Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF
Прывітанне, хлопцы,
як назва ў мяне праблема з на выключальнік на Audi A6 3.0 Tdi нумар SW 1037381388.
Пасля таго як вы зрабілі змены, як звычайна, эбу запамінае код няспраўнасці U0301 ", несумяшчальнага праграмнага забеспячэння" і ўваходзіць у recovery.
Вам ? ніколі не здаралася?
Прыкладаю арыгінал
magi1984
11-07-2013, 15:45
вы, адзін біт перамыкач на некаторыя 3.0tdi не працуе, зрабіце гэта толькі з добра
Ок, зараз я спрабую!
Дзякуй
msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:54
мы на некалькі 2.7tdi-3.0tdi мы, напрыклад, уручную.
marcogti
01-08-2013, 12:08
я бачыў, што на гэтай ecu таксама cernado біт switch c'? аднак, што-то яшчэ, што, пачынаючы яго вырабіць, на старых a4 b7 з ecusafe не даў якіх-небудзь праблем.
franco75
12-12-2013, 09:57
для гэтага на A8 3.0 tdi 1037371075 рэкамендуемыя Раз, Ecusafe або праз камутатар?
Магчыма, з Ecusafe я павінен выдаліць DTC?
magi1984
12-12-2013, 19:56
раз і ў вас не ўзнікне праблем
Mr.Flash
12-02-2014, 11:10
MatteoP ...... вы нешта выправіць ? Калі вы як ?
Я ? падгарнулася Audi A6 3.0 233cv edc16cp34 з той жа праблемай , нават горш, я думаю...... аўтамабіль не карты, БД з MPPS, арыгінальныя, з fgtech2 etc..... памылка падчас ініцыялізацыі, запісу (не выдаліць, нават не flash)
Зроблена ў bdm..... пішу толькі flash памылка U0301 гэтак жа, як ты. Для астатніх, здаецца, ідзе добра, нават калі сігнальная лямпа гарыць. Спрабавалі і з cmd bdm 1255, так і з KTAG , тая ж праблема. Нават перапісваць арыгінальны флэш-праблема не ўхіленая. Адзіны спосаб, каб сысці памылку U0301 ? тое, дараваць ўнутры поўнага рэзервовага капіявання дадзеных bdm.
Ідэі ??
калі нават пакласці файл flash ori вам жа памылка павінна быць праблема, cks або rsa, кантралюйце cks калі вы скончыце пісаць.
Mr.Flash
12-02-2014, 12:43
так, я падумаў тое ж самае, з KTAG робіць гэта аўтаматычна, у той час як з BDM 1255 c'? сколкава? перарабіць кантрольную суму ў канцы ўводу на flash (а гэта робіцца аўтаматычна пры запампоўцы файла ў праграмнае забеспячэнне)..... так, я спрабаваў, але нічога ж праблема.
дарэчы, мы таксама спрабавалі выправіць яе праграмнага забеспячэння (winols), перш чым зрабіць гэта напісаць. .............. вынік усе той жа !!! і што, чорт вазьмі !!!
выбачайце, я не магу спампаваць файл, але калі вы скажаце мне, што вы кажаце ecu
Mr.Flash
12-02-2014, 13:53
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
пошце файлаў чытання bdm.
Mr.Flash
12-02-2014, 15:10
перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай
таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...
мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.
перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай
таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...
мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне
Mr.Flash
13-02-2014, 10:53
мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.
прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
Іншыя ідэі?
вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне
а на самай справе , то тлумачэнні павінны darcela......... як вы вырашылі ?
mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.
прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
Іншыя ідэі?
доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.
Mr.Flash
13-02-2014, 13:24
mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.
я таксама паспрабаваў з gallo2 , даў мне памылку (obd) і не пісаў. Я зрабіў гэта з BDM , але кожны раз, калі я пішу flash мне загараецца індыкатар mil, памылка U0301.
Калі вы кажаце, выдалення DTC , вы маеце на ўвазе, у табліцы вы выдалілі цалкам dtc ??? Таму і цябе, і ты памылка U0301 несумяшчальнае ?
доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.
я перапісаў толькі flash зменены ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў толькі арыгінальны флэш ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў рэзервовага капіявання bdm арыгінальны ............ І' ОК
Flash ? ori , выгрузкі яго з usb і месца адразу.
прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,
Mr.Flash
13-02-2014, 13:35
я хачу ўдакладніць, што ўсе доказы, якія я зрабіў вышэй, зробленыя з BDM100 і KTAG, чаму? OBD не c'? да нічога не пісаць з выкарыстаннем розных інструментаў.
прыкладаю арыгінальны флэш.
прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,
я выкарыстаў як BDM100 v1251 як KTAG..... заўседы той жа вынік-памылка U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
кантрольная той corregono інтэрфейсы для запісу , я даў яму заўседы еду няслушныя файлы .
c'? сказаць, што тая ж памылка, і той прымае яго, нават калі я кідаю ўнутры арыгінальны флэш!!!!!! і таму мы кажам-файла з chk правільна.
