Перегляд Повної Версії : Велика Точка mjet 90
Доброго ранку усім!!!!
Один мій знайомий ? знайшли Gp90mjet зіставлений, по дорозі я пояснив в інший обговорення.
Машина в порядку, штовхає і палить практично НУЛЬ (що залишив мене вразило, насправді)
Не має отворів у вас низькі (як і 90 серії) і ripende відмінно.
Не вистачає трохи швидкості?, по мені, в цьому сенсі, йде трохи більше? оригінал (навіть чому? автомобіль має 6-ступінчаста, з останнім дуже довго, і колеса 17, які роблять його дуже важко підніматися обертів протягну!)
Скажімо, зміна, м'який, але у використанні? в силі.
З моїх (мізерних) знань і, грунтуючись на карту вже? цим я спробував підняти деякі значення, результат "середній":
- автомобіль, безумовно, подовжує пі? (перевищує 190 показано)
- штовхає-й? на високих, відчуває себе явно
- КУРИТЬ трохи
Що ви думаєте про це ?
Майте на увазі, що хлопець НЕ ХОЧЕ курити практично ні за що (я gi? пояснив, що в дизель без fap ? практично неможливо, взяти бензин...), і він хотів би rpestazioni другій карті. Я сумніваюся, так що можливо, хоче свій шматок пирога і з'їсти його...
В zip є оригінал, то змінений файл знайдений на його автомобіль (йому дав майстерню, до якого він звернувся для інших робіт-місяць тому) і "моя" змінити тестування.
Спасибі !
:D
SandroMarciano
07-07-2013, 13:15
якщо не хочете курити, але продуктивність aumentagli тиск наддуву, простий шлях...
якщо не хочете курити, але продуктивність aumentagli тиск наддуву, простий шлях...
Я пробував 5% (що вже? я не думаю, що мало на аналогічні турбіни) на карті. але результат ? практично те ж саме.
В цілому я чую про те, GP90, що перевищує 190 без проблем : курять чи ні ? Щоб зрозуміти, якщо c'? якийсь інший трюк.
По мені, палити (я не маю на увазі чорна хмара стиль, Тип TD 90-х), роблять це за сила, але я прошу тих, хто знає більше?...
SandroMarciano
07-07-2013, 19:06
Тому я роблю висновок, що ти збільшила тиск близько 0,08 бар... мені здається, cos? так...
Тому я роблю висновок, що ти збільшила тиск близько 0,08 бар... мені здається, cos? так...
Для мене тиск збільшується, також дизельне паливо, що ви повинні побачити діагноз збільшення фактична сума.
Я б не скоротити життя занадто багато турбіни...
В цілому, як знайти карту ?
Якщо не контролюєте, в діагнозі є? що вам потрібно знати, ви ніколи не зможете зрозуміти, як ви, штовхаючи за обмеження деяких його компонентів.
Навіть не знаєте, якщо ви там близько до межі.
Серії повинні зробити між 1.4 і 1.5 пік....залежить від року виробництва, за те, що я міг помітити loggando вже багато 90cv, що я випадково.
Якщо не контролюєте, в діагнозі є? що вам потрібно знати, ви ніколи не зможете зрозуміти, як ви, штовхаючи за обмеження деяких його компонентів.
Навіть не знаєте, якщо ви там близько до межі.
Серії повинні зробити між 1.4 і 1.5 пік....залежить від року виробництва, за те, що я міг помітити loggando вже багато 90cv, що я випадково.
Звичайно, але, щоб залишитися, а в межах безпеки, уникаючи картки "абсурдно" шкідливі для всієї машини, я вважаю, що завжди краще, помірним кроком.
Я вважаю, що спортивний автомобіль ? спортивний автомобіль, Gp90mjet пу? бути весело, але не робить ? нічого, ви можете зробити його більше? полягає в тому, що від золота, але ? абсурдною, варто натиснути пі? на продуктивність. Потім mancarebbero між іншим гальма і sospensinoi як менше (якщо міняти, скільки потрібно в двигун і трансмісію, щоб змусити їх сприймати), що рахунок буде зовсім інший, отримуючи завжди GP "зміна" і структурні обмеження, intrinsechi.
