Перегляд Повної Версії : Renault clio III, подушка безпеки
ось мій перший розповідь
у мене clio, до якої у мене була проблема з elettroguida
білий залишив мене ? маючи незамінним потребує? автомобіля, так як живу за межами міста?
я повинен був купити один в поспіху перебудовуватися
я переконаний, що якщо б я міг вивчити його краще, ніж я міг uscirmene мало
може бути, просто rel? ебу
крім цього печ я не пі? ніготь є
згодом там були пару дуже маленьких дефектів
перший і ближнє світло не вмикали-й?
і це мить baypassato
інший і горить індикатор подушки безпеки не йде більше? далі, і під діагноз не проблема
зараз у володінні і galletto2, що autocom
я хотів би знати, де я можу знайти керівництво пояснює мені, як спробу відновлення.
ps у мене навіть є колекція програмного забезпечення.
legendaryslave
09-07-2013, 21:18
якщо індикатор ? горить там erore спробуйте інший діагноз і вискакує
дякую за відповідь, але якщо ? можливо, я хотів би знати, система з autocom
чекаю порад
що систему потрібно зробити....
autocom ? активним можна зробити діагностику всі автомобілі, не тільки подушка безпеки....
частині екрана, відкриття, вибрати автомобіль, а потім продовжити нижче прокрутіть і подивіться знаходитесь подушка безпеки виберіть потім натисніть на кнопку obd внизу праворуч і йди в..... читати збоїв.....
ах ок
я думала, що доведеться читати eeprom і того, щоб скинути!!
як раніше, я прагну, і я дам вам знати
питання ? в цей момент
для чого мені потрібні ці програми resetting подушка безпеки?
його слово говорить, що тільки у разі crasch і ep2 якщо у вас відмови ви робите з інструментом діагностики.....
legendaryslave
09-07-2013, 23:29
його слово говорить, що тільки у разі crasch і ep2 якщо у вас відмови ви робите з інструментом діагностики.....
stramegaquoto
сьогодні я прочитав коди помилок, але provandoli видалити нічого не відбувається
залишаються
будь-які пропозиції
коди були ліжка з autocom
поштові коди помилок, які ви читали, і ми бачимо........
Коди несправностей
Подушка безпеки (Airbag - Діагностика - MT/AT) (після останнього стирання коду несправності)
DTC Опис
DF072 - Подушка безпеки переднього ланцюга 1 з боку водія
- відкритий контур
- є
DF071 - передня Подушка безпеки, контур 2 з боку водія
- відкритий контур
- є
Подушка безпеки (Airbag - Діагностика - MT/AT)
DTC Опис
DF072 - Подушка безпеки переднього ланцюга 1 з боку водія
- відкритий контур
- є
DF071 - передня Подушка безпеки, контур 2 з боку водія
- відкритий контур
- є
DF262 - Сигнал кратної швидкості? автомобіля
- Помилка електронного внутрішній датчик
- переривчастий
у вас є проблема на контакт спіраль рульового колеса при несправності говорить обрив в ланцюзі ? нормально, що не стерти, перевірити роз'єм дисплея спіраль для першого подивитися continuit? серед роз'єм і контакти подушка безпеки кермо....
blackwolf76
14-07-2013, 12:21
можливо, заміна гідропідсилювача рульового управління, або manomettendo в devialuci для ближнього світла ? переплутано щось на завод кабелі подушка безпеки.
його відволікає світла, не ? були підроблені, але ? створено обходу, що від напруги у вас фари тільки тоді, коли потрібно. але за те, що я повинен перевірити його завод. дійсно, якщо хтось має схему було б здорово
що стосується безпеки контролера? краще штекер, але установці старої elettroguida, перед поверненням назад, проблема зникла, підозрюю, що проблема в кодах, очевидно, все ще непрофесіонал в області
legendaryslave
14-07-2013, 16:50
спробуйте continuita' між рульової колонки подушка безпеки водія є проблема, на першої та другої щаблі дуже provabile кабель, пластикові
з відмовами, що вас у курсі, не ? проблема кодів, але я знаю, що у вас порушений контакт спіраль під кермом..... це коли демонтуйте колеса повинні бути прямо, а кермо в центрі правило, яке стосується всіх, не тільки для рено, якщо у вас не поважають, ви змушені контакт, праворуч або ліворуч, а ви ? злітно-єдиний доказ, що ви можете зробити, перевірити continuit? між роз'ємом і атаки подушка безпеки, якщо перед зняттям не було проблем spi подушка безпеки, повинно бути, що в збірці sbaglliato...