КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема температури a3 130

kidpollos
12-07-2013, 12:16
Привіт всім...
я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
термостат вже? змінилося.....

cinqueturbo
12-07-2013, 12:59
Привіт всім...
я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
термостат вже? змінилося.....

І термостат оригінал або конкуренції?
Чому? я з конкурентоспроможними не вирішую...
тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...

legendaryslave
12-07-2013, 14:20
Може бути навіть фотографія. Якісь проблеми, ви повинні бачити, якщо температура, і виявлено, правильної діагностики

kidpollos
12-07-2013, 17:58
термостат конкуренції:(

тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...

kidpollos
12-07-2013, 18:00

температура, про яку повідомлялося з інструменту ? точне, або, принаймні ? qeulla виявлено засіб діагностики

elettro72
12-07-2013, 20:34
може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки

blackwolf76
12-07-2013, 23:28
Коли у вас температура занадто низька перевірити діагноз, якщо температура відносна параметри двигуна відповідає тій, про яку повідомлялося на приладовій панелі. може бути ? він, що проблеми...

kidpollos
13-07-2013, 00:35
може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки

насправді я теж думав, але бачив, що з VAG не був позначений несправності, то я виключив....
що стосується прокладки головки, навпаки, не був би впевнений (або, по крайней мере, я сподіваюся, SGRAT SGRAT SGRAT)...двигун не повинен встановити ущільнювач з міді? я не помітив присутність води в маслі ( можна було б помічено одразу в пробку моторного масла) або масло в охолоджуючої рідини, ні білого диму при прискоренні....
Як тільки я можу я знаю, що порт в майстерні і даю подивитися-й? поглиблене....
може бути, ставлячи на тиск в системі, щоб побачити, якщо c'? деякі perditaq десь....

blackwolf76
13-07-2013, 01:29
Збитків, управляє дросельної заслінки пластик навколо двигуна...., враховуючи їх характер з часом псуються і починають виступати під фланці.

kidpollos
13-07-2013, 01:57
ок, спасибі за пораду..тільки я, і я оновлю!

cele
07-08-2013, 06:08
Діагностика і, як ви сказали, перевірте параметри температури, якщо ? термостат заблокований басейн, що дуже малоймовірно, що температура буде зростати в пробці до включення вентилятора, потім з p? дорога вільна, знизиться знову близько 70?

ртс
07-08-2013, 12:13
Тоді і зараз назад 35? але якщо за два км температура повинна піднятися або інакше з тестером з датчика температури перевірте градусів в лотку, але, ймовірно, sar? картина інструменти, інакше взимку опалення не буде працювати добре

klark82
07-08-2013, 15:38
Проблема вирішена?????

kidpollos
16-08-2013, 09:45
Вибачте за відсутність, проблема, не ? вирішено.....Зате, я помітив, надмірне споживання рідини охолодження, так багато, щоб проводити безперервні дозаправка в порядку 200/300 км....Я залишив машину в майстерні на тиждень, не були знайдені видимих витоків немає зразок...mecc каже, що дуже ймовірно, що c'? замінити прокладку головки блоку циліндрів, також, якщо, перевіряючи масло, здається, не проникало води і перевірка розширювального бака я не помітив наявність масла...двигун працює як годинник, ні падіння потужності,заводить завжди з першого разу,нічого білого диму, вихлопних газів і температури не більше 90?. Зараз я поставив на карту, оригінальний і з дуже тихі кроки, здається, що витрата охолоджуючої рідини буде більше? знижена..***** тим не менш, як буде? щоб зробити якийсь пі-регулятор? глибині, перш ніж зіткнутися з основних витрат, як заміна прокладки головки блоку циліндрів...
єдине, що я помітив ? що на передній частині блока циліндрів, де c'? корпус масляного фільтра і в тих частинах їх, я помітив, відкладення накипу, пов'язуючи це з тим, що кілька разів я зробив їй rabbocchi з авто кран я думаю, що якщо c'? втрати, звичайно ? у цій області....

До речі, в мережі я знайшов кілька дискусій, які imputavano проблема в несправності теплообмінника вода/масло, що знаходиться porprio в районі, де я виявив присутність речовини-вапняку...

dariuccio
16-08-2013, 10:52
якщо ? прокладка головки температура, звичайно, не тримає до 60 градусів, крім того, слід зазначити проблеми,
стартера, коли машина простоює стільки часу

kidpollos
16-08-2013, 11:18
І тоді я не знаю, що і думати, перш ніж залишити її в майстерні ? нерухомо в 4 дня, і вранці на першій половині кола ключ ? пуско -...

dariuccio
16-08-2013, 12:50
і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?

