Перегляд Повної Версії : проблема alfa 159 1.9 150cv
привіт, хлопці у мене проблема на alfa 159 multijet 150cv dpf.
після цього автомобіль володіє потрясінь середніх і високих оборотах призводить до високої fumosit?
здається, класична проблема з swirl, але я не від DTC, і, що ще більше? дивно ? що на колекторі всмоктування, не ? є щуп для виміру рівня команди n? щеплення ж на клапанах
cio? здається, вже? колектор зміненої ж від виробника.
хто мені висвітлює???
dvdtuning
09-07-2013, 13:07
може бути багато чого...починається з перевірки стану dpf, стан системи рециркуляції ог, повітряний фільтр, фільтр дизельного палива і форсунки.
може бути багато чого...починається з перевірки стану dpf, стан системи рециркуляції ог, повітряний фільтр, фільтр дизельного палива і форсунки.
dpf off
egr-off
SandroMarciano
09-07-2013, 16:49
спробуйте chiuderele всі swirl то, а? ви впевнені (якщо не будуть зламані лопаті всередині).
В іншому випадку перевірте також, якщо аукціон турбіни працює правильно.
спробуйте chiuderele всі swirl то, а? ви впевнені (якщо не будуть зламані лопаті всередині).
В іншому випадку перевірте також, якщо аукціон турбіни працює правильно.
як я закриваю всі swirl, так, що не з'? вимірювальний щуп на колектор, і для того щоб зняти потрібно розібрати половину машини...
SandroMarciano
09-07-2013, 17:34
на карті, якщо ви шукаєте на форумі є адреси, розміщені на "браво", саме пошук "edc16c давайте вчитися!"
на рестайлінг.. і так і попередній.. привід і... подивитися недалеко від рекуперації парів..
тут фото від розібрали..
4694
blackwolf76
10-07-2013, 00:00
Правильно, як говорить девід...
Під і неминуче зачіпає зняти автомобіль, навіть якщо доведеться зняти багато, але простору не вистачає. В якості компенсації, щоб видалити їх ви покладете в одну мить, бо просто зняти старі і наріжте отвори з чоловічою діаметром шість і поставити прості шпильки з головкою з внутрішнім шестигранником на 5 мм.
Цей тип collettroi він swirl дуже ніжною і в кінцевому підсумку розбивається в голівці блоку incasinando клапанів і турбіни. Майже впевнений, що клапани зігнуті по-моєму, побачив, що на останні моделі мають шток на 5 мм, а не 6, як зазвичай, а просто дрібниця, щоб зігнути... типу шматок swirl.
PS: перевірте провід датчика температури...
і що центральний провід датчика температури... може бути + ясно.:confused:
blackwolf76
10-07-2013, 07:48
Іноді на такий автомобіль розсипається на пластмасовою ізоляцією в безпосередній близькості? вилка, створюючи помилкові контакти, які призводять до несправності двигуна.
на карті, якщо ви шукаєте на форумі є адреси, розміщені на "браво", саме пошук "edc16c давайте вчитися!"
ок, спасибі, спробує?
msport (exil77grande)
10-07-2013, 17:23
я б сказав, що найправильніше було б відправляти файли орі і мод, щоб дати вам погляд на сприяння що вже той факт, що ви не від помилок означає, що виключення dpf не так і те не написали, якщо це також відображається.
не ? зіставляється і зараз не назад + дефект, але доведеться? поглибити
rebirthafterrevenge
14-07-2013, 18:58
перевірте, що не має дизельного фільтра забруднений або не пилососом повітряний фільтр(може зробити з пробки) . я ? сталося 159 з тими самими дефектами. але вона дизельного фільтра бруд і корпус фільтра було отвір від фільтра, так само, що він атмосферне.
я сподіваюся, що ти дав невеликою допомогою.
перевірте, що не має дизельного фільтра забруднений або не пилососом повітряний фільтр(може зробити з пробки) . я ? сталося 159 з тими самими дефектами. але вона дизельного фільтра бруд і корпус фільтра було отвір від фільтра, так само, що він атмосферне.
я сподіваюся, що ти дав невеликою допомогою.
ок controllero
rebirthafterrevenge
02-08-2013, 09:03
як ? туди в кінцевому підсумку?
як ? туди в кінцевому підсумку?
той час, дефект, здається, зник...
а скоро спробує? блокувати swirl карту і будете бачити?
rebirthafterrevenge
02-08-2013, 16:19
той час, дефект, здається, зник...
а скоро спробує? блокувати swirl карту і будете бачити?
nn, я думаю, їх недолік! ми сподіваємося, що автомобіль не дає тобі + проблем!!! ;)