Ergo карту, що робить 130hp і 200 км/год (якщо це можливо) не входить в мої бажання? для ВИБІР.
I кінцевому підсумку те, що я хотів би знати ? як отримати карту soft адекватною і справедливою, без концептуальні помилки.
От і все !
Звичайно, але, щоб залишитися, а в межах безпеки, уникаючи картки "абсурдно" шкідливі для всієї машини, я вважаю, що завжди краще, помірним кроком.
Я вважаю, що спортивний автомобіль ? спортивний автомобіль, Gp90mjet пу? бути весело, але не робить ? нічого, ви можете зробити його більше? полягає в тому, що від золота, але ? абсурдною, варто натиснути пі? на продуктивність. Потім mancarebbero між іншим гальма і sospensinoi як менше (якщо міняти, скільки потрібно в двигун і трансмісію, щоб змусити їх сприймати), що рахунок буде зовсім інший, отримуючи завжди GP "зміна" і структурні обмеження, intrinsechi.
Ergo карту, що робить 130hp і 200 км/год (якщо це можливо) не входить в мої бажання? для ВИБІР.
I кінцевому підсумку те, що я хотів би знати ? як отримати карту soft адекватною і справедливою, без концептуальні помилки.
От і все !
Я хотів би допомогти вам, але, ECM, мені не знайти драйвер..
Я хотів би допомогти вам, але, ECM, мені не знайти драйвер..
Я зробив (скажімо, pi? чи ні....) у версії 6.2, але я не знаю, якщо ви можете вкласти ці типи файлів на форумі...
У TITANIUM можна побачити що-то з драйвером P13_PO95, навіть якщо ? дуже обмежений, як опис кривих, не вистачає ще кілька...
Пошту те, що ти зробив...
SandroMarciano
08-07-2013, 12:41
От і все !
Не розумію цієї філософії, але, тим не менш, ви сказали, що проблема була в диму і продуктивність могли йти, добре , ваше рішення, якщо не хочете, щоб підняти тиск наддуву ? впаде нижче дизельного палива.
Не розумію цієї філософії, але, тим не менш, ви сказали, що проблема була в диму і продуктивність могли йти, добре , ваше рішення, якщо не хочете, щоб підняти тиск наддуву ? впаде нижче дизельного палива.
Lapalissiano....
:cool:
Я просто цікаво, якщо карту від мене "хід" містить помилки макроскопічних ці створення диму без, щоб піднятися в рівній мірі продуктивності (а помірних, як сказав), от і все.
Звичайно дизель менше забруднює навколишнє середовище менше, gi? бачив цей мод "оригінал", додається, що саме курить практично з нуля, маючи discrea прибутковість на середньо-низьких.
Додаю драйвер мною, не ? ідеально деякі параметри, і навіть не повною, якщо я роблю що неправильна я прошу мод-видаліть його прямо зараз !
:o
SandroMarciano
08-07-2013, 17:55
тепер я навіть бачив карту, але ? дуже тихо, проблема, однак, полягає в тому, afr занадто низьким. Я пропоную збільшити тиск турбо, тут повною мірою ви збільшеного 56mbar, вважаєте, що до 100mbar зміни ? раніше тихо.
Кожен мод, якщо ви віддаєте перевагу працювати знижуючи дизель виправити кут, в якому ви потрапили на 15%, отримаєте до 10, і ви побачите, що дим зникає повністю.
Ви додаю скріншот так, щоб краще бачити карту.
4679
тепер я навіть бачив карту, але ? дуже тихо, проблема, однак, полягає в тому, afr занадто низьким. Я пропоную збільшити тиск турбо, тут повною мірою ви збільшеного 56mbar, вважаєте, що до 100mbar зміни ? раніше тихо.
