Перегляд Повної Версії : BMW 320d 163cv FAP bosch edc16c35
simone82
07-07-2013, 20:23
Всім привіт,хотілося б ради фахівців,я задавав собі питання,чи повинен я знімати на день FAP на 320d 163cv,читання в bdm можна? завантаження устаткування і програмного забезпечення 163 no FAP завжди читати bdm?
Заздалегідь спасибі всім
legendaryslave
07-07-2013, 20:48
мммм, мені здається, більш складний шлях
simone82
07-07-2013, 21:00
Але ? можливо?
carmageddon
07-07-2013, 21:17
не пу? завантажити SW відрізняється від установки, якщо ви не робите оновлення з тестером, офіційний.
simone82
07-07-2013, 21:24
Але змінюється все обладнання і програмне забезпечення, bdm nn пу? робити?я півник європейський
carmageddon
07-07-2013, 21:37
я написав вам, що ви не можете? робити, якщо ви не використовуєте тестер bmw у офіційного
Processala з хороше програмне забезпечення, якщо ви хочете зробити ці випробування ? інша розмова.
baraldino
07-07-2013, 21:45
Це чому? BMW повинні зробити навчання ебу? Або ? cos? в цілому?
carmageddon
07-07-2013, 22:09
всі ecu мають різні ****lli захисту, які не дозволяють торгувати екю, якщо немає ? можна читати/писати в mpc...а потім, щоб мати ecu "на заміну" у випадках, коли не буде? можна читати/писати гдк sar? необхідно мати ecu "на заміну" з тим же номером HW bosch, dell, оригінальний, в іншому випадку автомобіль не поїде туди?.
bmw використовує систему ще більше? комплекс взаємозв'язків між різними ecu, для роботи автомобіль, і ****lli безпеки в поєднанні з номер для замовлення bmw...якщо HW і SW мають оснащення dpf не буде? можна мати той же номер, HW і SW, без оснащення dpf...і без дотримання HW і SW (bosch bmw) автомобіль не поїде туди?...? c ? перевага, якщо ви берете в руїнах одне екю не dpf ? можна зробити downgrade на всіх ecu dell машині з тестером bmw оригінальні (і atd дуже терплячі і спільні) так що авто нормально...але ? у будь-якому випадку, менш трудомісткий відключити dpf від ecu
може бути ? найкраще, що ви читайте екю в bdm і зробіть defap на його карту бачив, ускладнення цих ecu.........
simone82
07-07-2013, 22:56
По мені видалити dpf в ECU не буде? ніколи не дорівнює звичайній машині, що серії nn монтує dpf,наприклад, у мене gi? видалив один з FAP і коли я в рух без натиснення на карту курив вже? багато чорного,а 320d без FAP з заводу серії не курить, cos? так
carmageddon
07-07-2013, 22:58
ви помиляєтеся, якщо відключена, правильно ? так само, як мати ecu без оснащення dpf спочатку!
ви помиляєтеся, якщо відключена, правильно ? так само, як мати ecu без оснащення dpf спочатку!
згоден в повному обсязі, якщо вимкнено правильно авто як золоті без fap від народження...........
baraldino
07-07-2013, 23:41
Якщо проблеми немає ? серйозні зрозумієте тільки після
По мені видалити dpf в ECU не буде? ніколи не дорівнює звичайній машині, що серії nn монтує dpf,наприклад, у мене gi? видалив один з FAP і коли я в рух без натиснення на карту курив вже? багато чорного,а 320d без FAP з заводу серії не курить, cos? так
я згоден-
З правильним виняток FAP - машині не курять
Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:14
Насправді, на форумі bmw багато зняли, але не курять взагалі або мало речей. Однак bmw збирає DPF і не fap
впевнений, що, якщо він буде видалений, а також каталізатор, і це нормально, диму більш легко.
Roberto_Bmw
11-01-2014, 13:13
впевнений, що, якщо він буде видалений, а також каталізатор, і це нормально, диму більш легко.
Але мені цікаво, не йдуть, журнали тиск? Я забрав dpf, механічно випробування (- ї? що ще я повинен був очистити і, таким чином, я скористався можливістю, щоб покласти трубку прямий) і машина вище 2700 я ходив у recovery помилка тиску турбіни, що не маючи іп? створюється протитиск з dpf і каталізатором крутилася занадто (принаймні, я пояснив так)
carlo abarth
11-01-2014, 20:02
не ускладнюйте собі життя fattela defappare і, будьте уважні, щоб не злити все, як і було вже згадано ..якщо ні вранці (найбільш часто)холодної посилаєш повідомлення диму!!приймає деякі kikke, що машина йде добре, без проблем.
Roberto_Bmw
11-01-2014, 20:58
не ускладнюйте собі життя fattela defappare і, будьте уважні, щоб не злити все, як і було вже згадано ..якщо ні вранці (найбільш часто)холодної посилаєш повідомлення диму!!приймає деякі kikke, що машина йде добре, без проблем!!!!
Мій друг має пральню dpf (з каталізатором) і дим був не дуже уявляє, але ? спливаюче смердить кислої величезний.
Що стосується мого випадку, я чекаю, що мій друг revisionista оновлення системи, щоб побачити, якщо ваша машина буде в нормі.
msport (exil77grande)
12-01-2014, 10:12
Мій друг має пральню dpf (з каталізатором) і дим був не дуже уявляє, але ? спливаюче смердить кислої величезний.
Що стосується мого випадку, я чекаю, що мій друг revisionista оновлення системи, щоб побачити, якщо ваша машина буде в нормі.
машина у вас точно?
у будь-якому разі усунення dpf і залишити каталізатор і все в нормі так що не показати занадто багато комплексів.
Roberto_Bmw
12-01-2014, 10:23
7 серії e65, модель перед поточною, має той же барильце мого з dpf) і каталізатором всередині разом.
msport (exil77grande)
12-01-2014, 17:14
7 серії e65, модель перед поточною, має той же барильце мого з dpf) і каталізатором всередині разом.
навіть якщо сусіди раніше розділені, отже, як вже сказав залишити каталізатор, і ви берете всю sensa зламати тільки dpf.