Прагляд Поўнай Версіі : Праблема тэмпературы 130 a3
kidpollos
12-07-2013, 12:16
Прывітанне ўсім...
я падпісаўся нядаўна, і я прасейвання праз усе розныя абмеркавання ў гэтым форуме....
Хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас можа? дайце мне рашэнне праблемы, што я "мае на" ад p?....
Audi a3 год 2002,130 рэзюмэ, карта змененая,у цяперашні час 250.000km (карту я загружана прыкладна 100000km)....
Праблема тычыцца тэмпературы вады....Аўтамабіль ? выкарыстоўваецца для працы, яны камутуюцца, калі я еду, нават у гэтыя дні цяпло, тэмпература не schioda ад максімальны (60?) праязджаю км на хуткасць? пастаянна, без сыноў, але нічога не.....Калі я выключаю і rieaccendo рухавіка тэмпература стабілізуецца адразу на 90? і ад іх у, то ўсе нармальна, за выключэннем некалькіх раз, калі я ўключаю клімат і пу? здарыцца, што тэмпература фантастычных.....
Я vatto дыягностыка з VAGcom, але я не знайшоў праблем...
сапраўды, усе, што я павінен зрабіць некаторыя даліць вады (каля 4000/5000 км)
тэрмастат ўжо? змянілася.....
cinqueturbo
12-07-2013, 12:59
Прывітанне ўсім...
я падпісаўся нядаўна, і я прасейвання праз усе розныя абмеркавання ў гэтым форуме....
Хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас можа? дайце мне рашэнне праблемы, што я "мае на" ад p?....
Audi a3 год 2002,130 рэзюмэ, карта змененая,у цяперашні час 250.000km (карту я загружана прыкладна 100000km)....
Праблема тычыцца тэмпературы вады....Аўтамабіль ? выкарыстоўваецца для працы, яны камутуюцца, калі я еду, нават у гэтыя дні цяпло, тэмпература не schioda ад максімальны (60?) праязджаю км на хуткасць? пастаянна, без сыноў, але нічога не.....Калі я выключаю і rieaccendo рухавіка тэмпература стабілізуецца адразу на 90? і ад іх у, то ўсе нармальна, за выключэннем некалькіх раз, калі я ўключаю клімат і пу? здарыцца, што тэмпература фантастычных.....
Я vatto дыягностыка з VAGcom, але я не знайшоў праблем...
сапраўды, усе, што я павінен зрабіць некаторыя даліць вады (каля 4000/5000 км)
тэрмастат ўжо? змянілася.....
І тэрмастат арыгінал або канкурэнцыі?
Чаму? я з канкурэнтаздольнымі не вырашаю...
толькі з врі тэмпературы мацуецца ў 90-х? і абмен, а таксама ўшчыльняльныя кольцы...
legendaryslave
12-07-2013, 14:20
Можа быць нават фатаграфія. Якія-то праблемы, вы павінны бачыць, калі тэмпература, і выяўлена, правільнай дыягностыкі
kidpollos
12-07-2013, 17:58
тэрмастат канкурэнцыі:(
толькі з врі тэмпературы мацуецца ў 90-х? і абмен, а таксама ўшчыльняльныя кольцы...
kidpollos
12-07-2013, 18:00
тэмпература, аб якой паведамлялася з інструмента ? дакладнае, або, па меншай меры ? qeulla выяўлена сродак дыягностыкі
elettro72
12-07-2013, 20:34
можа быць датчык тэмпературы, што часам таму капрызаў? калі вы зрабілі дыягностыку з vag павінны segnalaltero.....калі кожны раз, калі вам трэба зрабіць з rabbocchi і вы не ўцечкі вадкасці, вядома ? туды-пракладка галоўкі
blackwolf76
12-07-2013, 23:28
Калі ў вас тэмпература занадта нізкая праверыць дыягназ, калі тэмпература адносная параметры рухавіка адпавядае той, пра якую паведамлялася на прыборнай панэлі. можа быць ? ен, што праблемы...
kidpollos
13-07-2013, 00:35
можа быць датчык тэмпературы, што часам таму капрызаў? калі вы зрабілі дыягностыку з vag павінны segnalaltero.....калі кожны раз, калі вам трэба зрабіць з rabbocchi і вы не ўцечкі вадкасці, вядома ? туды-пракладка галоўкі
на самай справе я таксама думаў, але бачыў, што з VAG не быў пазначаны няспраўнасці, то я выключыў....