Кожен мод, якщо ви віддаєте перевагу працювати знижуючи дизель виправити кут, в якому ви потрапили на 15%, отримаєте до 10, і ви побачите, що дим зникає повністю.
Ви додаю скріншот так, щоб краще бачити карту.
4679
Дякую за думку і рада !
Ти не міг би пекла llegare зображення трохи більше? "грубої" ?
Це я бачу, формат штампа і не розумію нічого....
SandroMarciano
08-07-2013, 18:29
давайте подивимося, якщо мені вдасться обдурити систему, спробуйте зараз:
давайте подивимося, якщо мені вдасться обдурити систему, спробуйте зараз:
4680
Чудово, дякую.
Просто в мене момент в порівнянні з "моїй" карту !
SandroMarciano
08-07-2013, 21:00
Чудово, дякую.
Просто в мене момент в порівнянні з "моїй" карту !
що ? свою карту, просто показує значення тиску в мбар
що ? свою карту, просто показує значення тиску в мбар
Ок, я думав, що карту ЗОЛОТИХ, я не порівняв екран з даними, спасибі.
Значення є, таким чином, відносно низькі, трохи маржі c'? ще...
SandroMarciano
08-07-2013, 21:58
Ок, я думав, що карту ЗОЛОТИХ, я не порівняв екран з даними, спасибі.
Значення є, таким чином, відносно низькі, трохи маржі c'? ще...
ви, на мій погляд, c'? ще запас, тоді, може бути, якщо хтось ще каже, що його...
Але мені приходять сумніви : prex turbo ? у 0931A6 або 092654 ?
Я думав, що перше, але тепер я бачу, що Титан показує мені другий...
SandroMarciano
09-07-2013, 08:28
Тепер я не ПК, але можу сказати, AEG, дивлячись в 2d ? перше, що перебуваєте, другий ? обмежувач.
mavaila1972
09-07-2013, 12:14
Якщо ви хочете насамперед ми починаємо від перевищення крутного моменту
3 обмежувачі крутного моменту strozzano автомобіль на низьких обертах 8X1 за наступними адресами:
84c2c
8eb40
8eb60
2 обмежувачі крутного моменту 12x1 за наступними адресами:
915c0
91798
1 обмежувач крутного моменту 8X1 за адресою:
9011
тепер ви повинні вирішити, до точок зупину, щоб визначити, де, починаючи з збільшення
3 обмежувачі крутного моменту strozzano автомобіль на низьких обертах 8X1 за наступними адресами:
84c2c
8eb40
8eb60
Я не так впевнений, щиро....
В останній адресу не вистачає.
ID software ? 3646PL94? я поки не можу скачати вкладення
mavaila1972
09-07-2013, 13:33
вибачте, я неправильно писати останній обмежувач і адресу 92248
84c2c
8eb40
8eb60
915c0
91798
9011
тепер ви повинні вирішити, до точок зупину, щоб визначити, де, починаючи з збільшення
mavaila1972
09-07-2013, 13:39
я додаю останній обмежувач крутного моменту в залежності від температури води (див. експлуатація двигунів 1.3 mjet).
Карту 16x10
Адреса 90b52
mavaila1972
09-07-2013, 14:14
Тому, що стосується турбо значення в карту x8 я отримую мбар тиску turbo вірно?
ви, на мій погляд, c'? ще запас, тоді, може бути, якщо хтось ще каже, що його...
mavaila1972
09-07-2013, 14:21
Обмежувач тиску Turbo залежно від атмосферного тиску
Карту 10х10
Розташування На Карті:
92280
SandroMarciano
09-07-2013, 14:52
Тому, що стосується турбо значення в карту x8 я отримую мбар тиску turbo вірно?
84c2c
8eb40
8eb60
915c0
91798
9011
915C0 і 91798 я думаю, що це recovery, значення занадто низькі!
