Прагляд Поўнай Версіі : меркаванне файлы 159 150cv
vincenzot
10-07-2013, 02:41
файл ложак ад машыны майго кліента ? файл mod? некалькі разоў ен ўкараняе 2000 тысяч абаротаў тыпу як калі б застаўся egr адкрыты, але тыя, хто зрабіў файл сказаў, што defappata і таксама зачыняецца клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ,затым файл, які я чытаў ? 2 мега, але калі яго перапісаць, яго трэба перапісаць роўна, загадзя дзякуй.
cinqueturbo
10-07-2013, 03:12
Вы павінны даць больш? info HW - SW etc etc у адваротным выпадку ніхто не можа? дапамагчы вам...
вы павінны перапісаць роўна
vincenzot
10-07-2013, 09:04
msport (exil77grande)
10-07-2013, 17:10
файл ложак ад машыны майго кліента ? файл mod? некалькі разоў ен ўкараняе 2000 тысяч абаротаў тыпу як калі б застаўся egr адкрыты, але тыя, хто зрабіў файл сказаў, што defappata і таксама зачыняецца клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ,затым файл, які я чытаў ? 2 мега, але калі яго перапісаць, яго трэба перапісаць роўна, загадзя дзякуй.
я толькі што звярнуў у іншы пост у наступным пасце, што адкрыць у няправільным раздзеле, не прытрымлівацца логіцы і рэгламент будзе' прыняць меры, бачыў, што не толькі імкнецца дапамагчы вам, і вы страціце час нават я павінен застацца, каб змяніць і перамясціць вось,
msport (exil77grande)
10-07-2013, 17:18
карту і цалкам перарабляць, зроблена жудасна,recoveri застрахаваны і egr і' stat выключаны няправільна,на 100% гэта зрабіў адзін, што хоча эксперыментаваць і вопыт на іншай машыне,перамясціць яго ў профіль падыходзіць.
карту і цалкам перарабляць, зроблена жудасна,recoveri застрахаваны і egr і' stat выключаны няправільна,на 100% гэта зрабіў адзін, што хоча эксперыментаваць і вопыт на іншай машыне,перамясціць яго ў профіль падыходзіць.
ну і дарма......нават мой пляменнік б лепш....
vincenzot
11-07-2013, 03:18
прабачце і дзякуй за папярэджанне msport.
lupeen90
28-01-2015, 17:56
але dovearrivano гэтыя карты^??