што тычыцца пракладкі галоўкі, наадварот, не быў бы ўпэўнены (або, па крайняй меры, я спадзяюся, SGRAT SGRAT SGRAT)...рухавік не павінен ўсталяваць ўшчыльняльнік з медзі? я не заўважыў прысутнасць вады ў алеі ( можна было б заўважана адразу ў корак маторнага масла або алей у астуджальнай вадкасці, ні белага дыму пры паскарэнні....
Як толькі я магу я ведаю, што порт у майстэрні і даю паглядзець-й? паглыбленае....
можа быць, ставячы на ціск у сістэме, каб убачыць, калі c'? некаторыя perditaq дзе-то....
blackwolf76
13-07-2013, 01:29
Страт, кіруе дросельнай засланкі пластык вакол рухавіка...., улічваючы іх характар з часам псуюцца і пачынаюць выступаць пад фланцы.
kidpollos
13-07-2013, 01:57
ок, дзякуй за параду..толькі я час, і я аднаўлю!
Дыягностыка і, як вы сказалі, калі ласка, праверце параметры тэмпературы, калі ? тэрмастат заблакаваны басейн, што вельмі малаверагодна, што тэмпература будзе расці ў корку да ўключэння вентылятара, затым з p? дарога свабодная, знізіцца зноў каля 70?
Тады і цяпер назад 35? але калі за два км тэмпература павінна падняцца або інакш з тестеров з датчыка тэмпературы праверце градусаў у латку, але, верагодна, sar? карціна інструменты, у адваротным выпадку, зімой ацяпленне не будзе працаваць добра
kidpollos
16-08-2013, 09:45
Выбачайце за адсутнасць, праблемы, не ? яшчэ не вырашана.....Затое, я заўважыў павышанага расходу астуджальнай вадкасці, так, каб зрабіць бесперапынныя rabbocchi ў парадку 200/300 < ....Я пакінуў машыну ў майстэрні на тыдзень, не выяўлена бачных уцечак няма тып...mecc кажа, што, хутчэй за ўсе, c'? замяніць пракладку галоўкі блока, хоць правяраў алей, здаецца, не ў адсутнасці пранікнення вады і праверыць пашыральны бачок, я не заўважыў прысутнасці алею...рухавік працуе як гадзіннік, ні падзенне магутнасці,заводзіць заўседы з першага разу,нічога, белы дым выхлапных газаў, і тэмпература ніколі не больш, чым на 90?. Цяпер я паставіў на карту арыгінала, крокі вельмі ціхія, здаецца, што выдатак астуджальнай вадкасці, так і pi? памяншаецца..***** unque, так і будзе? зрабіць некаторыя назіранні-й? паглыбленае перад тварам асноўных выдаткаў, як замена пракладкі галоўкі блока...
адзінае, што я заўважыў ? што на пярэдняй частцы блока цыліндраў, дзе c'? корпус алейнага фільтра і ў тых частках іх, я заўважыў, адклад шумавіння, звязваючы гэта з тым, што некалькі разоў я зрабіў ей rabbocchi з аўто кран я думаю, што калі c'? страты, вядома ? у гэтай галіне....
Дарэчы, у сеціве я знайшоў некалькі дыскусій, якія imputavano праблема ў няспраўнасці цеплаабменніка вада/алей, што знаходзіцца porprio у раене, дзе я выявіў прысутнасць рэчывы-вапняка...
dariuccio
16-08-2013, 10:52
калі ? пракладка галоўкі тэмпература, вядома, не трымае да 60 градусаў, акрамя таго, варта адзначыць праблемы,
стартара, калі машына прастойвае столькі часу
kidpollos
16-08-2013, 11:18
І тады я не ведаю, што і думаць..., перш чым пакінуць яе ў майстэрні ? нерухома ў 4 дні, і раніцай на першай палове круга ключ ? пуска -...
dariuccio
16-08-2013, 12:50
і кружылася выдатна, 4-ці быў крыху кульгае?
