Перегляд Повної Версії : Проблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF
Привіт, хлопці,
як назву в мене проблема з на вимикач на Audi A6 3.0 Tdi номер SW 1037381388.
Після того як ви зробили зміни, як зазвичай, ебу запам'ятовує код несправності U0301 ", несумісного програмного забезпечення" і входить у recovery.
Вам ? ніколи не траплялося?
Додаю оригінал
magi1984
11-07-2013, 15:45
ви, один біт перемикач на деяких 3.0 tdi не працює, зробіть це з тільки добре
Ок, зараз я намагаюся!
Дякую
msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:54
ми на кілька 2.7 tdi і 3.0 tdi довелося втрутитися вручну.
marcogti
01-08-2013, 12:08
я бачив, що на цій ecu також cernado біт switch c'? однак, щось ще, що, починаючи його зробити, на старих a4 b7 з ecusafe не дав жодних проблем.
franco75
12-12-2013, 09:57
для цього на A8 3.0 tdi 1037371075 рекомендовані Раз, Ecusafe або через комутатор?
Можливо, з Ecusafe я повинен видалити DTC?
magi1984
12-12-2013, 19:56
раз і у вас не виникне проблем
Mr.Flash
12-02-2014, 11:10
MatteoP ...... ви то виправити ? Якщо ви як ?
Я ? підвернулася Audi A6 3.0 233cv edc16cp34 з тією ж проблемою , навіть гірше, я думаю...... автомобіль не карти, БД з MPPS, оригінальні, з fgtech2 etc..... помилка під час ініціалізації, записи (не видалити, навіть не flash)
Зроблено в bdm..... пишу тільки flash помилка U0301 так само, як ти. Для інших, здається, йде добре, навіть якщо сигнальна лампа горить. Пробували і з cmd bdm 1255, так і з KTAG , та ж проблема. Навіть переписувати оригінальний флеш-проблема не вирішена. Єдиний спосіб, щоб піти помилку U0301 ? те, прощати всередині повного резервного копіювання даних bdm.
Ідеї ??
якщо навіть покласти файл flash ori вам ж помилка повинна бути проблема, cks або rsa, контролюйте cks коли ви закінчите писати.
Mr.Flash
12-02-2014, 12:43
так, я подумав те ж саме, з KTAG робить це автоматично, в той час як з BDM 1255 c'? сколково? переробити контрольну суму у кінці введення на flash (а це робиться автоматично при завантаженні файлу в програмне забезпечення)..... так, я намагався, але нічого ж проблема.
до речі, ми також намагалися виправити її програмного забезпечення (winols), перш ніж зробити це написати. .............. результат той самий !!! і що, чорт візьми !!!
вибачте, я не можу завантажити файл, але якщо ви скажете мені, що ви говорите ecu
Mr.Flash
12-02-2014, 13:53
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
поштою файлів читання bdm.
Mr.Flash
12-02-2014, 15:10
переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою
тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....
потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.
переписавши оригінальний файл повний BDM , машина в порядку і не з'? помилок немає U0301 несумісне програмне забезпечення...... проблема виникає тільки тоді, коли ви йдете і змінити щось в flash....... отже, c'? від писати зі зміненою
тому я змушений думати, що проблема виникла інтерфейс.... що не може виправити контрольну суму, скоріше, помилка у файлі bdm , так як останній йде добре.....
потребує? ? було змінити flash (fap off)..... і не ми ? можна було, наприклад, сьогодні зробити це без попадання в помилку U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
ви праві і cks!!! довелося мені
Mr.Flash
13-02-2014, 10:53
мені здається дивним, що як bdm100 як ktag помиляються в cks, і навіть дивно, що ви не змогли прочитати його з strunenti різні і навіть орі ти помітив, якщо ебу був уже відкритий.
привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
Інші ідеї?
ви праві і cks!!! довелося мені
а насправді , то пояснення повинні darcela......... як у вас вирішена ?
mpps nn читає і пише цей ecu ? сталося зі мною зробили, з gallo 2 і видалення dtc.
привіт уго і спасибі, що поцікавилися. ебу, звичайно, ніколи не була відкрита, я відкрита, я в перший раз.
бд, не ? вдалося прочитати , півень дав мені помилку на стадії ініціалізації запису (set up швидкість? зв'язку) і mpps оригінальний і aggiornatissimo також він ініціалізація запису давав помилку. Я повернув журнал технічної допомоги і відповідно з ними йде в тайм-аут екю , але, чесно кажучи, я не думаю , або у всякому випадку, можливо, йде в тайм-аут, чому? не з'? правильне спілкування. Вони принесли більше думаю, що проблема в лінії can.... але я можу помилятися.
Інші ідеї?
доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.
Mr.Flash
13-02-2014, 13:24
mpps nn читає і пише цей ecu ? сталося зі мною зробили, з gallo 2 і видалення dtc.
я також спробував з gallo2 , дав мені помилку (obd) і не писав. Я зробив це з BDM , але кожен раз, коли я пишу flash мені загоряється індикатор mil, помилка U0301.
Коли ви говорите, видалення DTC , ви маєте на увазі, що в таблиці ви видалили повністю dtc ??? Тому і тебе, і ти помилка U0301 несумісне ?
доказів багато, то можете написати його резервної копії, а потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку, якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його, якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає, і, звичайно, кожен раз, коли ви закінчите писати контролює cks, і, звичайно, ви повинні бути впевнені, що флеш-кричи, я тебе запитав, якщо ви могли розміщувати резервні копії так, щоб його контролювати.
