Перегляд Повної Версії : Проблема температури a3 130
kidpollos
12-07-2013, 12:16
Привіт всім...
я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
термостат вже? змінилося.....
cinqueturbo
12-07-2013, 12:59
Привіт всім...
я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
термостат вже? змінилося.....
І термостат оригінал або конкуренції?
Чому? я з конкурентоспроможними не вирішую...
тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...
legendaryslave
12-07-2013, 14:20
Може бути навіть фотографія. Якісь проблеми, ви повинні бачити, якщо температура, і виявлено, правильної діагностики
kidpollos
12-07-2013, 17:58
термостат конкуренції:(
тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...
kidpollos
12-07-2013, 18:00
температура, про яку повідомлялося з інструменту ? точне, або, принаймні ? qeulla виявлено засіб діагностики
elettro72
12-07-2013, 20:34
може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки
blackwolf76
12-07-2013, 23:28
Коли у вас температура занадто низька перевірити діагноз, якщо температура відносна параметри двигуна відповідає тій, про яку повідомлялося на приладовій панелі. може бути ? він, що проблеми...
kidpollos
13-07-2013, 00:35
може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки
насправді я теж думав, але бачив, що з VAG не був позначений несправності, то я виключив....
що стосується прокладки головки, навпаки, не був би впевнений (або, по крайней мере, я сподіваюся, SGRAT SGRAT SGRAT)...двигун не повинен встановити ущільнювач з міді? я не помітив присутність води в маслі ( можна було б помічено одразу в пробку моторного масла) або масло в охолоджуючої рідини, ні білого диму при прискоренні....
Як тільки я можу я знаю, що порт в майстерні і даю подивитися-й? поглиблене....
може бути, ставлячи на тиск в системі, щоб побачити, якщо c'? деякі perditaq десь....
blackwolf76
13-07-2013, 01:29
Збитків, управляє дросельної заслінки пластик навколо двигуна...., враховуючи їх характер з часом псуються і починають виступати під фланці.
kidpollos
13-07-2013, 01:57
ок, спасибі за пораду..тільки я, і я оновлю!
Діагностика і, як ви сказали, перевірте параметри температури, якщо ? термостат заблокований басейн, що дуже малоймовірно, що температура буде зростати в пробці до включення вентилятора, потім з p? дорога вільна, знизиться знову близько 70?
Тоді і зараз назад 35? але якщо за два км температура повинна піднятися або інакше з тестером з датчика температури перевірте градусів в лотку, але, ймовірно, sar? картина інструменти, інакше взимку опалення не буде працювати добре
kidpollos
16-08-2013, 09:45
Вибачте за відсутність, проблема, не ? вирішено.....Зате, я помітив, надмірне споживання рідини охолодження, так багато, щоб проводити безперервні дозаправка в порядку 200/300 км....Я залишив машину в майстерні на тиждень, не були знайдені видимих витоків немає зразок...mecc каже, що дуже ймовірно, що c'? замінити прокладку головки блоку циліндрів, також, якщо, перевіряючи масло, здається, не проникало води і перевірка розширювального бака я не помітив наявність масла...двигун працює як годинник, ні падіння потужності,заводить завжди з першого разу,нічого білого диму, вихлопних газів і температури не більше 90?. Зараз я поставив на карту, оригінальний і з дуже тихі кроки, здається, що витрата охолоджуючої рідини буде більше? знижена..***** тим не менш, як буде? щоб зробити якийсь пі-регулятор? глибині, перш ніж зіткнутися з основних витрат, як заміна прокладки головки блоку циліндрів...
єдине, що я помітив ? що на передній частині блока циліндрів, де c'? корпус масляного фільтра і в тих частинах їх, я помітив, відкладення накипу, пов'язуючи це з тим, що кілька разів я зробив їй rabbocchi з авто кран я думаю, що якщо c'? втрати, звичайно ? у цій області....