паспрабуйце зрабіць некалькі рэчаў:
1riempi пашыральны бак халоднай да макс(met? латка)
2с адкрытай вечкам пакладзеце яе ў рух, і пакідае сваю чаргу для 15" мін, басейн з падагрэвам на гарачых
3rabbocca, калі ен падае ў ваду і зачыніць вечка
4Fatti ездзіць і даводзіць тэмпературу да 90?
5verifica запускам вентылятара ў 90-х і не адчыняць вечка
6controlla, дзе c? знак разліву антыфрызу(інкрустацыя, як правіла, ружовы), калі c'? мокры
7...калі ў вас есць абарона пад павінен страціць літраў, перш чым зразумееце, калі страціце трохі вады, якая падае на абароннай disperdi а адразу і не знойдзеце нічога.
8...ўдачы!!!
добры дзень, я не маю на ўвазе, як ? зрабіў пашыральны a3, але я кажу, мой вопыт, што тычыцца расходу астуджальнай вадкасці, у мяне toyota picnic 2200 cc дызель і 3 гады таму не smettevo-й? дадаць астуджальную вадкасць да ****llo правільна, пра пашыральны бак, што машына своечасова на наступны дзень быў зноў на мінімум ****лло, не заўважалі страт, не награваецца абсалютна pi? звычайна, у якой-то момант я стаміўся ад дадання вадкасці і я не паставіць больш? ні кроплі, маральна я ўжо тры гады, што ****лло ? ім яшчэ, у маім выпадку я думаў, што праблема ў корку пашыральнага бака, што вы ? starata спружыны дзе ? гатэль для проталкивания пракладкі, гэта, вядома, не тлумачыць вашай праблемы. што тычыцца тэмпературы, але можа растлумачыць, спажыванне вадкасці, калі вы не знаходзіцеся страт, з павагай
Часам, калі вы будзеце запаўняць іп? было з ціскам, то ў пі? спампаваць, з вечкам, для? тут есць сляды подтекания вадкасці і, перш чым думаць на галоўцы блока цыліндраў трэба зрабіць выпрабаванняў, апошняе, што выдаліць цеплаабменнік злучаючы трубы і riverificare...бяда, можа быць, нават іх
Прывітанне, каб убачыць, калі гэта залежыць ад галавы, зрабіце наступнае на халодным рухавіку адкрыць бачок вадкасці пакладзеце ў рух, і трымаеце яго павернутым рукой на працягу прыблізна 10 секунд, прыбраўшы руку, і паглядзець, калі gi? c'? шмат ціску, гэтыя рухавікі часта расколваюць галаву, не ? а brucciata ўшчыльненне, чаму? калі ж былі праблемы, што вам прыйдзецца сутыкнуцца з вас іх ужо? у спісе( тэмпература volerebbe адразу ж за 90? і не знізіцца, нават не робячы шлях для таго, каб злавіць паветра )
dariuccio
16-08-2013, 21:51
але я пракладкі выключаю апрыеры.
я думаю, я таксама да прыборнай панэлі
blackwolf76
16-08-2013, 21:57
Таксама можа быць помпа вады, якая губляе... Усталяваны ў дыстрыбутыў.
Таксама можа быць помпа вады, якая губляе... Усталяваны ў дыстрыбутыў.
Цяпер буду думаць за мяне ? давялося часта назірацца дрэнная цыркуляцыя вадкасці праз працоўнае кола помпы, што ідзе пусты ў слуп
але я пракладкі выключаю апрыеры.
я думаю, я таксама да прыборнай панэлі
Нічога pi? легка праверыць, проста тэрмометр з зондам ўнутры латка!
kidpollos
17-08-2013, 00:17
і кружылася выдатна, 4-ці быў крыху кульгае?
Выдатна працуе ў 4...***** і я пісаў, рухавік працуе як швейцарскі гадзіннік....
паспрабуйце зрабіць некалькі рэчаў:
1riempi пашыральны бак халоднай да макс(met? латка)
2с адкрытай вечкам пакладзеце яе ў рух, і пакідае сваю чаргу для 15" мін, басейн з падагрэвам на гарачых
3rabbocca, калі ен падае ў ваду і зачыніць вечка
4Fatti ездзіць і даводзіць тэмпературу да 90?