я переписав тільки flash змінено ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав тільки оригінальний флеш ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав резервного копіювання bdm оригінальний ............ І' ОК
Flash ? ori , вивантаження його з usb і місце відразу.
вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,
Mr.Flash
13-02-2014, 13:35
я хочу уточнити, що всі докази, які я зробив вище, зроблені з BDM100 і KTAG, чому? OBD не з'? до нічого не писати з використанням різних інструментів.
додаю оригінальний флеш.
вибачте, але якщо ви incompatibilita' помилка запису виникає cks або від інтерфейсу , півень і орі? ви зможете прочитати ще? я вирішив, що робити cks з winols,
я використовував як BDM100 v1251 як KTAG..... завжди той же результат-помилка U0301 incompatibilit? програмне забезпечення.
контрольна той corregono інтерфейси для запису , я дав йому завжди їду неправильні файли .
c'? сказати, що така ж помилка і той приймає його, навіть якщо я кидаю всередині оригінальний флеш!!!!!! і тому ми говоримо-файлу з chk правильно.
ви абсолютно праві, але в тому e2p і flasch? чи буде в ingippo то
Mr.Flash
13-02-2014, 15:01
і який улов ? я e2p, і пам'ять мікро я ніколи не зміните....... будь-які зміни, які я зробив, я зробив тільки в flash.... ? це, що я не поясню..
зміна файлу, роблять контрольну суму в winols, як ви описали раніше,
riscrivila в ecu без farlgi контрольної суми інструмент.
Дайте нам знати,
Mr.Flash
13-02-2014, 15:44
зміна файлу, роблять контрольну суму в winols, як ви описали раніше,
riscrivila в ecu без farlgi контрольної суми інструмент.
Дайте нам знати,
точно те ж саме, що ми думали,....... і ми так само пробували , а ? неможливо..... чому? якщо використання BDM 100 при завантаженні файлу каже: "оптимізація поточних" і ще, не ? виправлення контрольної суми...... і KTAG не каже нічого, але автоматично робить виправлення контрольної суми так само.
Я сумніваюся, що можна писати без інтерфейс BDM виправив контрольну суму.
Спробуйте старий bdm vers. 1255
я переписав тільки flash змінено ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав тільки оригінальний флеш ............. ПОМИЛКА U0301
я переписав резервного копіювання bdm оригінальний ............ І' ОК
Flash ? ori , вивантаження його з usb і місце відразу.
якщо ви хочете, спробуйте fere доказів, що я вам сказав вище, в їх послідовності.
Mr.Flash
14-02-2014, 10:54
Спробуйте старий bdm vers. 1255
альфа, я намагався зі старого 1251 (що ? все пішло від бога), і добре ще новий Ktag.... я не думаю, що ви дозволите з 1255 . ? я не міг не спробувати, чому? не в мене..
Mr.Flash
14-02-2014, 11:00
якщо ви хочете, спробуйте fere доказів, що я вам сказав вище, в їх послідовності.
Це ви говорите ?
ви можете написати свою резервного копіювання
потім, якщо все в порядку переписати тільки flash орі і подивитися, якщо дає помилку
якщо все в порядку, спробуйте змінити картку в разі, якщо я не знаю, ін'єкцій і введіть його повторно
якщо дає помилку, ви можете спробувати написати інші резервного копіювання і побачити, якщо зникає
я зробив це.... я написав його резервного ОК
я переписав тільки flash ori ................... ПОМИЛКА U0301
я тобі відправив файл орі, якщо ви хочете перевірити, ліжко, бд і bdm
дякую
Це ви говорите ?
я зробив це.... я написав його резервного ОК
я переписав тільки flash ori ................... ПОМИЛКА U0301
я тобі відправив файл орі, якщо ви хочете перевірити, ліжко, бд і bdm
дякую
файл бачив, і, здається, на місці, після того, як ви написали), флеш-золото і дає помилку, а ви пробували переписати тільки e2prom, щоб подивитися, що відбувається, пошти, навіть у e2prom, що я хочу бачити.
Mr.Flash
17-02-2014, 11:36
немає іван, це не я , не я намагався переписати тільки e2prom
після стрілянини травень від ноутбука і місце , а я думаю, що на місці вона не в тому, що, якщо переписати весь файл цілком bdm оригінальний автомобіль йде добре........
Вибачте, якщо не я,-відповів перший.
В моєму випадку, не ? проблема контрольної суми, я впевнений, чому? коли оригінальні (записавши його в послідовний з Genius) шпигун, назад їхати.
Це просто particolarit? програмного забезпечення, яка виконує перевірку в одному з бітів перемикача off (перевірено пишу лише зміни).
Я вирішив просто викреслювати клас для відмови U0301 оскільки ця версія програмного забезпечення розводив тільки індикатор несправності, але не ходив у recovery. Пошук у режимі? 8-розрядні послідовності 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і відредагуйте в 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.
Метод ? досить rambles? працює.
Якщо він також йде в recovery проблема стає, безумовно, велика.
немає іван, це не я , не я намагався переписати тільки e2prom
після стрілянини травень від ноутбука і місце , а я думаю, що на місці вона не в тому, що, якщо переписати весь файл цілком bdm оригінальний автомобіль йде добре........
Якщо вам потрібна допомога для видалення dtc від карту, вам можу допомогти.
Якщо вам потрібна допомога для видалення dtc від карту, вам можу допомогти.
&Quot;рішення" проблеми DTC ? те, що я написав вище:
<<Шукає у режимі? 8-розрядні послідовності 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і відредагуйте в 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.>>
Mr.Flash
23-05-2014, 11:16
чудово, дякую, хлопці , я забув відповісти, але рішення MatteoP працює. бравіссімо ;)