До речі, в мережі я знайшов кілька дискусій, які imputavano проблема в несправності теплообмінника вода/масло, що знаходиться porprio в районі, де я виявив присутність речовини-вапняку...
dariuccio
16-08-2013, 10:52
якщо ? прокладка головки температура, звичайно, не тримає до 60 градусів, крім того, слід зазначити проблеми,
стартера, коли машина простоює стільки часу
kidpollos
16-08-2013, 11:18
І тоді я не знаю, що і думати, перш ніж залишити її в майстерні ? нерухомо в 4 дня, і вранці на першій половині кола ключ ? пуско -...
dariuccio
16-08-2013, 12:50
і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?
спробуйте зробити кілька речей:
1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
8...удачі!!!
здравствуйте, я не маю на увазі, як ? зробив розширювальний бак а3, але я кажу, мій досвід щодо споживання рідини охолодження, у мене toyota picnic 2200 куб. см дизельний і 3 роки тому не перестати пі? додати охолоджуючу рідину до ****llo правильний повідомляється з розширювальним баком, що машина вчасно на наступний день він був знову в мінімум ****llo, ви не вважали втрат і не розігрілися абсолютно pi? нормальний, в якийсь момент мені набридло додавати рідину, і я не поставив більше? ні краплі, морального трьох років, що ****llo ? ще там, в моєму випадку я думав, що проблема кришку розширювального бака, що це ? starata весна де ? приходить, щоб підштовхнути ущільнення, це, звичайно, не пояснює вашої проблеми, що стосується температури, але може пояснити, споживання рідини, якщо ви не можете знайти витік, привіт
Іноді, якщо ви будете заповнювати іп? було з тиском, то в пі? завантажити, з кришкою, для? тут є сліди підтікання рідини і, перш ніж думати на голівці блоку циліндрів потрібно зробити випробувань, останнє, що видалити теплообмінник з'єднуючи труби і riverificare...біда, може бути, навіть їх
Привіт, щоб побачити, якщо це залежить від голови, зробіть наступне на холодному двигуні відкрити бачок рідини покладіть в рух, і тримайте його повернений рукою протягом приблизно 10 секунд, прибравши руку, і подивитися, якщо gi? c'? багато тиску, ці двигуни часто розколюють голову, не ? а brucciata ущільнення, чому? якщо ж були проблеми, що вам доведеться зіткнутися з вас їх вже? у списку( температура volerebbe відразу ж за 90? і не знизиться, навіть не роблячи шлях для того, щоб зловити повітря )
dariuccio
16-08-2013, 21:51
але я прокладки виключаю апріорі.
я думаю, я теж до приладової панелі
blackwolf76
16-08-2013, 21:57
Також може бути насос води, яка втрачає... Встановлений в дистрибутив.
Також може бути насос води, яка втрачає... Встановлений в дистрибутив.
Тепер буду думати за мене ? довелося часто спостерігатися погана циркуляція рідини внаслідок робоче колесо насоса, що йде порожній в стовп
але я прокладки виключаю апріорі.
я думаю, я теж до приладової панелі
Нічого pi? легко перевірити, просто термометр з зондом всередині лотка!
kidpollos
17-08-2013, 00:17
і крутилася відмінно, 4-або був трохи кульгає?
Відмінно працює в 4...***** і я писав, двигун працює як швейцарський годинник....
спробуйте зробити кілька речей:
1riempi розширювальний бак холодної макс(met? лотка)
2с відкритою кришкою покладіть її в рух, і залишає свою чергу для 15" хв, басейн з підігрівом на гарячих
3rabbocca, якщо він падає у воду і закрити кришку
4Fatti їздити і доводить температуру до 90?
5verifica запуском вентилятора в 90-х і не відкривати кришку
6controlla, де c? знак розливу антифризу(інкрустація, як правило, рожевий), якщо c'? мокрий
7...якщо у вас є оборона під повинен втратити літрів, перш ніж зрозумієте, якщо втратите трохи води, яка падає на оборонній disperdi а відразу і не знайдете нічого.
8...удачі!!!
ок, тільки в мене момент seguir? поради крок за кроком, і вам з цим упоратися? знати....
Для решти penser? (після випробування після ваших порад) розглянути добре, теплообмінник вода/масло....при необхідності, з'єднуючи труби між собою і, минаючи теплообмінник....