ртс
16-08-2013, 15:32
спробуйте зробити кілька речей:
1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
8...удачі!!!

сиско
16-08-2013, 16:37
здравствуйте, я не маю на увазі, як ? зробив розширювальний бак а3, але я кажу, мій досвід щодо споживання рідини охолодження, у мене toyota picnic 2200 куб. см дизельний і 3 роки тому не перестати пі? додати охолоджуючу рідину до ****llo правильний повідомляється з розширювальним баком, що машина вчасно на наступний день він був знову в мінімум ****llo, ви не вважали втрат і не розігрілися абсолютно pi? нормальний, в якийсь момент мені набридло додавати рідину, і я не поставив більше? ні краплі, морального трьох років, що ****llo ? ще там, в моєму випадку я думав, що проблема кришку розширювального бака, що це ? starata весна де ? приходить, щоб підштовхнути ущільнення, це, звичайно, не пояснює вашої проблеми, що стосується температури, але може пояснити, споживання рідини, якщо ви не можете знайти витік, привіт

ртс
16-08-2013, 17:24
Іноді, якщо ви будете заповнювати іп? було з тиском, то в пі? завантажити, з кришкою, для? тут є сліди підтікання рідини і, перш ніж думати на голівці блоку циліндрів потрібно зробити випробувань, останнє, що видалити теплообмінник з'єднуючи труби і riverificare...біда, може бути, навіть їх

cele
16-08-2013, 17:30
Привіт, щоб побачити, якщо це залежить від голови, зробіть наступне на холодному двигуні відкрити бачок рідини покладіть в рух, і тримайте його повернений рукою протягом приблизно 10 секунд, прибравши руку, і подивитися, якщо gi? c'? багато тиску, ці двигуни часто розколюють голову, не ? а brucciata ущільнення, чому? якщо ж були проблеми, що вам доведеться зіткнутися з вас їх вже? у списку( температура volerebbe відразу ж за 90? і не знизиться, навіть не роблячи шлях для того, щоб зловити повітря )

dariuccio
16-08-2013, 21:51
але я прокладки виключаю апріорі.
я думаю, я теж до приладової панелі

blackwolf76
16-08-2013, 21:57
Також може бути насос води, яка втрачає... Встановлений в дистрибутив.

cele
16-08-2013, 22:39
Також може бути насос води, яка втрачає... Встановлений в дистрибутив.
Тепер буду думати за мене ? довелося часто спостерігатися погана циркуляція рідини внаслідок робоче колесо насоса, що йде порожній в стовп

але я прокладки виключаю апріорі.
я думаю, я теж до приладової панелі
Нічого pi? легко перевірити, просто термометр з зондом всередині лотка!

kidpollos
17-08-2013, 00:17
і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?
Відмінно працює в 4...***** і я писав, двигун працює як швейцарський годинник....

спробуйте зробити кілька речей:
1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
8...удачі!!!

ок, тільки в мене момент seguir? поради крок за кроком, і вам з цим упоратися? знати....

Для решти penser? (після випробування після ваших порад) розглянути добре, теплообмінник вода/масло....при необхідності, з'єднуючи труби між собою і, минаючи теплообмінник....
Я girerebbero достатньо, знаючи, що витрачати багато грошей, щоб замінити прокладку і можливо шліфувати голову, знаючи, що за споживання води ? інший....
добре, що в 11 років у майстерні є ? вхід мало, і нічого, але не ? що тепер ми повинні ввести один раз, і відновити всі :-D

cinqueturbo
17-08-2013, 09:44
4955

І практично неможливо, що немає витоку? вода зникає...

elettro72
17-08-2013, 12:02
щоб перевірити, якщо c? кілька втрат метод краще ? зняти моторного відділення і запустити з авто зупиняється,якщо втрачає, безумовно, помітите! в іншому випадку, якщо всі разів, що отримати автомобіль, ви повинні робити rabbocchi перейти, що спокійно ? туди прокладку.....у мене є гольф і робив те ж саме

cinqueturbo
17-08-2013, 13:22
4955

І практично неможливо, що немає витоку? вода зникає...

