Прагляд Поўнай Версіі : Вялікая Кропка mjet 90
Усем добрай раніцы!!!!
Адзін мой знаемы ? знайшлі Gp90mjet сопоставлен, па шляху я патлумачыў у іншы абмеркаванне.
Машына ў парадку, штурхае і паліць практычна НУЛЬ (што пакінуў мяне ўразіла, на самай справе)
Не мае адтулін у вас нізкія (як і 90 серыі) і ripende выдатна.
Не хапае крыху хуткасці?, па мне, у гэтым сэнсе ідзе крыху больш? арыгінал (нават чаму? аўтамабіль мае 6-ступеністая, з апошнім вельмі доўга, і колы 17, якія робяць яго вельмі цяжка падымацца абаротаў працягну!)
Скажам, змена, мяккі, але ў выкарыстанні ўжо? у сіле.
З маіх (бедных) ведаў і, грунтуючыся на карту ўжо? сапраўдным я паспрабаваў падняць некаторыя значэння, вынік "сярэдні":
- аўтамабіль, безумоўна, падаўжае пі? (перавышае 190 паказана)
- штурхае-й? на высокіх, адчувае сябе відавочна
- Трохі ПАЛІЦЬ
Што вы думаеце пра гэта ?
Майце на ўвазе, што хлопец НЕ ХОЧА паліць практычна ні за што (я gi? растлумачыў, што ў дызель без fap ? практычна немагчыма, узяць бензін...) і ен хацеў бы rpestazioni другі карце. Я сумняваюся, так што магчыма, хоча свой кавалак пірага і з'есці яго...
У zip есць арыгінал, то зменены файл знойдзены на яго аўтамабіль (даў яму майстэрню, да якога ен звярнуўся для іншых работ-то месяц таму) і "мая" змяніць тэставання.
Дзякуй !
:D
SandroMarciano
07-07-2013, 13:15
калі не хочаце паліць, але прадукцыйнасць aumentagli ціск наддува, просты шлях...
калі не хочаце паліць, але прадукцыйнасць aumentagli ціск наддува, просты шлях...
Я спрабаваў 5% (што ўжо? я не думаю, што мала на аналагічныя турбіны) на карце. але вынік ? практычна тое ж самае.
У цэлым, я чую пра тое, GP90, што перавышае 190 без праблем : паляць ці не ? Каб зразумець, калі c'? які-то іншы трук.
Па мне, паліць (я не маю на ўвазе чорнае воблака стыль, Тып TD 90-х), робяць гэта за сіла, але я прашу тых, хто ведае больш?...
SandroMarciano
07-07-2013, 19:06
Таму я раблю выснову, што ты павялічыла ціск каля 0,08 бар... мне не здаецца, cos? так...
Таму я раблю выснову, што ты павялічыла ціск каля 0,08 бар... мне не здаецца, cos? так...
Для мяне ціск павялічваецца, таксама дызельнае паліва, вы павінны праверыць, ці ў дыягназ павелічэнне фактычная сума.
Я б не скараціць жыцце занадта шмат турбіны...
У цэлым, як знайсці карту ?
Калі не кантралюеце, у дыягназе есць? што вам трэба ведаць, вы ніколі не зможаце зразумець, як вы, штурхаючы за абмежаванне некаторых яго кампанентаў.
Нават не ведаеце, калі вы там блізка да мяжы.
Серыі павінны зрабіць паміж 1.4 і 1.5 пік....залежыць ад года вытворчасці, за тое, што я мог заўважыць loggando ўжо шмат 90cv, што я выпадкова.
Калі не кантралюеце, у дыягназе есць? што вам трэба ведаць, вы ніколі не зможаце зразумець, як вы, штурхаючы за абмежаванне некаторых яго кампанентаў.
Нават не ведаеце, калі вы там блізка да мяжы.
Серыі павінны зрабіць паміж 1.4 і 1.5 пік....залежыць ад года вытворчасці, за тое, што я мог заўважыць loggando ўжо шмат 90cv, што я выпадкова.
Вядома, але, каб застацца, а ў межах бяспекі, пазбягаючы карты "абсурдна" шкодныя для ўсей машыны, я лічу, што заўседы лепш, умераным крокам.
Я лічу, што спартыўны аўтамабіль ? спартыўны аўтамабіль, Gp90mjet пу? быць весела, але не робіць ? нічога, вы можаце зрабіць яго больш? заключаецца ў тым, што ад золата, але ? абсурднай, варта націснуць пі? на прадукцыйнасць. Затым mancarebbero між іншым тормазы і sospensinoi як менш (калі мяняць, колькі трэба ў рухавік і трансмісію, каб прымусіць іх ўспрымаць), што кошт будзе зусім іншы, атрымліваючы заўседы GP "змяненне" і структурныя абмежаванні, intrinsechi.