Я girerebbero достатньо, знаючи, що витрачати багато грошей, щоб замінити прокладку і можливо шліфувати голову, знаючи, що за споживання води ? інший....
добре, що в 11 років у майстерні є ? вхід мало, і нічого, але не ? що тепер ми повинні ввести один раз, і відновити всі :-D
cinqueturbo
17-08-2013, 09:44
4955
І практично неможливо, що немає витоку? вода зникає...
elettro72
17-08-2013, 12:02
щоб перевірити, якщо c? кілька втрат метод краще ? зняти моторного відділення і запустити з авто зупиняється,якщо втрачає, безумовно, помітите! в іншому випадку, якщо всі разів, що отримати автомобіль, ви повинні робити rabbocchi перейти, що спокійно ? туди прокладку.....у мене є гольф і робив те ж саме
cinqueturbo
17-08-2013, 13:22
4955
І практично неможливо, що немає витоку? вода зникає...
Я використовую комплект ZECA, щоб знайти витік,
і я гарантую, що покласти тиск холодної води, виходять на 100% навіть більше? маленькі..
потім, а s? прокладку головок або пошкоджена, ви відразу ж помітите проблему, поставивши тиск холодної води..
Я використовую комплект ZECA, щоб знайти витік,
і я гарантую, що покласти тиск холодної води, виходять на 100% навіть більше? маленькі..
потім, а s? прокладку головок або пошкоджена, ви відразу ж помітите проблему, поставивши тиск холодної води..
Дуже добре! ? якщо мова йде голова тріснула то виникає тільки розпалюються
cinqueturbo
17-08-2013, 17:46
Дуже добре! ? якщо мова йде голова тріснула то виникає тільки розпалюються
Тут я даю вам право...
s? один зазначає, кришка лотка широкі ce написано тиск, що вказує на відкриття клапана,
тепер s? ми контролюємо цей підйом тиску при працюючому двигуні, а потім даємо пару scasate і раптом піднімається тиск?
Головки блоку циліндрів пошкоджена, або смажений!!
kidpollos
19-08-2013, 21:31
Я пішов вашою порадою і зробив кілька тестів, але стикаються без втрат....Використовуючи автомобіль, не перевищуючи 2000 оборотів витрата рідини ? майже нульовою, якщо? я роблю ковток, і ось, що рідина зникає.....Я думаю, що пора міняти прокладку головки блоку,сподіваючись, що дають, так тільки те, що не було травм в голівці блоку.....
elettro72
19-08-2013, 21:39
як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є
kidpollos
19-08-2013, 21:51
Вам треба? нести в майстерню, безумовно, дар? дочірня компанія водяний насос і будете бачити? якщо ? у разі передбачати поширення, оскільки в даний час ? всі розібрали.....
elettro72
19-08-2013, 22:00
be розподіл має бути зроблено кожні 100 000? якщо pi? або менше, ти вже поруч, напевно, тобі слід робити це, і ви повинні також змінити і насос води, хоча, безумовно, тобі consiglier? хто вам робить роботу........
kidpollos
19-08-2013, 22:01
Я зробив 90k і 180к...я зараз в 250 тис., але я знаю, що для поширення, то відсилаю......
elettro72
19-08-2013, 22:08
вам варто повторити! якщо вам потрібно, щоб хтось прямо зараз, що треба зняти ремінь і підшипник тобі багаття? 120-150 у pi?,якщо будеш після, навіть подвійний, якщо не більше?..*****unque дивіться самі, я дав тобі тільки одну пораду, привіт
kidpollos
19-08-2013, 22:12
І тоді я знаю, що в "котел" поставив також, що.....
dariuccio
19-08-2013, 22:25
але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка
пристрасть двигунів
19-08-2013, 22:36
Привіт, ми не забуваємо, що двигун на холостому ходу немає турбонаддува, що часто, коли ? в залежності можуть зробити, волочильні дошки з циліндра трохи тиск в контурі води, навіть проблеми ці автомобілі, які страждають від microlesioni на головці блока і у вас споживання води і не перебуваєте зовнішні витоку
Але більше 2000 про збільшення температури на приладовій панелі???