Я використовую комплект ZECA, щоб знайти витік,
і я гарантую, що покласти тиск холодної води, виходять на 100% навіть більше? маленькі..
потім, а s? прокладку головок або пошкоджена, ви відразу ж помітите проблему, поставивши тиск холодної води..

cele
17-08-2013, 14:27
Я використовую комплект ZECA, щоб знайти витік,
і я гарантую, що покласти тиск холодної води, виходять на 100% навіть більше? маленькі..
потім, а s? прокладку головок або пошкоджена, ви відразу ж помітите проблему, поставивши тиск холодної води..
Дуже добре! ? якщо мова йде голова тріснула то виникає тільки розпалюються

cinqueturbo
17-08-2013, 17:46
Дуже добре! ? якщо мова йде голова тріснула то виникає тільки розпалюються

Тут я даю вам право...

s? один зазначає, кришка лотка широкі ce написано тиск, що вказує на відкриття клапана,
тепер s? ми контролюємо цей підйом тиску при працюючому двигуні, а потім даємо пару scasate і раптом піднімається тиск?
Головки блоку циліндрів пошкоджена, або смажений!!

kidpollos
19-08-2013, 21:31
Я пішов вашою порадою і зробив кілька тестів, але стикаються без втрат....Використовуючи автомобіль, не перевищуючи 2000 оборотів витрата рідини ? майже нульовою, якщо? я роблю ковток, і ось, що рідина зникає.....Я думаю, що пора міняти прокладку головки блоку,сподіваючись, що дають, так тільки те, що не було травм в голівці блоку.....

elettro72
19-08-2013, 21:39
як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є

kidpollos
19-08-2013, 21:51
Вам треба? нести в майстерню, безумовно, дар? дочірня компанія водяний насос і будете бачити? якщо ? у разі передбачати поширення, оскільки в даний час ? всі розібрали.....

elettro72
19-08-2013, 22:00
be розподіл має бути зроблено кожні 100 000? якщо pi? або менше, ти вже поруч, напевно, тобі слід робити це, і ви повинні також змінити і насос води, хоча, безумовно, тобі consiglier? хто вам робить роботу........

kidpollos
19-08-2013, 22:01
Я зробив 90k і 180к...я зараз в 250 тис., але я знаю, що для поширення, то відсилаю......

elettro72
19-08-2013, 22:08
вам варто повторити! якщо вам потрібно, щоб хтось прямо зараз, що треба зняти ремінь і підшипник тобі багаття? 120-150 у pi?,якщо будеш після, навіть подвійний, якщо не більше?..*****unque дивіться самі, я дав тобі тільки одну пораду, привіт

kidpollos
19-08-2013, 22:12
І тоді я знаю, що в "котел" поставив також, що.....

dariuccio
19-08-2013, 22:25
але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка

пристрасть двигунів
19-08-2013, 22:36
Привіт, ми не забуваємо, що двигун на холостому ходу немає турбонаддува, що часто, коли ? в залежності можуть зробити, волочильні дошки з циліндра трохи тиск в контурі води, навіть проблеми ці автомобілі, які страждають від microlesioni на головці блока і у вас споживання води і не перебуваєте зовнішні витоку

ртс
20-08-2013, 00:04
Але більше 2000 про збільшення температури на приладовій панелі???
І' gi? траплялося, що іноді крильчатка насоса і тяги і оборотів холостого ходу або, точніше, потяг до низьких pi? зусилля не про і так у вас є вода або рідина, яка не обертається примусово в радіатор....перед smotare голову, намагається з насосом для води.

cele
20-08-2013, 06:29
як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є
На те, що двигун пропустити diy слово механік!

kidpollos
20-08-2013, 17:22
але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка

Насос ? була перевірена і не представив проблеми..... Я перевірив, коли рідина потрапляє в tmperatura (90 на термометр приладовій панелі), вода, яка повертається з двигуна в бак тому "тип бульбашки".....

Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....

cele
20-08-2013, 20:47
Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....
Дуже добре! ось з дуже суворі правила, яких необхідно дотримуватися при виконанні робіт певного типу, якщо він робить бульбашки повітря ущільнення ? туди, механік, якому потрібно зробити? робити все-одно гідравлічні випробування на голову один раз демонтовано, а також перевірити, вивчивши ущільнення в якому циліндрі був втечу стиснення

dariuccio
20-08-2013, 22:32
я згоден з ртс

cele
21-08-2013, 06:46
я згоден з ртс
У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води

kidpollos
21-08-2013, 11:09
У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води

Голову туди або прокладка?
я не зрозумів, мова заміни ременя в два рази....
Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
чи я помиляюся?

ртс
21-08-2013, 11:37
Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
чи я помиляюся?

Справді, було б краще зробити випробування на герметичність головки, якщо ваш механік не потрапляє в результати відкритою головою...але не підкреслюючи ваш механік, намагаючись навчити його з нашими порадами...не ? милий sar? професійний і ви терр? до теперішнього часу.

cele
21-08-2013, 12:01
чи я помиляюся?
Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura

kidpollos
21-08-2013, 15:29
ні, ні, спокійно.....не типу, який йде, щоб підкреслити людей, поки працює......особливо, якщо що ? професіонал, а я любитель diy.....

Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura
ок, зрозумів!