5verifica запускам вентылятара ў 90-х і не адчыняць вечка
6controlla, дзе c? знак разліву антыфрызу(інкрустацыя, як правіла, ружовы), калі c'? мокры
7...калі ў вас есць абарона пад павінен страціць літраў, перш чым зразумееце, калі страціце трохі вады, якая падае на абароннай disperdi а адразу і не знойдзеце нічога.
8...ўдачы!!!
ок, толькі ў мяне момант seguir? парады крок за крокам, і вам з гэтым справіцца? ведаць....
Для астатніх penser? (пасля выпрабаванні пасля вашых саветаў) разгледзець добра, цеплаабменнік вада/алей....пры неабходнасці, злучаючы трубы паміж сабой і, абыходзячы цеплаабменнік....
Я girerebbero дастаткова, ведаючы, што марнаваць шмат грошай, каб замяніць пракладку і, магчыма, шліфаваць галаву, ведаючы тое, што за спажыванне вады ? іншы....
добра, што ў 11 гадоў у майстэрні есць ? уваход мала, і нічога, але не ? што цяпер мы павінны ўвесці адзін раз, і аднавіць усе :-D
cinqueturbo
17-08-2013, 09:44
4955
І практычна немагчыма, што няма ўцечкі? вада знікае...
elettro72
17-08-2013, 12:02
каб праверыць, калі c? некалькі страт метад лепш ? зняць маторнага аддзялення і запусціць з аўто спыняецца,калі губляе, безумоўна, заўважыце! у адваротным выпадку, калі ўсе раз, што атрымаць аўтамабіль, вы павінны рабіць rabbocchi перайсці, што спакойна ? туды пракладку.....у мяне есць гольф і рабіў тое ж самае
cinqueturbo
17-08-2013, 13:22
4955
І практычна немагчыма, што няма ўцечкі? вада знікае...
Я выкарыстоўваю камплект ZECA, каб знайсці уцечку,
і я гарантую, што пакласці ціск вады халоднай, выходзяць на 100% і нават больш? маленькія..
затым, а s? пракладку або галовак пашкоджана, вы адразу ж заўважыце праблему, паставіўшы ціск халоднай вады..
Я выкарыстоўваю камплект ZECA, каб знайсці уцечку,
і я гарантую, што пакласці ціск вады халоднай, выходзяць на 100% і нават больш? маленькія..
затым, а s? пракладку або галовак пашкоджана, вы адразу ж заўважыце праблему, паставіўшы ціск халоднай вады..
Вельмі добра! ? калі гаворка ідзе галава трэснула то ўзнікае толькі напальваюцца
cinqueturbo
17-08-2013, 17:46
Вельмі добра! ? калі гаворка ідзе галава трэснула то ўзнікае толькі напальваюцца
Тут я даю вам права...
s? адзін адзначае, вечка латка шырокія ce напісана ціск, што паказвае на адкрыцце клапана,
цяпер s? мы кантралюем гэты ўздым ціску пры працуючым рухавіку, а затым даем пару scasate і раптам падымаецца ціск?
Галоўкі блока цыліндраў пашкоджана, ці смажаны!!
kidpollos
19-08-2013, 21:31
Я рушыў услед вашаму радзе і зрабіў некалькі тэстаў, але сутыкаюцца без страт....Выкарыстоўваючы аўтамабіль, не перавышаючы 2000 абаротаў, выдатак вадкасці ? амаль нулявы, калі для? я раблю глыток, і вось, што вадкасць знікае.....Я думаю, што пара мяняць пракладку галоўкі блока,спадзеючыся, што даюць, так толькі тое, што не было траўмаў у галоўцы блока.....
elettro72
19-08-2013, 21:39
як я ўжо паўтараў, калі ў вас страты ? пайшла guarnizzione,з таго, што зайдзіце камфортна, не адчуваеш ,але калі рабіць ўзыходжанне або ад тырады трэба даліць,вы ўбачыце, што ? толькі guarnizzione,калі вы сябе з 150-200 еўра вы спакойна,я raccomndo у spianarla заўседы,і таксама правярае, вадзяной помпа, нягледзячы на тое, што ты есць
kidpollos
19-08-2013, 21:51
Да вам трэба? несці ў майстэрню, безумоўна, дар? даччыная кампанія вадзяной помпа і будзеце бачыць? калі ? у выпадку прадбачыць распаўсюд, паколькі ў цяперашні час ? усе разабралі.....
