Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Renault clio III, падушка бяспекі

clio
09-07-2013, 16:49
вось мой першы аповяд

у мяне clio, да якой у мяне была праблема з elettroguida
белы пакінуў мяне ? маючы незаменным мае патрэбу? аўтамабіля, так як жыву за межамі горада?
я павінен быў купіць адзін у спешцы перабудоўвацца
я перакананы, што калі б я мог вывучыць яго лепш, чым я мог uscirmene мала
можа быць, проста rel? эбу
акрамя гэтага печ я не пі? пазногаць есць
пасля там былі пару вельмі маленькіх дэфектаў
першы і блізкае святло не запальвалі-й?
і гэта імгненне baypassato
іншы і гарыць індыкатар падушкі бяспекі не ідзе больш? далей, і пад дыягназ не праблема
цяпер у валоданні і galletto2, што autocom
я хацеў бы ведаць, дзе я магу знайсці кіраўніцтва тлумачыць мне, як спробу аднаўлення.
ps у мяне нават есць калекцыя праграмнага забеспячэння.

legendaryslave
09-07-2013, 21:18
калі індыкатар ? гарыць там erore паспрабуйце іншы дыягназ і выскоквае

clio
09-07-2013, 22:04
дзякуй за адказ, але калі ? магчыма, я хацеў бы ведаць, сістэма з autocom
чакаю саветаў

sno74
09-07-2013, 22:46
што сістэму трэба зрабіць....
autocom ? актыўным можна зрабіць дыягностыку на ўсе аўтамабілі, не толькі падушка бяспекі....
частцы экрана, адкрыцця, выбраць аўтамабіль, а затым працягнуць ніжэй пракруціць і паглядзіце знаходзіцеся падушка бяспекі выберыце затым націсніце на кнопку obd унізе справа і ідзі ў..... чытаць збояў.....

clio
09-07-2013, 23:02
ах ок
я думала, што давядзецца чытаць eeprom і таго, каб скінуць!!
як раней, я імкнуся, і я дам вам ведаць
пытанне ? у гэты момант
для чаго мне патрэбныя гэтыя праграмы resetting падушка бяспекі?

sno74
09-07-2013, 23:23
яго слова кажа, што толькі у выпадку crasch і ep2 калі ў вас адмовы вы робіце з інструментам дыягностыкі.....

legendaryslave
09-07-2013, 23:29
яго слова кажа, што толькі у выпадку crasch і ep2 калі ў вас адмовы вы робіце з інструментам дыягностыкі.....
stramegaquoto

clio
13-07-2013, 17:04
сення я прачытаў коды памылак, але provandoli выдаліць нічога не адбываецца
застаюцца
любыя прапановы
коды былі ложкі з autocom

sno74
13-07-2013, 17:42
паштовыя коды памылак, якія вы чыталі, і мы бачым........

clio
14-07-2013, 10:03
Коды няспраўнасцяў

Падушка бяспекі (Airbag - Дыягностыка - MT/AT) (пасля апошняга сцірання кода)

DTC Апісанне
DF072 - Падушка бяспекі пярэдняга ланцуга 1 з боку кіроўцы
- адкрыты шлях
- маецца
DF071 - пярэдняя Падушка бяспекі, шлях 2 з боку кіроўцы
- адкрыты шлях
- маецца

Падушка бяспекі (Airbag - Дыягностыка - MT/AT)
DTC Апісанне
DF072 - Падушка бяспекі пярэдняга ланцуга 1 з боку кіроўцы
- адкрыты шлях
- маецца
DF071 - пярэдняя Падушка бяспекі, шлях 2 з боку кіроўцы
- адкрыты шлях
- маецца
DF262 - Сігнал кратнай хуткасці? аўтамабіля
- Памылка электроннага ўнутраны датчык
- перарывісты

sno74
14-07-2013, 10:42
у вас есць праблема на кантакт спіраль рулявога колы пры няспраўнасці кажа абрыў ў ланцугі ? нармальна, што не сцерці, праверыць раз'ем дысплея спіраль для першага паглядзець continuit? сярод раз'ем і кантакты падушка бяспекі руль....

blackwolf76
14-07-2013, 12:21
магчыма, замена рулявога кіравання, або manomettendo у devialuci для блізкага святла ? зблытана што-то на завод кабелі падушка бяспекі.

clio
14-07-2013, 12:52
яго адцягвае святла, не ? былі падробленыя, але ? створаны абыходу, што ад напружання ў вас фары толькі тады, калі трэба. але за тое, што я павінен праверыць яго завод. сапраўды, калі хто-то мае схему было б выдатна
што тычыцца бяспекі кантролера? лепш штэкер, але ўсталеўцы старой elettroguida, перад вяртаннем назад, праблема знікла, падазраю, праблема ў кодах, відавочна, усе яшчэ непрафесіянал у вобласці

legendaryslave
14-07-2013, 16:50
паспрабуйце continuita' паміж рулявой калонкі падушка бяспекі для вадзіцеля есць праблема, на першай і другой ступені вельмі provabile кабель, пластыкавыя

sno74
14-07-2013, 17:44
з адмовамі, што вас у курсе, ці не ? праблема кодаў, але я ведаю, што ў вас парушаны кантакт спіраль пад рулем..... гэта калі дэмантуюць колы павінны быць прама, а руль у цэнтры правіла, якое датычыцца ўсіх, не толькі для рэно, калі ў вас не паважаюць, вы вымушаныя кантакт, справа ці злева, а вы ? узлетна-адзінае доказ, што вы можаце зрабіць, праверыць continuit? паміж раздымам і атакі падушка бяспекі, калі перад здыманнем не было праблем spi падушка бяспекі, павінна быць, што-то ў зборцы sbaglliato...