І' gi? траплялося, що іноді крильчатка насоса і тяги і оборотів холостого ходу або, точніше, потяг до низьких pi? зусилля не про і так у вас є вода або рідина, яка не обертається примусово в радіатор....перед smotare голову, намагається з насосом для води.
як я вже повторював, якщо у вас утрати ? пішла guarnizzione,з того, що зайдіть комфортно, не відчуваєш ,але якщо робити сходження або від тиради потрібно долити,ви побачите, що ? тільки guarnizzione,якщо ви себе з 150-200 євро ви спокійно,я raccomndo в spianarla завжди,і також перевіряє, водяний насос, незважаючи на те, що ти є
На те, що двигун пропустити diy слово механік!
kidpollos
20-08-2013, 17:22
але в раз ? власний насос, що втратите і не помітите нічого, якщо машина вранці працює як годинник
тільки що приводиться в рух, перш ніж підняти голову, я accerterei насоса.
крім того, ви можете зробити ще один доказ: нехай машина горить, як мінімум, з лотком повний і без шапки,
перевіряє, коли температура досягає 90 градусів вода робить бульбашки; то ? знак того, що прокладка ? туди, але
якщо бульбашки не робить ? важко, що або прокладка
Насос ? була перевірена і не представив проблеми..... Я перевірив, коли рідина потрапляє в tmperatura (90 на термометр приладовій панелі), вода, яка повертається з двигуна в бак тому "тип бульбашки".....
Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....
Ви... справді ? краще нехай це роблять механік....? те, що я ніколи не робив, і навіть я мрію, щоб, ок diy для деяких aggiustatina тут і там, але коли справа доходить до відкриття мотор ? дивлячись на нас, поклав руку того, хто пі? компетентним.....
Дуже добре! ось з дуже суворі правила, яких необхідно дотримуватися при виконанні робіт певного типу, якщо він робить бульбашки повітря ущільнення ? туди, механік, якому потрібно зробити? робити все-одно гідравлічні випробування на голову один раз демонтовано, а також перевірити, вивчивши ущільнення в якому циліндрі був втечу стиснення
dariuccio
20-08-2013, 22:32
я згоден з ртс
я згоден з ртс
У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води
kidpollos
21-08-2013, 11:09
У попередніх постах я говорила, я перевірити насос, але якщо він говорить, що бачити бульбашки повітря, які потрапляють в лоток не з'? нічого, що голова в одну сторону, в цей момент буде робити роботу розподілу надміру і, до речі, ремінь розподілу повинні замінити два рази, чому? після подачі напруги не пу? зняти, а потім повторно встановити ? зобов'язаним її варто передчасне руйнування, і цей момент прощання клапанів, якщо все добре! invecce механік, який візьме в руки роботу, а також змінити розподіл комплект при розбиранні голови зробити? також управління насосом води
Голову туди або прокладка?
я не зрозумів, мова заміни ременя в два рази....
Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
чи я помиляюся?
Я думаю, що після відкриття двигуна, ми пішли в retifica голову і виникає, якщо є інші втрати, то simonta все нове ущільнення, при необхідності, замінивши водяний насос і ремінь і organio розподіл...
чи я помиляюся?
Справді, було б краще зробити випробування на герметичність головки, якщо ваш механік не потрапляє в результати відкритою головою...але не підкреслюючи ваш механік, намагаючись навчити його з нашими порадами...не ? милий sar? професійний і ви терр? до теперішнього часу.
чи я помиляюся?
Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura
kidpollos
21-08-2013, 15:29
ні, ні, спокійно.....не типу, який йде, щоб підкреслити людей, поки працює......особливо, якщо що ? професіонал, а я любитель diy.....
Йдемо тихо, щоб ремінь замінений два рази, я мав на увазі користувача, який вам порадив спробувати перевірити водяний насос, перш ніж підняти голову,для голови в retifica, принаймні, цюй? у нас, якщо не запитайте прямо що хочете зробити гідравлічні випробування, щоб перевірити тріщини, роблять вас тільки spianattura
ок, зрозумів!