вы цалкам маеце рацыю, але ў тым e2p і flasch? ці будзе ў ingippo то
Mr.Flash
13-02-2014, 15:01
і які ўлоў ? я e2p, і памяць мікра я ніколі не зменіце....... любыя змены, якія я зрабіў, я зрабіў толькі ў flash.... ? гэта, што я не растлумачу..
змяненне файла, робяць кантрольную суму ў winols, як вы апісалі раней,
riscrivila ў ecu без farlgi кантрольнай сумы інструмент.
Дайце нам ведаць,
Mr.Flash
13-02-2014, 15:44
змяненне файла, робяць кантрольную суму ў winols, як вы апісалі раней,
riscrivila ў ecu без farlgi кантрольнай сумы інструмент.
Дайце нам ведаць,
сапраўды, тое ж самае, што мы думалі,....... і мы гэтак жа спрабавалі , а ? немагчыма..... чаму? калі выкарыстанне BDM 100 пры загрузцы файла кажа: "аптымізацыя бягучых" і яшчэ, не ? выпраўленне кантрольнай сумы...... і KTAG не кажа нічога, але аўтаматычна робіць выпраўлення кантрольнай сумы гэтак жа.
Я сумняваюся, што можна пісаць без інтэрфейс BDM выправіў кантрольную суму.
Паспрабуйце стары bdm vers. 1255
я перапісаў толькі flash зменены ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў толькі арыгінальны флэш ............. ПАМЫЛКА U0301
я перапісаў рэзервовага капіявання bdm арыгінальны ............ І' ОК
Flash ? ori , выгрузкі яго з usb і месца адразу.
калі вы хочаце, паспрабуйце fere доказаў, што я вам сказаў вышэй, у іх паслядоўнасці.
Mr.Flash
14-02-2014, 10:54
Паспрабуйце стары bdm vers. 1255
альфа, я спрабаваў са старога 1251 (што ? усе пайшло ад бога), і добра яшчэ новы Ktag.... я не думаю, што вы дазволіце з 1255 . ? я не мог не паспрабаваць, чаму? не ў мяне..
Mr.Flash
14-02-2014, 11:00
калі вы хочаце, паспрабуйце fere доказаў, што я вам сказаў вышэй, у іх паслядоўнасці.
Гэта вы кажаце ?
вы можаце напісаць сваю рэзервовага капіявання
затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку
калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго
калі і дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае
я зрабіў гэта.... я напісаў яго рэзервовага ОК
я перапісаў толькі flash ori ................... ПАМЫЛКА U0301
я табе адправіў файл крычы, калі вы хочаце праверыць, ложак, бд і bdm
дзякуй
Гэта вы кажаце ?
я зрабіў гэта.... я напісаў яго рэзервовага ОК
я перапісаў толькі flash ori ................... ПАМЫЛКА U0301
я табе адправіў файл крычы, калі вы хочаце праверыць, ложак, бд і bdm
дзякуй
файл бачыў, і, здаецца, на месцы, пасля таго, як вы напісалі), флэш-золата і дае памылку, а вы спрабавалі перапісаць толькі e2prom, каб паглядзець, што адбываецца, пошты, нават у e2prom, што я хачу бачыць.
Mr.Flash
17-02-2014, 11:36
няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom
пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........
Выбачайце, калі не я-адказаў першы.
У маім выпадку, не ? праблема кантрольнай сумы, я ўпэўнены, чаму? калі арыгінальныя (запісаўшы яго ў паслядоўны з Genius) шпіен, з'язджаць назад.
Гэта проста particolarit? праграмнага забеспячэння, якая выконвае праверку ў адным з бітаў перамыкача off (праверана пішу толькі змены).
Я вырашыў проста выкрэсліваць клас для адмовы U0301 паколькі гэтая версія праграмнага забеспячэння разводзіў толькі індыкатар няспраўнасці, але не хадзіў у recovery. Пошук у рэжыме? 8-разрадныя паслядоўнасці 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і адрэдагуйце ў 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.
Метад ? дастаткова rambles? працуе.
Калі ен таксама ідзе ў recovery праблема становіцца, безумоўна, вялікая.
няма іван, гэта не я , не я спрабаваў перапісаць толькі e2prom
пасля стральбы травень ад ноўтбука і месца , а я думаю, што на месцы яна не ў тым, што, калі перапісаць увесь файл цалкам bdm арыгінальны аўтамабіль ідзе добра........
Калі вам патрэбна дапамога для выдалення dtc ад карту, вам магу дапамагчы.
Калі вам патрэбна дапамога для выдалення dtc ад карту, вам магу дапамагчы.
&Quot;рашэнне" праблемы DTC ? тое, што я напісаў вышэй:
<<Шукае ў рэжыме? 8-разрадныя паслядоўнасці 65,1,2,1,1,11,2,1,14,2,2,74,2,1,11,2,1 і адрэдагуйце ў 65,1,2,1,1,11,0,1,14,2,2,74,2,1,11,0,1.>>
Mr.Flash
23-05-2014, 11:16
выдатна, дзякуй, хлопцы , я забыўся адказаць, але рашэнне MatteoP працуе. брависсимо ;)