Прагляд Поўнай Версіі : праблема alfa 159 1.9 150cv
прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на alfa 159 multijet 150cv dpf.
пасля гэтага аўтамабіль валодае узрушэнняў сярэдніх і высокіх абарачэннях прыводзіць да высокай fumosit?
здаецца, класічная праблема з swirl, але я не ад DTC, і, што яшчэ больш? дзіўна ? што на калектары ўсмоктвання, не ? маецца мац для вымярэння ўзроўню каманды n? прышчэпкі ж на клапанах
cio? здаецца, ужо? калектар змененай ж ад вытворцы.
хто мне асвятляе???
dvdtuning
09-07-2013, 13:07
можа быць шмат чаго...пачынаецца з праверкі стану dpf, стан сістэмы рэцыркуляцыі ог, паветраны фільтр, фільтр дызельнага паліва і фарсункі.
можа быць шмат чаго...пачынаецца з праверкі стану dpf, стан сістэмы рэцыркуляцыі ог, паветраны фільтр, фільтр дызельнага паліва і фарсункі.
dpf off
egr-off
SandroMarciano
09-07-2013, 16:49
паспрабуйце chiuderele ўсе swirl то, а? вы ўпэўненыя (калі ня будуць зламаныя лопасці ўнутры).
У адваротным выпадку, калі ласка, праверце таксама, калі аўкцыен турбіны працуе правільна.
паспрабуйце chiuderele ўсе swirl то, а? вы ўпэўненыя (калі ня будуць зламаныя лопасці ўнутры).
У адваротным выпадку, калі ласка, праверце таксама, калі аўкцыен турбіны працуе правільна.
як я зачыняю ўсе swirl, так, што не c'? вымяральны мац на калектар, і для таго каб зняць трэба разабраць палову машыны...
SandroMarciano
09-07-2013, 17:34
на карце, калі вы шукаеце на форуме есць адрасы, размешчаныя на " брава", менавіта пошук "edc16c давайце вучыцца!"
на рэстайлінг.. і так і папярэдні.. прывад і пад... паглядзець недалека ад рэкуперацыі пароў..
тут фота ад разабралі..
4694
blackwolf76
10-07-2013, 00:00
Правільна, як кажа, дэвід...
Пад і непазбежна закранае зняць аўтамабіль, нават калі прыйдзецца зняць шмат, але прасторы не хапае. У якасці кампенсацыі, каб выдаліць іх вы пакладзеце ў адзін момант, таму што проста зняць старыя і нарэжце адтуліны з мужчынскай дыяметрам шэсць і паставіць простыя шпількі з галоўкай з унутраным шасціграннікам на 5 мм.
Гэты тып collettroi ен swirl вельмі далікатнай і ў канчатковым выніку разбіваецца ў галоўцы блока incasinando клапанаў і турбіны. Амаль упэўнены, што клапаны сагнутыя па-мойму, убачыў, што на апошнія мадэлі маюць шток на 5 мм, а не 6, як звычайна, а проста дробязь, каб сагнуць... тыпу кавалак swirl.
PS: калі ласка, праверце провад датчыка тэмпературы...
і што цэнтральны провад датчыка тэмпературы... можа быць + ясна.:confused:
blackwolf76
10-07-2013, 07:48
Часам на такі аўтамабіль рассыпаецца на пластмасавай ізаляцыяй ў непасрэднай блізкасці? відэлец, ствараючы ілжывыя кантакты, якія прыводзяць да няспраўнасці рухавіка.
на карце, калі вы шукаеце на форуме есць адрасы, размешчаныя на " брава", менавіта пошук "edc16c давайце вучыцца!"
ок, дзякуй, паспрабуе?
msport (exil77grande)
10-07-2013, 17:23
я б сказаў, што самае правільнае было б адпраўляць файлы на врі і мод, каб даць вам погляд на садзейнічанне што ўжо той факт, што вы не ад памылак азначае, што выключэнне dpf не так і тое не напісалі, калі гэта таксама адлюстроўваецца.
не ? супастаўляецца і цяпер не назад + дэфект, але прыйдзецца? паглыбіць
rebirthafterrevenge
14-07-2013, 18:58
калі ласка, праверце, што не мае паліўны фільтр забруджаны або не пыласосам паветраны фільтр(можа зрабіць з коркі) . я ? адбылося 159 з тымі ж дэфектамі. але яна дызельнага фільтра бруд і корпус фільтра было адтуліну ад фільтра, так жа, што ен атмасферны.
я спадзяюся, што ты даў невялікі дапамогай.
калі ласка, праверце, што не мае паліўны фільтр забруджаны або не пыласосам паветраны фільтр(можа зрабіць з коркі) . я ? адбылося 159 з тымі ж дэфектамі. але яна дызельнага фільтра бруд і корпус фільтра было адтуліну ад фільтра, так жа, што ен атмасферны.
я спадзяюся, што ты даў невялікі дапамогай.
ок controllero
rebirthafterrevenge
02-08-2013, 09:03
як ? туды ў канчатковым выніку?
як ? туды ў канчатковым выніку?
той час, дэфект, здаецца, знік...
а хутка паспрабуе? блакаваць swirl карту і будзеце бачыць?
rebirthafterrevenge
02-08-2013, 16:19
той час, дэфект, здаецца, знік...
а хутка паспрабуе? блакаваць swirl карту і будзеце бачыць?
nn, я думаю, іх недахоп! мы спадзяемся, што аўтамабіль не дае табе + праблем!!! ;)