elettro72
19-08-2013, 22:00
be размеркаванне павінна быць зроблена кожныя 100 000? калі pi? або менш, ты ўжо побач, напэўна, табе варта рабіць гэта, і вы павінны таксама змяніць і помпа вады, хоць, безумоўна, табе consiglier? хто вам робіць працу........
kidpollos
19-08-2013, 22:01
Я зрабіў 90k і 180к...я зараз у 250 тыс., але я ведаю, што для распаўсюду, то адсылаю......
elettro72
19-08-2013, 22:08
вам варта паўтарыць! калі вам трэба, каб хто-то прама цяпер, што трэба зняць,рэмень і падшыпнік табе вогнішча? 120-150 ў pi?,калі будзеш пасля, нават двайны, калі не больш?..*****unque глядзіце самі, я даў табе толькі адзін савет, прывітанне
kidpollos
19-08-2013, 22:12
І тады я ведаю, што ў "кацел" паставіў таксама, што.....
dariuccio
19-08-2013, 22:25
але ў раз ? уласны помпа, што страціце і не заўважыце нічога, калі машына раніцай працуе як гадзіннік
толькі што прыводзіцца ў рух, перш чым падняць галаву, я accerterei помпы.
акрамя таго, вы можаце зрабіць яшчэ адзін доказ: хай машына гарыць, як мінімум, з латком поўны і без шапкі,
правярае, калі тэмпература дасягае 90 градусаў вада робіць бурбалкі; то ? знак таго, што пракладка ? туды, але
калі бурбалкі не робіць ? цяжка, што альбо пракладка
запал рухавікоў
19-08-2013, 22:36
Прывітанне, мы не забываем, што рухавік на халастым ходу няма турбонаддува, што часта, калі ? у залежнасці могуць зрабіць, волочильные дошкі з цыліндру трохі ціск у контуры вады, нават праблемы гэтыя аўтамабілі, якія пакутуюць ад microlesioni на галоўцы блока і ў вас спажыванне вады і не знаходзіцеся знешнія ўцечкі
Але больш за 2000 аб павелічэнні тэмпературы на прыборнай панэлі???
І' gi? здаралася, што часам крыльчатка помпы і цягі і абаротаў халастога ходу або, дакладней, пацягнуў да нізкім pi? намаганні не пра і так у вас есць вада або вадкасць, якая не круціцца прымусова ў радыятар....перад smotare галаву, спрабуе з помпай для вады.
як я ўжо паўтараў, калі ў вас страты ? пайшла guarnizzione,з таго, што зайдзіце камфортна, не адчуваеш ,але калі рабіць ўзыходжанне або ад тырады трэба даліць,вы ўбачыце, што ? толькі guarnizzione,калі вы сябе з 150-200 еўра вы спакойна,я raccomndo у spianarla заўседы,і таксама правярае, вадзяной помпа, нягледзячы на тое, што ты есць
На тое, што рухавік прапусціць diy слова механік!
kidpollos
20-08-2013, 17:22
але ў раз ? уласны помпа, што страціце і не заўважыце нічога, калі машына раніцай працуе як гадзіннік
толькі што прыводзіцца ў рух, перш чым падняць галаву, я accerterei помпы.
акрамя таго, вы можаце зрабіць яшчэ адзін доказ: хай машына гарыць, як мінімум, з латком поўны і без шапкі,
правярае, калі тэмпература дасягае 90 градусаў вада робіць бурбалкі; то ? знак таго, што пракладка ? туды, але
калі бурбалкі не робіць ? цяжка, што альбо пракладка
Помпа ? была праверана і не прадставіў праблемы..... Я праверыў, калі вадкасць трапляе ў tmperatura (90 на тэрмометр прыборнай панэлі), вада, якая вяртаецца з рухавіка ў бак таму "тып бурбалкі".....
Вы... на самай справе ? лепш хай гэта робяць механік....? тое, што я ніколі не рабіў, і нават я мару, каб, ок diy для некаторых aggiustatina тут і там, але калі справа даходзіць да адкрыцця матор ? гледзячы на нас, паклаў руку таго, хто пі? кампетэнтным.....
Вы... на самай справе ? лепш хай гэта робяць механік....? тое, што я ніколі не рабіў, і нават я мару, каб, ок diy для некаторых aggiustatina тут і там, але калі справа даходзіць да адкрыцця матор ? гледзячы на нас, паклаў руку таго, хто пі? кампетэнтным.....
