КПК

Прагляд Поўнай Версіі : suzuki swift 13ddis погляд карту

black
11-07-2013, 21:28
усім прывітанне
не быўшы вельмі зручна ў rimappature прашу вас савет на гэтую карту

магчыма, гэтая карта сапраўды адстой, што не ідзе нават выказаць намекам меркаванне..............?

Ghizmo
15-07-2013, 00:50
Для мяне ? цалкам перарабляць, логіка зусім няправільна...

black
16-07-2013, 23:19
калі вы не пярэчыце, маглі б вы распавесці мне больш падрабязна, дзе я павінен выправіць, я хачу так жа навучыцца, але так мне становіцца немагчыма ,у мяне няма ніякай дапамогі, я спадзяюся, што змагу атрымаць шмат карыснай інфармацыі для мяне на форуме, што ў дадзены момант мой асноўны крыніца, з гэтым крызісам мы павінны таксама паспрабаваць зрабіць гэта для таго, каб жыў ,я практыкую шмат, але дарэмна, кожны раз rimappo файл, мне заўседы кажаце, што ? з знішчэннем ,як я павінен рабіць?

zaga1
18-07-2013, 12:37
Шкада, што я не разумею, як ніколі яшчэ я не магу загрузіць яе, і ў гэты гадзіну табе я даў бы руку з задавальненнем

sportknight
18-07-2013, 16:40
on вы можаце загрузіць яго, чаму? павінны перавышаць 80 паведамленняў...

zaga1
18-07-2013, 17:02
on вы можаце загрузіць яго, чаму? павінны перавышаць 80 паведамленняў...
Ды ды, дзякуй sportknight за адказ, а я паслаў асабістае паведамленне мадэратару, і ен мне ўжо? адказаў, а потым, з іншага боку, я разбураныя, я не чытаў правілы гэтага я не ведаў, чаму, а галоўнае, што я зразумеў дзякуючы ж трэба ;-)

black
18-07-2013, 22:32
я паспрабаваў яшчэ адну карту, але ў машыне паліць, не заўседы разумею, дзе выправіць.............................опаньки

msport (exil77grande)
19-07-2013, 18:49
Шкада, што я не разумею, як ніколі яшчэ я не магу загрузіць яе, і ў гэты гадзіну табе я даў бы руку з задавальненнем

я заклікаю цябе чытаць правілы і ўсе вам будзе больш ясна.

zaga1
19-07-2013, 19:04
я заклікаю цябе чытаць правілы і ўсе вам будзе больш ясна.

Ды ды, дзякуй ужо? я ведаю ўсе? калі я пісаў, не чытаў яшчэ правілы " усе было ок