Прагляд Поўнай Версіі : запыт info для scodifica эбу DELCO Opel
Прывітанне, хлопцы !
Я пачаў нядаўна гэтую галіну і, вядома, мне патрэбен савет....хто-небудзь ведае, скажыце, калі ласка, як вы scodifica (з дапамогай якой праграмы) эбу Delco DZJN ўсталеўваецца на Opel Meriva 1600cc ??
Вы праглядаеце файл праз раз'ем OBD ???
загадзя дзякуй за супрацоўніцтва
ты не можаш scodificare, вы павінны знайсці іншы ( калі і ваш маршрут) атрымання pincode і запраграмаваць іншы ecu.
Ок, у мяне праблемы, і я думаў, менавіта, замяніць яго; але як я павінен зрабіць, каб знайсці pincode ???
дзякуй
у pincode ( carpass) вы можаце купіць opel ,30e, або, калі ў вас carprog вы зробіце атрымаць код,або чытайце працэсар ўнутры immo box і прыбытак pincode. + хутка і купіць код на opel.
legendaryslave
08-07-2013, 14:00
Згодны з калегамі, вы можаце атрымаць pincode ад чытання любы ecu вачэй унікальная функцыя, перад усталеўкай новай ecu павінна быць вынесена панны з opcom або tech2 на машыне донара з яго pin-код, у адваротным выпадку вы не кадаваць
Ок, дзякую ўсіх за каштоўныя парады...... вы класныя !!
прашу прабачэння, калі я ў адпаведнасці з гэтым у абмеркаванне, але ў мяне таксама праблема з ECU DELCO адной Tigra 1.4 1995 года.
Сітуацыі ? трохі заблытаным, так? уладальнік страціў свой адзіны ключ. Механік загадаў Opel новы раздзел ? разам з новы pincode, але стары блок кіравання не атрымлівае.
Чытаючы папярэдні пост, я зразумеў, што павінен riverginare з opcom або tech2, але я не разумею, што значыць "на машыне донара"...
Хто-то можа прасьвятліць мяне? Дзякуй
legendaryslave
26-09-2013, 22:09
Калі ключ ? было прынята з шасі нумар пін код аказваецца правільным ecancelli старых ключоў і ўставіць новую, што магчыма з добрай дыягностыкі plurimarca у адваротным выпадку, вам неабходна пачынаючы ад чытання скрынка чарзе або прыборнай панэлі і ricavarti пін-код для доступу да спецыяльных функцый Dell immobilaiser блок кіравання рухавіком павінен быць выхад панны ў выпадку, калі вы ідзяце ў узломам і ne атрымаць, выкарыстоўваная трэба riverginarls з opcom або tech2, перш чым зняць з аўтамабіля утаймавальнік atrimenti не можаце з figurarla на транспартным сродку прыемнік
Дзякуй, Legendary, я думаю, я зразумеў...
Падобна на тое, што эбу ў гэтым пытанні, цяпер дэмантаваны з аўтамабіля, але да некаторага часу таму, працуе выдатна, не як арыгінал, так? gi? заменена з-за праблем у кодзе.
Пытанне: дык як? працэдура riverginazione эбу ўключае выкарыстанне аўтамабіля, я мог бы сабраць ECU на машыне, і riverginarla з OPCOM або TECH2. Зрабілі мы?, цэнтральны ? гатовы, каб атрымаць новы код.
І магчыма што небудзь ? pi? проста паспрабаваць убачыць у знос, калі c'? блок кіравання, які ўключае ключ?
Дзякуй за ваша меркаванне.
legendaryslave
26-09-2013, 23:58
праблема ? заўседы пін-код, калі вам атрымаецца адкрыць да спецыяльных функцый ecu рухавіка ? выраблена можаце riverginarla таксама на іншай машыне з чаргі не выраўнаваны
у pincode ( carpass) вы можаце купіць opel ,30e, або, калі ў вас carprog вы зробіце атрымаць код,або чытайце працэсар ўнутры immo box і прыбытак pincode. + хутка і купіць код на opel.
Прабачце невуцтва, я хацеў бы толькі ўдакладніць:
як я зразумеў, immo box не ? ўбудаваны ў ecu, але ? прылада.
Калі ? cos?, дзе знаходзіцца, што ўстаноўлена?
З OPCOM магу чытаць pincode ад працэсара або мне патрэбен праграміст тып willem?
Колькі ног мае працэсар?
Дзякуй за ваша цярпенне.
immo box будзе (на opel), убудаваны cn кольца, якое чытае транспондер з ключа, на замку ключа.
opcom nn закона працэсараў, на opel старыя можа атрымаць pincode, на youtube ce што-то.
для вашага pincode, вы павінны прачытаць mcu ўнутры immo box-знайсці код.
для 30e прапаную купіць opel. калі nn 6 практычных mcu, то nn варта.
immo box будзе (на opel), убудаваны cn кольца, якое чытае транспондер з ключа, на замку ключа.
opcom nn закона працэсараў, на opel старыя можа атрымаць pincode, на youtube ce што-то.
для вашага pincode, вы павінны прачытаць mcu ўнутры immo box-знайсці код.
для 30e прапаную купіць opel. калі nn 6 практычных mcu, то nn варта.
Дзякуй за растлумачэнне; я бачыў ролік на youtube, дзе будзе спінку чып ад иммо скрынка і чытаў, але ? працы, якія я аддаў перавагу б пазбегнуць...
Вядома, 30 еўра ў opel-добрая інвестыцыя, але я баюся, што не дастаткова cumunque чаму? падобна на тое, што эбу і immobox не пі? арыгіналы, чаму? замененыя з-за папярэдніх праблем з чэргамі. Новы ключ, замоўленага opel з картай pincode на аснове рамы не супадае з ECU і immobox... Што я магу зрабіць? І можна зрабіць scodifica агульнай cos? я здымаю думкі???
Дзякуй
Ок, вырашыць з дапамогай метаду pi? хутка.
Уладальнік ? пайшоў пад знос, і яна ўзяла ўсе неабходнае.
Дзякуй усім за парады.
Да prox.