Ergo карту, што робіць 130hp і 200 км/ч (калі гэта магчыма) не ўваходзіць у мае жаданне? для ВЫБАР.
I канчатковым выніку тое, што я хацеў бы ведаць ? як атрымаць карту soft адэкватнай і справядлівай, без канцэптуальныя памылкі.
Вось і ўсе !
Вядома, але, каб застацца, а ў межах бяспекі, пазбягаючы карты "абсурдна" шкодныя для ўсей машыны, я лічу, што заўседы лепш, умераным крокам.
Я лічу, што спартыўны аўтамабіль ? спартыўны аўтамабіль, Gp90mjet пу? быць весела, але не робіць ? нічога, вы можаце зрабіць яго больш? заключаецца ў тым, што ад золата, але ? абсурднай, варта націснуць пі? на прадукцыйнасць. Затым mancarebbero між іншым тормазы і sospensinoi як менш (калі мяняць, колькі трэба ў рухавік і трансмісію, каб прымусіць іх ўспрымаць), што кошт будзе зусім іншы, атрымліваючы заўседы GP "змяненне" і структурныя абмежаванні, intrinsechi.
Ergo карту, што робіць 130hp і 200 км/ч (калі гэта магчыма) не ўваходзіць у мае жаданне? для ВЫБАР.
I канчатковым выніку тое, што я хацеў бы ведаць ? як атрымаць карту soft адэкватнай і справядлівай, без канцэптуальныя памылкі.
Вось і ўсе !
Я хацеў бы дапамагчы вам, але, ECM, мне не знайсці драйвер..
Я хацеў бы дапамагчы вам, але, ECM, мне не знайсці драйвер..
Я зрабіў (скажам, pi? ці няма....) у версіі 6.2, але я не ведаю, калі вы можаце ўкласці гэтыя тыпы файлаў на форуме...
У TITANIUM можна ўбачыць што-то з драйверам P13_PO95, нават калі ? вельмі абмежаваны, як апісанне крывых, не хапае яшчэ некалькі...
Пошту тое, што ты зрабіў...
SandroMarciano
08-07-2013, 12:41
Вось і ўсе !
Не разумею гэтай філасофіі, але, тым не менш, вы вы сказалі, што праблема была ў дыме і прадукцыйнасць маглі ісці, добра , вашае рашэнне, калі не жадаеце, каб падняць ціск наддува ? ўпадзе ніжэй дызельнага паліва.
Не разумею гэтай філасофіі, але, тым не менш, вы вы сказалі, што праблема была ў дыме і прадукцыйнасць маглі ісці, добра , вашае рашэнне, калі не жадаеце, каб падняць ціск наддува ? ўпадзе ніжэй дызельнага паліва.
Lapalissiano....
:cool:
Я проста цікава, калі карту ад мяне "ход" ўтрымлівае памылкі макраскапічным гэтыя стварэння дыму без, каб падняцца ў роўнай ступені прадукцыйнасці (а ўмераных, як сказаў), вось і ўсе.
Вядома дызель менш забруджвае навакольнае асяроддзе менш, gi? бачыў гэты мод "арыгінал", прыкладаецца, што менавіта паліць практычна з нуля, маючы discrea прыбытковасць на сярэдне-нізкіх.
Прыкладаю драйвер мной, не ? ідэальна некаторыя параметры, і нават не поўнай, калі я раблю што няправільная я прашу мод-выдаліце яго прама зараз !
:o
SandroMarciano
08-07-2013, 17:55
цяпер я нават бачыў карту, але ? вельмі ціха, праблема, аднак, заключаецца ў тым, afr занадта нізкім. Я прапаную павялічыць ціск турбо, тут у поўнай меры, вы павялічанага 56mbar, лічыце, што да 100mbar змены ? па-ранейшаму ціха.
Кожны мод, калі вы аддаеце перавагу працаваць зніжаючы дызель выправіць кут, у якім вы трапілі на 15%, атрымаеце да 10, і вы ўбачыце, што дым знікае цалкам.
Вы прыкладаю скрыншот так, каб лепш бачыць карту.
