КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF

MatteoP
11-07-2013, 15:02
Прывітанне, хлопцы,
як назва ў мяне праблема з на выключальнік на Audi A6 3.0 Tdi нумар SW 1037381388.
Пасля таго як вы зрабілі змены, як звычайна, эбу запамінае код няспраўнасці U0301 ", несумяшчальнага праграмнага забеспячэння" і ўваходзіць у recovery.
Вам ? ніколі не здаралася?
Прыкладаю арыгінал

magi1984
11-07-2013, 15:45
вы, адзін біт перамыкач на некаторыя 3.0tdi не працуе, зрабіце гэта толькі з добра

MatteoP
11-07-2013, 15:53
Ок, зараз я спрабую!
Дзякуй

msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:54
мы на некалькі 2.7tdi-3.0tdi мы, напрыклад, уручную.

marcogti
01-08-2013, 12:08
я бачыў, што на гэтай ecu таксама cernado біт switch c'? аднак, што-то яшчэ, што, пачынаючы яго вырабіць, на старых a4 b7 з ecusafe не даў якіх-небудзь праблем.

franco75
12-12-2013, 09:57
для гэтага на A8 3.0 tdi 1037371075 рэкамендуемыя Раз, Ecusafe або праз камутатар?
Магчыма, з Ecusafe я павінен выдаліць DTC?

magi1984
12-12-2013, 19:56
раз і ў вас не ўзнікне праблем

Mr.Flash
12-02-2014, 11:10
MatteoP ...... вы нешта выправіць ? Калі вы як ?

Я ? падгарнулася Audi A6 3.0 233cv edc16cp34 з той жа праблемай , нават горш, я думаю...... аўтамабіль не карты, БД з MPPS, арыгінальныя, з fgtech2 etc..... памылка падчас ініцыялізацыі, запісу (не выдаліць, нават не flash)

Зроблена ў bdm..... пішу толькі flash памылка U0301 гэтак жа, як ты. Для астатніх, здаецца, ідзе добра, нават калі сігнальная лямпа гарыць. Спрабавалі і з cmd bdm 1255, так і з KTAG , тая ж праблема. Нават перапісваць арыгінальны флэш-праблема не ўхіленая. Адзіны спосаб, каб сысці памылку U0301 ? тое, дараваць ўнутры поўнага рэзервовага капіявання дадзеных bdm.

Ідэі ??

ugoboss
12-02-2014, 12:05
калі нават пакласці файл flash ori вам жа памылка павінна быць праблема, cks або rsa, кантралюйце cks калі вы скончыце пісаць.

Mr.Flash
12-02-2014, 12:43
так, я падумаў тое ж самае, з KTAG робіць гэта аўтаматычна, у той час як з BDM 1255 c'? сколкава? перарабіць кантрольную суму ў канцы ўводу на flash (а гэта робіцца аўтаматычна пры запампоўцы файла ў праграмнае забеспячэнне)..... так, я спрабаваў, але нічога ж праблема.

дарэчы, мы таксама спрабавалі выправіць яе праграмнага забеспячэння (winols), перш чым зрабіць гэта напісаць. .............. вынік усе той жа !!! і што, чорт вазьмі !!!

скф
12-02-2014, 12:57
выбачайце, я не магу спампаваць файл, але калі вы скажаце мне, што вы кажаце ecu

Mr.Flash
12-02-2014, 13:53
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

ugoboss
12-02-2014, 13:59
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

пошце файлаў чытання bdm.

Mr.Flash
12-02-2014, 15:10
перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай

таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...

мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.

ugoboss
12-02-2014, 16:29
мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.

скф
13-02-2014, 10:17
перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай

таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...

мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.

вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне

Mr.Flash
13-02-2014, 10:53
мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.

прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
Іншыя ідэі?

вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне

а на самай справе , то тлумачэнні павінны darcela......... як вы вырашылі ?

alex68
13-02-2014, 11:24
mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.

ugoboss
13-02-2014, 12:33
прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
Іншыя ідэі?

доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.

Mr.Flash
13-02-2014, 13:24
mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.

я таксама паспрабаваў з gallo2 , даў мне памылку (obd) і не пісаў. Я зрабіў гэта з BDM , але кожны раз, калі я пішу flash мне загараецца індыкатар mil, памылка U0301.

Калі вы кажаце, выдалення DTC , вы маеце на ўвазе, у табліцы вы выдалілі цалкам dtc ??? Таму і цябе, і ты памылка U0301 несумяшчальнае ?

доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.

я перапісаў толькі flash зменены ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў толькі арыгінальны флэш ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў рэзервовага капіявання bdm арыгінальны ............ І' ОК

Flash ? ori , выгрузкі яго з usb і месца адразу.

скф
13-02-2014, 13:29
прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,

Mr.Flash
13-02-2014, 13:35
я хачу ўдакладніць, што ўсе доказы, якія я зрабіў вышэй, зробленыя з BDM100 і KTAG, чаму? OBD не c'? да нічога не пісаць з выкарыстаннем розных інструментаў.

прыкладаю арыгінальны флэш.

прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,

я выкарыстаў як BDM100 v1251 як KTAG..... заўседы той жа вынік-памылка U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
кантрольная той corregono інтэрфейсы для запісу , я даў яму заўседы еду няслушныя файлы .
c'? сказаць, што тая ж памылка, і той прымае яго, нават калі я кідаю ўнутры арыгінальны флэш!!!!!! і таму мы кажам-файла з chk правільна.

скф
13-02-2014, 13:48
вы цалкам маеце рацыю, але ў тым e2p і flasch? ці будзе ў ingippo то

Mr.Flash
13-02-2014, 15:01
і які ўлоў ? я e2p, і памяць мікра я ніколі не зменіце....... любыя змены, якія я зрабіў, я зрабіў толькі ў flash.... ? гэта, што я не растлумачу..

alfajtd
13-02-2014, 15:03
змяненне файла, робяць кантрольную суму ў winols, як вы апісалі раней,
riscrivila ў ecu без farlgi кантрольнай сумы інструмент.

Дайце нам ведаць,

Mr.Flash
13-02-2014, 15:44
змяненне файла, робяць кантрольную суму ў winols, як вы апісалі раней,
riscrivila ў ecu без farlgi кантрольнай сумы інструмент.
Дайце нам ведаць,

сапраўды, тое ж самае, што мы думалі,....... і мы гэтак жа спрабавалі , а ? немагчыма..... чаму? калі выкарыстанне BDM 100 пры загрузцы файла кажа: "аптымізацыя бягучых" і яшчэ, не ? выпраўленне кантрольнай сумы...... і KTAG не кажа нічога, але аўтаматычна робіць выпраўлення кантрольнай сумы гэтак жа.

Я сумняваюся, што можна пісаць без інтэрфейс BDM выправіў кантрольную суму.

alfajtd
13-02-2014, 15:47
Паспрабуйце стары bdm vers. 1255

ugoboss
13-02-2014, 16:31
я перапісаў толькі flash зменены ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў толькі арыгінальны флэш ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў рэзервовага капіявання bdm арыгінальны ............ І' ОК

Flash ? ori , выгрузкі яго з usb і месца адразу.

калі вы хочаце, паспрабуйце fere доказаў, што я вам сказаў вышэй, у іх паслядоўнасці.

Mr.Flash
14-02-2014, 10:54
Паспрабуйце стары bdm vers. 1255

альфа, я спрабаваў са старога 1251 (што ? усе пайшло ад бога), і добра яшчэ новы Ktag.... я не думаю, што вы дазволіце з 1255 . ? я не мог не паспрабаваць, чаму? не ў мяне..

Mr.Flash
14-02-2014, 11:00
калі вы хочаце, паспрабуйце fere доказаў, што я вам сказаў вышэй, у іх паслядоўнасці.

Гэта вы кажаце ?

вы можаце напісаць сваю рэзервовага капіявання
затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку
калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго
калі і дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае

я зрабіў гэта.... я напісаў яго рэзервовага ОК
я перапісаў толькі flash ori ................... ПАМЫЛКА U0301

я табе адправіў файл крычы, калі вы хочаце праверыць, ложак, бд і bdm

дзякуй

ugoboss
14-02-2014, 14:25
Гэта вы кажаце ?

я зрабіў гэта.... я напісаў яго рэзервовага ОК
я перапісаў толькі flash ori ................... ПАМЫЛКА U0301

я табе адправіў файл крычы, калі вы хочаце праверыць, ложак, бд і bdm

дзякуй

файл бачыў, і, здаецца, на месцы, пасля таго, як вы напісалі), флэш-золата і дае памылку, а вы спрабавалі перапісаць толькі e2prom, каб паглядзець, што адбываецца, пошты, нават у e2prom, што я хачу бачыць.

Mr.Flash
17-02-2014, 11:36
няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom

пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........

MatteoP
29-04-2014, 17:56
Выбачайце, калі не я-адказаў першы.
У маім выпадку, не ? праблема кантрольнай сумы, я ўпэўнены, чаму? калі арыгінальныя (запісаўшы яго ў паслядоўны з Genius) шпіен, з'язджаць назад.
Гэта проста particolarit? праграмнага забеспячэння, якая выконвае праверку ў адным з бітаў перамыкача off (праверана пішу толькі змены).
Я вырашыў проста выкрэсліваць клас для адмовы U0301 паколькі гэтая версія праграмнага забеспячэння разводзіў толькі індыкатар няспраўнасці, але не хадзіў у recovery. Пошук у рэжыме? 8-разрадныя паслядоўнасці 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і адрэдагуйце ў 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.
Метад ? дастаткова rambles? працуе.
Калі ен таксама ідзе ў recovery праблема становіцца, безумоўна, вялікая.

neo
30-04-2014, 00:51
няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom

пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........

Калі вам патрэбна дапамога для выдалення dtc ад карту, вам магу дапамагчы.

MatteoP
30-04-2014, 08:46
Калі вам патрэбна дапамога для выдалення dtc ад карту, вам магу дапамагчы.

&Quot;рашэнне" праблемы DTC ? тое, што я напісаў вышэй:

<<Шукае ў рэжыме? 8-разрадныя паслядоўнасці 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і адрэдагуйце ў 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.>>

Mr.Flash
23-05-2014, 11:16
выдатна, дзякуй, хлопцы , я забыўся адказаць, але рашэнне MatteoP працуе. брависсимо ;)