КПК

Прагляд Поўнай Версіі : BMW 320d 163cv FAP bosch edc16c35

simone82
07-07-2013, 20:23
Усім прывітанне,хацелася б рады спецыялістаў,я задаваў сабе пытанне,ці павінен я здымаць на дзень FAP на 320d 163cv,чытанне ў bdm можна? загрузкі абсталявання і праграмнага забеспячэння 163 no FAP заўседы чытаць bdm?
Загадзя дзякуй ўсім

legendaryslave
07-07-2013, 20:48
мммм, мне здаецца, шлях больш складаны

simone82
07-07-2013, 21:00
Але ? магчыма?

carmageddon
07-07-2013, 21:17
не пу? загрузіць SW адрозніваецца ад ўстаноўкі, калі вы не робіце абнаўленне з тестеров, афіцыйны.

simone82
07-07-2013, 21:24
Але змяняецца ўсе абсталяванне і праграмнае забеспячэнне, bdm nn пу? рабіць?я пеўнік еўрапейскі

carmageddon
07-07-2013, 21:37
я напісаў вам, што вы не можаце? рабіць, калі вы не выкарыстоўваеце тэстар bmw у афіцыйнага

Ghizmo
07-07-2013, 21:43
Processala з-то добрае праграмнае забеспячэнне, калі ў далейшым вы хочаце зрабіць дадзеныя выпрабаванні ? іншы размова.

baraldino
07-07-2013, 21:45
Гэта чаму? BMW павінны зрабіць навучанне эбу? Або ? cos? у цэлым?

carmageddon
07-07-2013, 22:09
усе ecu маюць розныя ****lli абароны, якія не дазваляюць гандляваць экю, калі няма ? можна чытаць/пісаць у mpc...а затым, каб мець ecu "на замену" ў выпадках, калі не будзе? можна чытаць/пісаць гдк sar? неабходна мець ecu "на замену" з тым жа нумарам HW bosch, dell, арыгінальны, у адваротным выпадку аўтамабіль не адправіцца туды?.
bmw выкарыстоўвае сістэму яшчэ больш? комплекс узаемасувязяў паміж рознымі ecu, для працы аўтамабіль, і ****lli бяспекі ў спалучэнні з нумар для замовы bmw...калі HW і SW маюць аснашчэння dpf не будзе? можна мець той жа нумар, HW і SW, без аснашчэння dpf...і без захавання HW і SW (bosch bmw) аўтамабіль не адправіцца туды?...? c ? перавага, калі вы бераце ў руінах адно экю не dpf ? можна зрабіць downgrade на ўсіх ecu dell машыне з тестеров bmw арыгінальныя (і гаротнікам вельмі цярплівыя і сумесныя) так што аўто нармальна...але ? у любым выпадку, менш працаемкі адключыць dpf ад ecu

sno74
07-07-2013, 22:13
можа быць ? лепшае, што вы чытайце экю ў bdm і зрабіце defap на яго карту бачыў, ўскладненне гэтых ecu.........

simone82
07-07-2013, 22:56
Па мне выдаліць dpf ў ECU не будзе? ніколі не роўная звычайнай машыне, што серыі nn мантуе dpf,напрыклад, у мяне gi? выдаліў адзін з FAP і калі я ў рух без націску на карту курыў ужо? шмат чорнага,а 320d без FAP з завода серыі не паліць, cos? так

carmageddon
07-07-2013, 22:58
вы памыляецеся, калі адключаная, правільна ? гэтак жа, як мець ecu без аснашчэння dpf першапачаткова!

sno74
07-07-2013, 23:09
вы памыляецеся, калі адключаная, правільна ? гэтак жа, як мець ecu без аснашчэння dpf першапачаткова!
згодны ў поўным аб'еме, калі адключана правільна аўто, як залатыя без fap ад нараджэння...........

baraldino
07-07-2013, 23:41

Калі праблемы няма ? сур'езныя зразумееце толькі пасля

Ilmerca
29-08-2013, 22:04
Па мне выдаліць dpf ў ECU не будзе? ніколі не роўная звычайнай машыне, што серыі nn мантуе dpf,напрыклад, у мяне gi? выдаліў адзін з FAP і калі я ў рух без націску на карту курыў ужо? шмат чорнага,а 320d без FAP з завода серыі не паліць, cos? так

я згодны-

яс
17-09-2013, 23:57
З правільным выключэнне FAP - машыне не паляць

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:14

На самай справе, на форуме bmw шмат знялі, але не паляць наогул ці мала рэчаў. Аднак bmw збірае DPF і не fap

admin
11-01-2014, 12:57
упэўнены, што, калі ен будзе выдалены, а таксама каталізатар, і гэта нармальна, дыму больш легка.

Roberto_Bmw
11-01-2014, 13:13
упэўнены, што, калі ен будзе выдалены, а таксама каталізатар, і гэта нармальна, дыму больш легка.

Але мне цікава, не ідуць, часопісы ціск? Я забраў dpf, механічна выпрабаванні (- ы? што яшчэ я павінен быў ачысціць і, такім чынам, я скарыстаўся магчымасцю, каб пакласці трубку прамы) і машына вышэй 2700 я хадзіў у recovery і памылка ціску турбіны, што не маючы іп? супрацьціск ствараецца з dpf і каталізатарам кружылася занадта (па крайняй меры, я патлумачыў так)

carlo abarth
11-01-2014, 20:02
не ўскладняць сабе жыцце fattela defappare і, будзьце ўважлівыя, каб не зліць усе, як вам і было ўжо згадана ..калі няма раніцай (найбольш часта)халоднай пасылаеш паведамленні дыму!!прымае некаторыя kikke, што машына ідзе добра, без праблем.

Roberto_Bmw
11-01-2014, 20:58
не ўскладняць сабе жыцце fattela defappare і, будзьце ўважлівыя, каб не зліць усе, як вам і было ўжо згадана ..калі няма раніцай (найбольш часта)халоднай пасылаеш паведамленні дыму!!прымае некаторыя kikke, што машына ідзе добра, без праблем!!!!

Мой сябар мае пральню dpf (з каталізатарам) і дым быў не асабліва ўяўляе, але ? ўсплывальнае смярдзіць кіслай велізарны.

Што тычыцца майго выпадку, я чакаю, што мой сябар revisionista абнаўленне сістэмы, каб убачыць, калі ваша машына будзе ў норме.

msport (exil77grande)
12-01-2014, 10:12
Мой сябар мае пральню dpf (з каталізатарам) і дым быў не асабліва ўяўляе, але ? ўсплывальнае смярдзіць кіслай велізарны.

Што тычыцца майго выпадку, я чакаю, што мой сябар revisionista абнаўленне сістэмы, каб убачыць, калі ваша машына будзе ў норме.

што машына ў вас дакладна?
у любым выпадку ліквідацыю dpf і пакінуць каталізатар і ўсе ў норме так што не паказаць занадта шмат комплексаў.

Roberto_Bmw
12-01-2014, 10:23
7 серыі e65, мадэль перад гэтым, мае той жа бочачку з майго dpf) і каталізатарам ўнутры разам.

msport (exil77grande)
12-01-2014, 17:14
7 серыі e65, мадэль перад гэтым, мае той жа бочачку з майго dpf) і каталізатарам ўнутры разам.

нават калі суседзі па-ранейшаму падзелены, такім чынам, як ужо сказаў пакінуць каталізатар, і вы бераце ўсе sensa зламаць толькі dpf.