КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF

MatteoP
11-07-2013, 15:02
Привіт, хлопці,
як назву в мене проблема з на вимикач на Audi A6 3.0 Tdi номер SW 1037381388.
Після того як ви зробили зміни, як зазвичай, ебу запам'ятовує код несправності U0301 ", несумісного програмного забезпечення" і входить у recovery.
Вам ? ніколи не траплялося?
Додаю оригінал

magi1984
11-07-2013, 15:45
ви, один біт перемикач на деяких 3.0 tdi не працює, зробіть це з тільки добре

MatteoP
11-07-2013, 15:53
Ок, зараз я намагаюся!
Дякую

msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:54
ми на кілька 2.7 tdi і 3.0 tdi довелося втрутитися вручну.

marcogti
01-08-2013, 12:08
я бачив, що на цій ecu також cernado біт switch c'? однак, щось ще, що, починаючи його зробити, на старих a4 b7 з ecusafe не дав жодних проблем.

franco75
12-12-2013, 09:57
для цього на A8 3.0 tdi 1037371075 рекомендовані Раз, Ecusafe або через комутатор?
Можливо, з Ecusafe я повинен видалити DTC?

magi1984
12-12-2013, 19:56
раз і у вас не виникне проблем

Mr.Flash
12-02-2014, 11:10
MatteoP ...... ви то виправити ? Якщо ви як ?

Я ? підвернулася Audi A6 3.0 233cv edc16cp34 з тією ж проблемою , навіть гірше, я думаю...... автомобіль не карти, БД з MPPS, оригінальні, з fgtech2 etc..... помилка під час ініціалізації, записи (не видалити, навіть не flash)

Зроблено в bdm..... пишу тільки flash помилка U0301 так само, як ти. Для інших, здається, йде добре, навіть якщо сигнальна лампа горить. Пробували і з cmd bdm 1255, так і з KTAG , та ж проблема. Навіть переписувати оригінальний флеш-проблема не вирішена. Єдиний спосіб, щоб піти помилку U0301 ? те, прощати всередині повного резервного копіювання даних bdm.

Ідеї ??

ugoboss
12-02-2014, 12:05
якщо навіть покласти файл flash ori вам ж помилка повинна бути проблема, cks або rsa, контролюйте cks коли ви закінчите писати.

Mr.Flash
12-02-2014, 12:43
так, я подумав те ж саме, з KTAG робить це автоматично, в той час як з BDM 1255 c'? сколково? переробити контрольну суму у кінці введення на flash (а це робиться автоматично при завантаженні файлу в програмне забезпечення)..... так, я намагався, але нічого ж проблема.

до речі, ми також намагалися виправити її програмного забезпечення (winols), перш ніж зробити це написати. .............. результат той самий !!! і що, чорт візьми !!!

скф
12-02-2014, 12:57
вибачте, я не можу завантажити файл, але якщо ви скажете мені, що ви говорите ecu

Mr.Flash
12-02-2014, 13:53
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

ugoboss
12-02-2014, 13:59
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

поштою файлів читання bdm.

Mr.Flash
12-02-2014, 15:10
переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою

тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....

потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.

ugoboss
12-02-2014, 16:29
мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.

скф
13-02-2014, 10:17
переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою

тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....

потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.

ви праві і cks!!! довелося мені

Mr.Flash
13-02-2014, 10:53
мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.

привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
Інші ідеї?

ви праві і cks!!! довелося мені

а насправді , то пояснення повинні darcela......... як у вас вирішена ?

alex68
13-02-2014, 11:24
mpps nn читає і пише цей ecu ? сталося зі мною зробили, з gallo 2 і видалення dtc.

ugoboss
13-02-2014, 12:33
привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
Інші ідеї?

доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.

Mr.Flash
13-02-2014, 13:24
mpps nn читає і пише цей ecu ? сталося зі мною зробили, з gallo 2 і видалення dtc.

я також спробував з gallo2 , дав мені помилку (obd) і не писав. Я зробив це з BDM , але кожен раз, коли я пишу flash мені загоряється індикатор mil, помилка U0301.

Коли ви говорите, видалення DTC , ви маєте на увазі, що в таблиці ви видалили повністю dtc ??? Тому і тебе, і ти помилка U0301 несумісне ?

доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.

я переписав тільки flash змінено ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав тільки оригінальний флеш ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав резервного копіювання bdm оригінальний ............ І' ОК

Flash ? ori , вивантаження його з usb і місце відразу.

скф
13-02-2014, 13:29
вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,

Mr.Flash
13-02-2014, 13:35
я хочу уточнити, що всі докази, які я зробив вище, зроблені з BDM100 і KTAG, чому? OBD не з'? до нічого не писати з використанням різних інструментів.

додаю оригінальний флеш.

вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,

я використовував як BDM100 v1251 як KTAG..... завжди той же результат-помилка U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
контрольна той corregono інтерфейси для запису , я дав йому завжди їду неправильні файли .
c'? сказати, що така ж помилка і той приймає його, навіть якщо я кидаю всередині оригінальний флеш!!!!!! і тому ми говоримо-файлу з chk правильно.

скф
13-02-2014, 13:48
ви абсолютно праві, але в тому e2p і flasch? чи буде в ingippo то

Mr.Flash
13-02-2014, 15:01
і який улов ? я e2p, і пам'ять мікро я ніколи не зміните....... будь-які зміни, які я зробив, я зробив тільки в flash.... ? це, що я не поясню..

alfajtd
13-02-2014, 15:03
зміна файлу, роблять контрольну суму в winols, як ви описали раніше,
riscrivila в ecu без farlgi контрольної суми інструмент.

Дайте нам знати,

Mr.Flash
13-02-2014, 15:44
зміна файлу, роблять контрольну суму в winols, як ви описали раніше,
riscrivila в ecu без farlgi контрольної суми інструмент.
Дайте нам знати,

точно те ж саме, що ми думали,....... і ми так само пробували , а ? неможливо..... чому? якщо використання BDM 100 при завантаженні файлу каже: "оптимізація поточних" і ще, не ? виправлення контрольної суми...... і KTAG не каже нічого, але автоматично робить виправлення контрольної суми так само.

Я сумніваюся, що можна писати без інтерфейс BDM виправив контрольну суму.

alfajtd
13-02-2014, 15:47
Спробуйте старий bdm vers. 1255

ugoboss
13-02-2014, 16:31
я переписав тільки flash змінено ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав тільки оригінальний флеш ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав резервного копіювання bdm оригінальний ............ І' ОК

Flash ? ori , вивантаження його з usb і місце відразу.

якщо ви хочете, спробуйте fere доказів, що я вам сказав вище, в їх послідовності.

Mr.Flash
14-02-2014, 10:54
Спробуйте старий bdm vers. 1255

альфа, я намагався зі старого 1251 (що ? все пішло від бога), і добре ще новий Ktag.... я не думаю, що ви дозволите з 1255 . ? я не міг не спробувати, чому? не в мене..

Mr.Flash
14-02-2014, 11:00
якщо ви хочете, спробуйте fere доказів, що я вам сказав вище, в їх послідовності.

Це ви говорите ?

ви можете написати свою резервного копіювання
потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку
якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його повторно
якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає

я зробив це.... я написав його резервного ОК
я переписав тільки flash ori ................... ПОМИЛКА U0301

я тобі відправив файл орі, якщо ви хочете перевірити, ліжко, бд і bdm

дякую

ugoboss
14-02-2014, 14:25
Це ви говорите ?

я зробив це.... я написав його резервного ОК
я переписав тільки flash ori ................... ПОМИЛКА U0301

я тобі відправив файл орі, якщо ви хочете перевірити, ліжко, бд і bdm

дякую

файл бачив, і, здається, на місці, після того, як ви написали), флеш-золото і дає помилку, а ви пробували переписати тільки e2prom, щоб подивитися, що відбувається, пошти, навіть у e2prom, що я хочу бачити.

Mr.Flash
17-02-2014, 11:36
немає іван, це не я , не я намагався переписати тільки e2prom

після стрілянини травень від ноутбука і місце , а я думаю, що на місці вона не в тому, що, якщо переписати весь файл цілком bdm оригінальний автомобіль йде добре........

MatteoP
29-04-2014, 17:56
Вибачте, якщо не я,-відповів перший.
В моєму випадку, не ? проблема контрольної суми, я впевнений, чому? коли оригінальні (записавши його в послідовний з Genius) шпигун, назад їхати.
Це просто particolarit? програмного забезпечення, яка виконує перевірку в одному з бітів перемикача off (перевірено пишу лише зміни).
Я вирішив просто викреслювати клас для відмови U0301 оскільки ця версія програмного забезпечення розводив тільки індикатор несправності, але не ходив у recovery. Пошук у режимі? 8-розрядні послідовності 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і відредагуйте в 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.
Метод ? досить rambles? працює.
Якщо він також йде в recovery проблема стає, безумовно, велика.

neo
30-04-2014, 00:51
немає іван, це не я , не я намагався переписати тільки e2prom

після стрілянини травень від ноутбука і місце , а я думаю, що на місці вона не в тому, що, якщо переписати весь файл цілком bdm оригінальний автомобіль йде добре........

Якщо вам потрібна допомога для видалення dtc від карту, вам можу допомогти.

MatteoP
30-04-2014, 08:46
Якщо вам потрібна допомога для видалення dtc від карту, вам можу допомогти.

&Quot;рішення" проблеми DTC ? те, що я написав вище:

<<Шукає у режимі? 8-розрядні послідовності 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і відредагуйте в 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.>>

Mr.Flash
23-05-2014, 11:16
чудово, дякую, хлопці , я забув відповісти, але рішення MatteoP працює. бравіссімо ;)