4679
цяпер я нават бачыў карту, але ? вельмі ціха, праблема, аднак, заключаецца ў тым, afr занадта нізкім. Я прапаную павялічыць ціск турбо, тут у поўнай меры, вы павялічанага 56mbar, лічыце, што да 100mbar змены ? па-ранейшаму ціха.
Кожны мод, калі вы аддаеце перавагу працаваць зніжаючы дызель выправіць кут, у якім вы трапілі на 15%, атрымаеце да 10, і вы ўбачыце, што дым знікае цалкам.
Вы прыкладаю скрыншот так, каб лепш бачыць карту.
4679
Дзякуй за меркаваньне і параду !
Ты не мог бы пекла llegare малюнак ледзь-ледзь больш? "грубай" ?
Гэта я бачу, фармат штампа і не разумею нічога....
SandroMarciano
08-07-2013, 18:29
давайце паглядзім, калі мне ўдасца падмануць сістэму, паспрабуйце зараз:
давайце паглядзім, калі мне ўдасца падмануць сістэму, паспрабуйце зараз:
4680
Выдатна, дзякуй.
Проста ў мяне момант у параўнанні з "маей" карту !
SandroMarciano
08-07-2013, 21:00
Выдатна, дзякуй.
Проста ў мяне момант у параўнанні з "маей" карту !
што ? сваю карту, проста паказвае значэння ціску ў мбар
што ? сваю карту, проста паказвае значэння ціску ў мбар
Ок, я думаў, што карту ЗАЛАТЫХ, я не параўнаў экран з дадзенымі, дзякуй.
Значэння з'яўляюцца, такім чынам, адносна нізкія, трохі маржы c'? яшчэ...
SandroMarciano
08-07-2013, 21:58
Ок, я думаў, што карту ЗАЛАТЫХ, я не параўнаў экран з дадзенымі, дзякуй.
Значэння з'яўляюцца, такім чынам, адносна нізкія, трохі маржы c'? яшчэ...
вы, на мой погляд, c'? яшчэ запас, тады, можа быць, калі хто-то яшчэ кажа, што яго...
Але мне прыходзяць сумненні : prex turbo ? у 0931A6 або 092654 ?
Я думаў, што першае, але цяпер я бачу, што Тытан паказвае мне другі...
SandroMarciano
09-07-2013, 08:28
Цяпер я не ПК, але магу сказаць, КГЭ, гледзячы ў 2d ? першае, што знаходзіцеся, другі ? абмежавальнік.
mavaila1972
09-07-2013, 12:14
Калі вы хочаце перш-наперш мы пачынаем ад перавышэння крутоўнага моманту
3 абмежавальнікі крутоўнага моманту strozzano аўтамабіль на нізкіх абарачэннях 8X1 па наступных адрасах:
84c2c
8eb40
8eb60
2 абмежавальнікі крутоўнага моманту 12x1 па наступных адрасах:
915c0
91798
1 абмежавальнік крутоўнага моманту 8X1 па адрасе:
9011
цяпер вы павінны вырашыць, да кропак супыну, каб вызначыць, дзе, пачынаючы з павелічэнне
3 абмежавальнікі крутоўнага моманту strozzano аўтамабіль на нізкіх абарачэннях 8X1 па наступных адрасах:
84c2c
8eb40
8eb60
Я не так упэўнены, шчыра....
У апошні адрас-то не хапае.
ID software ? 3646PL94? я пакуль не магу спампаваць ўкладанні
mavaila1972
09-07-2013, 13:33
прабачце, я няправільна пісаць апошні абмежавальнік і адрас 92248
84c2c
8eb40
8eb60
915c0
91798
9011
цяпер вы павінны вырашыць, да кропак супыну, каб вызначыць, дзе, пачынаючы з павелічэнне
mavaila1972
09-07-2013, 13:39
я дадаю апошні абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады (гл. эксплуатацыя рухавікоў 1.3 mjet).
Карту 16x10
Адрас 90b52
mavaila1972
09-07-2013, 14:14
Таму, што тычыцца турба значэнне ў карту x8 я атрымліваю мбар ціску turbo дакладна?
вы, на мой погляд, c'? яшчэ запас, тады, можа быць, калі хто-то яшчэ кажа, што яго...
mavaila1972
09-07-2013, 14:21
Абмежавальнік ціску Turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску
Карту 10х10
Адрас На Карце:
92280
SandroMarciano
09-07-2013, 14:52
Таму, што тычыцца турба значэнне ў карту x8 я атрымліваю мбар ціску turbo дакладна?
84c2c
8eb40
8eb60
915c0
91798
9011
915C0 і 91798 я думаю, што гэта recovery, занадта нізкія значэння!