Обмежувач тиску Turbo залежно від атмосферного тиску
Карту 10х10
Розташування На Карті:
92280
правильно
mavaila1972
09-07-2013, 15:09
правильно
хоча карти тиску turbo здаються вам правильними?
mavaila1972
09-07-2013, 15:42
920bc тиску функція turbo iq ок
92ef7 тиску функція turbo iq ок
92654 тиску функція turbo iq дивної форми в 3d, щоб бути турбо немає?
92794 тиску функція turbo iq дивної форми в 3d, щоб бути турбо немає?
якщо б тиск турбо обмежувач буде all адресою:
92e17
тих, хто відчуває це підтвердити?
правильно
SandroMarciano
09-07-2013, 15:51
не пі? впевнений, 8 ? коефіцієнт перетворення rail, але з турбо не повертається, так як marelli використовує тиск абсолютна, а не відносна.
Я спробував incastrarci як фактор перетворення 15 і зміщення -100. Хто має машину, щоб зробити якийсь журнал?
SandroMarciano
09-07-2013, 15:57
не пі? впевнений, 8 ? коефіцієнт перетворення rail, але з турбо не повертається, так як marelli використовує тиск абсолютна, а не відносна.
Я спробував incastrarci як фактор перетворення 15 і зміщення -100. Хто має машину, щоб зробити якийсь журнал?
я знову виправляє, коефіцієнт перетворення 14 без зміщення, здається, що пі? аналогічно. на інших картах, що citavi, пов'язаних з турбонаддувом насправді вони трохи дивні...
mavaila1972
09-07-2013, 16:10
залізничних фактор coversione 7.51
SandroMarciano
09-07-2013, 16:16
залізничних фактор coversione 7.51
ні, rail ? 8 зі зміщенням -100, і то, я впевнений.
mavaila1972
09-07-2013, 16:18
я знову виправляє, коефіцієнт перетворення 14 без зміщення, здається, що пі? аналогічно. на інших картах, що citavi, пов'язаних з турбонаддувом насправді вони трохи дивні...
якщо ми вважаємо, що гори датчик тиску абсолютний фактор може бути 13.02, що ви на це скажете
великий, принаймні, ми намагаємося зрозуміти, як працюють сед ecu
Нарешті, обговорення "складання".
2 криві, можливо, пов'язані з турбо "дивні" 92654 і 92794 можуть бути пов'язані із змінною геометрією ?
Або overboost ?
Безумовно, я кажу дурниці...
SandroMarciano
09-07-2013, 17:21
2 криві, можливо, пов'язані з турбо "дивні" 92654 і 92794 можуть бути пов'язані із змінною геометрією ?
Або overboost ?
всі marelli більше? складними, чому? ми не маємо точний опис карти, або, може бути, riultano мене pi? складних тому, що? у мене ніколи не було можливості? дайте нам тести, які я, здавалося,...
2 карти я сумніваюся, що вони обидва overboost чи подібні речі. Маючи машину, я зроблю таку спробу, calerei 50% і osserverei результати.
mavaila1972
09-07-2013, 20:47
Дивлячись на карту в 3d дуже нагадує vnt turbo тобто мапу тренду змінної геометрії тому? мені здається правдоподібним
Або overboost ?
SandroMarciano
09-07-2013, 21:14
у самому справі, навіть як положення, вони готові повернутися... з фактором 0,520830 ми навіть достовірні значення. ми хотіли б журнал тепер, скажіть нам, в залежності від оборотів і IQ дизель значень " duty cycle.
mavaila1972
09-07-2013, 21:26
тебе кидаю, і це тільки припущення:
і якщо дві карти? вони тиск в ціль?який сенс буде мати обмежувач на цих двох картах на адресу 92e18
у самому справі, навіть як положення, вони готові повернутися... з фактором 0,520830 ми навіть достовірні значення. ми хотіли б журнал тепер, скажіть нам, в залежності від оборотів і IQ дизель значень " duty cycle.