Вельмі добра! вось з вельмі строгія правілы, якія неабходна выконваць пры выкананні работ пэўнага тыпу, калі ен робіць бурбалкі паветра ўшчыльненне ? туды, механік, якому спатрэбіцца зрабіць? рабіць усе-роўна гідраўлічныя выпрабаванні на галаву адзін раз дэмантаваны, а таксама праверыць, вывучыўшы ўшчыльненне у якім цыліндры быў ўцекі сціску
dariuccio
20-08-2013, 22:32
я згодны з ртс
я згодны з ртс
У папярэдніх пастах я казала, я праверыць помпа, але калі ен кажа, што бачыць бурбалкі паветра, якія трапляюць у латок не c'? нічога, што галава ў адзін бок, у гэты момант будзе рабіць працу размеркавання залішне і, дарэчы, рэмень размеркавання павінны замяніць два разы, чаму? пасля падачы напругі не пу? зняць, а потым паўторна ўсталяваць ? абавязаным яе варта заўчаснае разбурэнне, і гэты момант развітання клапанаў, калі ўсе добра! invecce механік, які возьме ў рукі працу, а таксама змяніць размеркаванне камплект пры разборцы галавы зрабіць? таксама кіравання помпай вады
kidpollos
21-08-2013, 11:09
У папярэдніх пастах я казала, я праверыць помпа, але калі ен кажа, што бачыць бурбалкі паветра, якія трапляюць у латок не c'? нічога, што галава ў адзін бок, у гэты момант будзе рабіць працу размеркавання залішне і, дарэчы, рэмень размеркавання павінны замяніць два разы, чаму? пасля падачы напругі не пу? зняць, а потым паўторна ўсталяваць ? абавязаным яе варта заўчаснае разбурэнне, і гэты момант развітання клапанаў, калі ўсе добра! invecce механік, які возьме ў рукі працу, а таксама змяніць размеркаванне камплект пры разборцы галавы зрабіць? таксама кіравання помпай вады
Галаву туды або толькі пракладка?
я не зразумеў, гаворка замены рамяня ў два разы....
Я думаю, што пасля адкрыцця рухавіка, мы пайшлі ў retifica галаву і ўзнікае, калі есць іншыя страты, то simonta ўсе новае ўшчыльненне, пры неабходнасці, замяніўшы вадзяной помпа і рамень і organio размеркаванне...
ці я памыляюся?
Я думаю, што пасля адкрыцця рухавіка, мы пайшлі ў retifica галаву і ўзнікае, калі есць іншыя страты, то simonta ўсе новае ўшчыльненне, пры неабходнасці, замяніўшы вадзяной помпа і рамень і organio размеркаванне...
ці я памыляюся?
У самай справе, было б лепш зрабіць таксама выпрабаванні на герметычнасць галоўкі, калі ваш механік не трапляе ў вынікі адкрытай галавой...але не падкрэсліваючы ваш механік, спрабуючы навучыць яго з нашымі парадамі...не ? мілы sar? прафесійны і вы терр? да цяперашняга часу.
ці я памыляюся?
Ідзем ціха, каб рэмень заменены два разы, я меў на ўвазе карыстальніка, які вам параіў паспрабаваць праверыць вадзяной помпа, перш чым падняць галаву,для галавы ў retifica, па меншай меры, цюй? у нас, калі не спытаеце прама, што хочаце зрабіць гідраўлічныя выпрабаванні, каб праверыць расколіны, робяць вас толькі spianattura
kidpollos
21-08-2013, 15:29
няма, няма, спакойна.....не тыпу, які ідзе, каб падкрэсліць людзей, пакуль працуе......асабліва, калі што ? прафесіянал, а я аматар diy.....
Ідзем ціха, каб рэмень заменены два разы, я меў на ўвазе карыстальніка, які вам параіў паспрабаваць праверыць вадзяной помпа, перш чым падняць галаву,для галавы ў retifica, па меншай меры, цюй? у нас, калі не спытаеце прама, што хочаце зрабіць гідраўлічныя выпрабаванні, каб праверыць расколіны, робяць вас толькі spianattura
ок, зразумеў!