Абмежавальнік ціску Turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску
Карту 10х10
Адрас На Карце:
92280
правільна
mavaila1972
09-07-2013, 15:09
правільна
хоць карты ціску turbo здаюцца вам правільнымі?
mavaila1972
09-07-2013, 15:42
920bc ціску turbo функцыя iq ок
92ef7 ціску turbo функцыя iq ок
92654 ціску turbo функцыя iq дзіўнай формы ў 3d, каб быць турба няма?
92794 ціску turbo функцыя iq дзіўнай формы ў 3d, каб быць турба няма?
калі б ціск турбо абмежавальнік будзе all адрасе:
92e17
тых, хто адчувае гэта пацвердзіць?
правільна
SandroMarciano
09-07-2013, 15:51
не пі? упэўнены, 8 ? каэфіцыент пераўтварэння rail, але з турба не вяртаецца, так як marelli выкарыстоўвае ціск абсалютная, а не адноснае.
Я паспрабаваў incastrarci як фактар пераўтварэння 15 і зрушэнне-100. Хто-то мае машыну, каб зрабіць нейкі часопіс?
SandroMarciano
09-07-2013, 15:57
не пі? упэўнены, 8 ? каэфіцыент пераўтварэння rail, але з турба не вяртаецца, так як marelli выкарыстоўвае ціск абсалютная, а не адноснае.
Я паспрабаваў incastrarci як фактар пераўтварэння 15 і зрушэнне-100. Хто-то мае машыну, каб зрабіць нейкі часопіс?
я зноў выпраўляе, каэфіцыент пераўтварэння 14 без зрушэння, здаецца, што пі? аналагічна. на іншых картах, што citavi, звязаных з турбонаддувом на самай справе яны трохі дзіўныя...
mavaila1972
09-07-2013, 16:10
чыгуначных фактар coversione 7.51
SandroMarciano
09-07-2013, 16:16
чыгуначных фактар coversione 7.51
няма, rail ? 8 са зрушэннем -100, і то, я ўпэўнены.
mavaila1972
09-07-2013, 16:18
я зноў выпраўляе, каэфіцыент пераўтварэння 14 без зрушэння, здаецца, што пі? аналагічна. на іншых картах, што citavi, звязаных з турбонаддувом на самай справе яны трохі дзіўныя...
калі мы лічым, што горы датчык ціску абсалютны фактар можа быць 13.02, што вы на гэта скажаце
вялікі, па крайняй меры, мы спрабуем зразумець, як працуюць сівы ecu
Нарэшце, абмеркаванне "зборкі".
2 крывыя, магчыма, звязаны з турбо "дзіўныя" 92654 і 92794 могуць быць звязаныя з змянянай геаметрыяй ?
Ці overboost ?
Безумоўна, я кажу дурасці...
SandroMarciano
09-07-2013, 17:21
2 крывыя, магчыма, звязаны з турбо "дзіўныя" 92654 і 92794 могуць быць звязаныя з змянянай геаметрыяй ?
Ці overboost ?
усе marelli больш? складанымі, чаму? мы не маем дакладнае апісанне карты, або, можа быць, riultano мяне pi? складаных таму, што? у мяне ніколі не было магчымасці? дайце нам тэсты, якія я, здавалася,...
2 карты я сумняваюся, што яны абодва overboost ці падобныя рэчы. Маючы машыну, я зраблю наступную спробу, calerei 50% і osserverei вынікі.
mavaila1972
09-07-2013, 20:47
Гледзячы на карту ў 3d вельмі нагадвае vnt turbo то есць карту трэнду зменнай геаметрыі таму? мне здаецца праўдападобным
Ці overboost ?
SandroMarciano
09-07-2013, 21:14
на самай справе, нават як становішча, яны гатовыя вярнуцца... з фактарам 0,520830 мы нават значэння plausibili. мы хацелі б часопіс цяпер, скажыце нам, у залежнасці ад абаротаў і IQ дызель значэнняў " duty cycle.
mavaila1972
09-07-2013, 21:26
цябе кідаю, і гэта толькі здагадкі:
і калі дзве карты парушальнікаў былі ціск і мэта?які сэнс будзе мець абмежавальнік на тых двух картах, у адрас 92e18
на самай справе, нават як становішча, яны гатовыя вярнуцца... з фактарам 0,520830 мы нават значэння plausibili. мы хацелі б часопіс цяпер, скажыце нам, у залежнасці ад абаротаў і IQ дызель значэнняў " duty cycle.